NederlandReview

  Ervaringen Nieuwerelatie

  Ontdek wat anderen van nieuwerelatie.nl vinden. Nieuwerelatie.nl is een website waar u contact kunt leggen met anderen. Het is een datingsite voor ouderen, senioren en mensen welke zich nog jong voelen! Het is natuurlijk geweldig om ook op latere leeftijd opnieuw de liefde te vinden. Het is fijn om te zien welke verschillende mogelijkheden er zijn om een mooi contact over te houden aan een middagje chatten of door contact te leggen met een ander. Wilt u weten wat anderen van nieuwerelatie.nl vinden? Dan is het goed om de reviews, beoordelingen en meningen van anderen te lezen op NederlandReview. Hierdoor is het mogelijk om snel en gemakkelijk een goed beeld te krijgen van nieuwerelatie.nl.

  Enkele voordelen van nieuwerelatie.nl

  De website nieuwerelatie.nl biedt verschillende voordelen. Het gaat onder andere om de volgende voordelen:
  - U kunt zich gratis inschrijven
  - U kunt met anderen chatten in het chatcafé
  - U kunt direct de profielen en foto’s zien van anderen
  - Er zijn alleen goed gecontroleerde profielen
  - Er hebben al meer dan 55.555 mensen gekozen voor nieuwerelatie.nl  Je ex heeft een nieuwe relatie. Wat nu? Dat is niet altijd makkelijk. In dit filmpje leggen ze uit wat je kan doen!

  Over nieuwerelatie.nl

  Nieuwerelatie.nl is een online datingsite voor Nederland en voor België voor mensen van 40 jaar en ouder. Het is een datingsite voor ouderen en senioren. Het is een site voor mensen welke al een relatie achter de rug hebben en op zoek zijn naar een nieuwe relatie. U kunt op nieuwerelatie.nl een profiel aanmaken (helemaal gratis) met informatie over u, wat u zoekt en ook met foto’s. Alle profielen worden handmatig, stuk voor stuk beoordeeld. Hierdoor blijven er alleen serieuze singles over. U kunt u dus nog vandaag inschrijven voor deze site. Wie weet ontmoet u een leuke single welke uw nieuwe partner wordt.

  Nieuwerelatie.nl is een onderdeel van Didio internet bv welke bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30275518 is ingeschreven.

  Dating in je eigen regio

  Natuurlijk is het mogelijk om te daten in de regio! Het is fijn om iemand te vinden welke bij u in de buurt woont. Een keer een kopje koffie gaan drinken of een hapje gaan eten gaat zo veel gemakkelijker.

  Diensten van nieuwerelatie.nl

  De nieuwerelatie.nl website is gericht op het verbinden van 40 plussers. Ook wordt het wel 50 plus dating genoemd en hoort het bij de dating sites om senioren te koppelen. Het is mooi om te zien hoe senioren dating zorgt voor een nieuwe kans in het leven.

  Klachten, tips en complimenten over en voor nieuwerelatie.nl

  Bent u ontevreden over de dienstverlening van nieuwerelatie.nl? Dan is het belangrijk om uw klachten kenbaar te maken. Neem contact op met nieuwerelatie.nl of de eigenaar van de site. U kunt hiervoor het reactieformulier op de site gebruiken of het emailadres.

  Natuurlijk kunt u ook een compliment of tip achterlaten voor nieuwerelatie.nl.

  Uw mening over nieuwerelatie.nl

  Bent u bekend met de site nieuwerelatie.nl? Laat dan uw reactie, review en beoordeling achter op de website NederlandReview. Op die manier is het mogelijk om anderen te helpen om een goed beeld te krijgen van nieuwerelatie.nl.

  Nieuwerelatie.nl reviews & beoordelingen. Lees ervaringen van daters die u voorgingen. Fake profielen of betrouwbaar? Lees het op NederlandReview!

