Puur365

Alle reviews

Puur365

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  lange levertijd

  Mooi online assortiment maar ik heb meer dan een week op mijn bestelling moeten wachten en dat vind ik echt niet kunnen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Echte natuurproducten bij Puur365

  Sinds enkele weken was ik op zoek naar natuurproducten die bevorderlijk zijn voor mijn gezondheid. Ik heb er het één en ander over gelezen op het internet en kwam zodoende bij Puur365 terecht. Ze verkopen hier onder meer CBD-olie, Hennepolie en pompoenpit. Ik ben begonnen met de pompoenpit. Dit beviel zo goed, dat ik later ook de hennepolie en de CBD-olie heb besteld. Ik merk dat m'n lichaam er een stuk fitter door wordt en dat geeft mij een prettig gevoel.

Anderen bekeken ook

Viata
29 reviews

Viata.nl, geliefd of gehaat? Lees het hier! Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslis...

Steviahouse
3 reviews

Gezond leven is erg belangrijk en wordt ook steeds populairder. Maar waar kun je nou terecht voor de allerbeste superfoods, specerijen, zouten en a...

Pranayur
1 reviews

Pranayur: eeuwenoude Indiase traditie helemaal van nu. Wil je actief en gezond leven en ben je benieuwd naar ayurvedische middelen? Dan is Pranayur...

Jasper Alblas
8 reviews

Wil jij je ook fitter voelen en betere keuzes maken met betrekking tot voeding? Heb je last van overgewicht, eetbuien of diabetes dan kun je op int...

Puur365

Ongekend? Wat anderen over dit bedrijf zeggen! NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over dit bedrijf er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming. Lees eerst meer over dit bedrijf op onze site.

Over Puur365
Het bedrijf is gevestigd aan de De Wouwerd 39 te 5071 VZ Udenhout. Ze staan ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 62457187. Het is een bedrijf wat pure voeding bezorgd en levert vanuit hun webshop. Het gaat om natuurlijke producten. Waar mogelijk zijn ze ook gecertificeerd. Door de hoge controles is een hoge kwaliteit verzekerd. Vanaf 40 euro worden de producten gratis verzonden. 


Diensten van Puur365
De meest verkochte producten zijn: 
-    CBD
-    Pompoen
-    Hennep
-    Vaporizer

Klachten, tips en complimenten over Puur365.nl
Het is mogelijk om een klacht, tip of compliment kenbaar te maken via de site, per mail, telefoon en ook per post. Ze zijn dus goed bereikbaar. Hierna kun je natuurlijk een reactie van hun verwachten. 

Heb jij ervaring met Puur365? 
Het is goed om ook jouw mening op NederlandReview achter te laten. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen. Het is heerlijk ook om je hart te luchten of om juist een compliment weg te geven.

Hoe beoordelen klanten van Puur365 deze webshop met producten voor een natuurlijk, vitaal lichaam? Zijn zij gezonder, afgevallen, vitaler, gelukkiger? Zijn er sales?

}