Miky

Alle reviews

Miky

67% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goed en goedkoop

  doet het altijd en is goedkoop
  ik ben tevreden over miky

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  goedkoper uit

  Ook ik ben echt goedkoper uit. Doorklikken loont dus echt, scheelt echt tientjes in de maandelijkse lasten dus mij hoor je niet klagen. Aan de service kunnen ze nog wat verbeteren, ik vind de klantenservice niet top nog, maar goed dat vind ik voor tientjes per maand niet zo heel erg eigenlijk meer.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ik heb ervaring met miky

  Ok, klopt. Lelijkste website ooit. En het is even zoeken voordat je hebt wat je wil. Maar misschien omdat ze geen geld aan de website uitgeven kunnen ze stroom & gas goedkoper leveren ofzo? Want ik was echt een stuk goedkoper uit met een 2 jaar vast abonnement van miky. Nu maar hopen dat de klantenservice zich een beetje staande houdt want ik ben net klant.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lelijk

  Wat een lelijke website zeg! Dat dat nog bestaat. En die naam vind ik ook niks. Is het Mickey of Mikey? Blegh.

  Ze hebben wel leuke Sim only dealtjes zie ik, maar het valt me zwaar dat bij zo'n lelijk bedrijf te bestellen.
  Trouwens, die dealtjes zijn elders misschien ook wel.

  Het oog wil ook wat!

  Jeetje Jopie, ga je nu een bedrijf afzeiken op het feit dat ze een lelijke website hebben?? Misschien is het beter om te letten op wat voor service en prijs ze leveren ipv het uiterlijk van een website? lIjkt me wel toch?? Ik snap het wel hoor...website niet echt tof...maar daarentegen heb ik wel altijd goede ervaringen met ze gehad.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Niet weer Orange

  Wegens hele, hele slechte ervaringen met Orange i het verleden ga ik nu echt niet bij Miky, de opvolger van die gasten, afsluiten. Het kan me niet schelen dat ze misschien goedkoper zijn. En ook niet dat ze zeggen een nieuw bedrijf te zijn.

  dat is ook niet fair! Het is een heel ander bedrijf joh!

  Kan me niet schelen, Orange was te erg. En ze kiezen er toch voor openbaar te maken waar ze vandaan komen??

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bloed onder de nagels

  Aargh zo irritant! Zit je te wachten op een reactie op je aanvraag, komt er gewoon niks! Er achteraan belle, oh ja vergeten!! En dan WEER NIKS. GEK wordt je ervan, rotbedrijf!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Dit is wel goed!

  Had een hekel aan Orange, maar Miky is wel goed. Geen problemen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prima mobiele provider

  In het verleden problemen gehad met vodafone, kpn en al die grote. Dus nu eens dit geprobeerd en gewoon goed. Geen onnodige problemen. Het doet gewoon wat het moet doen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Onbekend maar niet onbemind

  Ik kende ze niet, maar ben overgestapt omdat je nu een gratis samsung galaxy tab3 erbij krijgt - kwam ik bij een reclame tegen. Daardoor betaal ik nu iets meer maar heb wel die tablet. Ben ik best ok mee.

Anderen bekeken ook

HalloStroom
3 reviews

In de zomer van 2019 was de hittegolf meer in het nieuws dan ooit tevoren. Door zulke extreme temperaturen wil jij uiteraard duurzamer gaan leven. ...

Pure energie
45 reviews

Ook besparen op meerdere diensten? Pure energie maakt het mogelijk. Het is energie waar u blij van wordt, zoals ze zelf zeggen. Pure energie maakt ...

EasySwitch.nl
23 reviews

Ook besparen op kosten en uitgaven? Wat is EasySwitch.nl? EasySwitch.nl is een onafhankelijke overstapservice in Nederland. Je kunt hier de v...

Vastelastenbond
16 reviews

De grootste kosten die je per maand maakt zijn ongetwijfeld je maandelijkse vaste lasten.  Iedereen zou deze vaste lasten wel graag omlaa...

Miky

Lees de ervaringen van andere gebruikers met Miky hier! Miky is een organisatie die topdeals voor consumenten en zakelijke klanten probeert te maken. De deals die Miky sluit zijn vooral gericht op de telecom- en energiesector. Wie op zoek is naar goedkope energie, of goedkoop mobiel wil bellen, die is bij Miky aan het juiste adres.

Over Miky
Miky is voortgekomen uit de voormalige provider Orange en is in 2002 ontstaan. Miky is nu gevestigd in Den Haag en probeert mooie deals voor consumenten en zakelijke klanten te maken. Door groot in te kopen kan Miky mooie deals maken als het gaat om goedkope energie of mobiel bellen. Energie en telecom zijn producten die vrijwel iedereen nodig heeft, daarnaast komen de lasten van energie en telecom iedere maand terug. Daarom kan een deal van Miky extra interessant zijn.

De filosofie van Miky is: houd het zo eenvoudig mogelijk. Door een met een klein en eenvoudig team te werken heeft Miky minimale kosten aan overhead aan kan zo betere deal maken dan andere partijen die veel meer kosten aan personeel en logistiek hebben.


The Cool Kids - Mikey Rocks

Diensten Miky
Miky richt zich zoals eerder gezegd vooral op mobiel bellen en energie. Goedkope energie wil eigenlijk iedereen wel. Goedkope energie wordt bij Miky geleverd door E-on. E-on is één van de grootste energieleveranciers van Europa. Daarnaast houden Miky en E-on zich niet alleen bezig met het leveren van goedkopen energie, maar is het ook mogelijk om duurzame energie op te wekken. Duurzame energie is energie die wordt opgewekt zonder het milieu extra te belasten. Duurzame energie kan dus ook goedkope energie zijn. Naast het feit dat E-on en Miky goedkope energie leveren, helpen ze je ook met handige bespaartips. Door deze bespaartips ter harte te nemen ga je minder energie verbruiken en betaal je uiteindelijk dus nog minder voor je energie.

Mobiel bellen is nog zo’n dienst die iedereen nodig heeft. Miky heeft naar eigen zeggen de beste GSM aanbiedingen. GSM-abonnementen worden door twee providers geleverd. Abonnementen waarbij een telefoon is inbegrepen worden geleverd door T-mobile. Abonnement zonder telefoon, de zogenaamde sim-only abonnementen worden geleverd door Ben. Ben is een provider die zich specifiek bezighoudt met het verkopen van sim-only abonnementen. Sim-only abonnementen hebben als nadeel dat er geen telefoon bij zit, maar als je een goede telefoon hebt, heb je die ook niet nodig. Het voordeel van een sim-only abonnement is dat je veel minder per maand hoeft te betalen.

Heeft u klachten over Miky? Miky is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar. Miky kan gebeld worden tegen een lokaal tarief. Daarnaast is het ook mogelijk om een klacht in te dienen via Twitter, Facebook of per mail.

Voor overige onderdelen van de klantenservice is de service gesplitst in twee delen. Het gedeelte dat over goedkope energie gaat, en een gedeelte dat over goedkope telecom gaat.

Miky wordt door 95% van de klanten aanbevolen, zo schrijft Miky zelf op haar website. Is dit waar, of is dit niet waar? Deel hieronder uw ervaringen met Miky. Dit helpt andere gebruikers om een beter beeld van Miky te krijgen.

Telecom en energie samen. Is dat een goed idee? Hoe goed is de klantenservice en leveren ze wat ze beloven? Lees ervaringen en kom er snel genoeg achter

}