Puur en Fit

Alle reviews

Puur en Fit

50% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Waarom is alles zo duur?

  Ik hou van natuurlijke producten en heb dan ook al meermaals bij Puur&Fit gekeken. Wat telkens weer mijn verbazing wekt is de prijs van de producten die ze aanbieden. Ik heb de producten elders veel goedkoper gezien. Het kan natuurlijk zijn dat er verschil zit in de ingrediënten, maar daardoor hoeft het prijsverschil in mijn ogen niet zo groot te zijn. Heb wel eens wat bij Puur&Fit besteld en moet toegeven dat het inderdaad lekkere producten zijn. Helaas heb ik het niet zo breed en daardoor is het voor mij niet mogelijk om telkens weer van die dure, natuurlijke producten aan te schaffen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gezonde en lekkere producten bij Puur&Fit

  Ik ben iemand die gezond wil leven en ook aandacht besteed aan de productie van bepaalde etenswaren. Het moet voor mij allemaal zo natuurlijk mogelijk en het mag niet ten koste gaan van de smaak. Zodoende kwam ik bij Puur&Fit terecht. Hier heb ik de eerste keer een aantal kleine producten besteld. Ik was zeer tevreden en bestel hier nu geregeld producten. Alles wat ze verkopen is uitvoerig getest en het is ook nog eens hartstikke lekker. Het kost wat, maar dan heb je ook wat!

Anderen bekeken ook

Viata
29 reviews

Viata.nl, geliefd of gehaat? Lees het hier! Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslis...

Steviahouse
3 reviews

Gezond leven is erg belangrijk en wordt ook steeds populairder. Maar waar kun je nou terecht voor de allerbeste superfoods, specerijen, zouten en a...

Pranayur
1 reviews

Pranayur: eeuwenoude Indiase traditie helemaal van nu. Wil je actief en gezond leven en ben je benieuwd naar ayurvedische middelen? Dan is Pranayur...

Jasper Alblas
8 reviews

Wil jij je ook fitter voelen en betere keuzes maken met betrekking tot voeding? Heb je last van overgewicht, eetbuien of diabetes dan kun je op int...

Puur en Fit

Op NederlandReview lees je wat anderen te zeggen hebben over Puur en Fit. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijgen van de verschillende meningen over hun. Het is goed om te zien wat er allemaal kan en hoe ook jij hier van kunt leren. Kijk naar de mogelijkheden om ook een review achter te laten en om op die manier te laten zien wat je van een bedrijf vindt of van een organisatie. Hierdoor kun je anderen helpen. Iets wat natuurlijk altijd gewaardeerd wordt. Lees echter eerst meer over dit bedrijf op onze site.

Over Puurenfit.nl
Het bedrijf is in 2012 opgericht. Het was toen een webshop met een paar biologische producten. Vanuit een passie van echte en pure natuurlijke producten is het assortiment uitgegroeid tot een aanbod van 15.000 producten. Ze zijn allemaal speciaal voor de shop geselecteerd. Ze bevatten geen onnodige kleurstoffen, toevoegingen of chemische bestanddelen. 


Het bedrijf is vooral bekend geworden om haar superfoods. Deze zijn van een zeer goede kwaliteit en de meeste klanten doen dan ook herhaalaankopen. 

Diensten van Puurenfit.nl
Er is een ruim aanbod van producten. Denk hierbij onder andere aan: 
-    Superfoods
-    Maca poeder
-    Spirulina
-    Acai bessen
-    Cacao poeder
-    Rauwe Cacao
-    Tarwegras
-    Chlorella
-    Goji Bessen
-    Hennepzaad
-    Chia zaad
-    Gerstegras
-    Bijenpollen

Klachten, tips en complimenten over Puurenfit.nl
Het bedrijf is erg gericht op de tevredenheid van haar klanten. Het is goed om een klacht kenbaar te maken. Tips en complimenten zijn natuurlijk ook welkom. Het is mogelijk om ze via de website, mail, telefoon of per post in te dienen. 

Heb jij ervaring met Puurenfit.nl? 
Mooi, goed, slecht, matig, gigantisch, sterk, uniek? Wat vind jij van dit bedrijf? Is het een organisatie waar jij ook mee wegloopt? Of is het compleet niets? Het is goed om de mogelijkheden te bekijken van dit mooie bedrijf. 

Hou jij van pure en eerlijke producten zoals superfoods, kruiden en natuurvoeding, bio en eco? Puur&Fit biedt het aan, maar hoe zijn de kwaliteit, service en prijzen?

}