NederlandReview

  Ervaringen Match4me

  Match4me? Ontdek wat anderen erover zeggen! Match4me is een datingsite voor hoger opgeleiden. Het is mooi om te zien hoe een single persoon met een date via Match4me de partner van zijn of haar leven kan vinden. Het klinkt misschien te mooi voor woorden, maar het is natuurlijk wel mogelijk. Ontdek de opties en zie hoe je een geweldige tijd kunt krijgen met andere singles. Het is mogelijk om gebruik te maken van de website en van de Match4me app. Ontdek alle mogelijkheden en laat binnenkort ook een beoordeling over hun achter op NederlandReview. NederlandReview is een website welke beoordelingen verzamelt van verschillende bedrijven en websites om anderen te helpen een goed beeld van een bedrijf of site te krijgen. In dit geval zelfs van een dating app.

  Over Match4me

  Wil je met hoger opgeleide singles daten? Dat kan op Match4me! Sinds 2002 bieden ze de mogelijkheid om te daten met hoger opgeleide mensen. Er zijn volop kandidaten op de site en daarnaast weet je ook dat ze allemaal een goed opleidingsniveau hebben.

  Naast een datingsite in Nederland zijn er ook websites in Denemarken, Zweden, Noorwegen en België. Match4me is dus een internationale organisatie. Belgen daten weer anders dan Nederlanders en daar wordt allemaal rekening mee gehouden. Websites worden helemaal op het land afgestemd.
  Ook voor de toekomst zijn er nog tal van mogelijkheden om de diensten te verbeteren. Een persoonlijke blog is een mogelijkheid en ook het inzetten van Social media kan nog beter vindt Match4me. Natuurlijk moet dat ook wel.
  Naast een goede site weten ze ook dat een klantenservice van groot belang is. Je kunt op alle berichten van Match4me reageren en je krijgt snel een persoonlijk contact. Natuurlijk staat privacy hoog in het vaandel. Het is ook goed om te weten dat de website is aangesloten bij het thuiswinkel waarborg keurmerk.

  U wilt natuurlijk ook weten hoe u uiteindelijk het account weer kan verwijderen. Dat wordt uitgelegd in dit filmpje!

  Diensten van Match4me

  Match4me is een website waar hoger opgeleiden elkaar kunnen ontmoeten. Het is ook mogelijk om van de app van Match4me gebruik te maken. Je kunt dan op je smartphone je nieuwe liefde vinden! Of in ieder geval een leuke date. Het is heerlijk om te zien wat er allemaal mogelijk is vandaag de dag.
  Klachten, tips en complimenten over Match4me
  Het kan voorkomen, dat er iets misgaat. Match4me vindt een goede klantenservice echter essentieel. Het is dan ook niet moeilijk om contact op te nemen met Match4me. Je kunt gebruik maken van het contactformulier op de website (opent in een pop up) waarna je jouw klacht kunt indienen.
  Als je niet tevreden bent met de oplossing dan kun je altijd nog gebruik maken van de mogelijkheid om je klacht bij het Thuiswinkel Waarborg keurmerk in te dienen. Hier kun je zelfs gebruik gaan maken van een geschillencommissie.

  Heb jij ervaring met Match4me

  Heb jij al een keer een date gehad via Match4me? Heb jij een hoger opgeleide single getroffen via de Match4me app? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet op NederlandReview. Ook als je trouwens geen date hebt gehad, maar wel van de site of app gebruik hebt gemaakt is het goed om te reageren. Je kunt je oordeel geven om zo anderen te helpen.

  Makkelijk om weer uit te schrijven of juist top datingsite met leuke dates? Lees alle ervaringen van hoger opgeleiden die u voorgingen! Lees beoordelingen bij NederlandReview!

  Match4me
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (7)

  7
  71% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  7.8
  Service
  rating
  7.2
  Prijs
  rating
  6.8
  Leveren
  rating
  6.2

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Match4me

  Uw beoordeling

  Succesverhaal!

  Na het overlijden van mijn man in 2007 was ik weer alleen. En ik dacht niet dat ik ooit een nieuwe 'ware' zou tegengekomen; die had ik immers al gehad toch? Maar alleen is ook maar zo alleen, dus ik ging op zoek naar een geschikte website om de daten. Ook aangespoord door mijn drie kinderen, die zagen hun moeder liever niet alleen oud worden in dat grote huis. Met tegenzin, eerlijk is eerlijk, kwam ik terecht bij Match4me en zag het somber in. Wie wilde er nou nog een vrouw die al een gelukkig liefdesleven achter de rug had? Die bovendien de 60 al is gepasseerd? Maar tot mijn grote verbazing waren er wel degelijk allerlei leuke mannen hier te vinden, die meestal zelf ook niet meer de jongsten waren en bovendien net als ik allerlei al hadden meegemaakt op liefdesverdriet. Scheidingen, begrafenissen. Net als ik. Toch had ik met de meeste geen echte romantische klik, slechts vriendelijke mailwisselingen. Maar toen was daar ineens Alfred. Prachtige kop, zeker als je bedenkt dat hij al 72 is, en wat een verhalen had hij te vertellen! Ik voelde me meteen thuis. De eerste ontmoeting was reuzespannend. Zou hij in het echt net zo zijn? Maar jawel hoor, het voelde meteen goed. En vertrouwd. Inmiddels hebben we al heel wat 'dates' achter de rug en denken we er zelfs over bij elkaar te gaan wonen! Stapje voor stapje, heel voorzichtig, maar er is toch weer een nieuwe liefde in mijn leven gekomen. En daar ben ik zeer erkentelijk voor!

