Parship

Alle reviews

Parship

40% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (40)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Serieuze relatie vinden

  Ik ben op zoek naar een serieuze relatie en had mij daarom aangemeld bij Parship. Ik heb gewoon gemerkt dat er op veel van die datingsites alleen maar mensen komen die een vluchtig contact zoeken en er alleen de avond (en nacht) mee willen verpozen. Op aanraden van een vriendin (zij is inmiddels getrouwd) heb ik mij toen aangemeld bij Parship. Ook hier vind je wel eens iemand die andere dingen verwacht van daten, maar ik vond hier ook duidelijk meer mensen zoals ik, die echt een relatie zoeken voor een langere tijd en het liefst voor altijd. Ik heb een aantal dates gehad en ik kan zeggen dat meer dan de helft daarvan serieuze kandidaten waren. Niet met allemaal heb ik het contact gehouden, want dan klikte het bijvoorbeeld niet op andere gebieden (ik vind De Klik erg belangrijk en dat merk je meteen), maar het aantal mensen dat op zoek is naar een vaste en langdurige relatie is hier echt groter, dus ik ben erg tevreden. Dates hebben hier regelmatig een heel ander karakter dan ik elders heb gemerkt, direct over zwaardere en toekomstgerichte onderwerpen, en minder over sekscontacten. Uitzonderingen daargelaten, ik heb het over het algemeen. Dus een goede datingsite voor mij voor als je zoekt naar een serieuze relatie en niet naar alleen maar vluchtige contacten.

  Beste is dit echt waar? want ik weet niet meer wat ik allemaal moet geloven op het internet ben nu zelf bij parschip en is niks van activiteit aanwezig????

  Een net zo waardeloze site, als vele andere, levert niets op!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Daten met 'hoogopgeleiden'

  In de kroeg ga je gewoon niemand meer tegenkomen, ik tenminste niet.
  Bij mijn studie was wel een goede gelegenheid, maar helaas: ik studeer niet meer.

  Inmiddels ben ik in de dertig en staat mijn carrière redelijk op de rails. Datzelfde kan ik helaas niet zegen over mijn liefdesleven en ik voel steeds meer dat de tijd gaat dringen.
  Zelf ben ik daarom niet zozeer uit op korte, vluchtige contacten: die vind ik wel op Tinder of dergelijke apps.

  Daarom heb ik mij ingeschreven op Parship. Ik merk dat dat tot nog toe betere kansen biedt dan elders; heb meerdere academisch geschoolden mogen ontmoeten, wat voor mij toch een voorwaarde is voor een relatie waarmee ik een gezin kan stichten en aan de toekomst kan bouwen.

  Op de site staan meerdere, interessante profielen, waarvan ik ook al verschillende contact mee heb gelegd. Dat gaat makkelijk en eenvoudig.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  wij zijn inmiddels getrouwd!

  Aantal jaar terug al weer me ingeschreven bij Parship, als uiterste redmiddel na het niet vinden van een relatie op de 'gewone' manier.

  Ik heb mij destijds wel over een drempel moeten zetten, ik vind het internet niet een veilige plaats in het algemeen.

  Maar het inschrijven heeft mij geen windeieren gelegd!

  Ik ben mijn ware jacob (al heet hij Dennis) hier tegengekomen en wij zijn drie maanden geleden zelfs getrouwd.

  HEt kan dus wel. Als het op de 'gewone' manier niet lukt, dan is er gelukkig het internet. Het aanmelden en alles was zelfs voor mij gemakkelijk, maar ik heb er niet heel veel gebruik van hoeven maken, want het was vrij direct raak!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Serieus daten

  Op andere datingsites had ik niet zoveel geluk als ik had op Parship. Ben al een aantal jaar op zoek naar een serieuze relatie, maar het is moeilijk iemand te vinden die net zo serieus is als ik.

  Bij Parship kwam ik gauw niet één man tegen, maar zelfs twee! Beetje gedate en toen al gauw voor een gekozen, vooral omdat ook hij niet te lang wilde wachten voor aan kinderen te beginnen.

