Drogisterij.net

Alle reviews

Drogisterij.net

42% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (48)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  30 stuks zeep, 6 tandpasta, 5 bodylotion.

  We hebben hier al eerder besteld en toen ging alles goed. We kregen de bevestiging en drie werkdagen later hebben we met de klantenservice gemaild omdat we ook geen track en trace nummer hadden gekregen. Normaal bestellen we niet bij online bedrijven die post.nl als verzender gebruiken. De klacht die we voor drogisterijen hebben is dat hun klantenservice niet reageert op emails. Niet op één maar ook niet op vijf. Post.nl heeft goederen uit de doos gestolen, daarvoor heb ik bewijs. De doos is open gemaakt en zeven stukken zeep, twee tubes tandpasta en een fles bodylotion zijn verdwenen. Daarna is de doos met veel tape dicht geplakt en dom genoeg heeft de dader ook tape geplakt over de sticker voor het ophaal adres. Bewijs dat de doos is geopend voordat hij bij het ophaalpunt werd afgeleverd. Hoe het allemaal ook zij, wij hebben hier geen schuld aan en ik verwacht dat Drogisterij.net het geval met of zonder post.nl oplost en zorgt dat wij de door ons betaalde goederen ontvangen. Maar sinds 27 juli zijn we bezig deze kwestie voor te leggen bij de klantenservice die niets van zich laat horen. Voor ons de laatste keer dat we iets bij dit bedrijf bestellen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen( aangegeven )korting op producten.

  Website werkt niet goed bij aangegeven kortingen en 1+1 gratis producten. Bij reclameren hierop, krijg je van medewerkster lisette een raar antwoord. Bestel maar, dan kan je naderhand je geld terugvragen. Raar toch!
  Zorg dat je website goed werkt. Vorige keer ook al problemen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Diverse producten

  Slechte service, pruducten na bestelling niet leverbaar. Volgende dag in huis... oh nee toch niet. Na een week nog geen spullen maar al wel een bericht om te betalen.

  Klantenservice lang wachten op antwoord.

  Eerste keer besteld en nooit weer

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Duracell ultralight D batterijen

  Levering 4 stuks snel en netjes ontvangen.
  Alleen bleek er 1 stuks fabriek-af leeg te zijn en niet testbaar met de teststrip.
  Gebeld en geen moeilijk gedoe.
  Snel super geregeld.
  Kreeg snel nieuwe opgestuurd en deze werken allen prima,
  Ga zo door met de service naar jullie klanten!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vitamines 3 producten

  Sturen verkeerde artikel op, na contact met klantenservice sturen ze retourformulier bestaande uit 15 paginas! Om zelf uit te printen, niks over alsnog opsturen juiste artikel of vergoeding kosten retourzending, zeer korte en botte antwoorden terwijl hun een fout maken. Na 3x mailen vertellen ze dat bestelde product niet voorradig is, mijn conclusie is dat ze dan maar gewoon wat opsturen en boos zijn wanneer je hierover klaagt. Laatste keer geweest dat ik hier besteld heb.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Paradontax

  Snelle levering maar voor de retourzendingen zijn ze niet echt makkelijk te vinden. Telefoon wordt niet opgenomen en uiteindelijk een retour formulier kunnen printen met DHL erop, ik 2x naar DHL wordt deze niet geaccepteerd???? Ik mailen....ja er staat wel DHL op maar u moet naar een post NL punt?????????? Sorry hoor dit kan echt niet!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Haarverf

