Wytegearre

3.3

Bestellen

4.7

Service

4

Prijs

4

Levering

66.7%

Zou hier weer kopen

Wytegearre

Moarn, agoeie of goejûn! Is dat hoe je in het Fries hallo zegt? Als trotse Fries wil je liever niets te maken hebben met al die onwetende stedelingen. In de liefde ben je dan ook op zoek naar een Friese man of vrouw die net zo trots is op die prachtige provincie als jij. Wytegearre is dan de datingsite voor jou. Op de website vind je alleen andere singles uit Friesland. Jij gaat namelijk alleen op date met iemand die het Friese volkslied uit volle borst mee kan zingen, anders heb je geen interesse. Wil je een profiel aanmaken bij Wytegearre, lees dan hier de reviews van Friezen die op de datingsite de liefde al gevonden hebben.


Over Wytegearre

De ontmoetingsplaats voor singles in Friesland, dat is Wytegearre. De datingsite is onderdeel van de Safe Dating Networds, die in totaal meer dan 100 datingsites beheert, waaronder Stedendating, Alleenstaande Mama’s en Alleenstaande Papa’s en KleineMensen-Dating.nl. Bij Wytegearre, wat Fries is voor wij samen, maak je gratis een profiel aan. De datingsite is geschikt voor alle singles in Friesland die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 85 nieuwe Friezen die zich per dag aanmelden, kan ook jij een nieuwe liefde vinden. 
Waarom Wytegearre?

Het was natuurlijk al duidelijk, maar de datingsite richt zich alleen op singles in de regio Friesland. Nadat je een gratis profiel aangemaakt hebt, kun je eenvoudig foto’s toevoegen om je profiel te personaliseren. Vervolgens kun je door de profielen van de andere singles zoeken en een bericht sturen als je interesse hebt. Je kunt natuurlijk ook zelf berichten ontvangen van andere singles. Je hoeft bij Wytegearre ook niet bang te zijn dat profielen nep zijn of je willen oplichten. De datingsite controleert alle profielen handmatig en alle fake accounts worden verwijderd. Ben je nog niet overtuigd? Lees dan de succesverhalen op de website.


Neem contact op!

Weet je toch nog niet zeker of je de stap wilt zetten om je in te schrijven bij Wytegearre? Loop je nog met vragen? Neem dan contact op met de datingsite. Ze hebben een uitgebreid contactformulier dat je makkelijk en snel in kunt vullen. Je kunt ook altijd een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen voor extra informatie. Ook voor klachten kan je het beste contact opnemen door het formulier in te vullen. Laat je nieuwe klanten op NederlandReview dan meteen even weten hoe jouw klacht afgehandeld is? Schrijf een review en vertel over de behulpzaamheid van de klantenservice.


Jouw ervaringen met Wytegearre

Staat jouw succesverhaal niet op de website, maar heb jij wel jouw ware liefde gevonden op de datingsite? Vertel dan jouw verhaal en schrijf een review. Zijn jouw ervaringen met Wytegearre minder positief? Geef dan jouw mening en laat andere Friezen weten wat jouw beoordeling is van de datingsite. Is de datingsite betrouwbaar? Is het daten veilig? Ben jij, ondanks de handmatige controle, toch een nep profiel tegengekomen? Op NederlandReview willen we al jouw verhalen horen.


Kunnen Friezen bij Wytegearre ware liefde vinden? Is het veilig? Heeft de datingsite neppe profielen? Lees reviews over ervaringen van echte Friezen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (3)

Datingsite

Is voor mensen uit friesland waarom worden er dan mensen van heel nederland toegelaten op de site . Je hebt er dus niks aan. En erg jammer dat je niet of leeftijd kan zoeken als je geen VIP bent. Het zou beter wezen als mensen buiten Friesland werden geweigerd en dat je alleen mensen krijgt te zien in jou gewenste leeftijdscategorie . Nu krijg je allrmaal oude mannen die heel ergens anders op uit zijn

P

Posthuma

15-02-2023

0

dating site

heb diverse keren geprobeerd mij aan te melden bij de dating side kom niet verder dan invullen profiel naam , zo kom ik dus niet verder foutje bij jullie?????????

K

klaas deelstra

20-11-2021

0

wytergearre

geen plus min,veel profielen die niet meer lid zijn en niks kunnen terg doen.Maar wel blijven staan op wytergeare

B

billy

28-05-2019

1