  We hebben nu meerdere dates gehad en beginnen al te praten over serieuze stappen - exclusief gaan en dan niet te lang wachten de definitieve stappen te maken.

  Fijn om eindelijk echt serieuze daters tegen te komen. Ik hoop dat het zijn vruchten zal afwerpen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Scammers/ fraudulent practices

  I am having an awful experience with Parship and its customer service. Parship is a deceptive and fraudulent service.
  If you are ripped by Parship, know that is not one case or a coincidence. They rip and rob their customers in continuous and a structured way. You can read many reviews on the internet to understand that.
  I had a one-year membership with Parship which I used only in the beginning. 1 year and 4 months after, suddenly I noticed that Parship charged me 79,90 euros for a month (319,60 euros in total). This is 6 times more expensive than I was paying during my subscription per month. I could refund the money to my bank account. However, Parship sends me emails threatening me with debt collection.

  If you are reading this:
  write a complaint to ECC Nederland and consuwijzer

  Contact me: punicagranatum.nl (at) Gmail (com) and lets take an action together.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Jaarabonnement

  Heb een jaarabonnement genomen maar het beviel me niet: parship bepaalt op basis van een lange vragenlijst wie er bij jou past en dus zie je alleen deze mensen voorbijkomen.

  Binnen 3 dagen opgezegd en op 4 euro na al mijn geld teruggekregen. Dus een prima afhandeling!
  Dank!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Datingprofiel aangemaakt als betalend lid

  Ik ben erg tevreden met Parship. Komt voor mij betrouwbaarder over dan andere partijen. Ik ben zelf erg voorzichtig met mijn gegevens, heb ook geen Facebook bijvoorbeeld, dus u kunt zich voorstellen hoe ik tegenover een profiel op een datingsite stond. Maar toch maar gemaakt, en tot nu toe is mij dat goed bevallen, want ik heb een paar interessante reacties gekregen. Ik ben overigens betalend lid op deze site, want dan heb je gewoon meer mogelijkheden. Ik vind het geen probleem om te betalen als ik een dienst afneem. Met een gratis profiel kun je simpelweg niet zoveel en ik vind dat ook wel begrijpelijk.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Interessante dates scoren

  Leuke, niet te veeleisende site, voor het vinden van interessante dates.
  Ik ben eerlijk gezegd niet echt op zoek naar de ware met wie ik meteen ga trouwen, maar hou wel van het daten en de spanning dat dat een relatie van worden. Op sommige andere datingsites ben ik afgehaakt omdat ik daar gewoon niemand tegenkwam die ik interessant vond en waar je dan goede gesprekken mee kan voeren, vind ik toch belangrijk (sorry). Maar hier vind ik wel veel leuke mensen, niet allemaal per se universitair hoogopgeleid ofzo, maar wel leuk en interessant. Dus mij zie je hier nog wel even verder daten!

  Fake Review

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen single met kerst

  ik hoop op een date voor de kerstdagen, dat ik niet single ben bij mijn ouders - als enige van het gezin.
  Ik heb mij daarom ingeschreven bij Parship en was eigenlijk wel verrast over het aantal potentiele partners die ik hier tegen kwam meteen al de eerste paar dagen. Dus ik heb goede hoop dat ik deze kerst niet alleen hoef door te komen. Het is een nette website en de mensen die ik tot nu toe heb gesproken lijken wel echt op zoek naar iets serieus.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Valentijnsdag was de druppel

  Dan is het Valentijnsdag en dan zit je alleen thuis op de bank films te kijken. Vorig jaar is mijn langdurige relatie uitgegaan en dan zijn dagen als deze soms lastig.

  Maar het was een goed moment om actie te nemen! Dus ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb me ingeschreven bij Parship. Duidelijke website en dat profiel was zo gemaakt!

