Parship

5.2

Bestellen

4.2

Service

3.9

Prijs

4

Levering

35.6%

Zou hier weer kopen

Parship

Ongekend! Lees ook wat anderen van Parship vinden. Op NederlandReview verzamelen we beoordelingen over bedrijven. Hieronder vallen ook datingsites. Parship is er hier een van. Ze richten zich op hoogopgeleide singles en vrijgezellen welke op zoek zijn naar een leuke date en eveneens een serieuze relatie. Er zijn volop mogelijkheden om via Parship je droompartner te vinden. De website kent al vele successen. Het is dan ook niet vreemd dat er zoveel leden zijn van deze site. Als jij een goede of slechte ervaring hebt gehad met Parship dan lezen we dat graag terug op NederlandReview. Je helpt vele anderen om sneller een goed beeld te krijgen van Parship. 

Over Parship

Parship is een online dating website gericht op hoogopgeleide vrijgezellen en singles. De datingsite is in 13 landen actief en kent een unieke methode om een goede match te vinden. Je kunt Parship gratis proberen trouwens. Je kunt nog vandaag een account en profiel aanmaken zonder enige kosten. Het verschil met andere datingsites is dat Parship een groot bestand heeft met hoger opgeleide mensen welke minimaal 30 jaar en ouder zijn en op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op de site kun je tal van verschillende tips vinden om een goede relatie te krijgen. 
Een druk leven of andere omstandigheden maken het mogelijk om minder aandacht te kunnen schenken aan het vinden van de juiste persoon in je leven. Parship helpt je om online en van uit je eigen vertrouwde omgeving een goede relatie te vinden. 
Per maand zijn er meer dan 100.000 berichten. Het leggen van nieuwe contacten gaat dus erg gemakkelijk. Daarnaast is 76 procent van de leden 30 jaar of ouder, hoog opgeleid en op zoek naar een relatie voor een langere tijd. 

De diensten van Parship

Parship maakt het mogelijk om een partner te vinden in je leven. Vrijgezellen met een hoge opleiding (HBO of WO) kunnen gemakkelijk contact leggen met andere singles om een date te maken. Parship is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk, waardoor de diensten van Parship vertrouwd zijn. Profielen worden er handmatig gecontroleerd en je kunt zelf bepalen wie je foto nu wel of niet mag zien. 
De basis van de diensten van Parship is dat verliefd worden meer dan toeval is. Parship wil mensen samenbrengen op basis van hun voorkeuren en interesses. Het is goed om op een leuke manier een goede relatie te krijgen. 

Je kunt bij Parship ook in contact komen met een singles coach. Op die manier is het mogelijk om adviezen te krijgen om bij de eerste stappen hulp te krijgen voor het vinden van een leuke partner.
Er is trouwens ook een aparte App voor op je iPhone, tablet, iPad of smartphone. Je kunt dus overal en altijd bekijken of je een berichtje hebt gekregen. 

Klachten over Parship

Natuurlijk kan er een keer iets mis gaan. Het is dan soms nodig om een klacht in te dienen. Er is geen aparte pagina op Parship om voor singles het gemakkelijk te maken om een klacht in te dienen. Natuurlijk kun je bij de contact pagina wel de juiste gegevens opzoeken en je klacht indienen. 
Aangezien Parship is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk is het mogelijk om een klacht ook hier in te dienen. De klacht dient dan wel eerst onder ogen van Parship geweest zijn. 

Wat vind jij van Parship

Heb jij een ervaring met Parship? Wil je deze delen? Dan zien we graag je review terug op Parship. We weten dat er volop succesverhalen zijn. We horen echter ook andere verhalen van je over Parship. Op die manier kunnen bezoekers van NederlandReview snel een goede mening vormen.. 


