NederlandReview

  Ervaringen Weight Watchers

  Ben je ook benieuwd wat andere mensen van Weight Watchers vinden? Op deze pagina lees je meer over de ervaringen van andere mensen die van de diensten van dit bedrijf gebruik maakten. Door de ervaringen van andere gebruikers van Weight Watchters te lezen kunt u beter bepalen of u ook een product van dit bedrijf al wilt nemen.

  Wat is Weight Watchers?

  Weight Watchers is één van de bekendste organisaties die mensen helpt bij het afvallen. Het bedrijf is meer dan 40 jaar geleden actief geworden: het werd in 1963 opgericht door de Amerikaan Jean Nidetch.

  Het belangrijkste kenmerk van afvallen met Weight Watchers is dat je dit in groepsverband doet. De groepsbijeenkomsten zijn kenmerkend voor Weight Watchers. Sommige mensen vinden dit ideaal, maar als je geen behoefte hebt om je dieetervaringen te delen is Weight Watchers misschien niet echt jouw ding, hoewel er tegenwoordig ook een programma zonder groepsbijeenkomsten wordt aangeboden.

  Weight Watchers is echter wel dusdanig populair wereldwijd, dat het sinds 2000 een beursgenoteerd bedrijf is met een jaarlijkse miljoenenomzet.

  Is afvallen met Weight Watchers gezond?
  Naar eigen zeggen heeft het bedrijf maar één doel: zorgen dat meer mensen gezond af kunnen vallen. Gezond afvallen is nodig omdat er steeds meer recepten en dieten op de markt komen die in het beste geval geen effect sorteren en in ergere gevallen zelfs schadelijk zijn.

  Gezond afvallen is de filosofie van Weight Watchers. Weight Watchers’ filosofie met betrekking tot gezond afvallen is bedacht door de New Yorkse Jean Nidetch. Zij ontdekte dat ze veel beter af kon vallen als ze gezond bleef eten en met haar vriendinnen over haar dieet praatte.

  Inmiddels heeft het bedrijf naar eigen zeggen miljoenen mensen geholpen met gezond afvallen. Het doel van Weight Watchers is dat het veranderen van normale patronen in combinatie met gezond eten een hele goede invloed op je gewicht kan hebben.

  Eetdagboek van een Weight Watchers dag | OhMyFoodness

  Welke diensten en producten biedt Weight Watchers Nederland aan?

  Dit bedrijf biedt producten en diensten aan die helpen om af te vallen. Eten en drinken spelen natuurlijk een belangrijke rol bij afvallen. Daarom heeft het bedrijf een uitgebreide pagina met Voeding & Recepten. Op de pagina Voeding & Recepten vindt men gezonde recepten die helpen bij gezond afvallen.

  Naast gezond eten is beweging natuurlijk ook erg belangrijk bij gezond afvallen. Veel mensen bewegen op de verkeerde manier. Door op de juiste manier te bewegen kan iedereen meer afvallen met minder moeite. Daarom heeft het bedrijf een speciale afdeling Gezond & Fit. Binnen het onderdeel Gezond & Fit vindt u informatie over gezond bewegen, gezond sporten in combinatie met gezond afvallen. Voor ieder onderdeel biedt Weight Watchers ook speciale cursussen bij u in de buurt aan.

  Op de website van Weight Watchers zijn ook succesverhalen van andere mensen te vinden. Succesverhalen afvallen zijn verhalen van mensen die eerder een cursus van Weight Watchers hebben gevolgd en daar goede ervaringen mee hebben opgedaan.

  Naast het aanbieden van cursussen bij jou in de buurt biedt Weight Watchers ook zogenaamde afvalboeken aan. Afvalboeken zijn boeken waarin uitgelegd wordt hoe je gezond afvallen kunt.

  Het internet speelt ook bij Weight Watchers een belangrijke rol

  Zoals veel dieetmethodes en hun “goeroes” heeft ook Weight Watchers de weg naar het internet gevonden. Werd er vroeger gefocust op het verkopen van de dieetproducten in speciale winkels, tegenwoordig verloopt veel van de contacten met deelnemers via het internet. Je kunt je dan ook online aanmelden als je wilt gaan deelnemen aan het programma van Weight Watchers. Je kunt tegenwoordig kiezen uit een online programma en een combinatie van online ondersteuning en groepsbijeenkomsten, omdat sommige deelnemers juist veel steun hebben aan het onderling uitwisselen van ervaringen.

