NederlandReview

  Ervaringen Flinndal

  Wilt u weten wat de ervaringen van andere mensen zijn met Flinndal. Dan bent u bij NederlandReview aan het goede adres. Hier kunt u reviews vinden van mensen die al een bestelling bij Flinndal hebben gedaan. Hiermee kunt u de keuze maken of u ook een bestelling doet of toch opzoek gaat naar een ander bedrijf.

  Over Flinndal

  Flinndal is een webwinkel dat is opgericht in 2005 en richt zich voornamelijk op producten ter bevordering van de gezondheid. Het heeft een breed assortiment aan voedingssupplementen, zodat u zelf kan bepalen welk supplement u nodig heeft. Daarnaast kan Flinndal u ook erg goed helpen met afvallen door middel van dieet pillen, shakes en energierepen. U kunt ook kiezen voor verschillende pakketten, waardoor u nog goedkoper kunt afslanken.

  Flinndal heeft ook verschillende pillen en tabletten die ervoor zorgen dat ouderen langer gezond en fit blijven, door de juiste vitamines en mineralen.


  Bekijk dit filmpje voor als u meer informatie wilt over Flinndal:

  Diensten Flinndal

  Flinndal zegt dat ze service erg belangrijk vinden. Persoonlijk contact met de klant vinden ze erg belangrijk en de klantenservice luistert dan ook naar uw vraag of probleem en probeert daar een antwoord op te geven. De medewerkers van de klantenservice zitten naast de overige werknemers. Dit zou er dus voor moeten zorgen dat er altijd iemand aanwezig is die u te woord kan staan en weet waar hij/zij het over heeft.

  Verder zorgt Flinndal ervoor dat als u iets voor 17:30 besteld heeft, u het de volgende dag in huis heeft. Hier hoeft u geen verzendkosten voor te betalen. Flinndal verpakt hun producten niet in potjes, maar in zakjes. Dit zorgt ervoor dat het pakketje door de brievenbus past, zodat u niet thuis hoeft te wachten op uw pakketje.

  Naast de producten heeft Flinndal ook een speciale pagina voor testen en adviezen. Doormiddel van de testen kunt u snel te weten komen welk supplement bij u past, of u een goede nachtrust heeft of dat u niet teveel voedingsstoffen binnen krijgt doordat u bepaalde producten tegelijkertijd gebruikt.

  Flinndal geeft ook advies wanneer u bepaalde producten kunt gebruiken. Deze zijn onderverdeeld in: energie & weerstand, afvallen, geheugen & rust, hart en bloedvaten, kinderen, sporten en bewegen, ouder worden, vrouw en gezondheid en tenslotte vegetariërs. Bij elk kopje staat ook een tip, waardoor u nog beter op uw gezondheid kunt letten.

  Klachten Flinndal

  Flinndal beweert een uitstekende service te hebben en dat de klant koning is en dat klinkt natuurlijk veelbelovend. Echter blijkt vaak dat bedrijven dit wel beweren, maar dat het tegenovergestelde waar is. Heeft u ervaring met Flinndal en klopt het wat ze beweren? Deel dan nu uw positieve, maar ook uw eventuele negatieve ervaringen op NederlandReview

  Lees beoordelingen van consumenten die reeds ervaringen hebben met Flinndal, met dieet, vitamine pillen en glucosamine

  Flinndal
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  7.6
  71% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  6.2
  Leveren
  rating
  7.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Flinndal

  Uw beoordeling

  Beter in mijn vel en pas net begonnen

  Ik heb lang gezocht naar een bedrijf dat gewoon goede voedingssupplementen levert. Vaak kun je wel iets bestellen, maar dan weet je maar nauwelijks wat je krijg en is er geen service.

  Flinndal heeft gelukkig allemaal adviseurs in dienst en nu weet ik precies wat ik nodig heb.

  Ik heb bijvoorbeeld een stressverlagend pakketje en Curcuma omdat ik hoorde dat dat een wonderproduct is.

  Volgens mij helpt het allemaal wel, ik heb het idee dat ik beter in mijn vel zit en ik ben eigenlijk pas net begonnen hiermee!

  Door: Femke Maarschalk14-12-2016
  F. Ruis23-07-2020

  Een keer iets gekocht hier. Nu krijg ik steeds een herinneringom iets te betalen, terwijl ik niets heb besteld.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  veilig?

  hallo allemaal ik vind het altijd een beetje eng klinken, die tabletten waar je van afvalt en met voedingssupplementen enzo, maar ik zou het wel willen proberen. flinndal vond ik er op zich wel goed uitzien, maar ik wil graag weten wat jullie vinden. is het veilig? en werkt het? alvast bedankt groetjes yvette

  Door: yvette04-08-2015
  steffie29-09-2015

  Volgens mij mag het niet op de markt komen als het niet veilig is, toch? Dus ik denk dat het gewoon kan (heb het zelf niet gedaan).

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  weer leuk naar buiten in de zomer

  voor mij heeft het echt gewerkt ik ben best wat kilos kwijt geraakt en gelukkig net op tijd voor de zomer want met het mooie weer nu kan ik gewoon weer met leuke kleren naar buiten

  blij mee!!

  Door: me20-07-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  gezonder en 7,5 kilo kwijt

  Ik voel mij een stuk gezonder en ben in totaal 7,5 kilo kwijt geraakt. heel blij mee, was mij met eerdere pogingen niet gelukt en nu wel dus happy

  Door: Annemarijn17-03-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Vitamine supplementen

  Via Flinndal kun je bestellen met herhaalgemak, dan krijg je automatisch om de 3 maanden je suplementen thuis gestuurd.... niet dus, je krijgt elke keer wel een rekening maar de producten vergeten ze elke keer op te sturen.

  Voor mij geen Flinndal meer.

  Door: Joyce Valk07-01-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Lange levertijd

  Omega-3 Forte besteld bij Flinndal. Zou volgende dag in huis zijn maar was niet het geval. Na een week was het er nog steeds niet. Moest iets in de post fout zijn gegaan. Ja, daar heb ik dus niks aan. Gelukkig hebben ze het nogmaals verstuurd en kwam het de volgende dag aan. Nouja..ok dan.

  Door: Mare van B29-07-2015
  Steffie29-09-2015

  Wat een lage cijfers! Ze hebben het toch alsnog geleverd?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Energierepen ok

  Ik heb de energierepen van flinndal geprobeerd. Niet goedkoop, wel goed. Had een hoop energie wat me hielp met het sporten en afvallen.

  Door: Giedo H.23-07-2015
  how to lose weight fast naturally19-09-2021

  That is a good tip Specifically to These refreshing for the blogosphere. Brief but really exact data… A lot of thanks for sharing this a person. A necessity go through put up!

  NYC NY long distance moving companies26-09-2021

  Thanks to the marvelous posting! I unquestionably loved reading through it, you might be a good writer. I'll normally bookmark your site and certainly will come back someday. I desire to encourage a person to carry on your good posts, Have got a great morning!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is Flinndal een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Flinndal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Flinndal actief?

  Flinndal is vooral actief in de categorie Dieet & Gezond en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Voedingsadvies, Afvallen, Vitamines & Voedingssupplementen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Flinndal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.