MKB Brandstof

Alle reviews

MKB Brandstof

83% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (12)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  MKB Brandstof pas

  Basisdienstverlening is best OK. Maar pas op: volgens de website betaal je voor tanken in Duitsland een toeslag van 1.5% (kosten die door DKV worden doorberekend). In de praktijk zijn de meerkosten echter zo'n 10%.

  Reactie van MKB-Brandstof: "Ik begrijp dat dit heel vervelend is en daarom zijn we hier ook druk mee bezig."

  Wachttjid voor de klantenservice is trouwens erg lang. Chatfunctie op de site geeft een uur aan; in de praktijk duurt het 3 uur voor er een reactie komt.

  Kortom: onbetrouwbare partij als het gaat om de financiële afhandeling.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  MKB brandstof pas

  Na veel vergelijken kwam ik op de tankpas van het MKB uit. Aangevraagd, dat leek nog best ok te gaan. Maar daarna... dan duurt het 3 dagen dat de pas binnenkomt; super dus. Alleen... ik heb aangegeven te willen betalen met parkeren; maar helaas! De Q-park garage waar ik wilde betalen accepteerde de kaart niet... dus alsnog een bonnetje trekken. Daarna krijg je, na bijna 2 weken (!), eindelijk je online inlog (heb al wel 200 euro moeten betalen aan borg!) maar die link slaat mijn mcafee van op tilt (met geen mogelijkheid bij te komen want gevaarlijk). En alsof dat niet genoeg krijg je ook pas na 2 weken je bevestiging van je borg; maar dit leidt je naar een weblink/site of hoe dat ook heet en geen idee hoe ik dit in een pdf kan zetten zodat het mijn administratie in kan... heb ik dus ook niks aan. Tot nog toe baal ik vooral van hoe het gaat!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mkbbrandstof pas

  Top bedrijf, jarenlang gebruikt en nooit klachten over gehad. Zoals het hoort!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Brandstof pas

  Moeilijk te bereiken, afspraken worden niet nagekomen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mkb brandstof tankpas

  Waardeloos bedrijf, doen er meer dan 3 weken over om je van een tankpas te voorzien. Ze pakken wel borg van je rekening om ruim een week later pas je hiervan een bevestiging toe te mailen. www.tankpas.nl vandaag aanvragen overmorgen de pas binnen hebben. Zo moet dat mensen. Heel slim om recensies uit te zetten op jullie pagina. Want anders liep die over van de negatieve reacties.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mkb brandstofpas

  Super slechte klanten service, 15 minuten gewacht en toen namen ze nog niet op. Toen heb ik maar opgehangen. Bijzonder slecht.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  tankpas

  Ik ben al zeker 5 jaar klant en probeer ze nu al een maand te pakken te krijgen. Ze reageren werkelijk nergens op. Niet te bereiken!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vaak storing

  Vaak storing waardoor je niet kunt aanmelden voor een parkeerplaats. Er is geen alternatieve manier van aanmelden, dus kun je niets en dan maar via de meter. Gewoon vaak proberen wordt er bij de helpdesk gezegd

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pas op met deze partij!!!!!

  Dit is een enorm slecht bedrijf. Heb hier een bijzonder slechte ervaring mee. Ze reageren nergens op en schrijven zonder toestemming geld af. Echt een afrader!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  opzeggen

  ik heb opgezegd bij mkb brandstof, nadat ik gevraagd heb waarom de kosten van een pas (7 euro per pas per maand) zo hoog zijn.
  Ik heb daar geen antwoord op gekregen.

  ik heb nu 3 x een mail gestuurd ]. de eerste mail met opzegging, met daarbij het verzoek mijn opzegging te bevestigen. Dat in niet gebeurd. ook de 2 volgende mails blijven vooralsnog onbeantwoord.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nieuwe tankpas en parkeren midden in de stad

  Nieuwe tankpas werkt goed. Een aantal van onze mederwerkers, mijzelf inc;luis, werken met een tankpas van Tom. Geen problemen mee.

  Parkeren bij Q-Park werkt ook naar behoren. Midden in de stad kunnen wij zo doorgaans allemaal snel onze auto kwijt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede hulp om doel te bereiken

  Mijn eigen onderneming is in de crisis wat onderuit gegaan, maar ik weigerde om mezelf over te geven. Ik moest en zou de doelstelling bereiken die ik destijds gesteld had. Om dit mogelijk te maken heb ik Tom. ingeschakeld. Bij deze organisatie krijgen ondernemers hulp om hun uiteindelijke doel te bereiken. Ik zit momenteel nog in het traject, maar ik kan al wel zeggen dat het inmiddels al een stuk beter gaat dan een jaar geleden. Ik heb er weer het volste vertrouwen in en dat komt mede door Tom!!!