  Weight Watchers hield stand in de wirwar van dieetbedenkers

  Het feit dat Weight Watchers al zo lang bestaat verraadt dat het een heleboel fans heeft. Er zijn in de afgelopen decennia vele diëten en bijbehorende goeroes die hun uitvinding vol vuur promootten gekomen en weer verdwenen. Veel diëten bleken bij nader inzien erg ongezond te zijn, er werden zelfs dieetmethodes gepresenteerd die ronduit gevaarlijk bleken te zijn voor de gezondheid omdat essentiële voedingsstoffen ontbraken of omdat er middelen werden geslikt die ervoor zorgden dat de gebruikers veel te snel afvielen. Dit kon leiden tot hartproblemen en andere gezondheidsklachten. Maar Weight Watchers heeft alle stormen doorstaan. De methode die aan de deelnemers werd aangeboden werd niet gewijzigd, af en toe werd er natuurlijk wel geüpdatet omdat er nieuwe voedingsmiddelen op de markt kwamen, maar de essentie van het dieetprogramma bleef zoals het was.

  De persoonlijke ervaringen van Gerda

  Op het internet houdt Weight Watchers fan Gerda een blog bij over haar ervaringen met Weight Watchers. Ze vertelt dat ze al eerder allerlei diëten probeerde zonder blijvend resultaat. Met één daarvan viel ze weliswaar 25 kilo af maar omdat het een dieet was met heel weinig voedingsstoffen, had ze het gevoel roofbouw op haar eigen lichaam te plegen. Geen goede ervaring dus. Via een vriendin werd Gerda attent gemaakt op Weight Watchers. De vriendin had goede ervaringen en had uiteindelijk haar streefgewicht behaald.

  Een realistische manier van afvallen

  Gerda geeft in haar blog aan dat ze al snel erg tevreden was over de aanpak van Weight Watchers. Het wekelijkse weegmoment was wel even “een dingetje” want om nu ten overstaan van de groep op de weegschaal plaats te nemen daarvoor moest ze wel even wat wegslikken. Maar de sfeer in de groep wekte al snel vertrouwen en de coach die de groep begeleidde was van het gezellige soort. Tijdens de bijeenkomsten werd het wekmenu voor de komende week besproken, je kunt dan vragen stellen en, en dat wordt door veel deelnemers aan Weight Watchers als zeer positief ervaren, ervaringen uitwisselen met je lotgenoten in de groep.

  Wat is de puntenlijst of het points systeem van Weight Watchers?

  Gerda, en ook de andere deelnemers in haar groep, is erg te spreken over het points systeem van Weight Watchers. Er wordt gewerkt met een boodschappenlijst van een aantal supermarkten. Achter de diverse producten staat een groen bakje of een wit bakje. Producten met een groen bakje zijn gezond en bevatten weinig ongezonde vetten en suikers. Voordat je start met jet dieet wordt in overleg met de coach bepaald hoeveel points je per dag mag eten. Dit hangt onder andere af van je gewicht, je lengte, je geslacht en je leeftijd. Omdat het de bedoeling is om iedere dag binnen het maximum aantal punten te blijven, “wil je het dan ook wel laten om producten die een hele hoge pointwaarde hebben te nuttigen. Want je doel is om je dagtotaal te consumeren en je streefgewicht te behalen.”, aldus Gerda in haar blog. Ongezonde producten met een wit bakje in de boodschappenlijst hebben uiteraard een hoge points waarde, gezonde keuzes zoals groente en veel fruitsoorten hebben een score van 0 en mag je dus in principe onbeperkt eten.

  De eerste mijlpaal is 10% gewichtsverlies

  De eerste mijlpaal die je moet zien te halen is 10% van je gewicht te verliezen. Als je dat hebt bereikt krijg je de felbegeerde Weight Watchers sleutelhanger. Maar dan ben je er nog niet, want voor veel deelnemers geldt dat ze meer dan 10% moeten afvallen om op hun uiteindelijke streefgewicht uit te komen. Als je dat uiteindelijk hebt bereikt krijg je de ultieme beloning, namelijk het “Life Time Membership”. Je mag dan gratis naar de cursusbijeenkomsten. Het Life Time Membership verdient je wanneer je maximaal 2 kilo onder of boven je streefgewicht bent beland. Dit moet je natuurlijk wel volhouden, het is niet de bedoeling om na het bereiken van deze mijlpaal weer gezellig te gaan bij eten zodat je uiteindelijk toch weer een ongezond overgewicht ontwikkelt.