 


Opzeggen om een klacht of juist goede ervaringen met Parship? Lees ervaringen van hoger opgeleiden over parship bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (45)

Kontakt met Parship

Kan iemand mij helpen hoe ik met Parship in kontakt kan komen? Zij reageren niet op mijn email,brieven en hen bellen kan ook niet omdat tel.nr niet klopt. Alvast bedankt,

Z

Zoran

08-08-2023

0

Opgelicht met abonnement.

Parship zit vol met nepprofielen. Na 2 maanden was ik er klaar mee en wilde mijn abonnement opzeggen. Nu dreigen ze met extreem hoge kosten en met een incassobureau. Ik ga mijn poot stijf houden, ik gun deze oplichters geen enkele euro. Je kan ze lastig benaderen en ze verdienen hun geld op een schofterige manier!!!!

T

Thijs

14-03-2023

1

Abonnement

Geldwolven en oplichters zijn het. Jaar abonnement genomen, 0,0 resultaat dus al maanden niet meer actief geweest. Gaan ze ineens geld van mijn rekening afschrijven. Nooit wat van ze gehoord maar schijnbaar hebben ze mijn jaar abonnement omgezet in een voor onbepaalde tijd en dat geeft ze het recht zonder mijn toestemming geld te gaan incasseren? Direct geblokkeerd en nu gaan ze er incassokosten bij rekenen met dreigementen dat ik moet betalen! WEGBLIJVEN VAN DEZE ZAAK!!!

A

Alex

30-01-2023

0

Parship

Wat een geldklopperij en een slecht bedrijf. Heb je vroegtijdig opgezegd, zeggen ze niks te hebben ontvangen en hameren ze op de voorwaarden. 80,- betalen voor een nieuw half jaar! Hoezo? Ik heb tijdig opgezegd, kon de mail ook aantonen, daarom bieden ze je 50% korting, maar je moet wel betalen! Begin NOOIT aan PARSHIP!! Wees gewaarschuwd, wat een malafide bende!

D

Daphne

30-01-2023

0

Parship

Bij Parship kun je je alleen inschrijven voor een half jaar of een jaar en niet voor korter. Je bent dan meteen een flink bedrag kwijt, want Parship is een dure website. Je kunt gratis kennismaken met de website, maar zo weinig doen dat je op basis daarvan geen juiste indruk krijgt. De site bevat weinig profielen van serieuze mannen. De hoeveelheid berichten die je op een weekenddag eind van de middag krijgt is groot. De inhoud komt in dat geval neer op 'je ziet er leuk uit, wat zijn je plannen?' en het bericht wordt weer verwijderd (of niet) als meneer een half uur later iemand anders heeft gevonden om seks mee te hebben vanavond. Op zo'n dure website had ik veel profielen verwacht van mannen die echt op zoek zijn naar een relatie. Wil je dat, dan moet je hier niet wezen. Voor seksdates is de website dus heel geschikt. Ook veel slapende profielen, waarschijnlijk omdat je na opzegging je profiel zelf moet verwijderen. Veel profielen geven weinig informatie over de man in kwestie. Het zoeksysteem is heel beperkt. De klantenservice reageert wel snel en goed.

I

Iris

15-01-2023

0

Scammers/ fraudulent practices

I am having an awful experience with Parship and its customer service. Parship is a deceptive and fraudulent service. If you are ripped by Parship, know that is not one case or a coincidence. They rip and rob their customers in continuous and a structured way. You can read many reviews on the internet to understand that. I had a one-year membership with Parship which I used only in the beginning. 1 year and 4 months after, suddenly I noticed that Parship charged me 79,90 euros for a month (319,60 euros in total). This is 6 times more expensive than I was paying during my subscription per month. I could refund the money to my bank account. However, Parship sends me emails threatening me with debt collection. If you are reading this: write a complaint to ECC Nederland and consuwijzer Contact me: punicagranatum.nl (at) Gmail (com) and lets take an action together.