  Adverteren met vandaag besteld morgen in huis. Nou helaas in mijn geval niet dus. Heb er zelf achteraan moeten gaan. Heb in totaal 1 mail van ze ontvangen dat de betaling ontvangen was, daarna niks meer. Heb zelf gemaild, kreeg alleen een link door waarmee ik via FB mee kon inloggen. Maar kwam tot 2x toe op de site van de Bijenkorf uit! Daarna app gestuurd, geen reactie... 2x gebeld maar werd de verbinding na enige tijd verbroken. Dag later eindelijk antwoord op mijn app dat de bestelling niet te verzenden was want was niet op voorraad! Enige voordeel, had mijn geld de volgende dag weer op mijn rekening staan. Ps. Ik wilde voor bestelling, service en levering 1 ster geven, maar dat kan niet eens. Dus die 2 sterren zijn onterecht!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen idee

  Blijven maar spam sturen. Hoerenbedrijf.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  9297920

  oplichters , ik zou een goodiebag twv 50 euro zou krijgen als ik voor 75 euro zou bestellen, dan krijg je na de bestelling een melding dat deze op zijn en je niks krijgt !!!!!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Diverse artikelen

  Veel en vaak besteld bij drogisterij net, nu toevallig een tijdje niet meer. Dus, ik krijg een mailtje van Mia van Drogisterij net dat ze me missen. Ik krijg een "cadeaubon" van €7,50 en een geweldige aanbieding op Centrum multivitaminen, die bestel ik namelijk vaker daar. Omdat het een echt scherpe prijs was bestel ik dus in totaal 8 potten Centrum tegen de actieprijs zoals hij in de mail staat en zoals hij ook op de website staat. Als je dan toch bezig bent kijk je verder en ik bestel er nog voor dik 50 euro aan andere artikelen bij. Tot mijn verbazing krijg ik de dag erna vier mails van Drogisterij net met alle vier de tekst: Hartelijk dank voor je reactie. We hebben de bestelling van Centrum multivitaminen geannuleerd.
  Ik denk, welke reactie, ik heb helemaal geen contact gehad met Drogisterij net. Met de klantenservice gebeld waar ik te horen kreeg dat er een fout in de prijs van de Centrum multivitaminen op de website had gestaan en dat deze daarom niet geleverd konden worden. Dit ruikt naar mijn idee gewoon naar oplichting en misleidende reclame. De andere artikelen die ik besteld had en die niet in de actie waren worden uiteraard wel gewoon geleverd, ze zijn zelfs al onderweg! Erg sterk dat er een foute prijs op de website staat en dat mij daar nota bene dan ook nog een mail over gestuurd wordt om mij op die aanbieding met de foute prijs te attenderen. Lijkt erop dat die foute prijs verzonnen is om mensen te lokken zodat je andere spullen mee besteld. Mijns inziens is die foute prijs sowieso een probleem van Drogisterij net en niet van mij. Als het een bedrijf met de juiste intenties was zouden ze hun verlies nemen en de artikelen aan de aangeboden prijs leveren. Uiteindelijk na heen en weer praten met de, overigens wel vriendelijke, dame van de klantenservice bleef de uitkomst toch dezelfde. De multivitaminen konden niet geleverd worden. Ik heb gelijk gevraagd mij uit het klantenbestand en van de mailinglijst te verwijderen en zal dus ook nooit meer iets bij Drogisterij net bestellen. Wel zal ik anderen waarschuwen voor de oplichterspraktijken van deze firma! Oh ja, de tegoedbon van €7,50 werd overigens ook niet geaccepteerd omdat ik in mijn bestelling toch nog een ander actie artikel had en de tegoedbon niet geldig was samen met andere aanbiedingen. Dus echt NOOIT MEER!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Diverse verzorgingsproducten

