MKB Brandstof

6.3

Bestellen

4.9

Service

4.8

Prijs

5.4

Levering

84.6%

Zou hier weer kopen

MKB Brandstof

Lees de mening van een ander over dit bedrijf. Wanneer je onbekend bent met een organisatie is het slim om eerst een aantal reviews over hun te lezen. Op NederlandReview.nl is het mogelijk om dit te doen. Het is mogelijk om te ontdekken en om te zien wat anderen van hun vinden. Kopen of niet kopen is dan niet meer zo’n groot vraagteken. Het vertrouwen kan snel verkregen worden als er veel positieve reviews zijn over een organisatie of bedrijf. Kijk snel wat anderen over dit bedrijf zeggen. 


Over MKB Brandstof

Vrijheid aan de ondernemers. MKB-Brandstof.nl is een tankpas en mobiliteitsservice voor zzp-ers en ondernemers. Het is geweldig om te zien wat er allemaal mogelijk is en kan. Het is mogelijk om de samenleving een beetje beter te maken. het is een bedrijf wat een idee, een ideaal en een ambitie heeft samen laten smelten tot een geweldige onderneming. Waar ze eerst alleen een tankpas aanboden is dat nu zoveel meer geworden. Het is een compleet pakket van zaken. Tanken, autowassen, parkeren, fiscusproof rijden, mobiel zijn en tal van andere mobiliteitszaken. Ook een verzamelfactuur maakt het allemaal een stuk gemakkelijker. Het is geweldig om te zien wat er allemaal kan. 
Ze hebben ook een aantal maatschappelijke doelen. Te weten:  
•    ondernemers simpelweg sterker maken
•    sociale bedrijfsvoering nog meer uitdragen
•    tegenwicht voor multinationals gaan organiseren
•    transitie naar een helemaal olievrije wereld versnellen: Nederland moet olievrij zijn in 2035
•    ecologische footprint gaan verkleinen door te zorgen voor alternatieven  voor het bezitten van een auto. 
Het is een bedrijf wat verder kijkt dan alleen winst. 


Diensten van MKB Brandstof

De belangrijkste diensten van MKB-Brandstof.nl zijn: 
•    tanken bij elk tankstation in heel Nederland
•    Carwash bij meer dan 1200 locaties
•    Straatparkeren in de 70 steden en dorpen
•    Slagboomparkeren bij de 150 Q-Park locaties


Het is geweldig om te zien wat er allemaal kan en wat er allemaal mogelijk is. Het is goed om te ontdekken wat er kan en hoe je volop kunt genieten van de service van dit uitstekende bedrijf. Het is daadwerkelijk een van zijn soort. Het is ook een bedrijf waar je u tegen kunt zeggen. Ze willen de wereld verbeteren, naast het verdienen van geld. 


Klachten, complimenten en tips voor jou over MKB Brandstof

Klanten kunnen een klacht hebben, bij eigenlijk ieder soort bedrijf. Mensenwerk gaat niet altijd foutloos. Het is daarom belangrijk voor een organisatie om een goede klachtenafwikkeling te doen. Het is belangrijk om te weten, hoe klachten snel en serieus afgewikkeld worden. Dit bedrijf heeft het goed begrepen. Op de bekende wegen kun je hun bereiken en jouw klacht kenbaar maken. Natuurlijk klinkt het woord klacht vaak wat zwaarder dan het werkelijk is. Een klacht is echter een klacht. En een klacht moet altijd opgelost worden. 


Wat zijn jouw ervaringen over MKB Brandstof?

Het is ongekend om te zien, hoe ook jij jouw mening kunt delen over MKB-Brandstof.nl. Het is heerlijk om natuurlijk je stem te laten horen. NederlandReview geeft je graag een podium om jouw mening en oordeel te geven over een bedrijf of organisatie. Hiermee is het mogelijk om anderen te helpen. 


Klantervaringen met MKB Brandstof! Een autopas en app voor tanken, parkeren en carwash, werkt dat?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (13)

MBK Brandstof

Wij hebben ons Juni 2023 ingeschreven bij MKB brandstof. Kregen netjes een pas toegestuurd. Echter deed de pincode het niet. Wij hebben meerdere malen contact gehad met MKB om dit probleem voor te leggen. Het is namelijk best vervelend als je net getankt hebt en wilt afrekenen en het kan niet! Meerdere malen nieuwe pincode gehad maar nooit 1 die het deed. MKB brandstof bleef wel de maandelijkste kosten door berekenen. Wij hebben inmiddels €172 aan kosten betaald voor een service die niet werkt!

