VitaminenOpRecept

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

VitaminenOpRecept

Ben je op zoek naar vitaminepreparaten? Zou je deze producten wel online willen kopen? Heb je weleens van Vitamine op Recept gehoord? Bekijk op deze pagina welke ervaringen er over het platform vitaminenoprecept.nl bekend zijn!


Wat is Vitaminen op Recept?


Vitaminen op Recept stelt kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen te verkopen. Het gaat hierbij om vitaminepreparaten. Op de website is te lezen dat ze dit met succes doen. Volgens het bedrijf staan hun producten garant voor een goede kwaliteit. Een correcte service staat bij deze organisatie hoog in het vaandel.


De producten zijn ingedeeld in een aantal categorieën. Een aantal voorbeelden hiervan zijn multivitaminen, nachtrust, probiotica, supplementen, toebehoren, vitaminen en mineralen. Als je meer details over de producten wilt weten verwijzen we je naar de website. Daar staat ook aangegeven welke prijs je voor een bepaald product moet betalen.


Voordelen


Op de site worden een aantal voordelen doorgegeven. Zo gaat het om verpakkingen die voorraad bieden voor bijna een heel jaar. De bestellingen van deze organisatie passen door jouw brievenbus. Bij een minimale bestelwaarde van € 20,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. De producten worden binnen 24 uur verzonden.


Betalen


Nadat je besteld hebt ontvang je het product bij je thuis. Het is eenvoudig om te betalen. Je kunt op meerdere manieren betalen. Voor alle betaalwijzen wordt de online omgeving van betaalpartner Adyen gebruikt.


Als je achteraf wilt betalen moet je dit naar het rekeningnummer doen dat op de factuur bij je pakket zit. De producten zijn inclusief verzend- en administratiekosten en btw. Je kunt onder andere betalen via iDEAL, Visa en Sepa.


Verzendinformatie


Pakketten worden vanuit het magazijn in Nederland verzonden. De bezorging wordt gerealiseerd door partner Bpost. Bestellingen worden gemiddeld binnen 3 werkdagen bij je afgeleverd. Je recept zit verpakt in een speciale brievenbusverpakking. Je hoeft dus niet thuis te blijven om je bestelling te ontvangen. Het kan voorkomen dat een brievenbus te klein is.


Heb je jouw bestelling niet ontvangen? Ligt deze ook niet bij de buren of bij een afhaalpunt? Neem dan contact op met de klantenservice van Vitaminen op Recept.


Klachtenregeling


Het kan onverhoopt gebeuren dat je een klacht hebt. Het bedrijf stelt dit heel vervelend te vinden. Er wordt aangegeven dat de klantenservice altijd bereid is om je klacht op te lossen. Als je een klacht hebt moet je bellen of een e-mail sturen. Ze stellen telefonisch gemakkelijk te bereiken te zijn. Voor de contactgegevens dien je een kijkje te nemen op de klantenservicepagina.


Als je er niet uitkomt met het bedrijf kun je een brief sturen aan Thomas Verduin. Hij is de manager van de klantenservice. Je kunt dit doen naar het volgende adres: Vitaminen op Recept, t.a.v. Thomas Verduin, Antwoordnummer 1672, 2000 VC HAARLEM.


Klachten worden volgens het bedrijf binnen twee weken behandeld en beantwoord. Soms is er meer tijd nodig. Klanten zullen hiervan op de hoogte gebracht worden. Als jullie er samen niet uitkomen kan er contact opgenomen worden met de Stichting Webshop Keurmerk. Via dit bedrijf kan er dan naar een oplossing gezocht worden.


Klantervaringen


Ben je al klant bij Vitaminen op Recept? Dan zijn we reuze benieuwd naar jouw ervaringen bij deze organisatie. Welke producten heb jij hier gekocht? Ben je tevreden over de kwaliteit en de prijs? Ga je in de toekomst vaker iets bij Vitaminen op Recept kopen? Deel je ervaring via NederlandReview. Je helpt andere gebruikers een goede keuze te maken. Moeten ze wel of niet in zee gaan met deze organisatie?!


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)