  Volgens de website zou de bestelling de volgende dag geleverd worden. Niet dus! Ik heb er anderhalve week op moeten wachten. Toen ik na een week contact zocht, werd het pas verstuurd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ontevreden

  drogisterij.net Ik trap er geen derde keer in!
  Het bedrijf houdt zich niet aan de leverafspraak en de verkoopafspraak. De producten werden ruim twee weken later geleverd. Ik ontving een aantal keer mails waarin stond dat bestelde en betaalde producten niet werden geleverd. Zelfs nog na de levering van mijn producten. Deze waren niet volledig. Hierover een mail gestuurd. En dat is een uitdaging. Eerder geprobeerd te bellen maar hun klantenservice is complex en klantonvriendelijk. Ook eerder mails gestuurd maar het beantwoorden duurt lang en is nog niet gebeurt. Dit vermelden ze dat reageren een aantal dagen duurt. De producten annuleren was niet mogelijk. Ze beweren van wel. Ik heb de producten gehouden omdat ik geen vertrouwen heb in een goeie afhandeling. Het is de tweede keer dat ik hier bestel. Een jaar geleden dezelfde problemen. Nog langer op mijn bestelling gewacht. Vandaar dat ik met zekerheid durf te zeggen dat het leveren van producten vaak mis gaat!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Haarverf, tandpasta's, nivea, shampoo

  Pro's:
  Customer service uitmuntend;
  Prijs uitmuntend;
  Levering uitmuntend.

  Geen minpunten
  Bedankt drogisterij.net team

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  allerlei drogisterijdingen

  Ik heb de laatste weken hier een paar keer besteld
  vooral omdat ik nu zelf liever niet naar buiten ga en dus ook niet naar een etos of een kruidvat.

  gelukkig kun je online bestellen
  en volgens mij zijn ze hier nog goedkoper ook.

  Nooit problemen met pakketjes gehad maar dat gaat hier in het dorp altijd al wel goed.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ontsmettingsdoekjes- en gel, thermometer.

  Al jaren koop ik bij dit bedrijf. Goede levering, in dit geval binnen 3 weken. Gezien de drukte in deze coronatijd vind ik dat snel, zeker gezien het bestelde product, dat bijna niet meer te verkrijgen is. Prijzen zijn ook redelijk. Communicatie is wat aan de schaarse kant, maar dat vind ik persoonlijk geen probleem in deze tijd van overcommunicatie.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  drogisterij artikelen

  Op 26 maart een grote bestelling gedaan, geld via IDEAL overgemaakt, een bevestiging van de bestelling gekregen, maar na 10 dagen nog steeds niets ontvangen. Er wordt niet gereageerd op mijn mailtjes en nu (zondag 5 april 2020) ligt de server eruit vanwege onderhoudswerkzaamheden !

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  KOOP HIER NIET

  Bestelde 3 producten, 1 ervan werd zonder commentaar geannuleerd terwijl er nochtans voldoende voorraad was!

  Geen enkele reactie op de vele mails die ik stuurde!!!
  52 % van de klanten zouden tevreden zijn?????????

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Corona producten

  Dit bedrijf is een oplichter. Klantenservice is nooit bereikbaar en de status van je order word maar niet veranderd. Order geannuleerd maar nog steeds geen geld terug.
  Ik betwijfel de positieve reviews van dit bedrijf. Je kan fluiten naar je centen mensen, kijk uit!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  leonurus

  + ik kreeg een herinneringsmail dat leonurus weer leverbaar was.
  + ik kreeg een mail dat mijn bestelling klaarstond maar door drukte 1 dag later dan gebruikelijk bij post nl afgeleverd zou worden.
  - ondank dat ik de leonurus direkt na ontvangst van de herinneringsmail bestelde, kon het toch niet geleverd worden
  - ondanks de toezegging dat mijn bestelling klaar stond, kon het niet geleverd worden.
  ZE LIEGEN DUS GEWOON TEGEN JE BIJ DROGISTERIJ. NET

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Diverse tvw 35-4 euro

  Bedrijf reageerd niet op mails en is nooit telefonishe bereikbaar. Ik wacht al een maand op geld terug. Bedrijf is NIET THUIS!

Anderen bekeken ook

VitamineMan
6 reviews

Wilt u geen chemische medicijnen van de apotheek gebruiken voor uw te hoge cholesterol of uw neerslachtigheid en bent u op zoek naar een vervanger?...