  Hopelijk zit ik volgend jaar met Valentijnsdag dan niet meer alleen!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  3 maanden

  Kom er niet van af. Na 3 maanden opgezegd. Nu sturen ze me nog rekeningen. Heb aangetekende brief gestuurd. Geen reactie. Zeer onbeschoft

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Premium lidmaatschap

  Jaarabonnement genomen tegen een gunstige prijs, ongeveer 3 maanden later gestopt met het bezoeken van de site want niet voor mij. Tot zover geen probleem.

  Aan het eind van het jaarabonnement is deze maandelijks verlengd tegen €80 per maand, waar ik pas na een paar maanden achter kwam. Er was geen mail gestuurd dat de verlenging er aan zat te komen, noch is het abonnement automatisch stopgezet omdat ik toch al meer dan een half jaar niet had ingelogd.
  Klantenservice verschuilt zich achter de voorwaarden waar dit in staat, en ik kreeg een schamele €40 aangeboden als schadevergoeding terwijl ik tegen die tijd al enkele honderden euro's had betaald terwijl ik de site al een jaar niet had bezocht.

  Let op bij het afsluiten van een abonnement of uberhaupt het gebruik van deze site, ga naar andere platformen toe, zijn veel beter.

  Hi Robert.

  I am facing the same problem. I had a one-year subscription, which I was not much using. I only recently noticed that they charged me 320 euros for the last 4 months. I filed complaint to consuwijzer and ECC nederland. You should do the same. If many people do that maybe they take action against these scammers and robbers. If you want to take action together write me: punicagranatum.nl (at) Gmail (com)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Jaar abonnement

  Oplichterij, je komt er niet van af. Automatisch verlengen met extreem hoge maandbedragen!! Niet aan beginnen!!

  I am facing the same problem. I had a one-year subscription, which I was not much using. I only recently noticed that they charged me 320 euros for the last 4 months. I filed complaint to consuwijzer and ECC nederland. You should do the same. If many people do that maybe they take action against these scammers and robbers. If you want to take action together write me: punicagranatum.nl (at) Gmail (com)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  opgelicht

  Is daadwerkelijk een oplichtersbende
  Is daadwerkelijk een oplichtersbende. Al zeg je op dan telt dit niet je moet via een omweg een mail sturen. Dus gewoon doorbetalen zegt de klanten service. Was er niet mee eens kreeg dus call2collect incasso op mijn dak.
  Deze mensen zijn zo vriendelijk dat je meteen denkt is een zusterbedrijf van Parship.
  Echt walgelijk is geldklopperij en oplichting. Ik snap niet dat hier nog geen actie is ondernomen door bv de consumentenbond of kassa of whatever.


  I am facing the same problem. I had a one-year subscription, which I was not much using. I only recently noticed that they charged me 320 euros for the last 4 months. I filed complaint to consuwijzer and ECC nederland. You should do the same. If many people do that maybe they take action against these scammers and robbers. If you want to take action together write me: punicagranatum.nl (at) Gmail (com)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2e man

  op het begin was ik er helemaal mee eens was mn leven kompleeeet maar nu dikke scheiding en die kut kindere erbij jezus man. geen aanrader . hit me up 0641739

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parship Premium 1 jaar

  If it seems too good to be true, it probably is!
  Zwaar overgewaardeerd datingsite. Zeker geen aanrader.
  Geleverde diensten staan niet in verhouding tot de gigantisch hoge kosten. Binnen 1 week gebruik gemaakt van mijn herroepingsrecht en wonder boven wonder bijna het het hele bedrag vlot teruggestort gekregen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  1 jarig lidmaatschap

  Na meerdere datingsites gebruikt te hebben besloot ik voor de serieuzere dating te gaan. Parship is behoorlijk duur, maar ik wilde ook graag een duurzame relatie. 1 jarig lidmaatschap genomen. Dit heeft me 0 dates opgeleverd. De contacten die ik had waren voornamelijk met Duitse vrouwen, die vaak 200+ km verwijderd woonden. Heb ik niets aan. De gebruiksvriendelijkheid van de app liet te wensen over. In het begin waren de foto's vervaagd - ook bij betaald lidmaatschap!
  Na 1 jaar wilde ik mijn lidmaatschap opzeggen. Een paar dagen te laat opgezegd ( dit moet minimaal 4 weken voor de beëindiging van het contract). Mijn lidmaatschap werd verlengd met een maand voor maarliefst 80,- euro. Dit noem ik kapitaliseren op de liefde.
  Als je genaaid wil worden, neem een lidmaatschap bij Parship!!!