  Geen dieet maar een levensstijl

  Gerda betoogt in haar blog dat Weight Watchers in principe geen dieet is. Het is een “manier van leven”. Je verandert immers niet alleen je eetpatroon, maar je hele levensstijl. Deelname aan Weight Watchers wordt om die reden ook door veel artsen aanbevolen. Enthousiast Weight Watchers deelnemer Gerda spoort dan ook iedereen met overgewicht aan om vooral Weight Watchers te proberen. “Zet je schroom overboord, wees lief voor jezelf en pak die kans om gezonder te gaan leven”, schrijft ze in haar blog.

  Ervaringen met het online programma van Weight Watchers

  Zoals eerder aangegeven gaat ook Weight Watchers met zijn tijd mee. Je kunt nu ook online het programma volgen en het is niet meer per se noodzakelijk om de bijeenkomsten bij te wonen. Dit is ideaal voor mensen die een druk leven leiden en die het dus aan de tijd ontbreekt om iedere week naar een bijeenkomst te gaan. Ook is er een groep mensen die het gewoon onprettig vindt om in een groep met zijn of haar overgewicht te worden geconfronteerd en de strijd tegen de kilo’s liever in zijn eentje aangaat. Dat kan met het online programma. Ook dan krijg je ondersteuning van een coach. Je moet in de app op je smartphone of tablet bijhouden wat je eet, of je doet dit via de website waar je een persoonlijke pagina krijgt die je met je inlog gegevens kunt bereiken. De meeste ervaringen met het online programma zijn positief. Er gaat wel eens wat mis met de app die vastloopt of een deelnemer die niet op de website kan inloggen, maar over het algemeen vinden de deelnemers het online programma van Weight Watchers een prima manier om aan hun overgewicht te werken.

  Het internet staat vol met ervaringen van Weight Watchers deelnemers

  Als je overweegt om te gaan afvallen met behulp van het Weight Watchers programma dan kun je op het internet heel veel ervaringen vinden. Behalve de in dit artikel geciteerde Gerda zijn er veel deelnemers die online hun ervaringen delen met deze dieetmethode. Voordat je besluit om eventueel te gaan deelnemen kun je deze reviews en blogs lezen om te bepalen of het Weight Watchers programma iets voor jou is. Je kunt het natuurlijk ook eerst een paar maanden proberen. Aan het online programma kun je voor een maand deelnemen of voor 3 maanden. Mocht het niet bevallen dan kun je natuurlijk altijd weer stoppen. Al is het natuurlijk wel zo, zoals bij ieder dieet, dat je niet mag verwachten dat je binnen een paar weken een groot resultaat ziet. Verantwoord afvallen duurt nu eenmaal wat langer dan een crashdieet volgen waarmee je in sneltreinvaart afvalt maar waarbij de kilo’s er net zo hard weer aan vliegen op het moment dat je stopt met dat dieet.

  Onderzoek toont aan dat Weight Watchers effectiever is dan zelfstandig afvallen

  Uit een onderzoek dat in 2013 werd gepubliceerd blijkt dat het efficiënter is om aan Weight Watchers deel te nemen dan in je eentje een poging te doen om af te vallen. Tijden het European Congress of Obesity dat in mei 2013 in Liverpool werd gehouden werden de resultaten van een wetenschappelijk onderzoek naar de effectiviteit van onder andere Weight Watchers gepresenteerd. Het onderzoek werd uitgevoerd oor het Baylor College in de VS. Zij vergeleken de resultaten van mensen die met het Weight Watchers programma afvieren en mensen die op eigen gelegenheid een dieet volgden. De resultaten werden na 3 en 6 maanden afvallen gemeten. Uit dit onderzoek bleek dat deelnemers aan Weight Watchers soms wel tot vijf keer meer gewicht hadden verloren. Uit het onderzoek bleek dat deelnemers aan Weight Watchers een acht keer zo grote kans hebben om minimaal 5% van hun gewicht te verliezen in een periode van 6 maanden dan “doe het zelvers”. Na zes maanden waren zij namelijk ruim 4 kilo afgevallen, tegen maar amper 0,6 kilo bij de mensen die op eigen gelegenheid een dieet volgden. Dit maakt duidelijk dat deelname aan Weight Watchers wel degelijk effect kan hebben.

