NederlandReview

  Ervaringen Opzoeknaarjou Dating

  Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? De site opzoeknaarjou.nl is een mooie website voor mensen, die single of vrijgezel zijn. Het is een dating site! Natuurlijk zijn er meerdere datingssites. Dit is echter een van de Christelijke dating sites welke er zijn. Meningen, oordelen en reviews! Op NederlandReview tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming, als de site opzoeknaarjou.nl. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van de site opzoeknaarjou.nl. Het is goed om ook een review op NederlandReview achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van de site opzoeknaarjou.nl vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview.

  Over opzoeknaarjou.nl

  Deze site is in 2004 opgericht en is een uitstekende pagina waar je volop van kunt genieten. Kies ervoor om de site een keer te bezoeken. Het is de site voor de singles en vrijgezellen welke op zoek zijn naar een Christelijke vriend of partner voor een relatie. Ook veel Christelijke jongeren hebben tegenwoordig niet veel tijd om zich in een druk sociaal leven te storten. Het is goed om daarom te zoeken naar een partner op andere manieren. Het is goed om te zoeken naar een partner met Bijbelse waarden en normen. Het is hierdoor net een wat andere datingsite dan alle andere datingsites.

  Commercial laten maken | Opzoeknaarjou.nl commercial door Bluemedia

  Diensten van opzoeknaarjou.nl

  De site opzoeknaarjou.nl is een Christelijke datingsite. Het is hierdoor een site waar je iemand met dezelfde normen en waarden kunt vinden. Het is goed om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Maak er gewoon een profiel aan, plaats foto’s en ontdek zelf wat je er van vindt! Laat hierna je mening achter op onze site.

  Klachten, tips en complimenten over opzoeknaarjou.nl

  Wanneer je een klacht of tip hebt over de site opzoeknaarjou.nl dan is het goed om deze te melden. Natuurlijk horen ze graag hoe ze hun diensten kunnen verbeteren of juist wat er goed gaat. Je kunt de klachten via de site en ook per mail indienen. Hierna kun je goed aan de slag met het geheel.
  Hierna kun je natuurlijk een review achterlaten op NederlandReview over hoe het is opgelost!

  Heb jij ervaring met opzoeknaarjou.nl

  Het is heerlijk om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een goed beeld te krijgen van een bedrijf. Je mening geven om anderen zo te helpen is een van de mogelijkheden. Kies er voor om een review op NederlandReview achter te laten over dit bedrijf. Je krijgt er vast geen spijt van.

  Daten bij opzoeknaarjou.nl een goed idee? Lees succesverhalen van daters die u voorgingen. Zo weet u of aanmelden (of afmelden) een goed idee is! Lees ze bij NederlandReview

  Opzoeknaarjou Dating
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  6.6
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6.4
  Service
  rating
  7
  Prijs
  rating
  6.4
  Leveren
  rating
  6.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Opzoeknaarjou Dating

  Uw beoordeling

  Christelijk daten, voor mij een verademing

  Het is soms moeilijk om een geschikte partner te vinden op al die toch vaak oppervlakkige datingsites. Daar kom ik mijn ware Jacob niet gauw tegen, het draait te vaak alleen maar om seks of vluchtige contacten. Toen een vriendin vertelde dat zij prettige contacten opdeed op opzoeknaarjou, wilde ik dat ook wel eens proberen. En het is voor mij echt een verademing gebleken. Tot nu toe ben ik alleen nog maar nette mensen tegengekomen en heb al leuke gesprekken gevoerd. Hopelijk leidt dit naar een vaste relatie op den duur. We zullen zien.

  Door: Bernadette van Leeningen27-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  veel mailen en daarna daten

  Aantal dates gehad via opzoeknaarjou.nl

  Vaak is het contact vooraf erg leuk. Met sommigen echt veel gemaild, hele verhalen over de email geschreven. Als je dan na een tijdje eindelijk afspreekt, is het vaak in het echt heel anders. Niet dat het dan tegenvalt, maar het is toch heel wat anders dan mailen. Ook al heb je een foto.
  Misschien is het beter om al heel snel af te spreken, maar ik vind het ook prettig en veiliger als je iemand al een beetje kent voor je deze gaat ontmoeten.