L

laura

18-04-2024

0

MKB Brandstof pas

Basisdienstverlening is best OK. Maar pas op: volgens de website betaal je voor tanken in Duitsland een toeslag van 1.5% (kosten die door DKV worden doorberekend). In de praktijk zijn de meerkosten echter zo'n 10%. Reactie van MKB-Brandstof: "Ik begrijp dat dit heel vervelend is en daarom zijn we hier ook druk mee bezig." Wachttjid voor de klantenservice is trouwens erg lang. Chatfunctie op de site geeft een uur aan; in de praktijk duurt het 3 uur voor er een reactie komt. Kortom: onbetrouwbare partij als het gaat om de financiële afhandeling.

J

JW Hubbers

15-08-2022

0

MKB brandstof pas

Na veel vergelijken kwam ik op de tankpas van het MKB uit. Aangevraagd, dat leek nog best ok te gaan. Maar daarna... dan duurt het 3 dagen dat de pas binnenkomt; super dus. Alleen... ik heb aangegeven te willen betalen met parkeren; maar helaas! De Q-park garage waar ik wilde betalen accepteerde de kaart niet... dus alsnog een bonnetje trekken. Daarna krijg je, na bijna 2 weken (!), eindelijk je online inlog (heb al wel 200 euro moeten betalen aan borg!) maar die link slaat mijn mcafee van op tilt (met geen mogelijkheid bij te komen want gevaarlijk). En alsof dat niet genoeg krijg je ook pas na 2 weken je bevestiging van je borg; maar dit leidt je naar een weblink/site of hoe dat ook heet en geen idee hoe ik dit in een pdf kan zetten zodat het mijn administratie in kan... heb ik dus ook niks aan. Tot nog toe baal ik vooral van hoe het gaat!

G

Gerben van Doesburg

10-03-2022

0

Mkbbrandstof pas

Top bedrijf, jarenlang gebruikt en nooit klachten over gehad. Zoals het hoort!

T

Tom

05-01-2022

0

Brandstof pas

Moeilijk te bereiken, afspraken worden niet nagekomen

T

Tianian

03-12-2021

0

Mkb brandstof tankpas

Waardeloos bedrijf, doen er meer dan 3 weken over om je van een tankpas te voorzien. Ze pakken wel borg van je rekening om ruim een week later pas je hiervan een bevestiging toe te mailen. www.tankpas.nl vandaag aanvragen overmorgen de pas binnen hebben. Zo moet dat mensen. Heel slim om recensies uit te zetten op jullie pagina. Want anders liep die over van de negatieve reacties.

M

Maarten van der Wulp

23-07-2020

0

Mkb brandstofpas

Super slechte klanten service, 15 minuten gewacht en toen namen ze nog niet op. Toen heb ik maar opgehangen. Bijzonder slecht.

M

Marc de Haan

28-02-2020

0

tankpas

Ik ben al zeker 5 jaar klant en probeer ze nu al een maand te pakken te krijgen. Ze reageren werkelijk nergens op. Niet te bereiken!

D

de Jong

09-10-2019

0

Vaak storing

Vaak storing waardoor je niet kunt aanmelden voor een parkeerplaats. Er is geen alternatieve manier van aanmelden, dus kun je niets en dan maar via de meter. Gewoon vaak proberen wordt er bij de helpdesk gezegd

W

Wouter

28-01-2019

0

Pas op met deze partij!!!!!

Dit is een enorm slecht bedrijf. Heb hier een bijzonder slechte ervaring mee. Ze reageren nergens op en schrijven zonder toestemming geld af. Echt een afrader!

A

Arnoud WIjnands

24-07-2018

0

opzeggen

ik heb opgezegd bij mkb brandstof, nadat ik gevraagd heb waarom de kosten van een pas (7 euro per pas per maand) zo hoog zijn. Ik heb daar geen antwoord op gekregen. ik heb nu 3 x een mail gestuurd ]. de eerste mail met opzegging, met daarbij het verzoek mijn opzegging te bevestigen. Dat in niet gebeurd. ook de 2 volgende mails blijven vooralsnog onbeantwoord.

C

c.j.mol

15-03-2018

0

Nieuwe tankpas en parkeren midden in de stad

Nieuwe tankpas werkt goed. Een aantal van onze mederwerkers, mijzelf inc;luis, werken met een tankpas van Tom. Geen problemen mee. Parkeren bij Q-Park werkt ook naar behoren. Midden in de stad kunnen wij zo doorgaans allemaal snel onze auto kwijt.

J

Jifka

05-01-2017

0

Goede hulp om doel te bereiken

Mijn eigen onderneming is in de crisis wat onderuit gegaan, maar ik weigerde om mezelf over te geven. Ik moest en zou de doelstelling bereiken die ik destijds gesteld had. Om dit mogelijk te maken heb ik Tom. ingeschakeld. Bij deze organisatie krijgen ondernemers hulp om hun uiteindelijke doel te bereiken. Ik zit momenteel nog in het traject, maar ik kan al wel zeggen dat het inmiddels al een stuk beter gaat dan een jaar geleden. Ik heb er weer het volste vertrouwen in en dat komt mede door Tom!!!

G

Gerda B.

08-12-2016

0