  Wat kun je doen als je klachten hebt over Weight Watchers? Hoe maak je contact?

  Heb je klachten met dit bedrijf? Dan kun je uiteraard een klacht indienen. Telefonisch kan dit via een 0900-nummer. Wil je liever niet bellen, dan zijn er diverse verschillende e-mailadressen beschikbaar waarop je jouw klacht kenbaar kunt maken. Al deze e-mailadressen hebben betrekking op een specifiek onderdeel van het bedrijf. Ook is er een algemeen mailadres beschikbaar.


  Heb jij ervaring met Weight Watchers?
  Heb jij zelf al ervaring met dit bedrijf? Heb jij ooit een cursus van die bedrijf gevolgd, of heb jij ooit een zogenaamd afvalboek gekocht? Deel hier jouw ervaringen! Zo kunnen andere mensen beter inschatten of dit bedrijf ervoor gaat zorgen dat hun afvalpoging een succes wordt!

  Snel afvallen maar wel verantwoord? Kan dat ook echt met Weight Watchers? Lees ervaringen en zie of je echt makkelijk, snel en goed kunt afvallen met dit (succes)concept

  Weight Watchers
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (68)

  5.6
  56% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  5.6
  Prijs
  rating
  4.6
  Leveren
  rating
  5.8

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Weight Watchers

  Uw beoordeling

  3 maanden Weight Watchers

  Voor mij werkte dit programma totaal niet. Om te proberen heb ik voor 3 maanden abonnement gekozen. Maar wat blijkt je moet na die 3 maanden alsnog opzeggen. Dat is totaal niet transparant, dus ze blijven maar afschrijven totdat je erachter komt dat zij wachten totdat jij opzegt, ondanks keuze 3 maanden.Waardeloos en heel slecht! Klacht ingediend ben benieuwd of ik mijn afgepakt geld terug krijg.

  Door: Ingrid17-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  app en workshops (ik deed ze online in coronatijd)

  het enige minpunt dat ik kan noemen is de prijs. Ik had niet gewacht op een aanbieding, maar me ingeschreven toen ik eraan toe was. Aan de andere kant zijn er diverse vriendinnen via mij lid geworden toen ze mij zo lekker zagen eten en toch langzaam maar gestaag afvallen. En dan krijg je steeds een gratis maand (en zij ook). en: het is het geld waard. Je krijgt er zoveel begeleiding voor als je wilt, zowel van andere deelnemers via de app als via de workshops (ik heb online workshops gevolgd). Je krijgt ook toegang tot allerlei beweeg-video's. Daar heb ik geen gebruik van gemaakt om gezondheidsredenen, en dan val je dus toch gewoon af. Maar natuurlijk is meer bewegen wel gezonder voor je. Er zijn ook 'mindset' video's tegen stress en voor ontspanning. Er zijn heel veel recepten, ik heb echt lekkerder en gezonder leren koken. Je gaat niet op dieet, maar je leert ongezonde leefgewoontes af en je leert gezonde(re) keuzes maken. Je gaat anders boodschappen doen, anders uit eten, op tijd naar bed, en je krijgt heel veel steun daarbij. Het is een 'lifestyleprogramma', dus het gaat absoluut niet alleen over eten. Er zijn drie verschillende vormen van het programma, eentje voor de mensen die graag alles tellen en afwegen dat ze in hun mond stoppen, en twee voor de mensen die dat niet zo fijn vinden ;-)
  Ik heb ook een paar keer geprobeerd met een dietiste af te vallen, en de weightwatchers is echt veel fijner en de begeleiding is veel intensiever (als je dat wilt).
  Ik ben zelf iemand die gewoon eeet zoals hyet voedingscengrum dat aangeeft (schrijf van vijf, niet speicaal koolhydraat arm ofzo) en dat sluit heel goed aan bij het weightwatchers systeem. Maar als je anders eet zijn er altijd mensen lid die dat ook doen en is er informatie over hoe je dat combineert met weightwtachers. Je valt als je het zonder sporten doet ongeveer pond per week af. Er is een heel fijne sfeer als je langzamer afvalt, of niet afvalt, of weer eens een week aangekomen bent, het is geen 'afvalrace'. Het is ook niet zo truttig als ik gedacht had. En er is volop aandacht voor de emotionele componenten van eten. Ik zou het zeker proberen als je eraan toe bent om liever voor jezelf te worden door (de rest van je leven) gezonder te leven.
  Ik ben zonder stress of gedoe 20 kilo kwijtgeraakt. Maar je moet er wel wat tijd en aandacht aan besteden natuurlijk.

