NederlandReview

  Ervaringen Relatieplanet

  Wat vinden anderen van Relatieplanet? Het is goed om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op Relatieplanet. Relatieplanet is een van de oudste datingsites van ons land. Het is dan ook niet vreemd dat er al zoveel uiteenlopende meningen over deze site zijn. Het is goed om ze allemaal te ontdekken op NederlandReview. NederlandReview verzamelt reviews en beoordelingen om anderen te helpen om een bedrijf beter in te kunnen schatten. Ontdek de mogelijkheden om een bedrijf op haar juiste waarde te schatten door te lezen wat anderen ervan vinden. Help ook anderen door een review achter te laten op NederlandReview.

  Over Relatieplanet

  In mei 2002 is Relatieplanet opgericht voor de singles en vrijgezellen van Nederland. Dating is compleet verandert vanaf dat moment. De site is uitgegroeid tot een van de meest populaire datingsites in België en Nederland. Het is een nuchtere, veilige en toegankelijke website waar men een goede klantenservice verwacht en krijgt. Een mooie en goede datingsite dus. Een verrijking voor alle alleenstaanden, singles en vrijgezellen welke in ons land (en ons buurland) wonen. Er zijn sinds 2002 vele duizenden singles welke een leuk contact hebben gehad en zelfs een mooie relatie. De aanhoudende stroom van succesverhalen tonen dit duidelijk aan.

  De relatieplanet singlefeesten, hoe dat in zijn werk gaat? bekijk dit filmpje en je weet het!

  De diensten van Relatieplanet

  Relatieplanet helpt en stimuleert mensen om een relatie te krijgen, een goede vriendschap of een date. De website is hierbij een van de belangrijkste tools. Kwaliteit, gebruikersgemak en betrouwbaarheid zijn van groot belang bij Relatieplanet.
  De website is een van de actiefste dating communities van het land. Mannen, vrouwen, singles, hoogopgeleiden, laagopgeleiden, jongeren, ouderen, hetero mensen, gays en alles wat hier binnen valt komt op de site om een relatie, date of vriendschap te vinden. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is op deze website.

  Iedere dag komen er duizenden leuke vrijgezellen op de site om op zoek te gaan naar hun betere wederhelft. Natuurlijk kan men de website ook via de mobiele telefoon bereiken of via een tablet. Ook is er een blog voor tips en een Facebook pagina voor meer sociale interactie. Naast de sites zijn er ook singlesfeesten in Zeeland, Raalte en in Hoofddorp ieder jaar. Ze worden goed bezocht en het is mogelijk om meer dan 1000 vrijgezellen op een feest te zien. Het is een ware aanvulling op het online deel van Relatieplanet.

  Klachten over Relatieplanet

  Natuurlijk streeft ook Relatieplanet naar een vlekkeloze dienstverlening. Ondanks dat kan er wel wat mis gaan. Het is daarom goed om hierover een klacht in te dienen. Per mail kan dit gemakkelijk. Er is zelfs een apart emailadres. Natuurlijk kun je jouw klacht ook telefonisch kenbaar maken of per post. Je krijgt dan snel een reactie op je klacht.

  Wat vind jij van Relatieplanet?

  Heb jij een persoonlijke ervaring met Relatieplanet? Dan zien we graag jouw reactie terug op de website van NederlandReview. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen om een goed beeld van deze website en dit bedrijf te krijgen. Al vast bedankt!

  Succesverhalen, of slechte ervaringen? Lees onafhankelijke ervaringen over relatieplanet door daters die u voorgingen. Lees ze allemaal op NederlandReview

  Relatieplanet
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (16)

  7.6
  69% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  6.8
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Relatieplanet

  Uw beoordeling

  daten via relatieplanet

  Ik heb mij ingeschreven bij relatieplanet vorig jaar september.
  Eerder heb ik bij andere datingsites ook wel eens geprobeerd, maar daar kwam ik toch telkens niet verder.
  Relatieplanet is voor mij tot nu toe duidelijk de beste gebleken. Ik heb in het begin een paar mislukte dates mogen meemaken, dat was best een beetje een vervelende ervaring, vooral voor mijn zelfvertrouwen, maar aan de andere kant was het ook wel weer een interessante en leerzame ervaring. Je leert zo beter wat je precies wil en vooral ook wat je niet wilt in een nieuwe relatie. Zo ben ik er achter gekomen dat het voor mij niet wenselijk is met iemand een relatie aan te gaan die beduidend ouder is dan ik, omdat ik een karakter heb dat daar niet goed mee gaat. Ik laat me makkelijk ondersneeuwen en dat is niet goed in een relatie.