  I am facing the same problem. I had a one-year subscription, which I was not much using. I only recently noticed that they charged me 320 euros for the last 4 months. I filed complaint to consuwijzer and ECC nederland. You should do the same. If many people do that maybe they take action against these scammers and robbers. If you want to take action together write me: punicagranatum.nl (at) Gmail (com)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parship

  Nu alweer elf jaar getrouwd met iemand die ik via Parship heb leren kennen. Wel herinner ik me mijn desillusie toen bleek dat ik moest gaan betalen als ik een berichtje wilde lezen van iemand. En dat we langer aan het abonnement vast hebben gezeten dan we wilden. Maar ik had mijn lief niet op een andere manier kunnen ontmoeten dus ben wel blij dat ik met Parship ben verder gegaan. Op zich houdt een wat duurdere site misschien wel wat gajes buiten. Ze zouden alleen vooraf veel duidelijker moeten zijn over de voorwaarden en de betaling.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Premium lidmaatschap 21,90 euro

  In plus . Oplichting .
  Min slechte service . Ik betaal al 2 jaar maandelijkse lidmaatschap voor €21,90 . Tot ik mijn rekening nakeek dat er €79,90 afgeschreven was . Teruggeboekt wat handig is overigens . Kwam de reactie 2 dagen later . Met een dreig mail van als je niet binnen 7 dagen dit betaald krijg je incasso op je dak . Dit is hoe deze oplichters te werk gaan. Als je opgelicht wil worden schrijf je in en als je niet opgelicht wil worden links laten liggen . Een gewaarschuwd mens telt voor twee.


  I am facing the same problem. I had a one-year subscription, which I was not much using. I only recently noticed that they charged me 320 euros for the last 4 months. I filed complaint to consuwijzer and ECC nederland. You should do the same. If many people do that maybe they take action against these scammers and robbers. If you want to take action together write me: punicagranatum.nl (at) Gmail (com)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  jaar abonnement

  Vreselijk slecht ingerichte datingsite. Kon in vergelijking met andere sites veel minder matches vinden dus maar erg weinig gebruik van gemaakt. Maar het allerergste van de site was dat ik een jaar abonnement had van 167 euro en dat ze dit hebben verlengt automatisch met een maand voor 80 euro. Dat is bijna de prijs van 6 maanden die ze nog even als laatst er aan hebben geplakt. Direct op de dag van verlenging contact opgenomen maar het kon ze verder niets schelen en ze vonden dit blijkbaar heel normaal.


  I am facing the same problem. I had a one-year subscription, which I was not much using. I only recently noticed that they charged me 320 euros for the last 4 months. I filed complaint to consuwijzer and ECC nederland. You should do the same. If many people do that maybe they take action against these scammers and robbers. If you want to take action together write me: punicagranatum.nl (at) Gmail (com)

Anderen bekeken ook

Het Grand Café
1 reviews

Ben jij boven de 35 jaar en op zoek naar die leuke partner waarmee je een relatie zou willen? En ben je helemaal voor de efficiëntie en mogeli...

Alleenstaande Vaders
4 reviews

Alleenstaande Vaders: Ervaringen Alleenstaande vader en op zoek naar een nieuwe ouder voor je kind? Meerdere datingbedrijven richten zich puur op ...

50liefde.nl
66 reviews

Wat? Een datingsite voor 50+ singles en vrijgezellen? Wat moet je daar nu van vinden? Op NederlandReview kun je vele reviews van verschillende bedr...