  Door: liesbeth04-10-2021
  liesbeth04-10-2021

  aanvulling: ik heb nooit iets bij ze in de 'shop' gekocht, waarom zou je. En ik heb ook nooit problemen gehad met de betaling, ik krijg nu zelfs een maand geld teru g omdat ik eerderop mijn streefgewicht ben dan mijn abonnement afgelopen was. Meestal heb ik juist gedoe met die dingen, dus als ik van anderen de klachten over de betalingen lees denk ik dat ik gewoon een keer mazzel heb gehad.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Meerdere kilo's afgevallen en nu volhouden

  Wij zijn als stel al meerdere jaren met hulp van Weight Watchers aan het afvallen. In het begin zijn we vooral erg veel kilo's kwijtgeraakt. Mijn man heeft ook een maagverkleining ondergaan en kan nu niet veel meer eten. Bij mij was dat gelukkig allemaal niet nodig, maar ik wilde ook behoorlijk wat kilootjes kwijt.
  Het is moeilijk om een levensstijl helemaal om te gooien - maar we moesten wel. Voor mij is het erg fijn om met anderen te kunnen praten hierover, dat houdt mij echt op de been. Voor mijn man is het prettig dat hij wel gewoon lekkere snacks mag eten zo nu en dan, en dat hij precieze informatie krijgt over hoeveel calorieën etc.
  De ondersteuning is vooral erg prettig bij Weight Watchers. Afvallen hoeven we niet meer zo enorm veel: ik ben inmiddels al 38 kilo kwijt! Maar het moeilijkste en het belangrijkste is volhouden, en daarin vind ik de ondersteuning van Weight Watchers gewoon erg goed. Dus voor wie serieus af wil of moet afvallen, zoals mijn man en ik, kan ik dit zeker wel aanbevelen.

  Door: D Landzaat04-11-2017
  Wies van Ermel06-09-2020

  Hoeveel punten zijn de repen?

  Wies van Ermel06-09-2020

  Vraag: Hoeveel punten zijn de Weight Care repen

  Esther22-09-2020

  Niet aan beginnen! WW is volledig gebaseerd op zoveel mogelijk geld los peuteren. Ik wilde stoppen op het moment dat mijn moeder ziek werd en ik fulltime mantelzorger werd (naast een fulltime baan). Dit uitgelegd bij WW maar ik moest verplicht doorbetalen en ze dreigden met een incassobureau. Niks menselijks maar 100% commercieel en uiteindelijk honderden euro's moeten betalen zonder iets met WW te hebben gedaan. Ik heb niks ondertekend maar je weet vantevoren dat je het gaat verliezen van een commercieel bedrijf en hebt dus geen keuze. Denk goed na waar je aan begint!

  Shir08-10-2020

  Hier zelfde verhaal.

  fleur29-12-2020

  Zeker niet aan beginnen. Het zijn geldkloppers. Bij mij is enige tijd geld afgeschreven. Terwijl ik naar mijn idee nooit de rode knop heb ingedrukt. Het was moeilijk te achterhalen waar deze incasso vandaan kwam. 25 euro extra aan de bank betaald om dit te achterhalen. Incasso stop gezet en toen kreeg ik te maken met het incasso bureau. Hoewel ik alles kon aantonen heeft dit alle mij veel geld gekost. Ik zeg eveneens niet aan beginnen. Want je komt er Nooit meer vanaf.

