Solvari | Zonnepaneelofferte.nl

Alle reviews

Solvari | Zonnepaneelofferte.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  zonnepanelen

  Via Solvari zouden 5 bedrijven een offerte uitbrengen Vie bedrijven hebben dat gedaan waarvan 1 persoonlijk langs kwam voordat er een offerte gemaakt werd.
  Dit was het bedrijf wat het verste bij ons vandaan kwam en wel JD Energy Systems uit Helmond. Ik kan wel zeggen dat dit een Topbedrijf is waar de klant centraal staat. Goede informatie kregen en een goede offerte. Kortom vanaf de verkoop tot het monteren van de panelen een dikke 10. Ik prijs dit bedrijf zeker aan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  veel aanbieders, goede hulp bij zonnepanelen

  erg blij met mijn aanschaf
  goed geadviseerd en verder geholpen
  zelf had ik dit niet alleen kunnen doen
  er zijn veel meer aanbieders dan je zou denken en de prijsverschillen zijn best wel aanzienlijk

Anderen bekeken ook

HalloStroom
2 reviews

In de zomer van 2019 was de hittegolf meer in het nieuws dan ooit tevoren. Door zulke extreme temperaturen wil jij uiteraard duurzamer gaan leven. ...

Pure energie
45 reviews

Ook besparen op meerdere diensten? Pure energie maakt het mogelijk. Het is energie waar u blij van wordt, zoals ze zelf zeggen. Pure energie maakt ...

Powerpeers
31 reviews

  Groen, groener, groenst. Een mooie overtreffende trap, maar het is fijn als het ook nog eens betrouwbaar is, kwaliteit levert en waar m...

Vastelastenbond
15 reviews

De grootste kosten die je per maand maakt zijn ongetwijfeld je maandelijkse vaste lasten.  Iedereen zou deze vaste lasten wel graag omlaa...

Solvari | Zonnepaneelofferte.nl

Ze zijn hip, ze zijn noodzakelijk, maar ze zijn ook een flinke investering. En je mag dan misschien wel groen zijn en milieubewust, maar niet gek. De consumenten van Solvari: Zonnepanelen dachten er waarschijnlijk hetzelfde over en een aantal van hen heeft een review van hun ervaring geschreven. Laat je daarom door hen adviseren of deze vergelijkingswebsite hen een goede deal opleverde. Zelf ook onlangs klant geweest? Deel dan gerust jouw mening in een recensie. Jouw beoordeling helpt toekomstige klanten bij het maken van een keuze.

Belang van zonnepanelen
Nu het van steeds groter belang is dat we overgaan op duurzame energiebronnen, is het plaatsen van zonnepanelen een goede stap. Niet alleen verdient het zich weer terug, je hebt ook geen omkijken naar rekeningen van een energiemaatschappij. Daarbij draag je ook nog eens verantwoord bij aan groene stroom. Groen, gratis én een goed gevoel. Uiteraard zijn er meerdere opties om zelf groene stroom op te wekken, maar zo’n windmolen of waterval in de achtertuin, geeft waarschijnlijk toch wat gedoe met de buren.

Kijk, vergelijk, investeer
Voordat je een groot geldbedrag uitgeeft, wil je waarschijnlijk wel weten wat de beste keuze is. We zijn per slot van rekening wel goed, maar niet gek. Niemand heeft zin in onverwachte kosten. Gelukkig zijn er een aantal opties om te gaan vergelijken, want met zoveel aanbieders, ben je al snel het overzicht kwijt. Zo zijn er vergelijkingssites, waarbij de verschillende punten naast elkaar gezet worden. Dit geeft snel een duidelijk beeld van wat je kunt verwachten. Maar je kunt ook offertes aanvragen bij verschillende bedrijven uit de regio die zonnepanelen leveren. Welke zonnepaneelspecialist je uiteindelijk kiest, is uiteraard aan jou, maar het is begrijpelijk als je voor de beste deal wilt.
Zonnepaneelofferte via Solvari: Zonnepanelen
Een van de websites waar je zonnepaneelspecialisten kunt vergelijken, is op de site van Solvari. Aan de hand van je postcode, worden de aanbieders uit de regio vergeleken en kun je er bij vijf daarvan een zonnepaneelofferte aanvragen. De site is toegankelijk voor zowel particulieren als bedrijven. Naast de persoonlijke gegevens, staan er ook een aantal vragen over energieverbruik, of het dak schuin of plat is, binnen welke termijn de panelen geplaatst dienen te worden, en wat de oriëntatie van het dak ten opzichte van de zon is.

Recensies: zonnige ervaringen of somber weer
Hoe is het de consumenten die je voor gingen vergaan? Heeft de offerte via Solvari: Zonnepanelen tot een goede deal geleidt? Of hangt er nu een wolk over de verminderde energierekening? Hoe ging de installatie door het bedrijf waarmee ze via Solvari in contact kwamen? Kun je met klachten terecht bij Solvari of gaat dat via het installatiebedrijf? Wat is de mening over de klantenservice? Met hoeveel sterren wordt de algehele ervaring beoordeeld? Zelf een review of beoordeling schrijven kan natuurlijk ook! Daarmee help jij op jouw beurt weer geïnteresseerden bij het maken van een keuze. Dan ben je niet alleen goed bezig voor Moeder Aarde, maar ook voor je karma.

}