ENGIE Zakelijk

Alle reviews

ENGIE Zakelijk

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snel groene stroom kunnen afsluiten voor kantoor

  Voor mijn nieuwe kantoor moest er nog een energieverstrekker worden gevonden. Daar was uiteraard haast bij. Zonder stroom geen werk. Zo zijn we uitgekomen bij Engie Zakelijk. Alles snel geleverd en tegen goed tarief. Wij zijn een duurzaam bedrijf en daarom was groene stroom een vereiste.

Anderen bekeken ook

Solvari | Zonnepaneelofferte.nl
2 reviews

Ze zijn hip, ze zijn noodzakelijk, maar ze zijn ook een flinke investering. En je mag dan misschien wel groen zijn en milieubewust, maar niet gek. ...

HalloStroom
2 reviews

In de zomer van 2019 was de hittegolf meer in het nieuws dan ooit tevoren. Door zulke extreme temperaturen wil jij uiteraard duurzamer gaan leven. ...

Pure energie
45 reviews

Ook besparen op meerdere diensten? Pure energie maakt het mogelijk. Het is energie waar u blij van wordt, zoals ze zelf zeggen. Pure energie maakt ...

Powerpeers
33 reviews

  Groen, groener, groenst. Een mooie overtreffende trap, maar het is fijn als het ook nog eens betrouwbaar is, kwaliteit levert en waar m...

ENGIE Zakelijk

Ben je op zoek naar een nieuwe energieleverancier? Heeft jouw bedrijf een te hoge energierekening? Draag je graag bij aan een duurzame samenleving? Wellicht is ENGIE dan wel een interessante onderneming voor jou. Via ENGIE Zakelijk kun je energie afsluiten voor jouw bedrijf.

 

Wat is ENGIE Zakelijk?

 

ENGIE Zakelijk is onderdeel van ENGIE. Dit is een services- en energiebedrijf welke internationaal actief is. Ze zijn producent en leverancier van groene stroom en stellen met hun diensten te zorgen voor een duurzamere samenleving. Deze pagina gaat over zakelijke diensten die door ENGIE worden verleend. Via deze organisatie is het mogelijk om op een makkelijke manier je maandelijkse energiekosten te berekenen.

 

Het energieverbruik van jouw bedrijf staat aan de basis van het aanbod dat je zult ontvangen. Er is geen man overboord als je geen inzicht in het verbruik hebt. Dan is het raadzaam om de ondernemersdesk te contacteren. Zij geven je graag een persoonlijk advies. Er wordt aangegeven dat ze snel laten weten wat de besparingen zijn als je de overstap naar ENGIE maakt.

 

Via de website is het mogelijk om binnen een minuut de maandelijkse energiekosten te berekenen. Volgens ENGIE zijn er altijd scherpe tarieven voor Nederlandse groene stroom. Ook wordt er aangegeven dat je slim inzicht hebt via de gratis app.

 

Overstappen

 

Overstappen naar energie van ENGIE is volgens het bedrijf niet moeilijk. Je hoeft hiervoor alleen een aanmelding te doen. De medewerkers van ENGIE zullen het contract bij je huidige energieleverancier vervolgens opzeggen. Zo kun je snel profiteren van groene energie.

 

Als je je gegevens invult via de site krijg je binnen 'no time' een persoonlijke offerte op maat. Dit voorstel is gemaakt op basis van jouw zakelijke situatie. Het is eveneens mogelijk om een modelcontract af te sluiten. Het voordeel van een dergelijk contract is dat je als bedrijf maximale vrijheid zult ervaren.

 

Als je besluit voor dit bedrijf te gaan krijg je meteen bericht per mail. In dit schrijven ontvang je de overeenkomst in combinatie met de voorwaarden. Zo weten jij en je bedrijf precies waar jullie aan toe zijn. Na de ontvangst van de bevestiging heb je twee weken bedenktijd. In deze periode is het mogelijk om het contract gratis te annuleren.

 

ENGIE zal je actuele contract opzeggen. Je zal hierdoor nooit zonder energie zitten. Vervolgens kun je de online meterstanden doorgeven. Je krijgt precies door wanneer je dit moet doen. Bij bedrijven met een slimme meter zal ENGIE de meterstanden automatisch ontvangen.

 

 

 

 

Persoonlijk advies

 

Het is altijd mogelijk om persoonlijk advies te vragen. Dit geldt eveneens voor het stellen van overige vragen. Er kan telefonisch contact worden opgenomen of er kan een whatsapp gestuurd worden. Ook zijn er contactmogelijkheden via social media zoals Facebook. Word je liever online geholpen? Op de website is veel informatie te lezen. Er is ook een speciale online ondernemersdesk ingericht. In dat gedeelte lees je de veel gestelde vragen. Je ziet daar ook wat de bijbehorende antwoorden zijn. Op die speciale pagina lees je ook informatie over inzage verbruik, verlengen van het contract en het doorgeven van een verhuizing.

 

Klantervaringen

 

Ben je al klant bij ENGIE Zakelijk? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen. Hoe ervaar je de service en zijn de kosten echt zo laag? Laat het weten middels een review op deze pagina. Mede dankzij jouw ervaringen blijft NederlandReview het grootste bedrijf op het gebied van objectieve en onafhankelijke bedrijfsreviews.

 

}