  Rosa07-01-2021

  Een wurgcontract. Als je inkomen verliest door COVID geen enkel begrip. Schofterige reactie. Van dat geld moet ik een week eten.

  Jona18-02-2021

  Helaas zelfde ervaring met contract, berust volledig op misleiding. Klachtenprocedure is zogenaamd onafhankelijk (boardtopics.nl@ww.com) maar wordt door dezelfde afdeling klantenservice behandeld. Verwijzen naar geschillencommissie thuiswinkel bij conflict maar hier zijn ze niet bij aangesloten! Dit kan zelfs niet omdat in hun lidmaatschapsovereenkomst staat 'Op deze lidmaatschapsovereenkomst is exclusief Nederlands recht van toepassing. Er wordt een onderzoek ingesteld door ACM (consuwijzer) en Thuiswinkel. Meld jullie ervaringen bij ook ACM. Het is onvoorstelbaar dat zo een groot bedrijf dit doet. Voor wat betreft het afvallen zelf, tel je calorieën ipv het zogeheten puntensysteem van WW!

  femmes24-02-2021

  ik heb niet de ervaring zoals boven beschreven. heb via mail opgezegd en kreeg de volgende dag een reactie met een aanbod om te blijven. Aangegeven niet akkoord te gaan en dat was voldoende om de opzegging definitief te maken

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  afvallen met WW

  Ik vind de support hier heel fijn, dit heb ik echt nodig om het vol te houden. Ook vind ik het fijn dat je exact weet wat je binnenkrijgt. ik let op mijn calorie inname om af te vallen en ben dus veel aan het tellen. Dat is erg lastig als je gewone producten eet want dan weet je vaak niet hoeveel het EXACT is. je kunt wel gokken maar dan is het natuurlijk verleidelijk om laag te gaan zitten.... ik ken mezelf.... maar met Weight Watchers weet je het wel precies en dan kun je ook niet sjoemelen. Ik vind het een goed systeem. Wel lastig dat je dan alsnog aan het tellen bent maar het is gewoon even niet anders. Ik ben nog steeds meer dan twintig kilo te zwaar. Maar dat was eerst veel meer dus ik ben al een heel eind.

  Door: J.07-02-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  regelmatig wat afvallen gaat makkelijk

  Anders dan dan andere programma's. Hiermee val je niet in een lange periode steeds een beetje af en dat dat dan blijft. Weight Watchers is toegankelijker: af en toe volg je het dieet en dan kun je er weer even tegenaan. Heel handig voor na de feestdagen of als je ongemerkt toch weer wat bent aangekomen. Ik doe het regelmatig, heb namelijk last van het yoyo-effect. En als ik weer ontevreden ben geworden met mijn figuur, dan doe ik gewoon een tijdje Weight Watchers en dan is het weer beter. Erg makkelijk. Wel prijzig, maar het zijn ook goede spullen dus ergens is dat wel logisch.

  Door: Renée Koopman01-02-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Weight watcher abonnement

  LET OP MET OPZEGGEN! Ik kon via mijn abonnementen in Apple het abonnement stop zetten, er staat zelf ook abonnement is verlopen.

  Wat blijft dat het abonnement dus ALSNOG door loopt!

  Uiteindelijk een boze mail verstuurd met screenshots, en nog met de verschrikkelijke service moet ik betalen.

  Door: Kim31-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  Abonnement

  Ga nooit een abonnement aan bij WW. Een abonnement voor 8 maand betaald, keurig betaald, toch een brief van incassobureu ontvangen. Dat ik 2x niet had betaald. Uiteraard wel betaald maar er staat niet het juiste nummer bij. Wordt van het kastje naar de muur gestuurd, ze willen/kunnen het niet nakijken. Waardeloze klantenservice. Het lijkt wel of ze er lol aanhebben! Oplichters zijn het!

  Door: R.17-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Stoppen en doorgaan met afvallen

  Jammer dat het zoveel tijd kost en ik vond het in het begin best wel moeilijk volhouden
  Maar het werkt wel goed.
  De eerste keer ben ik maar liefst 18 kilo kwijtgeraakt!!
  De keren erna was het minder, de tweede keer nog wel 12 kilo, de keren erna rond de 8. Ik kom in de tussentijd soms wel weer wat aan, maar niet alles, dus ik ga de goede kant uit.
  Andere dieten vond ik veel moeilijker nog om vol te houden. Dit is ook moeilijk, maar er is veel ondersteuning en je kunt gewoon stoppen en doorgaan, dat helpt mij.

