Drogisterijdeals

Alle reviews

Drogisterijdeals

67% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  draadloze eeltverwijderaar

  het product wordt op de site aangeprezen als een goede eeltverwijderaar. Na ontvangst blijkt het motortje niet krachtig genoeg, zelfs op de blote voet draait het niet. contact opgenomen met de helpdesk en verzocht het product terug te sturen. krijg je te maken met onderzoekskosten van € 25,-- !!! heb aangegeven dat het product niet stuk is, maar gewoon niet voldoet aan de eisen die je aan zo'n product mag stellen. Toch volharden ze in het hanteren van de € 25,--!! eerste maar meteen ook laatste keer dat er hier door mij iets besteld word.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  pakket vol besteld

  Ik had een heel pakket vol besteld hier met van alles voor de badkamer. Best mooie aanbiedingen. Ik had het wel pas met een week allemaal in huis. Maar daarom misschien zo goedkoop.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Scheermesjes goedkoop

  Ik heb hier gister scheermesjes gekocht. Met 1 mesje minder ofzo dan je tegenwoordig eigenlijk hoort te hebben? Maar dat is natuurlijk allemaal marketing gelul. Gaat prima met deze mesjes. Volgende dag dus in huis en stukken goedkoper dan het kruidvat.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Product niet geleverd, helemaal geen goede service!

  Heb begin januari baby producten besteld (ook gelijk betaald), na een week nog steeds geen reactie, heb dus contact opgenomen via hun chat functie. Heb begrepen dat een van de producten niet op voorraad is daar moeten ze nog op wachten. De week daarna toch geleverd, maar zonder dat ene product (stond op de leveringsbrief met de hand geschreven dat het achteraf nog verstuurd wordt). Sindsdien heb ik dit niet ontvangen... Heb gemaild maar helemaal GEEN reactie. Zeker geen aanrader, nooit meer iets van deze winkel bestellen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  wacht op een goede deal

  Soms zitten er wel leuke dingen tussen maar check wel even want dat is niet altijd. Maar soms is het wel echt prijsschieten bij ze.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  prima toko

  Ik ga de deur niet meer uit voor mijn badedas en shampoo. Lang leve het internet! Altijd prima geleverd, hier kun je gewoon kopen, nooit problemen gehad. En ze hebben altijd superveel aanbiedingen dus ik koop gewoon wat er in de aanbieding is.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goed geleverd

  Het pakje werd goed en snel geleverd en ik hoefde de deur niet meer uit!
  Handig handig!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Producten van 4 jaar over datum gekregen

  5 Vapona antie vlieg stickers bij Drogisterijdeals.nl besteld, na binnenkomst blijkt dat de producten houdbaar waren t/m 2011, dus 4 jaar over datum.
  Na diverse keren per e-mail beklag hierover gedaan te hebben geen enkele keer reactie.
  Ik adviseer hier niet te bestellen gezien dit pure belazerij is !

  Wow, dat kan echt niet!!

  Wat een lompe actie!

  Heb je alsnog je geld terug kunnen krijgen?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  wachten op een goede deal

  Handig dat je dit soort dingen gewoon kunt laten thuisbezorgen. MAar niet elke aanbieding is voor mij goed, dus soms moet je even wachten op een goede deal.

Anderen bekeken ook

Lampentotaal
5 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.nl? Lampentotaal.nl valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Skinlight
12 reviews

Begint u ook last te krijgen van ouderdomsvlekken, of heeft u andere donkere vlekken zoals donkere kringen rondom uw ogen? Dan wilt u daar natuurli...

Lintbedrukken.nl
5 reviews

Er zijn momenten waarop u een mooi lint wilt laten bedrukken. Bijvoorbeeld bij een droevige gebeurtenis als een begrafenis of crematie, of bij een ...

Sinner
5 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Drogisterijdeals

Lees wat anderen zeggen over Drogisterijdeals op NederlandReview. NederlandReview biedt volop moois op het gebied van drogisterij deals en producten. Denk hier bij aan de volgendezaken:
•    Voeding & recepten
•    Goedkoop afvallen
•    Dieet shakes & drinks
•    Dieet pillen
•    Persoonlijke verzorging

Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goede deal in de wacht te slepen bij Drogisterijdeals. Op NederlandReview is het mogelijk om te lezen wat anderen van Drogisterijdeals vinden. Het is heerlijk om te zien hoe ook u een goede deal kunt scoren op Drogisterijdeals. 

Over Drogisterijdeals
Elke dag een nieuwe drogisterijdeal op Drogisterijdeals. Het is een webshop waar u de mooiste en beste aanbiedingen van een drogisterij kunt vinden. De webshop is een dochter bedrijf van Heyting eBusiness welke in 2013 op de markt is gekomen. Het is een webshop welke u helpt om jaarlijks vele euro’s te besparen op de aankopen van cosmetica en drogisterij artikelen. Ook zijn er gadgets te vinden welke verrassend betaalbaar zijn. Ook kunnen het natuurlijk producten zijn voor dagelijks gebruik of om cadeau te geven. 
U krijgt op Drogisterijdeals de beste A merk artikelen voor een zeer scherpe prijs. Het is mogelijk om hier normaal gesproken welk 90 procent meer voor te betalen. Op de site zijn dagelijks de meest verrassende deals te zien. Via Faebook, Twitter en de nieuwsbrief kunt u goed op de hoogte blijven van de verschillende aanbiedingen op Drogisterijdeals. Naast Nederland is de site ook actief in België en Duitsland. 
Bent u een keer een aanbieding vergeten? U kunt dan altijd nog terecht onder het kopje mega uitverkoop op de website. De kosten om de bestelling in huis te krijgen worden ook duidelijk op de site vermeldt. Hierdoor is alles helder en duidelijk voordat u een bestelling plaatst. 

Diensten van Drogisterijdeals
De belangrijkste dienst van Drogisterijdeals is het dagelijks aanbieden van de beste aanbiedingen welke een dag lang te verkrijgen zijn op de website. 

Klachten, tips en complimenten over en voor Drogisterijdeals
Voor alle vragen, opmerkingen en klachten kunt u iedere dag de klantenservice van Drogisterijdeals benaderen. Ze zijn dagelijks van 9 uur in de ochtend tot 16 uur in de middag te bereiken. U kunt ze bellen op 035 4607121. Ook kunt u ze mailen op info@drogisterijdeals.nl. Het is slim om hier ook uw ordernummer bij te vermelden. 

Uw mening over Drogisterijdeals 
Heeft u al een keer gebruik gemaakt van een deal van Drogisterijdeals? Laat ons dan weten wat u hiervan vond. Deel uw mening op NederlandReview om anderen te helpen. U mag een neutrale, een positieve of een negatieve reactie achterlaten. 

 

Lees ervaringen over drogisterijdeals. Hebben ze korting coupons en leveren ze snel en goed? Lees alle beoordelingen bij NederlandReview

}