Govolt.nl

8.6
8.8

Bestellen

8.4

Service

8.8

Prijs

8.5

Levering

80.3%

Zou hier weer kopen

Govolt.nl

Ben je op zoek naar zonne-energie? Overweeg je in jouw huis zonnepanelen te laten installeren? Dan is GoVolt misschien wel net het juiste bedrijf waar jij naar op zoek bent. Bekijk op deze pagina van NederlandReview welke ervaringen er over deze onderneming bekend zijn.

Wat is GoVolt?

GoVolt is leverancier van apparatuur voor zonne-energie. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Ridderkerk. Deze organisatie is in 2011 opgestart door een jonge ondernemer. Deze persoon wilde de wereld graag beter maken op een duurzame manier. De eigenaar kwam al snel tot de conclusie bij te dragen aan een beter milieu door middel van de levering van zonne-energie. Dit is energie van de zon in de vorm van warmte en licht.

Visie

De visie van deze onderneming is erop gericht consumenten te voorzien van de allerbeste zonnepanelen installatie. Ze geven aan dit te willen doen tegen de scherpste prijs. Deze wijze zorgt er volgens GoVolt voor dat steeds meer personen plezier zullen hebben van eigen opgewekte energie. Onder het motto ‘voor niets gaat de zon op’ hebben ze geloof in duurzame energie die afkomstig is van zonnepanelen. Er wordt aangegeven dat ze door hun dienstverlening aan een beter milieu en lagere energierekening bijdragen. Service en kwaliteit staan bij GoVolt hoog in het vaandel. Terugbelverzoeken worden in de regel binnen 4 uur beantwoord.

Missie

Met betrekking tot duurzame energie hebben ze dezelfde mening als de overheid. Er moet overal zoveel mogelijk verduurzaamd worden. Energie uit zon wordt gezien als een onuitputbare vorm van duurzaamheid. Er wordt gewerkt met energiebronnen die duurzaam zijn. Deze moeten de drempel tot investeren verlagen. Ze willen de wereld kennis laten maken met deze energievorm en dat tegen een betaalbare prijs. Volgens deze onderneming krijgt iedereen zo de mogelijkheid om van het natuurkundige verschijnsel te profiteren.

Zonnepanelen

Zonnepanelen zorgen ervoor dat zonne-energie wordt omgezet in elektriciteit. Als het ware ben je op duurzame wijze je eigen energieleverancier. Door de panelen wordt elektriciteit opgewekt. Dit gebeurt door het opvangen van zon dat wordt omgezet naar stroom. Deze vorm van energie is vergelijkbaar met waterenergie en windenergie. In Nederland schijnt de zon gemiddeld 4 uur op een dag. Volgens GoVolt wordt het steeds zonniger in ons land. Onder het motto 'groen lenen' kan er in termijnen betaald worden. Er wordt aangegeven dat er slechts een lage rente betaald moet worden.

Installatieproces

Het installatieproces begint met kennismaken. Nadat er kennis is gemaakt wordt het installatieproces met je doorgenomen. Het plaatsen van de omvormer is het belangrijkste tijdens het proces. Er wordt aangeven dat er wordt gewerkt met de juiste producten. Andere zaken zoals het trekken van kabels speelt eveneens een rol. Alle artikelen worden voor de zekerheid nog even doorgenomen. Het proces moet namelijk aan speciale voorwaarden voldoen. Nadat alles is besproken worden de zonnepanelen door monteurs geïnstalleerd. Tijdens de installatie zal je op de hoogte gehouden worden van de voortgang. De medewerkers van het bedrijf geven aan wanneer ze verwachten dat alles is afgerond. Na het installeren wordt de installatie nog een keer uitvoerig nagekeken.

Klantervaringen

Ben je al klant bij GoVolt? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij dit bedrijf. Heb jij zonnepanelen via deze onderneming aangeschaft? Wat vind je van de kwaliteit en prijs? Hoe is het kennismakingstraject verlopen? Ben je tevreden over hoe de installatie tot stand is gekomen? Deel je ervaringen via een review op deze pagina.

 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (66)

Anderen bekeken ook

close

Govolt.nl

Vergelijk reviews en bekijk Govolt.nl