G

Gulnar

27-05-2022

0

Jaarabonnement

Heb een jaarabonnement genomen maar het beviel me niet: parship bepaalt op basis van een lange vragenlijst wie er bij jou past en dus zie je alleen deze mensen voorbijkomen. Binnen 3 dagen opgezegd en op 4 euro na al mijn geld teruggekregen. Dus een prima afhandeling! Dank!

J

Johanna

26-04-2022

0

3 maanden

Kom er niet van af. Na 3 maanden opgezegd. Nu sturen ze me nog rekeningen. Heb aangetekende brief gestuurd. Geen reactie. Zeer onbeschoft

F

francis koblens

02-04-2022

0

Premium lidmaatschap

Jaarabonnement genomen tegen een gunstige prijs, ongeveer 3 maanden later gestopt met het bezoeken van de site want niet voor mij. Tot zover geen probleem. Aan het eind van het jaarabonnement is deze maandelijks verlengd tegen €80 per maand, waar ik pas na een paar maanden achter kwam. Er was geen mail gestuurd dat de verlenging er aan zat te komen, noch is het abonnement automatisch stopgezet omdat ik toch al meer dan een half jaar niet had ingelogd. Klantenservice verschuilt zich achter de voorwaarden waar dit in staat, en ik kreeg een schamele €40 aangeboden als schadevergoeding terwijl ik tegen die tijd al enkele honderden euro's had betaald terwijl ik de site al een jaar niet had bezocht. Let op bij het afsluiten van een abonnement of uberhaupt het gebruik van deze site, ga naar andere platformen toe, zijn veel beter.

R

Robert

01-04-2022

1

Jaar abonnement

Oplichterij, je komt er niet van af. Automatisch verlengen met extreem hoge maandbedragen!! Niet aan beginnen!!

J

Jansen

23-03-2022

1

opgelicht

Is daadwerkelijk een oplichtersbende Is daadwerkelijk een oplichtersbende. Al zeg je op dan telt dit niet je moet via een omweg een mail sturen. Dus gewoon doorbetalen zegt de klanten service. Was er niet mee eens kreeg dus call2collect incasso op mijn dak. Deze mensen zijn zo vriendelijk dat je meteen denkt is een zusterbedrijf van Parship. Echt walgelijk is geldklopperij en oplichting. Ik snap niet dat hier nog geen actie is ondernomen door bv de consumentenbond of kassa of whatever.

N

Nico Brands

19-01-2022

1

2e man

op het begin was ik er helemaal mee eens was mn leven kompleeeet maar nu dikke scheiding en die kut kindere erbij jezus man. geen aanrader . hit me up 0641739

R

rozanne vdb

14-09-2021

0

Parship Premium 1 jaar

If it seems too good to be true, it probably is! Zwaar overgewaardeerd datingsite. Zeker geen aanrader. Geleverde diensten staan niet in verhouding tot de gigantisch hoge kosten. Binnen 1 week gebruik gemaakt van mijn herroepingsrecht en wonder boven wonder bijna het het hele bedrag vlot teruggestort gekregen.

I

Inish

11-09-2021

0

1 jarig lidmaatschap

Na meerdere datingsites gebruikt te hebben besloot ik voor de serieuzere dating te gaan. Parship is behoorlijk duur, maar ik wilde ook graag een duurzame relatie. 1 jarig lidmaatschap genomen. Dit heeft me 0 dates opgeleverd. De contacten die ik had waren voornamelijk met Duitse vrouwen, die vaak 200+ km verwijderd woonden. Heb ik niets aan. De gebruiksvriendelijkheid van de app liet te wensen over. In het begin waren de foto's vervaagd - ook bij betaald lidmaatschap! Na 1 jaar wilde ik mijn lidmaatschap opzeggen. Een paar dagen te laat opgezegd ( dit moet minimaal 4 weken voor de beëindiging van het contract). Mijn lidmaatschap werd verlengd met een maand voor maarliefst 80,- euro. Dit noem ik kapitaliseren op de liefde. Als je genaaid wil worden, neem een lidmaatschap bij Parship!!!

