NederlandReview

  Ervaringen XL-S Medical

  Ontdek wat anderen over dit bedrijf zeggen. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien aan iedereen wat jij van ze vindt en hoe jij over ze denkt. Op NederlandReview kun je jouw positieve of negatieve feedback en review achterlaten om zo een ander te helpen met wat je van dit bedrijf vindt. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Voor iemand welke nog niet zoveel ervaring heeft met dit bedrijf is het natuurlijk heerlijk om een mening van een ander te lezen om zo een beter beeld te krijgen van dit bedrijf. Het is heerlijk en goed om hier gebruik van te maken. Lees hier meer over het bedrijf.

  Over XL-S Medical

  Met dit middel kun je tot drie keer sneller je gewicht verliezen. Je moet beter gaan eten en meer gaan bewegen. De kracht van dit middel werkt op drie fronten om overgewicht te bestrijden. Je gaat in de eerste plaats gezonder eten, daarnaast meer bewegen en ook nog eens dit middel gebruiken. Je wilt natuurlijk geen last krijgen van een jojo effect. Er zijn verschillende middelen waar je gebruik van kunt maken. Het middel en het complete programma helpt je gemotiveerd te houden om gewicht te verliezen. Je krijgt een gratis persoonlijke begeleiding van een van hun diëtisten. Je kunt je ervaringen delen en ontvangt ook tips over bewegen en voeding.


  Hoe werkt dat precies, die vetbinders? In dit filmpje wordt het uitgelegd

  Diensten van XL-S Medical

  Het beginnen met afvallen is niet zo moeilijk. Het volhouden is vele malen moeilijker. Hierbij kan dit bedrijf je juist helpen. Het bedrijf helpt je voor drie maanden om een gezond voedingspatroon te krijgen en ook om meer te bewegen in je dagelijkse leven. Ze bieden je graag steun op alle gebieden om te slagen.

  De adviezen ontvang je van een diëtist helemaal afgestemd op jouw situatie. Op basis van je leeftijd, geslacht, gewicht en lengte krijg je een persoonlijk advies over hoeveel je mag eten iedere dag. Ook wordt er bepaald hoeveel je moet sporten. Op alle fronten wordt je ondersteund door hun.

  Klachten, tips en complimenten over XL-S Medical

  Heb je een klacht? Dan moet je die natuurlijk gewoon indienen. Op die manier kan het bedrijf een goede oplossing vinden voor het probleem. Je kunt de klacht via de mail, per post en ook via de telefoon indienen. Tips en complimenten zijn natuurlijk ook van harte welkom bij dit bedrijf.

  Heb jij ervaring met XL-S Medical?

  Een goed bedrijf, een slecht bedrijf? Wat is het nu? Lees de reviews op onze site en wees zo goed om jouw review over dit bedrijf ook op NederlandReview achter te laten. Je krijgt er zeker geen spijt van.

  Lees hier de beoordelingen van echte klanten van XL-S Medical. Is hun afvallen een succesverhaal? Is het makkelijk gewicht te verliezen met de vetbinders? Is het veilig?

  XL-S Medical
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (2)

  6.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  5
  Leveren
  rating
  7

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over XL-S Medical

  Uw beoordeling

  Duur product wanneer het niet werkt

  Op de website van XL-S Medical lees je veel succesverhalen van mensen die zijn afgevallen door het gebruik van hun producten, maar bij mij werkt het dus helemaal niet. Ik ben nauwelijks afgevallen in de periode dat ik de producten van XL-S gebruikt heb. Voor de prijs die je ervoor betaald mag je toch echt wel wat meer verwachten. Nu vraag ik mij dus af of ze op hun eigen website bewust alle positieve ervaringen zetten, want ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben bij wie het niet werkt. Heb me inmiddels toch maar weer ingeschreven voor de sportschool. Dan weet ik in ieder geval zeker dat ik ook echt kilo's verlies.

  Door: Marloe Rijnders27-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  11 kilo afgevallen, eindelijk

  Ik heb al vele dieten geprobeerd en niks werkte voor mij.
  Hoeveel ik ook sport, hoe weinig ik ook eet, ik kom telkens weer aan.
  Met dit systeem van XLS gaat het een stuk beter. Misschien door de combinatie.
  Door de prijs heb ik nog even getwijfeld, maar nu ben ik echt blij dat ik het gedaan heb, want om eindelijk van al die kilo's af te zijn, dat is mij heel wat waard. Bespaart nu zelfs geld. Hopelijk houd ik het vol nu!

  Ben al 11 kilo kwijt!

  Door: A. Huijzer01-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  FAQ

  Is XL-S Medical een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 2 ervaringen geplaatst over XL-S Medical. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is XL-S Medical actief?

  XL-S Medical is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Fit(ness), Afvallen, Voedingsadvies

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van XL-S Medical gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.