  Maar sinds een paar maanden date ik nog maar met een persoon en daar ben ik echt erg blij mee We hebben elkaar ook via de website van Relatieplanet leren kennen en we hebben al heel wat aangename dates meegemaakt. Ik durf het nog niet een vaste relatie te noemen, daarvoor zijn de dates nog te vrijblijvend geweest, maar wat mij betreft gaat het echt de goede kant op en zonder relatieplanet was het mij niet gelukt hem tegen te komen. Dus daar ben ik erg dankbaar voor en het is het zeker waard geweest om me aan te melden.

  Door: Mieke04-05-2017
  Emiliolic26-02-2020

  Hello Buy all models of Gucci Belts only 19.99 dollars. Please check our site: topbuy.online Have a great time, Ervaringen & Beoordelingen over Relatieplanet - nederlandreview.nl

  RobertDib30-08-2020

  Morning Work out to a whole new level with our P-Knee™ power leg knee joint support! 60% OFF and FREE Worldwide Shipping Order here: p-knee.online FREE Worldwide Shipping - TODAY ONLY! Thanks and Best Regards, Ervaringen & Beoordelingen over Relatieplanet

  Ramonkiz14-09-2020

  Hey there Work out to a whole new level with our P-Knee™ power leg knee joint support! 60% OFF and FREE Worldwide Shipping Order here: p-knee.online FREE Worldwide Shipping - TODAY ONLY! Thank You, Ervaringen & Beoordelingen over Relatieplanet

  Diana 25-04-2021

  Liever iemand live tegen komen

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Geduld is een schone zaak. Daten moet je goed doen!

  Volgens mij is relatieplanet een van de oudste datingbureaus online van Nederland.
  Zelf was dat voor mij een goede reden voor deze partij te kiezen. Je weet immers met al die nieuwe websites niet meer welke je nu kunt vertrouwen en welke je beter links kunt laten liggen.

  Ik ben nu alweer een tijdje lid en heb eindelijk zicht op een nieuwe relatie die ik heb leren kennen via deze website. Het is makkelijk om hier met mensen in contact te komen, echter je moet natuurlijk niet verwachten dat het in een keer raak is. Dat is het in het echte leven ook niet, je moet gewoon goed de tijd nemen elkaar te leren kennen.

  Als het goed gaat en zo door gaat, zal ik binnenkort mijn account kunnen verwijderen van relatieplacet. Maar het is zeker een goede website om een nieuwe relatie te starten, dat heb ik gemerkt. Maar geduld is een schone zaak.

  Door: Ryanne uit Utrecht05-01-2017
  Jayjay16-06-2020

  Wat ik zo jammer vind aan alle datingsites is, dat je (met of zonder fake-profielen) enthousiast wordt gemaakt om te reageren op al die e-mailtjes die, op het moment dat je een abonnement hebt afgesloten, ineens massaal wegblijven. Na talloze fustraties heb ik daarom zélf een contact-site gemaakt. En ik hoef geen geld te hebben om mensen met dezelfde interesses te koppelen en te laten mailen via hun eigen e-mailadressen. Nieuwsgierig geworden? Ga naar Two-Fourteen.nl. Ik ben net begonnen dus staan er nu nog maar twee voorbeeld-profielen (zoals duidelijk aangegeven).

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Serieuze relatie met serieuze gast

  Ik wil nu wel eens een echte relatie met iemand die dat ook wil. Niet weer zo'n gast met bindingsangst. Of alleen voor 's nachts...

  Dus ik heb Tinder verwijderd van mijn telefoon en me in plaats daarvan ingeschreven bij Relatieplanet.
  Meteen als je je aanmeldt zie je al leuke profielen, ik tenminste wel. Ik heb zelfs al meteen contact gelegd en met sommige gekletst. Best wel leuk en snel! Ik moet wel uitkijken dat het niet te veel, te snel is allemaal: het is tenslotte geen Tinder.

  Daarom ben ik voorzichtig met afspreken, maar ik vind het alvast een goed teken dat je zo snel na aanmelden al leuke mensen tegenkomt die ook gewoon normaal en goed reageren op een relatie. Niet meteen gillend wegrennen haha.

  Mooie website en werkt goed!