R

Rob

13-07-2021

1

Parship

Nu alweer elf jaar getrouwd met iemand die ik via Parship heb leren kennen. Wel herinner ik me mijn desillusie toen bleek dat ik moest gaan betalen als ik een berichtje wilde lezen van iemand. En dat we langer aan het abonnement vast hebben gezeten dan we wilden. Maar ik had mijn lief niet op een andere manier kunnen ontmoeten dus ben wel blij dat ik met Parship ben verder gegaan. Op zich houdt een wat duurdere site misschien wel wat gajes buiten. Ze zouden alleen vooraf veel duidelijker moeten zijn over de voorwaarden en de betaling.

H

Helmien Scholte

04-07-2021

0

Premium lidmaatschap 21,90 euro

In plus . Oplichting . Min slechte service . Ik betaal al 2 jaar maandelijkse lidmaatschap voor €21,90 . Tot ik mijn rekening nakeek dat er €79,90 afgeschreven was . Teruggeboekt wat handig is overigens . Kwam de reactie 2 dagen later . Met een dreig mail van als je niet binnen 7 dagen dit betaald krijg je incasso op je dak . Dit is hoe deze oplichters te werk gaan. Als je opgelicht wil worden schrijf je in en als je niet opgelicht wil worden links laten liggen . Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

N

Nico

26-06-2021

1

jaar abonnement

Vreselijk slecht ingerichte datingsite. Kon in vergelijking met andere sites veel minder matches vinden dus maar erg weinig gebruik van gemaakt. Maar het allerergste van de site was dat ik een jaar abonnement had van 167 euro en dat ze dit hebben verlengt automatisch met een maand voor 80 euro. Dat is bijna de prijs van 6 maanden die ze nog even als laatst er aan hebben geplakt. Direct op de dag van verlenging contact opgenomen maar het kon ze verder niets schelen en ze vonden dit blijkbaar heel normaal.

E

Erik

12-05-2021

1

parship

In 2018 ingeschreven geweest. Niet een enkele reactie ontvangen, en ik ben toch echt geen onaardige man om te zien(hoor ik van anderen). Ik zeg niet doen!

T

tjae

28-04-2021

0

Jaarconctract

Alleen maar minpunten: Hoge prijs in relatie tot resultaat. Geen match, heel passief, geen passende kandidaten in de regio Limburg, kortom nutteloos en weggegooid geld. Blijkbaar een datingsite die voor velen niet aantrekkelijk is anders was er wel meer activiteit.

P

Petra

31-01-2021

0

12 maanden premium

Ik had net de 12 maanden betaald met de 3 maanden korting kom je 't volgende vakje tegen waar je een vinkje moet zetten dat je akkord gaat met de voorwaarden en dat parship per onmiddelijk voor je aan t werk (?) gaat !: Let wel, dit kan ietwat sarcastisch worden !. Punt 1. Volgens parship gaat er een profiel worden opgesteld en de helft van de kosten kun je per direct niet meer retour krijgen als je besluit je lidmaatschap te anuleren. LET OP, DE HELFT kost 64,50. En dus worden hier met een klik diverse consumenten rechten terzijde geschoven. Punt 2. Als de helft 64,50 kost dan kost het hele profiel opstellen dus 129,-. Da's zwaar werk voor zo'n computer zeker, die moet daarna aan de beademing ?. Punt 3. Als je voor een maand 15.90 betaald dan is een heel jaar dus 190.80. Als je daar dan dat contract af trekt is een jaar dus eigenlijk 61.80 ?. Punt 4. Dus na een jaar kost verlenging met een jaar dus maar 5.15 per maand !?. Parship gaf op al deze vragen geen comentaar of uitleg en storte per ommegaande mij geld terug. Daar was ik toch bijna genaaid zonder m'n broek te laten zakken of niet dan ?.

R

R.B.

05-01-2021

1