  Nieuwerelatie
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  6.6
  50% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.6
  Service
  rating
  6.6
  Prijs
  rating
  6.6
  Leveren
  rating
  5.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Nieuwerelatie

  Uw beoordeling

  Nieuwe relatie

  Nu mijn vrouw bij mij weg is en ik eindelijk klaar ben voor een volgende stap, heb ik besloten me in te schrijven bij een online datingbureau. Makkelijker dan weer op straat zoeken. Kwam eigenlijk beetje per ongeluk bij deze website uit, die me meer aansprak dan andere aanbieders. Weet niet precies waarom, maar ik vind het handig werken en misschien vind ik hier nog een nieuwe liefde, het zal me benieuwen.

  Door: Wil02-11-2015
  uimqxtvafe19-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  dit jaar dan een nieuwe relatie

  Best een mooie en handig te gebruiken website voor daten. Maar helaas heb ik na meerdere dates nog steeds geen zicht op vastigheid.

  Denk niet dat het aan de website ligt, misschien heb ik te veel eisen of zoek ik niet goed. Maar het stemt mij wel somber.

  Misschien dit jaar dan een nieuwe relatie.

  Door: Tessa Jonker03-01-2017
  vtpgloksaf19-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Gratis inschrijven en rondkijken

  Fijn dat je je hier gratis kan inschrijven. Dan kun je een beetje rondkijken en praatjes maken enzo. Net als in een café, maar dan geschikter voor verlegen mensen. Heb nog niet de ware tegengekomen, maar ik heb wel plezier met een beetje kletsen.

  Door: Joëlle06-10-2015
  ldbohrgzrn19-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Lidmaatschap half jaar

  Nieuwerelatie heeft vooral erg veel profielen op hun site staan van vrouwen die al heeeel lang niet meer actief zijn. Hierdoor krijg je dus 0 respons en dat frustreert natuurlijk enorm en zeker omdat er lidmaatschap voor wordt betaald in mijn geval. Profielen die langer dan 3 maanden niet actief zijn zouden zonder enige uitzondering automatisch moeten worden verwijderd, zodat er een eerlijke kans wordt gecreëerd voor de serieus zoekende. Ook zouden de profielen moeten worden verwijderd van vrouwen die jouw berichtje niet fatsoenlijk antwoorden. Maar dit arrogante gedrag is blijkbaar al geaccepteerd in onze maatschappij. Jammer.
  Kortom: blijf liever single dan dat je hier je hoop vestigt.

  Door: Mars05-03-2021
  eljtkibwxc19-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  Ik zocht genot, wat krijg ik, BEDROG

  Ik wantrouw alle sites omdat er toch niemand met een gehandicapte man het bed in wil.
  Het is allemaal oplichting.
  Je investeerd en (ik investeerde in de afgelopen 20 jaar 200.000 euro) en krijgt er nog niet eens een ontmoeting voor terug ja ik weet een dure les.
  Dat maakt wel dat ik en heel voorzichtig ben geworden en ik durf niets meer.
  Met dank aan de dating/oplichtingsites.
  Ik heb er niets meer verloren het is een oplichtingsbende.
  Met vriendelijke groet een gehandicapte man die gewoon voor zijn geld werkt, die gewoon kan lopen die kan fietsen enz.
  En ja als ik seks wil dan moet ik er dik voor betalen omdat vrouwen mij niet als leuke man zien.
  Vrouwen zien alleen maar de beperkingen en willen daarom niet met een beperking naar bed.
  In plaats van dat ze eens keken naar de mogelijkheden want die heb ik genoeg.
  Met vriendelijke groet Kim Vermeulen

  Door: Kim Vermeulen02-05-2018
  srsriootvl19-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Alleen met Kerst

  Had me een paar maanden geleden ingeschreven bij deze (maar eigenlijk wel meer) websites om een relatie te vinden
  Maar hier zit ik dan... alleen met Kerst alweer. Dus nee, het heeft me niet gebracht wat ik had gehoopt. Wel een beetje mailtjes maar nooit echt een leuke date of daarna nog contact. Dikke teleurstelling allemaal. Wel aardige website enzo maar dus weer geen resultaat, ook hier niet.

  Door: Frannie25-12-2015
  qibctxuzwi19-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  7
  rating

  FAQ

  Is Nieuwerelatie een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Nieuwerelatie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6.6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Nieuwerelatie actief?

  Nieuwerelatie is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites, Doelgroependating

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nieuwerelatie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.