Anderen bekeken ook

RoyalParking.nl
1 reviews

Wanneer je op vakantie gaat vanaf Schiphol en je gaat naar de luchthaven met je eigen auto, dan wil je natuurlijk dat die veilig geparkeerd kan wor...

House of Britain
3 reviews

Wil je een keer op vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland en ben je er nog nooit geweest? Wat zijn de leuke plekjes om te bezoeken, en waar...

ParkCare
28 reviews

Wanneer je gaat vliegen omdat je op vakantie gaat of voor een zakenreis, dan wil je natuurlijk graag je auto veilig in de buurt van het vliegveld p...

Ik wil van mijn auto af .nl
35 reviews

Wow, snel je auto verkopen? Wat vinden anderen van zo’n dienst? Bij Ikwilvanmijnautoaf.nl is het mogelijk om zonder een enkele verplichting e...

MKB Brandstof

Lees de mening van een ander over dit bedrijf. Wanneer je onbekend bent met een organisatie is het slim om eerst een aantal reviews over hun te lezen. Op NederlandReview.nl is het mogelijk om dit te doen. Het is mogelijk om te ontdekken en om te zien wat anderen van hun vinden. Kopen of niet kopen is dan niet meer zo’n groot vraagteken. Het vertrouwen kan snel verkregen worden als er veel positieve reviews zijn over een organisatie of bedrijf. Kijk snel wat anderen over dit bedrijf zeggen. 

Over MKB Brandstof
Vrijheid aan de ondernemers. MKB-Brandstof.nl is een tankpas en mobiliteitsservice voor zzp-ers en ondernemers. Het is geweldig om te zien wat er allemaal mogelijk is en kan. Het is mogelijk om de samenleving een beetje beter te maken. het is een bedrijf wat een idee, een ideaal en een ambitie heeft samen laten smelten tot een geweldige onderneming. Waar ze eerst alleen een tankpas aanboden is dat nu zoveel meer geworden. Het is een compleet pakket van zaken. Tanken, autowassen, parkeren, fiscusproof rijden, mobiel zijn en tal van andere mobiliteitszaken. Ook een verzamelfactuur maakt het allemaal een stuk gemakkelijker. Het is geweldig om te zien wat er allemaal kan. 


Ze hebben ook een aantal maatschappelijke doelen. Te weten:  
•    ondernemers simpelweg sterker maken
•    sociale bedrijfsvoering nog meer uitdragen
•    tegenwicht voor multinationals gaan organiseren
•    transitie naar een helemaal olievrije wereld versnellen: Nederland moet olievrij zijn in 2035
•    ecologische footprint gaan verkleinen door te zorgen voor alternatieven  voor het bezitten van een auto. 
Het is een bedrijf wat verder kijkt dan alleen winst. 

Diensten van MKB Brandstof
De belangrijkste diensten van MKB-Brandstof.nl zijn: 
•    tanken bij elk tankstation in heel Nederland
•    Carwash bij meer dan 1200 locaties
•    Straatparkeren in de 70 steden en dorpen
•    Slagboomparkeren bij de 150 Q-Park locaties

Het is geweldig om te zien wat er allemaal kan en wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te ontdekken wat er kan en hoe je volop kunt genieten van de service van dit uitstekende bedrijf. Het is daadwerkelijk een van zijn soort. Het is ook een bedrijf waar je u tegen kunt zeggen. Ze willen de wereld verbeteren, naast het verdienen van geld. 

Klachten, complimenten en tips voor jou over MKB Brandstof
Klanten kunnen een klacht hebben, bij eigenlijk ieder soort bedrijf. Mensenwerk gaat niet altijd foutloos. Het is daarom belangrijk voor een organisatie om een goede klachtenafwikkeling te doen. Het is belangrijk om te weten, hoe klachten snel en serieus afgewikkeld worden. Dit bedrijf heeft het goed begrepen. Op de bekende wegen kun je hun bereiken en jouw klacht kenbaar maken. Natuurlijk klinkt het woord klacht vaak wat zwaarder dan het werkelijk is. Een klacht is echter een klacht. En een klacht moet altijd opgelost worden. 

Wat zijn jouw ervaringen over MKB Brandstof?
Het is ongekend om te zien, hoe ook jij jouw mening kunt delen over MKB-Brandstof.nl. Het is heerlijk om natuurlijk je stem te laten horen. NederlandReview geeft je graag een podium om jouw mening en oordeel te geven over een bedrijf of organisatie. Hiermee is het mogelijk om anderen te helpen. 

Klantervaringen met MKB Brandstof! Een autopas en app voor tanken, parkeren en carwash, werkt dat?

}