Offertevergelijker

5.6

Bestellen

5.6

Service

5.6

Prijs

5.6

Levering

55.6%

Zou hier weer kopen

Offertevergelijker

Ben jij op zoek naar een bedrijf waar je offertes kunt vergelijken? Lees dan wat de klantervaringen van mensen bij dit bedrijf zijn.


Wat is Offertevergelijker?


Offertevergelijker is een vergelijkingswebsite voor bouw- en verbouwklussen van Nederland. Via dit bedrijf kun je kosteloos en vrijblijvend offertes van erkende specialisten bij jou uit de buurt aanvragen. Via Offertevergelijker kun je via een zoekfunctie naar een dienst of product zoeken. Heb je deze gevonden? Vul dan je gegevens in en ontvang direct meerdere offertes. Door deze offertes met elkaar te vergelijken vind je simpel een deal die voor jou geschikt is.


Je kunt via Offertevergelijker ook op zoek gaan naar meer klanten. Het bedrijf stelt dat de website dagelijks honderden potentiële klanten een bezoekje aan de website brengen. Er wordt aangegeven dat iedereen op zoek is naar een goede deals voor hun klus. Als je van mening bent dat je Offertevergelijker een goed voorstel kunt doen, word je geacht je aan te melden. Dan zul je offerteaanvragen ontvangen van klanten uit de regio die door jou is aangegeven. Als je wil weten welke voordelen je hebt als bedrijf stelt het bedrijf dat je je moet aanmelden. Je kunt online je gegevens invullen en je profiel compleet maken.


Eén van de categorie soorten waar offertes voor aangevraagd kunnen worden zijn alarmsystemen. Deze bedrijven spelen in op het feit dat er in Nederland elke 10 minuten ergens wordt ingebroken. Nederlanders kiezen er derhalve voor om een alarmsysteem aan te schaffen omdat dit kans op inbraak met 90% verlaagt. Je krijgt via Offertevergelijker inzicht in de kosten en voordelen van alarmsystmen. Er wordt ook een checklist aangeboden.


Ook op het gebied van vloerisolatie kunnen er offertes worden vergeleken. Het bedrijf stelt dat de vloer isoleren één van de slimste manieren is om geld te besparen op de energierekening. Tegelijkertijd kun je door goede vloerisolatie het wooncomfort verbeteren.


Overweeg je zonnepanelen te laten installeren? Er zijn bij Offertevergelijker ook bedrijven aangesloten die gespecialiseerd zijn in zonnepanelen. Zonnepanelen liggen tegenwoordig op steeds meer daken van huizen. Je kunt via een offerte te weten komen wat de exacte kosten zijn in jouw situatie. Je kunt op de website informatie lezen over het rendement en de gemiddelde kosten.


Een aantal producten die populair zijn in de zoekopdrachtenbalk van de website zijn alarmsysteem, camerabeveiliging, kruipruimte isolatie, kunststof kozijnen, optrekkend vocht verhelpen, spouwmuurisolatie, traprenovatie, vloerisolatie, vochtbestrijding en zonnepanelen. Hier kunnen klanten allemaal offertes voor aanvragen.


Selectiecriteria


Het is niet zo dat alle bedrijven zich zomaar kunnen inschrijven bij Offertevergelijker. Alle inschrijvingen worden handmatig door een medewerker van Offertevergelijker gecontroleerd. Als de conclusie wordt getrokken dat het bedrijf kwaliteit levert, kunnen ze zich bij Offertevergelijker aansluiten. Enkele van de partners die bij Offertevergelijker zijn aangesloten zijn Zonnemarkt, Vlietstra Kozijn Techniek, Bameco, VIKA installatietechniek en anderen.


Contactmogelijkheden


Het kantoor van Offertevergelijker is gevestigd in Vianen. Heb je zelf een bedrijf en wil je je aanmelden dan kan dit online. Je kunt gratis en vrijblijvend informatie aanvragen. Dit kan via een online contactformulier. Mocht je bij Offertevergelijker.nl willen werken dan kun je online bekijken welke vacatures er zijn.


Wat zijn de klantervaringen van Offertevergelijker?


Ben jij al klant bij Offertevergelijker? Wat zijn jouw klantervaringen bij dit bedrijf? Heb jij als bedrijf of particulier gebruik gemaakt van de diensten die worden aangeboden door Offertevergelijker? We zouden het zeer waarderen als jij je mening geeft over dit bedrijf. Via NederlandReview lees je wat mensen onafhankelijk van elkaar bij bedrijven hebben ervaren. Hierdoor kun jij een goede beslissing nemen.


 


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

DIV offertes aangevraagd

Gegevens worden misbruikt na aanvraag. Krijg nu dagelijks e-mails met reclame. Vreselijk irritant. Geen aanvraag dien of je moet van lawine ongewenste mails houden.

X

Xdewit

18-08-2023

0

geen

N.a.w. gegevens misbruikt. Heb nooit aanvraag gedaan.

S

Sebastiaan

01-04-2023

0

offertevergelijker.nl

Bij 1 leverancier een offerte aangevraagd en gelijk mijn emailadres doorgezet naar offertevergelijker.nl. Vervolgens een lawine aan offertes waar ik niet om gevraagd heb. Afmelden bij offertevergelijker.nl gaat niet, zeggen ze. Er zit ook geen wettelijk verplichte afmeldknop op hun emails. Slechte zaak

H

Henk

02-06-2022

0

Zonnepanelen

Aanvraag gedaan voor zonnepanelen offertes. Binnen 2 dagen had ik de contact met 3 bedrijven die mij een goede offerte hebben opgestuurd. Ik weet nog niet of ik het laat doen.

D

Dhr Rietjes

10-08-2021

0

Spouwmuurisolatie

Ik heb offertes aangevraagd voor het isoleren van onze spouwmuren. Binnen een dag reactie van hen en vrij snel al twee goede aanbiedingen gehad. Werkte erg makkelijk en prettig naar mijn mening.

R

Rien den Hartog

28-05-2021

0

Zonnepanelen offertes

Prettig contact gehad nadat ik hier een aanvraag heb gedaan. Netjes geholpen en vrij snel een goed bedrijf gevonden.

E

Esther Werkhoven

21-05-2021

0

Spouwmuur isolatie

Ik snap niks van de laatste 2 negatieve boordelingen. Ik ben op zoek naar advies/info mbt spouwmuur isolatie. Krijg keurig een reactie dat offerte vergelijker.nl mijn aanvraag doorzet naar 3 bedrijven bij mij in de regio. Binnen 4 dagen zijn die 3 afspraken binnen. Daarnaast staat het mij vrij om zelf ook een andere aanbieders te vragen een offerte uit te brengen en uiteindelijk een keus te maken.

R

Rob

14-04-2021

0

Isolatie

Offerte gevraagd en kreeg een mail dat ze me niet konden met de telefoon bereiken. Klope werd gebeld en verscheen op mijn telefoon vermoedelijk oplichters en dus niet opnemen en geen voicemail gesproken en ook geen mail sturen. Heel raar allemaal

B

Behzad

17-02-2021

0

Aanvraag

Oplichters, beter vraag je zelf 4 offertes op, is stuk goedkoper. Proberen over de rug van klant en installateurs makkelijk geld verdienen. Geen zaken mee doen zijn hartstikke duur

J

Jan

15-02-2021

0