  Door: Rinke 12-05-2017
  Jokitoki24-06-2020

  Categorieën Alternate Text Joke van Zon Voor bedrijven Jouw review telt! Je hebt een review over Relatieplanet geschreven Joke van Zon Joke van Zon 1 review 1 ster: zeer slecht Zojuist Abonnement genomen op Relatieplanet… Abonnement genomen op Relatieplanet voor 3 maanden. - benaderd door man die claimde dat zijn vader Ned. was en zijn moeder Pools. Opgroeide in Polen en nu terug is in zijn geboortestad Venlo. Paramedic die tijdelijk voor NAVO gestationeerd was in Glasgow. Vroeg naar een aantal weken € 100 voor zijn telefoon tegoed. En daarna € 1000 voor het verschepen van zijn materiaal. Uiteraard beloofde hij eeuwige liefde. Reactie Relatieplanet John: oh ik zie het al en Russisch mailadres en waarschijnlijk betaald met gestolen creditcard. - benaderd door Amerikaan/Brit Gregory Lloyd Stone die werkt voor Cirro Energie. 2 maanden gemaild, whatsapp en bellen. Laten checken door Relatieplanet was veilig account! Hij belande in ziekenhuis en wilde € 1000 bitcoins voor betaling ziektekosten - oude profielen die jaren niet meer gebruikt worden - altijd dezelfde voorstellen van matches, dus je kan ze wel 100x afwijzen. Kortom waardeloos en zeer onveilig!!!

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Smox vfp Ce

  Hochwertige Waren vom Produzent. Fabrikverkauf.
  Versand am gleichen Tag aus Frankfurt. Bis 90 % günstiger als auf dem Markt.

  Reifentüten mit und ohne Logo.
  Stretch Folie.
  Kartons.
  Klebebänder.
  Malerkrepp. Malerfolie. Werkzeug.
  Spänesäcke.

  Alles für Umreifung. Umreifungsband, Verpackungsband, Klemmen, Hülsen, Spanner…….

  Gewebesäcke. Kartoffelsäcke. Laubsäcke.
  Raschelsäcke. Zwiebelsäcke.
  Luftpolsterfolie.
  Baufolie. Estrichfolie. Gartenfolie. Teichfolie. Abdeckfolie. Schutzfolie.
  Panzerband. Doppelklebeband. Teppichband.
  Handschuhe.
  Müllsäcke und Vieles mehr.

  Info auf: folmax.de

  Mit freundlichen Grüßen

  Door: Schröder01-04-2019
  Kristina21-10-2019

  Hello there Buy all styles of Oakley & Ray Ban Sunglasses only 19.95 dollars. Paypal Accepted. 100% Satisfaction Guaranteed. If interested, please visit our site: www.raybanoutlet.online Regards,

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  Dating Profiel

  Er staan scammers op de site. PLAATS GEEN FOTO WANT JE KUNT HET ER NIET MEER AFHALEN. RELATIE PLANET VERPLICHT JE JE FOTO OP HUN SITE TE LATEN. ZO ZIJN ZE VERZEKERD VAN PROFIELEN OP HUN SITE. OM JE PROFIEL TE VERWIJDEREN MOET JE ONTZETTEND VEEL DOEN. Het is smerig collecteren van mensen hun gegevens om die mensen te verplichten hun foto's te laten staan op die waardeloze site.

  Door: Nb15-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Premium abbonoment

  Helaas zeer slecht,

  Ze zijn bezig met hun vernieuwde website al circa 2 weken maar heel veel werkt nog niet behalve abonnementen afsluiten dat gaat natuurlijk vloeiend.

  Je kunt geen berichten sturen, zoek functie werkt niet.

  Klantenservice als je hun belt krijg je een bandje te horen dat ze te druk zijn en de telefoon niet kunnen opnemen.

  Helaas komt het bij over als een miskoop.

  Door: Rinus15-09-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  C Lrqluuym lf

  Hi,

  Hope you are doing well. I just wanted to know if Ii could send some great article ideas for a guest post on your website.

  If you like the ideas i put forward, i will provide you with high-quality free content/articles. In exchange, all i expect is a back link from within the main body of the article.

  Do let me know if you like this proposal and if i can begin sending you some topic ideas.