  Dus, bedankt, Match4me!

  Door: Anna10-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Heel wat dates gehad

  Je moet natuurlijk niet verwachten dat je dan meteen geluk in de liefde hebt en meteen een leuke date, partner en toekomst hier gaat vinden.
  Mijn eerste twee dates (verschillende mannen) vielen vies tegen en ik wilde het daten weer voor altijd afzweren
  Maar je moet gewoon even doorzetten... Nog wat dates later met telkens andere mensen heb ik nu pas voor het eerst een tweede date die we allebei wilden, maar dat is tenminste iets.

  De volhouder wint. Het is nou eenmaal moeilijk met al die hoge eisen van iedereen en iedereen wil perfectie en dat bestaat helemaal niet!!!

  Het voordeel van Match4me is dan wel weer dat ik hier telkens nieuwe dates vind en ook makkelijk mee afspreek. Zonder internet was mij dat zeker niet gelukt want in het echte leven stap ik niet zomaar op iemand af.

  Door: Joke 05-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Slechte ervaringen elders, hier wel goed

  Ik zat eerst op een ander datingplatform, maar daar wilde het niet lukken met de liefde. Achteraf had ik het idee dat de profielen nep waren zelfs. Beetje jammer van mijn tijd.

  Na deze slechte ervaringen wilde ik het bijna opgeven, maar toen hoorde ik van een vriendin dat zij via Match4me wel veel leuke dates had gehad.

  Nu zit ik ook op het datingplatform van Match4me en dat is een stuk beter. Profielen lijken echt, er wordt in ieder geval gewoon gereageerd (bij die andere hoorde je niks gewoon). Heb al een date gehad, maar dat was toch niet echt een goede match, kan gebeuren. Volgende keer beter (ik ben pas net begonnen)

  Door: Ronda03-01-2017
  martintoelen@outlook.com21-08-2018

  ja from eets hee

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Aanrader

  Echt een hele fijne website, ik ben blij dat ik er op ben gegaan!
  Het is makkelijk contact maken en berichtjes sturen als je een profiel hebt.
  Heb nu een paar dates gehad ook en dat ging best makkelijk.
  Natuurlijk is het toch anders dan hoe het was over de berichtjes: in het echt iemand zien is toch heel anders, maar het viel niet tegen op zich. Gewoon anders. We zien wel hoe het loopt, maar ik vond het in ieder geval wel handig via Match4Me. Heb niet zoveel vergelijkingsmateriaal alleen hoor, want ik meldde me hier het eerst aan. Maar als iets bevalt, dan ga ik niet overal verder zoeken. Dus aanrader!

  Door: Marthe van de Velde09-11-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  lidmaatschap

  plus is dat je er zowaar in gaat geloven min is dat het volledig geregiseerd is inclusief nepdates. Vrouwen zijn bruidjes van god door de kerk aangestuurd, golddiggers, laaienlichters en prostituees. In de vier jaar lidnaatschap heeft er geen enkel fatsoenlijk profiel gereageerd.

  Door: whatsin aname25-11-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Tinder werkt niet voor mij

  Ik ben een vrouw van 34 en ik ben op zoek naar een leuke man. Via Tinder had ik al wat dates geregeld, maar dat is toch niks voor mij: ik zoek gewoon echt een relatie, niet een hook-up van een nachtje. Vriendinnen van mij vinden dat wel leuk, maar die zijn jonger dan ik.

  Ik zoek meer vastigheid en daarom ben ik lid geworden van match4me. Ik merk meteen dat de mensen hier meer zoeken naar iets voor langer. Heb een paar dates gehad en dat ging direct echt ergens over.

  Het is een vriendelijke website met veel gebruiksgemak.

  Door: Mathilde Pieters10-01-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Nope

  Ook hier niet
  Heel veel profielen, maar gewoon geen match.
  En ik kon geen wijs worden uit die app.
  Jammer, maar helaas

  Door: Dianne van Raaij27-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  FAQ

  Is Match4me een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 7 ervaringen geplaatst over Match4me. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 71% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Match4me actief?

  Match4me is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites, Doelgroependating

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Match4me gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.