NederlandReview

  Ervaringen Singlesplace

  Daten via een datingsite is leuk en gemakkelijk. Wat het echter ook kan zijn is prijzig. Zo niet op SingelesPlace. SinglesPlace is een volledig gratis datingsite voor serieuze singles uit Nederland en België. Er zijn geen verborgen kosten en alle functies zoals chatten, het versturen en ontvangen van berichten, interesses etc. zijn en blijven geheel kosteloos.

  Iedereen is welkom op SinglesPlace, zolang het niet om seksdating gaat. Of je nu hoog bent opgeleid, onder senioren valt of alleenstaande ouder bent, er is een plekje voor jou. Ook maken wij geen onderscheid in je seksuele voorkeur. Of je nu op mannen valt of op vrouwen of misschien wel op beide, ook dan is SinglesPlace voor jou.

  Aanmelden op SinglesPlace gaat erg snel en gemakkelijk. Er hoeven geen pagina's vol met informatie te worden ingevuld om een zogenaamd prachtig matching systeem, dat in samenwerking met een of andere universiteit is opgezet, al het werk te laten doen. Nee. Wij denken dat mensen prima zelf opzoek kunnen gaan naar iemand die ze aanspreekt. Een foto zegt meer dan 1000 woorden en dat proberen wij onze leden ook erg duidelijk te maken. Ook direct contact via de chat werkt snel en efficiënt om de voor jou juiste persoon eruit te pikken.

  SinglesPlace is opgericht omdat wij denken dat online dating voor iedereen is. Het maken van een gratis datingsite werkt drempelverlagend waardoor ook echt iedereen daadwerkelijk toegang heeft tot de online datingwereld. Op SinglesPlace lever je niet in op kwaliteit. Wij helpen iedereen en beantwoorden elke vraag. Daarnaast wordt er goed geluisterd naar onze leden als het gaat om de ontwikkeling van de site. Welke functionaliteit mist er en welke kunnen worden verbeterd. Hoe kunnen we voor meer mensen een veilige date omgeving creëren? Dit zijn belangrijke vragen waar wij ons mee bezig houden.

  SinglesPlace heeft het MKBok keur merk en werkt met beveiligde SSL verbindingen. Veiligheid op het internet staat bij ons in een hoog vaandel en om de datingsite schoon te houden van mensen die misbruik zouden willen maken van de site, controleren wij handmatig elke profiel tekst, aanpassingen en foto die wordt geupload. Dit alles is de afgelopen jaren zeer succesvol gebleken wat er voor heeft gezorgd dat er op dit moment meer dan 25.000 enthousiaste en actieve singles Singlesplace bevolken.

  Iedereen heeft recht op liefde en genegenheid, zonder dat je daar voor zou moeten betalen. Ben je opzoek naar vriendschap of een relatie en serieus, dan ben je bij Singlesplace aan het juiste adres.

  Echte klanten vertellen hun ervaringen over de gratis datingsite Singlesplace

  Single Mannen en Vrouwen zoeken een vriendschap, liefde, relatie op www.SinglesPlace.nl

  Singlesplace
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (3)

  7.8
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  7.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Singlesplace

  Uw beoordeling

  Makkelijk andere singles ontmoeten en in contact komen

  Al mijn hele leven ben ik single en de laatste maanden ben ik toch wel op zoek naar een relatie of iemand om wat mee af te spreken. Ik vind het zelf lastig om in 'real life' contact te maken met anderen, aangezien ik niet zo'n prater ben. Singlesplace is voor mij dan ook ideaal. Na inschrijving kun je hier in contact komen met heel veel singles. Via het internet praat ik een stuk makkelijker dan in het echt en ik heb dan ook al contact gehad met diverse personen. Tot op heden heeft dit nog niet geresulteerd in een relatie, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit alsnog goed gaat komen en dat is mede dankzij de geweldig werking van de website.

  Door: gast07-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Geweldige site

  Ik ben blij dat ik singlesplace gevonden heb. Het is een erg prettige site en ook nog eens helemaal gratis. Ik had niet verwacht dat online dating een succes zou zijn en daarom dacht ik, ik probeer eerst wel eens eentje waar je niet voor hoeft te betalen. Het leverde een paar dates op een de laatste was het meest succesvol, daar we nog steeds samen zijn!

  Door: Titus25-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  SinglesPlace is echt niks voor mij

  Mijn vrouw is een paar jaar geleden overleden en ik vind het moeilijk om alleen te zijn. Daarom ben ik op zoek naar een relatie. De mensen die op deze website te vinden zijn, zijn erg opdringerig. Ik wil het gewoon rustig aan doen en geen overhaaste beslissingen nemen.

  Door: Gast18-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is Singlesplace een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 3 ervaringen geplaatst over Singlesplace. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Singlesplace actief?

  Singlesplace is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Singlesplace gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.