HalloStroom

7.3
8.4

Bestellen

6

Service

6.4

Prijs

8.4

Levering

60%

Zou hier weer kopen

HalloStroom

In de zomer van 2019 was de hittegolf meer in het nieuws dan ooit tevoren. Door zulke extreme temperaturen wil jij uiteraard duurzamer gaan leven. Aangezien de opwarming van de aarde al zo snel gaat, is nu echt het moment om over te stappen naar duurzame, herbruikbare energie. Je schrikt nu misschien omdat duurzaam ook vaak gepaard gaat met ‘duur.’ Bij HalloStroom is dit echter totaal niet het geval! Dit jonge bedrijf biedt de mogelijkheid om zonnepanelen te huren, wat veel beter is voor het milieu zowel als voor jouw portomonnee! Denk je nu “dit lijkt me wel iets voor mij” maar heb je nog twijfels? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hier op NederlandReview delen de klanten van HalloStroom hun ervaring, zodat jij aan de hand daarvan kunt bepalen of dit bij jou past.


Over HalloStroom

Het piepjonge energiebedrijf HalloStroom is in 2017 van start gegaan. Het werd gelanceerd door drie vrienden: Robert Lamot, Kees van Wensen en Jonas Streng. In twee jaar tijd zijn ze uitgegroeid tot een bedrijf van 65 medewerkers. Inmiddels hebben ze al 46,662 zonnepanelen geplaatst hebben ze al 4,877 klanten. HalloStroom is partner van de ASN Bank en het Nationaal Groenfonds.


Wat kan HalloStroom voor jou betekenen?

Volgens HalloStroom kan iedere woning gebruik maken van haar zonnepanelen, ongeacht wat voor soort dak het heeft. Ook als je dak niet naar het zuiden ligt, en ook als je een plat dak hebt, kan je hier gebruik van maken.


HalloStroom beweert dat zij eerlijker is dan traditionele aanbieders. Traditionele aanbieders, bieden vaak geen 100% duurzame stroom en verhogen ieder jaar de kosten. Volgens hun website is de energie van HalloStroom wel 100%  duurzaam en betaal je minstens 10 jaar lang dezelfde lage prijs.


Als je denkt dat dit iets voor jou is, kan je eerst met HalloStroom bellen en jouw gegevens doorgeven. Aan de hand hiervan maken ze vrijblijvend een offerte. Daarna komt er iemand bij jou kijken. Als je tevreden met het voorstel bent, worden de pannelen binnen enkele dagen geinstalleerd.
Heb je nog vragen?

Aarzel dan niet om contact met HalloStroom op te nemen! Dit kan op het nummer 030767 0078


Indien je een nare ervaring hebt gehad, heb je hier, op NederlandReview de mogelijkheid om een klacht tegen HalloStroom in te dienen. Je kunt ze ook een tip geven zodat ze jouw aanmerkingen voortaan in acht zullen nemen en zo hun diensten kunnen verbeteren.


Jouw mening telt!

Heb jij al zonnepanelen van HalloStroom gehuurd? Heel goed! Schroom dan zeker niet om jouw ervaring met de bezoekers van NederlandReview te delen. Ben je tevreden met je nieuwe energie? Werkt het net zo goed, als je vorige abonnement, of beter of slechter? Heb je daadwerkelijk ondervonden dat je nu goedkoper af bent? Wat zijn de sterke punten van HalloStroom? Zijn er nog verbeterpunten? Vele bezoekers van NederlandReview zijn benieuwd naar jouw ervaring, dus deel deze zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Anderen bekeken ook