  Best Regards

  Hassan Khan

  Door: Hassan Khan08-02-2019
  Janet08-03-2021

  Waardeloos relatie planet! Duizenden oude profielen staan erop. Je ziet het bij; laatst ingelogd. Dan staat er, 7-10-1919 of 5-2-2020. De mensen die zijn afgemeld blijven dus gewoon zichtbaar. Ik heb eerst mijn fotos gewist toen ik me afmelde. De profielfoto kon en mocht je niet verwijderen. 😕 mannen in een rolstoel die direkt vroegen om aangeraakt te worden. Dacht dat je daar andere sites voor hebt. Verder kon je ook de fotos niet vergroten om beter te bekijken. Badoo is gezelliger!! En toegankelijker. Nooit meer relatie planet.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  10
  rating

  makkelijk contact maken en daten

  ik had me ingeschreven en kwam al gauw in contact met meerdere mannen. niet allemaal even knap alleen... maar er zaten er wel een paar tussen met wie ik graag verder wilde praten. met twee heb ik uiteindelijk een hele leuke date gehad.
  ik vindt het makkelijk om hier contact te leggen met mensen, alles werkt voor mij goed hier.
  ik ben betalend lid. dat is het me wel waard om een date te krijgen, want ik had daar moeite mee.

  Door: Lisa Field22-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Doen!

  'stop met dromen, start met daten'. Dat sprak mij toch zó aan! Ik kan wel blijven dromen van die prins op dat witte paard, maar daarmee kómt hij nog niet! Dus toch maar die stoute schoenen aangetrokken en de stap gewaagd. En zowaar, daar was hij dan hoor, die Prins! Na een paar dates viel dat dan toch weer tegen, maar hé: ik heb een stap gezet en dat is al heel wat!

  Door: Annie29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Beter dan apps, ik zoek geen ONS maar een relatie

  Toch weer terug naar Relatieplanet. Heb een tijdje apps geprobeerd van Tinder en Happn maar daar vind je niet echt relatiemateriaal. Alleen maar mensen die ONS zoeken, wat dus een one night stand is, en dat wil ik niet. Die mensen kom je hier ook wel tegen, maar echt veel minder. Ik zoek al jaren naar een geschikte partner...

  Door: Janneke12-12-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Geen aanrader

  Ik zou relatieplanet zelf niet adviseren. Nu al zeker een week een profiel aangemaakt en betalend lid. Tot op heden nog geen enkele "serieuze" reactie ontvangen op toch een super leuk, uitgebreid en zo transparant mogelijke profiel. Profielen waar ik op reageer, krijg ik geen reactie terug. Wat dat aangaat vind ik het teleurstellend.

  Door: Didi 02-06-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  5
  rating

  Kerstdagen nu gezellig samen

  We hebben elkaar ontmoet via Relatieplanet. Je moet soms goed zoeken en goed volhouden maar ik ben heel blij dat ik me heb aangemeld toen in oktober want wij vieren de Kerstdagen nu gezellig samen!!

  Door: Rebecca Timmers20-12-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  internetdaten is veel tijd maar het is het waard

  ik vond het een moeizame weg en ik heb ook heel wat tijd gespendeerd aan Relatieplanet gedurende de afgelopen paar maanden.
  Maar het is het waard gebleken, want ik heb nu al twee maanden exlusief contact met 1 jongen en ik heb wel echt het idee dat dit hem kan zijn, dus daar ben ik wel erg gelukkig mee. ik hoop dat dit zo blijft, want ik spendeer liever tijd aan iemand dan aan internetdaten per se.

  Door: Joosje27-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7
  rating

  Leuke profielen internetdaten

  Gewoon een goede en gedegen website met veel leuke profielen.
  Interdaten vind ik heel handig omdat het wat makkelijker is dan mensen op straat zoeken (hihi), maar met die apps vind ik ook heel intens ofzo.

  Door: Manja Til01-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Nieuwe relatie in het nieuwe jaar!

  Dit jaar gaat het me lukken, een nieuwe leuke relatie
  Kwam toevallig bij Relatieplanet uit eigenlijk, maar vond het meteen een heel prettige website.
  Aanmelden ging goed en ik heb al veel leuke mannen gezien hihi
  Dus dat komt vast goed!!

  Door: AnneMarie3704-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Jammer dat je zo weinig kan met een gratis account

  Jammer dat je zo weinig kan met een gratis account, daar heb je dan eigenlijk niks aan. Je kunt alleen profielen kijken, maar niet reageren of foto;s kijken...

  Door: Estele27-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is Relatieplanet een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 16 ervaringen geplaatst over Relatieplanet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.6 gekregen, waarbij 69% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Relatieplanet actief?

  Relatieplanet is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites, Doelgroependating

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Relatieplanet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.