Stedendating

6.4

Bestellen

5.1

Service

5.1

Prijs

6.2

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

Stedendating

Wat?? Het is goed om dit te lezen. Ontdek alles over dit bedrijf. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn bij Stedendating.nl. Het is een datingsite en je zult er volop vrijgezellen en singles aantreffen. Het is ook mogelijk om de dating site via de dating app te benaderen. Wel zo fijn.
NederlandReview is een verzamelplek van reviews en beoordelingen over bedrijven en organisaties. Het is goed om te zien, dat ook over Stedendating.nl er volop reviews en beoordelingen verzamelt worden. Wanneer jij nog geen mening hebt kunnen vormen over een bedrijf, dan is dat met NederlandReview nu wel mogelijk. Het is goed om de zaken goed door te nemen om daarna te besluiten om wel of geen klant te worden van een onderneming. 

Over Stedendating.nl

De site Stedendating.nl is een ontmoetingsplek voor mensen die zoeken naar een date, een serieuze relatie of gewoon naar vriendschap in de buurt. Het is zo, dat er dagelijks ruim 200 mensen naar de site komen en daardoor is uitgegroeid tot een actieve datingsite in Nederland. 
Internetdating is natuurlijk hot in ons land. Er zijn steeds meer mensen welke een date of een partner vinden via het internet. Het is mooi en ook goed om de succesverhalen van deze site te lezen . Het maakt het mogelijk om ook zelf de stap te zetten naar het daten op het internet en mogelijk ook op Stedendating.nl. Deze site is natuurlijk gericht om te daten in je eigen stad. Het is veel gemakkelijker, fijner en leuker om dat te doen. 

Diensten van stedendating.nl

De site Stedendating.nl is een datingsite, wat je al duidelijk is natuurlijk. Het is een site waar je een date kunt vinden, een vriendschap en mogelijk zelfs een serieuze relatie. 
Klachten, tips en complimenten over stedendating.nl
Ben je ergens ontevreden over op Stedendating.nl? Dan kun je per post, per mail of per telefoon een reactie achterlaten om zo een oplossing te vinden. Natuurlijk kun je ook een tip achter laten op dezelfde manier of een compliment.  

Laat je ook nog even je mening over hun achter op NederlandReview? Dan kun je een ander bedrijf goed helpen! 

StedenDating.nl is een site van:

Amazing Bits B.V.
Kerkenbos 1057c
NL-6546 BB Nijmegen Nederland
KvK-nummer: 09170750
BTW-identificatienummer: NL817939398B01


Heb jij ervaring met stedendating.nl 

Wacht niet langer! Geef jouw mening over dit bedrijf op NederlandReview. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een oordeel te geven over een bedrijf. Wacht niet langer! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt. 


Daten bij stedendating een goed idee? Lees ervaringen van daters die u voorgingen zodat u weet waar u aan begint! Lees ze bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

I

Irma

25-05-2022

0

Vip abonnement

Te duur je komt hier geen leuke mensen tegen alleen bejaarden en te ver weg. Ik zou het liefs mijn geld terug willen.

W

Wendy

15-01-2022

0

1 maand stedendating

Ik ben nu na ruim een jaar afwezigheid weer op SD beland en zie nog steeds dezelfde contacten als toen, met dezelfde foto's. de foto's bij "fotozapper" zijn veelal zeer onduidelijk, korrelig en sommige lijken uit de jaren 80 te komen gezien de kapsels die daar verschijnen. Verder is de prijs (zoals bij vele datingsites) enorm voor wat je ervoor krijgt.

G

Gé Klaassen

26-12-2019

0

Stedendating

Alleen maar standaardreacties 'Leuk dat je mijn profiel bezocht hebt'. Vervolgens deze onzinreacties maar uitgezet. Ik vind het een waardeloze datingsite. Zonde van het geld.

B

BB

24-11-2019

0

Ik zocht genot, wat krijg ik, BEDROG

Ik wantrouw alle sites omdat er toch niemand met een gehandicapte man het bed in wil. Het is allemaal oplichting. Je investeerd en (ik investeerde in de afgelopen 20 jaar 200.000 euro) en krijgt er nog niet eens een ontmoeting voor terug ja ik weet een dure les. Dat maakt wel dat ik en heel voorzichtig ben geworden en ik durf niets meer. Met dank aan de dating/oplichtingsites. Ik heb er niets meer verloren het is een oplichtingsbende. Met vriendelijke groet een gehandicapte man die gewoon voor zijn geld werkt, die gewoon kan lopen die kan fietsen enz. En ja als ik seks wil dan moet ik er dik voor betalen omdat vrouwen mij niet als leuke man zien. Vrouwen zien alleen maar de beperkingen en willen daarom niet met een beperking naar bed. In plaats van dat ze eens keken naar de mogelijkheden want die heb ik genoeg. Met vriendelijke groet Kim Vermeulen

K

Kim Vermeulen

02-05-2018

0

daten met mensen die je had kunnen kennen

Erg leuk dating platform! Je komt hier allemaal mensen tegen die altijd al heel dicht in jouw buurt woonden, maar die je nog niet kende! Heel grappig, want ik had vorige week gedate met een jongen en die had ik al eens in mijn Albert Heijn om de hoek gezien en nu zag ik hem dus ineens op een date! Helaas werd deze date uiteindelijk niks, maar ik vind het een heel leuk idee dat je date met mensen die je vaak al had kunnen kennen maar toevallig nooit was tegengekomen.

M

Marloes

12-01-2017

0

daten via Stedendating

Zelf al een aantal maal gedate via Stedendating. Het is vooral erg prettig dat de dates in jouw buurt gevonden worden. Dat spreekt makkelijker af en bovendien heb je meer kans op een nieuwe date. Het werkt allemaal makkelijk en snel hier.

P

Paul

31-12-2016

0

ik ben er even klaar mee

het is op zich een goede dienst en ik heb echt leuke dates gehad, maar voor mij is het uiteindelijk toch teveel gedoe. je blijft zoeken en updates checken en bezig ermee dus ik heb het opgezegd. maar het is wel een fijne website op zich alleen ik ben er weer even klaar mee

A

annemarie van den heuvel

09-06-2016

0

Stedendating zeer geslaagd

Was al lange tijd op zoek naar een vaste relatie en deze heb ik dankzij Stedendating gevonden. Ben nu inmiddels al bijna een half jaar samen met mijn nieuwe vriendin. Het was een groot succes.

M

Marco Willems

04-04-2016

0