  Door: Angelique van Putten12-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Aantal kilo's verloren met Weight Watchers

  Onlangs voor een bruiloft een aantal kilo's verloren met behulp van Weight Watchers. Met ongeveer twee weken dieten.

  Ik vind het moeilijk om mijn lage gewicht te behouden zonder dat ik direct aan het diëten ben, maar het is voor mij wel relatief gemakkelijk om af en toe, voor een speciale gelegenheid, een aantal kilo's te verliezen en dan net weer wat strakker in mijn vel te zitten. Daarvoor is Weight Watchers voor mij heel geschikt: ik weet precies hoe het werkt, ken de producten goed en de begeleiding is ook goed.

  Door: Rina Pavers13-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Afvallen met Weight Watchers werkt steeds

  Ik ben een echte yoyo-er, maar dat komt omdat ik nou eenmaal veel van eten houd.

  Weight Watchers werkt voor mij elke keer weer. Je moet het gewoon even volhouden en dan val je elke keer weer af.

  Vind het persoonlijk niet zo erg dat ik ook weer aankom omdat ik van etentjes en feestjes houd en dan hoort dat er eenmaal bij. Zo werkt mijn lichaam nou eenmaal!

  Het geeft me een gerust gevoel dat ik die kilo's er zo weer af heb als ik gewoon weer een tijdje Weight Watchers doe!!

  Door: Martina Peters09-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  lekkere recepten om af te vallen

  heel blij met de recepten van weight watchers en dat het echt duidelijk is hoeveel je precies binnen krijgt


  ik moet regelmatig een paar kilootjes afvallen en met weight watchers lukt dat iedere keer goed


  en ik vind de recepten ook heel lekker dat is ook fijn
  niet van die vieze diëten dat je rare dingen moet eten. dat heb ik ook wel eens geprobeerd maar ik hou dat niet vol.


  dus ik ben fan van weight watchers!

  Door: marianne gerards16-10-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Abonnement Combipas

  Heel slecht, ik hoorde van andere members dat zij in de coronaperiode 2 maanden gratis hebben gekregen en nu in ook nog een gratis kookboek. Na bellen met de klantenservice kunnen zij dit niet voor een trouwe member met terugwerkende kracht regelen.

  Door: Michelle02-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  jaar abonnement

  Wat is dit een slecht bedrijf. Alles wat je krijgt is een vette rekening en allemaal aanbiedingen van hun artikelen. Als je een tijdje niets doet zal je ook, buiten die advertenties, niets maar dan ook niets horen. Niet even een mail van he, we horen niets meer van je gaat het nog goed. Of een andere opvolging. Nee alleen maar advertenties van hun producten. Dus alleen belust op geld en niet op hoe het met de deelnemers gaat. Nooit aan beginnen.......

  Door: Petra Weber-Kroon12-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Abonnement

  Netjes abonnement afgemeld, in maart kwam een incasso die onterecht was zodoende gestorneerd maar nu een incassobureau aan mijn broek want ik had ipv storneren het onterechte bedrag moeten laten staan zodat hun ergens in een maand is een keer terug hadden kunnen betalen. Slechte klantenservice staat je ronduit belachelijk te woord.

  Door: C. De vreugd08-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2.5
  rating

  Niks

  Hufterig bedrijf. Die blijven je maar lastig vallen en als ze het niet kunnen winnen schelden ze je verrot. Jij met je hoge bmi komt in het hospitaal en wij moeten dat betalen dat kreeg ik te horen.

  Door: Joop10-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Dieet producten

  Ik heb oor een bedrag van 54,05€ besteld, na een week maar eens gevraagd of alles goed was gegaan want hoorde en zag niks! Bevestiging was goed doorgekomen! Na 14 dgn nog niks, toen heb ik de bestelling maar geannuleerd en ergens anders gaan shoppen...... Maar nu komt het, het bedrag dat werd niet geheel terug gestort en kon het op bankafschrift niet gosd achterhalen dat het terug gestorte bedrag van ww was, was terug gestort, althans een deel op notanr..contact opgenomen, het zou worden uitgezocht, na week weer contact helpdesk had nog geen bericht terug masr beloofde mij de overige 4,50€ terug te storten. Na een week nog steeds mijn 4,50€ terug. Ik ben beniewd wanneer dit ooit gaat lukken!!!!!