Afvallen met Nederland
5 reviews

Wat vinden anderen van dit bedrijf? Haal je goede resultaten met Afvallen met Nederland? Er zijn volop mogelijkheden om gewicht te verliezen. Bij d...

Dieetpro.nl
53 reviews

Ongekend! Wat anderen van dit bedrijf vinden. Dieetpro.nl is een bedrijf dat zich bezig houdt met goedkoop afvallen, de juiste voedingssupplementen...

Protislank
8 reviews

Snel afvallen is iets wat iedereen graag zou willen. Er zijn verschillende webwinkels waar je allerlei producten kunt kopen om snel en gezond af te...

Drogisterij.net

Drogisterij.net is een webwinkel met verschillende producten die u ook bij een drogisterij kunt vinden. Wilt u weten of u deze webwinkel kunt vertrouwen en wat de ervaringen zijn van klanten die u voor gingen, dan bent u hier bij NederlandReview aan het goede adres. 

Over Drogisterij.net
Zoals de naam al zegt is het een online drogisterij. Drogisterij.net heeft een groot aanbod aan producten. U kunt hier terecht voor verzorgende producten, zoals bodylotion, douchegel of shampoo. Er is ook een hele collectie parfums waar u een keuze uit kunt maken en ook kunt u er alles bestellen voor uw baby. Heeft u medicijnen nodig, dan kunt u hier ook verschillende pillen en zalfjes aanschaffen, zodat u niet naar de winkel hoeft. Er wordt ook een flinke dosis dieet producten aangeboden bij Drogisterij.net. Wilt u die extra kilo’s kwijt en lukt het niet door het volgen van gezonde recepten? Dan kunt u bij Drogisterij.net goedkoop afvallen. Dit kan doormiddel van dieet shakes, dieet pillen of dieet gel. Alles wat u maar wil om uw afvalrace sneller te laten verlopen.

Diensten
Drogisterij.net biedt een snelle service aan, zowel in het bestellen als in het leveren. Voor 22:00 besteld is de volgende dag in huis! U betaalt hiervoor wel 2,99 euro aan verzendkosten. Betaling gaat heel gemakkelijk via iDeal en u krijgt gelijk een bevestiging van uw bestelling in uw mail. U heeft als klant ook het recht om binnen 14 dagen het product op te sturen als u het toch niet wilt hebben. De verzendkosten (3,95) worden vervolgens wel op u verhaald. Verder biedt Drogisterij.net klanten een korting tot wel 10% aan. Addertje onder het gras is alleen dat u steeds 1 procent korting opbouwd, bij elke 100 euro die u heeft uit gegeven. Pas als u dus 1000 euro heeft uitgegeven bij Drogisterij.net heeft u recht op die 10% korting. Een beetje misleidend, maar iets is beter dan niets! Drogisterij heeft naast het aanbieden van de dieetproducten ook verschillende tips en tricks die u kunnen helpen bij het goed en verantwoord afvallen. Deze kunt u vinden op de site bij het kopje “Afvallen”. 

Klachten
Drogisterij heet een erg snelle service en de levering wordt discreet geleverd. U hoeft zich dus niet te schamen voor wat u besteld heeft, want vanaf de buitenkant is niks te zien. Qua service heeft drogisterij.net volgens ons van NederlandReview niks te vrezen. Wij betwijfelen echter of de dieetproducten die ze aanbieden wel werken, of dat het kwakzalverij is. Wij zijn daarom erg benieuwd naar uw ervaring met deze producten van Drogisterij.net. Als u geen ervaring heeft met deze producten, maar andere artikelen van de site of de dienstverlening van Drogisterij.net dan willen we dat uiteraard ook van u weten. Dus schrijf snel een review, zodat iedereen kan lezen waar ze bij Drogisterij.net op kunnen rekenen!
 

Afvallen, sport, make-up of parfum? Lees ervaringen over de producten, service en levering van drogisterij.net

}