Electrabel

9.2

Bestellen

9.2

Service

8

Prijs

9.6

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Electrabel

Electrabel is een energieleverancier. Het bedrijf is in 1905 in Antwerpen opgericht, maar is nu in handen van een Franse energieleverancier. Naast het feit dat het zich inzet om goedkope energie aan haar klanten te leveren, probeert het ook voor zoveel mogelijk duurzame energie te zorgen. De duurzame energie die Electrabel levert is vooral zonne energie.


Over Electrabel

Zoals eerder gezegd is Electrabel in handen van een Franse onderneming. Juridisch is dit niet helemaal juist. Electrabel is in handen van GDF SUEZ Energie Nederland. GDF SUEZ Energie Nederland is weer in handen van GDF SUEZ. Waarom is dit belangrijk? GDF SUEZ Energie Nederland is de grootste energieproducent van Nederland. Als grootste energieproducent van Nederland is Electrabel wellicht in staat om goedkope energie aan u te leveren.

Electrabel bedient niet alleen de particuliere klant, maar wil ook zakelijke klanten van dienst zijn met goedkope energie. Als zakelijke afnemer kunt u voor goedkope energie dus ook terecht bij Electrabel.

De meeste energieleveranciers zetten tegenwoordig wel in op duurzame energie. Ook Electrabel is een leverancier van duurzame energie. Electrabel zet voor het leveren van groene stroom alleen niet in op windenergie, maar op zonne energie.


 


Diensten Electrabel

Electrabel is een leverancier van goedkope energie. Goedkope energie kan natuurlijk ook duurzaam opgewekt worden. Electrabel zet vooral in op zonne energie. Een van de specialismen van Electrabel is het helpen van klanten om zelf zonne energie op te wekken. Om dit goed te doen werkt Electrabel samen met Zonneplan. Op deze manier zorgt Electrabel ervoor dat iedereen die bij Electrabel advies vraagt over zonne energie, persoonlijk en snel geholpen wordt. Als u nu bij Electrabel advies aanvraagt, dan kunnen er al binnen een maand zonnepanelen op uw dak liggen.


Naast het zorgen voor goedkope energie en zonne energie zorgt Electrabel er ook voor dat je niet teveel energie verbruikt. Door slimmer met energie om te gaan, heb je minder energie nodig en hoef je ook minder energie af te nemen. Energie die niet afgenomen wordt hoeft niet opgewekt te worden en op deze manier werkt Electrabel ook aan een schonere wereld.


Klachten Electrabel

Als je klachten hebt over Electrabel, dan is Electrabel op diverse manieren te bereiken. In de eerste plaats is Electrabel online te benaderen. Op de website van Electrabel vind je Eva. Eva is de virtuele assistent van Electrabel. Zij kan al je vragen beantwoorden. Als je echter echt een klacht hebt, dan kan Eva niet veel voor je doen. Gelukkig is het mogelijk om ook met echte mensen van Electrabel in contact te komen. Op de website van Electrabel is er zelfs een apart kopje voor klachten ingericht. Zo kunt u uw klacht snel en eenvoudig indienen.

Ook is het mogelijk om Electrabel te bellen. Electrabel heeft een telefoonnummer voor vragen dat u kunt bellen tegen lokaal tarief. Storingen kunnen gratis doorgegeven worden op een 0800-nummer. Mocht u geen zin hebben om te bellen, dan kunt u altijd in contact komen met het Webcare-team van Electrabel. Zij zijn te bereiken op Facebook en Twitter.

Als je zelf ervaringen hebt met Electrabel, deel ze dan hieronder. Zo kunnen potentiele klanten van Electrabel een beter beeld van Electrabel vormen.


Is electrabel echt zo goedkoop? En hoe is de service? Lees ervaringen van gebruikers en weet waar u aan begint als u overstapt

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

groene energie

Helaas zijn ze niet de goedkoopste en blijft het duur dat groene energie Maar ik moet zeggen ik ben heel tevreden over de communicatie en de dienstverlening. Ze zijn hier vriendelijk en het geeft mij een goed gevoel dat de energie hier beter is dan bij sommige andere aanbieders.

V

Van Gent

03-12-2016

0

Goede service en levering en contact

Overgestapt met als reden de belabberde service van onze vorige energieleverancier (we noemen geen namen maar het is een grote... ) . Hier zijn ze uiterst keurig en de levering hapert nooit. Het is makkelijk contact te maken wanneer je problemen hebt, dat is voor ons een belangrijke reden.

E

Evert H.

05-09-2016

0

prima leverancier

prima leverancier het blijft duur enzo maar je hebt het toch nodig he

S

sebastian

11-06-2016

5

Supergoedkoop

Ik heb nog nooit zo'n goedkope leverancier gehad. Ik weet niet hoe ze het doen. Maar ik blijf nog even!

P

P. De borst

29-09-2015

0

Onbekend maar goed!

Ik heb al vele energiebedrijven verslonden. Van nuon tot oxxio en zelfs via sloop de crisis bij green choice uitgekomen en allemaal zorgde ze wel ergens voor problemen. De 1 had moeite met aansluiten. Bij de ander was ineens de energie rekening superhoog wat natuurlijk niet klopt als je bij een ander zat die de helft goedkoper was en de laatste had me "per ongeluk" afgesloten. Dus nu 2 maanden geleden voor electralabel gekozen en wat blijkt...tot op heden nog geen problemen. Dus deze onbekende partij mag wel wat bekender worden. Of juist niet..want al die grote bedrijven kunnen er niks van!

P

Peter

29-09-2015

0