  Door: Verde20-01-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Abonnement weight watchers

  Wat een drama bedrijf!!
  Ik wilde vol goede moed starten met een abonnement. Ik de app geinstalleerd maar ik doe er niks mee het invoeren van eten bevalt me niet het letten op punten niet daarbij is het ook nog eens 20 euro per maand in de prullenbak.
  Ik mijn abonnement opgezegt moet ik het jaar volmaken. Geen coulance niks. Ik kan ook niet omzetten naar 3 maanden abonnement ... echt een waardeloos bedrijf, onvriendelijke halsstrlarrige medewerkers, bah!!!! Ik raad het niemand aan

  Door: Esther Van deursen19-01-2021
  Heidi05-03-2021

  Ja dat is bij een sportschool toch ook ? Ik heb een paar jaar geleden ook een heel jaar betaald. Mijn man waarschuwde me nog hij zei doe nou eerst 3 maanden, ik was eigenwijs want 12 maanden was maandelijks goedkoper. Maar na 2 maanden stopte ik er al mee en zat ik er nog 10 maanden aan vast. Slaat nergens op dat je dan WW de schuld gaat geven. Je gaat zelf het contract aan. Je weet van te voren waar je aan begint.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Abonnement

  Ik heb geen goed woord over mbt de ‘service’. Lid worden is zo gepiept. Opzeggen is drama. Ww heeft onterecht teveel abo geld geint. Ik ben al ruim 3,5 maand bezig om 19.95 terug te krijgen. De service is slechter dan slecht. Ze traineren de boel tot en met. Ik heb het helemaal gehad met ww.

  Door: Marian30-12-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  stopzetten abonnement

  Ga geen abonnement aan met WW. Ik heb na aanmelding en betaling binnen 14 dagen gebruik gemaakt van mijn herroepingsrecht en heb na 4 weken het geld zelf gestorneerd . Een bevestigingsmail ontvangen van WW dat het bedrag niet verschuldigd is en nu toch een bericht van Intrum met een verhoging van 40 euro incasso kosten.
  GA nooit een abonnement aan bij WW . klanten service medewerkers zijn een paar amateurs die nergens een antwoord op hebben en de boeken zijn makkelijk via 2e hands sites te koop.

  Door: Sylvia30-10-2020
  fleur29-12-2020

  dat zij er niet moe van worden.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Weight watchers app

  Niet netjes in het afhandelen van betalingen. Na een fijn contact met een afspraak ( was even iets misgegaan met opzeggen) afspraak was dat die ene maand nog afgehaald kan worden, zonde van mijn geld maarja het is niet anders. Mijn fout we lossen het zo op. Laat mijn goede kant zien terwijl ik eerder opgezegd had, bij verkeerd emailadres. Maarja opgelost, ik ben de moeilijkste niet dus betaal ik, zo dacht ik. Gewoon na dat gesprek, dag later, incasso rekening sturen van nog eens 62,- schandalig!!! Betrouwbaar qua levering wel, qua opzeggen en betalingen geen goed woord voor over. Pissed off zelfs. Ik zet alles op 1 ster hierdoor.

  Door: Ellen20-10-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  abonnement

  Mensen ga niet met deze firma in zee. Ook al zeg je een abonnement op blijft men incasseren. Zogenaamd email niet ontvangen. Uiteindelijk zegt men verkeerd emailadres gebruikt. Ze gebruiken natuurlijk diverse emails zodat het heel onduidelijk voor je wordt. Absolute oplichters. kijk maar eens op klachtenkompas daar staat het vol met deze klachten.

  Door: Adele Luyten25-09-2020
  Shir08-10-2020

  Eens. Ik ook incassobureau terwijl opzegging gedaan

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Weight Watchers een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 68 ervaringen geplaatst over Weight Watchers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.6 gekregen, waarbij 56% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Weight Watchers actief?

  Weight Watchers is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voedingsadvies, Afvallen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Weight Watchers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.