Fitnessdelivery.nl

7.5
8.8

Bestellen

6.4

Service

7.2

Prijs

7.6

Levering

80%

Zou hier weer kopen

Fitnessdelivery.nl

Wilt u beginnen met het openen van een fitnessketen of voor u persoonlijk? Dan kunt u de apparaten bemachtigen via de website www.fitnessdelivery.nl .Wij van NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die al eerder producten hebben besteld/gekocht van een bedrijf of een winkel.  De consumenten hebben reviews geplaatst over de webshop Fitnessdelivery.nl waar je apparaten kunt bestellen om te gaan werken aan je conditie, spieren of voor je keten. De reviews gaan o.a. over hoe de klantenservice omgaat met de klanten, je de beste prijzen krijgt voor de fitnessapparaten en over de levering. Wij zijn een onafhankelijke platform waar consumenten dus zijn of haar meningen kunnen achterlaten over een bedrijf. Met de reviews die zijn geschreven door ons en de consumenten kunnen de toekomstige consumenten beslissen of zij via apparaten willen kopen via de webshop www.fitnessdeliviery.nl . Wij horen graag uw mening over Fitnessdelivery.nl zodat we samen de toekomstige consumenten kunnen helpen.

Over Fitnessdelivery.nl

Wat is Fitnessdelivery.nl? Fitnessdelivery.nl is een grote leverancier dat zich bezighoudt met het verkopen van sport-/fitnessartikelen aan particulieren, sportscholen en bedrijven. Het bedrijf is gevestigd te Hilversum aan de Nieuwe Havensweg 51 F1. De webshop Fitnessdelivery.nl verkoopt vele producten / artikelen die dus te maken hebben met fitness. De producten of artikelen die Fitnessdelivery.nl aanbiedt, is voor 80% eigen inkoop waardoor zij de artikelen voor een zeer goede prijs kunnen aanbieden en zo ook de kwaliteit kunnen bewaken. Ze streven ernaar om de consumenten zo vriendelijk en goed mogelijk te helpen bij het kopen van de gewenste artikelen. De belangrijkste aandachtspunten volgens Fitnessdelivery.nl zijn ; Kwaliteit, betaalgemak, snelle levering uit de eigen voorraad en een goede after sales.

Diensten Fitnessdelivery.nl

Fitnessdelivery.nl biedt dus fitness apparaten aan voor particulieren, sportscholen en bedrijven zoals je het al kunt zien in de naam van de link. Fitnessdelivery verkoopt categorieën zoals fitnesstoestellen, halters en gewichten, klein fitness, cardio fitness, boks artikelen, spoedvoeding of een complete fitness set. Het bestellen van de gewenste artikelen is gemakkelijk waar ze een snelle levering hanteren in Nederland en België. De pakketten worden verzonden via PostNL waar ongeveer 90% van de zendingen worden binnen 24 uur afgeleverd na ontvangst van de betaling. Indien de kosten hoger liggen dan € 75, dan betaalt u geen verzendkosten aan uw bestelling. Wilt u gaan sporten en heeft u een dumbell nodig? Dan is dat dus mogelijk om bij de categorie Halters en Gewichten een dumbell te selecteren wat jij denkt dat goed lijkt. Tevens is het mogelijk om producten als weight gain, eiwitshakes, bokshandschoenen, loopbanden, fitnessmatten en veel meer te bestellen.

Klopt het dat de levering zo snel mogelijk is en dat de artikelen goed zijn? Graag willen wij er meer over weten.

Klachten

Heeft u klachten over een bepaalde artikel of aan Fitnessdelivery.nl? Of een vraag? Dan is het mogelijk om via de klantenservice de webshop te bereiken via de mail of telefonisch contact. De uren waar zij uw vragen kunnen beantwoorden via telefonisch contact is van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur.  Ooit een klacht gehad bij Fitnessdelivery.nl? Hoe snel werd u geholpen en was het goed verholpen? We horen het graag.

 

Hoef je zelf niet te tillen? En wat als je wil retourneren? Lees ervaringen van klanten van Fitnessdelivery.nl hoe zij behandeld werden. Lees ze bij NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Anderen bekeken ook

close

Fitnessdelivery.nl

Vergelijk reviews en bekijk Fitnessdelivery.nl