  Door: Joke12-01-2017
  Roos30-06-2020

  Deze site is onbetrouwbaar . Profielen worden niet gekeurd voordat ze zichtbaar worden voor leden Er zit al een paar jaar een man die niet te vetrouwen is Hij komt iedere keer opnieuw binnen als nieuw lid met een andere naam ,een veelbelovend profiel altijd Ik heb het gemeld aan de redaktie en ze hadden hem verwijderd Ja ,zijn gratis proefdagen zaten er al op en even later was hij er weer met een andere naam Zo gaat het maar door en is hij altijd gratis lid Hij is nog steeds actief en de redaktie reageerd niet meer op mijn mail dus ze vinden het wel goed Ook kwam er een keer een nieuw lid binnen met de profielnaam Dikke lul Die heeft er 2 dagen gestaan toen is hij vewijderd en dat op een Christelijke site Profielen worden niet gekeurd er komt van alles binnen Onbetrouwbaar dus

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Mijn ervaringen met Opzoeknaarjou dating

  Opzoeknaarjou is een goede plaats om een mooie date te vinden. Het is een nette website met ook nette mensen, een heel wat betere ervaring dan wat ik elders tegenkwam. Daar draait het vaak maar om één ding, hier ben ik dergelijke figuren gelukkig niet tegengekomen.

  Wanneer je een relatie hebt of aan wilt gaan, is het belangrijk dat je bepaalde morele waarden deelt.

  Door: Annegien k.03-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Nieuwe partner dankzij Opzoeknaarjou Dating

  Ruim 12 jaar geleden gescheiden van mijn vrouw en was wel weer toe aan een nieuwe partner. Deze heb ik gevonden bij Opzoeknaarjou Dating. Je komt hier gemakkelijk in kontakt met ander mensen, waardoor het niet lastig is om een geschikt iemand te vinden.

  Door: Fons te Poel22-04-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  Pas op

  Ik wil (jonge) vrouwen zeer waarschuwen voor deze website. Het is een plek waar veel ongure types een profiel hebben en betalend lid zijn, maar op zoek zijn naar heel wat anders dan nieuwe mensen leren kennen, een relatie of een leuke date.
  Ik heb meerdere slechte ervaringen opgedaan in 2 maanden tijd. Van mannen die nep-foto’s van iemand anders hebben geplaatst en een oplichter blijken te zijn, mannen die alleen maar seks willen en je tegen je zin in naaktfoto’s gaan sturen, mannen die woedend worden als je vriendelijk aangeeft geen interesse te hebben omdat ze je opa hadden kunnen zijn, tot ECHT de criminele profielen, die zijn veel moeilijker herkenbaar zijn: deze lijken leuk en echt, ook na langer contact, videobellen of een date, maar die je telefoonnummer, huisadres, je financiële situatie en je leven in de gaten gaan houden met verkeerde intenties. Die om foute foto’s en video’s gaan smeken, foute gesprekken voeren, geen relatie willen maar hopen dat je je adres geeft of bij hen thuis wil afspreken. Stalking.

  Ik heb al meerdere keren dit aangegeven bij OZNJ maar het maakt ze niks uit. Ze verwijderen profielen niet en doen of je ‘zelf niet zo stom moet zijn’ want ze waarschuwen ervoor. Een leugen. Ze waarschuwen nergens voor. En het betreft hier niet standaard-oplichters. Het is soms echt lastig herkenbaar.

  Ik wil vrouwen echt waarschuwen voor deze site. Geef nooit je telefoonnummer, e-mailadres, plaats waar je woont, je adres, waar je werkt of wat je doet, welke dagen je werkt, je financiële situatie, gegevens over je familie, foto’s van jezelf, social media aan een man van die site. Kortom, geen fun! Geen plek om te zijn!

  Door: Denise20-09-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Onbetrouwbare site

  Profielen worden niet gekeurd voordat ze zichtbaar worden voor leden . Er zit al een paar jaar een man die niet te vertrouwen is Hij komt iedere keer opnieuw binnen als nieuw lid met een andere naam .Een veelbelovend profiel altijd Ik heb het een paar keer gemeld aan de redaktie en dan wordt hij verwijderd maar dan zitten zijn gratis proefdagen er al op en komt hij even later weer opnieuw binnen met een andere naam .Zo is hij altijd gratis lid Hij is nog steeds actief en de redaktie reageerd niet meer op mijn mail dus ze vinden het wel goed Ook kwam er een keer iemand binnen met profielnaam Dikke lul .Die heeft er 2 dagen gestaan en toen is hij verwijderd .En dat op een Christelijke site Profielen worden niet gekeurd ,er komt van alles binnen . onbetrouwbaar dus

  Door: Roos Berg30-06-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Opzoeknaarjou Dating een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Opzoeknaarjou Dating. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Opzoeknaarjou Dating actief?

  Opzoeknaarjou Dating is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Opzoeknaarjou Dating gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.