Alleenstaande Moeders
7 reviews

Alleenstaande Moeders: Ervaringen Alleenstaande moeder en op zoek naar een nieuwe vader voor je kind? Of gewoon uit op een spannend avontuurtje? E...

Parship

Ongekend! Lees ook wat anderen van Parship vinden. Op NederlandReview verzamelen we beoordelingen over bedrijven. Hieronder vallen ook datingsites. Parship is er hier een van. Ze richten zich op hoogopgeleide singles en vrijgezellen welke op zoek zijn naar een leuke date en eveneens een serieuze relatie. Er zijn volop mogelijkheden om via Parship je droompartner te vinden. De website kent al vele successen. Het is dan ook niet vreemd dat er zoveel leden zijn van deze site. Als jij een goede of slechte ervaring hebt gehad met Parship dan lezen we dat graag terug op NederlandReview. Je helpt vele anderen om sneller een goed beeld te krijgen van Parship. 

Over Parship
Parship is een online dating website gericht op hoogopgeleide vrijgezellen en singles. De datingsite is in 13 landen actief en kent een unieke methode om een goede match te vinden. Je kunt Parship gratis proberen trouwens. Je kunt nog vandaag een account en profiel aanmaken zonder enige kosten. Het verschil met andere datingsites is dat Parship een groot bestand heeft met hoger opgeleide mensen welke minimaal 30 jaar en ouder zijn en op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op de site kun je tal van verschillende tips vinden om een goede relatie te krijgen. 
Een druk leven of andere omstandigheden maken het mogelijk om minder aandacht te kunnen schenken aan het vinden van de juiste persoon in je leven. Parship helpt je om online en van uit je eigen vertrouwde omgeving een goede relatie te vinden. 
Per maand zijn er meer dan 100.000 berichten. Het leggen van nieuwe contacten gaat dus erg gemakkelijk. Daarnaast is 76 procent van de leden 30 jaar of ouder, hoog opgeleid en op zoek naar een relatie voor een langere tijd. 

De diensten van Parship
Parship maakt het mogelijk om een partner te vinden in je leven. Vrijgezellen met een hoge opleiding (HBO of WO) kunnen gemakkelijk contact leggen met andere singles om een date te maken. Parship is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk, waardoor de diensten van Parship vertrouwd zijn. Profielen worden er handmatig gecontroleerd en je kunt zelf bepalen wie je foto nu wel of niet mag zien. 
De basis van de diensten van Parship is dat verliefd worden meer dan toeval is. Parship wil mensen samenbrengen op basis van hun voorkeuren en interesses. Het is goed om op een leuke manier een goede relatie te krijgen. 

Je kunt bij Parship ook in contact komen met een singles coach. Op die manier is het mogelijk om adviezen te krijgen om bij de eerste stappen hulp te krijgen voor het vinden van een leuke partner.
Er is trouwens ook een aparte App voor op je iPhone, tablet, iPad of smartphone. Je kunt dus overal en altijd bekijken of je een berichtje hebt gekregen. 

Klachten over Parship
Natuurlijk kan er een keer iets mis gaan. Het is dan soms nodig om een klacht in te dienen. Er is geen aparte pagina op Parship om voor singles het gemakkelijk te maken om een klacht in te dienen. Natuurlijk kun je bij de contact pagina wel de juiste gegevens opzoeken en je klacht indienen. 
Aangezien Parship is aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg keurmerk is het mogelijk om een klacht ook hier in te dienen. De klacht dient dan wel eerst onder ogen van Parship geweest zijn. 

Wat vind jij van Parship
Heb jij een ervaring met Parship? Wil je deze delen? Dan zien we graag je review terug op Parship. We weten dat er volop succesverhalen zijn. We horen echter ook andere verhalen van je over Parship. Op die manier kunnen bezoekers van NederlandReview snel een goede mening vormen.. 

 

Opzeggen om een klacht of juist goede ervaringen met Parship? Lees ervaringen van hoger opgeleiden over parship bij NederlandReview!

}