NederlandReview

  Ervaringen Lexa

  Wat vind jij van Lexa? Op NederlandReview kun je jouw reactie achterlaten over Lexa. Als je nog niet zo bekend bent met Lexa dan is het mogelijk om juist reacties en reviews van anderen te lezen op NederlandReview. Lexa is een van de bekendere datingsites van ons land. Je ziet regelmatig leuke commercials voorbijkomen op de televisie. Ze noemen zichzelf de nummer 1 datingsite van Nederland. We laten het graag aan anderen over om hierover een oordeel te vellen. Jouw beoordelingen zien we daarom graag op NederlandReview. Je helpt er anderen mee om een goed beeld te krijgen van deze datingsite voor singles en vrijgezellen. Dating was nog nooit zo leuk?

  Over Lexa

  Lexa is een van de grootste datingsites van ons land. Ze helpt vrijgezellen en singles om via hun website of via hun app om te daten met anderen. Lexa is vier keer op rij uitgeroepen tot de meest betrouwbare website op het gebied van dating in Nederland. In 2013 was het zelfs de beste datingsite van Nederland. Ze doen dus zeker iets goed!

  Ze willen daarnaast ook de meest gebruikersvriendelijke website op het gebied van dating voor singles en vrijgezellen zijn.
  Naast Nederland zijn er nog meerdere landen waar Lexa actief is. Duitsland, Portugal, Zwitserland, Spanje en bijvoorbeeld in Latijns Amerika en Azië zijn een paar gebieden en landen waar Lexa ook actief is.

  Het reclamefilmpje van Lexa Nederland, leuk!

  De diensten van Lexa

  Natuurlijk is de belangrijkste dienst van Lexa: de datingsite. Via de website is het mogelijk voor singles om contact te leggen met andere vrijgezellen. Op die manier kan een eerste gesprek uitgroeien tot een warme band en mogelijk een leuke relatie.

  Daarnaast heeft Lexa verschillende apps. Hiermee is het mogelijk om op je smartphone of tablet de berichten te lezen of om die geweldige man of vrouw te vinden. Ontdek de mogelijkheden van een mooie en warme relatie via Lexa.Ook organiseert Lexa verschillende single events. Hierdoor is het nog gemakkelijker om in contact te komen met een leuke vrijgezelle man of vrouw. Volop genieten van een leuke avond met als bonus een relatie? Wie weet!

  Klachten over Lexa

  Natuurlijk kan er een keer iets mis gaan. Als het dan niet goed wordt opgelost dan kun je hier een klacht over indienen. Er is geen aparte pagina om je klachten in te dienen. Wel is het mogelijk om contact op te nemen met Lexa. Het is goed om te weten dat Lexa is aangesloten bij het thuiswinkel waarborg keurmerk. Mocht je er samen niet uitkomen dan kun je hier altijd nog je klacht indienen. Een aparte geschillencommissie kan zich dan over de zaken gaan buigen.

  Lexa is ook aangesloten bij het keurmerk veilig daten. Hier kun je uiteindelijk ook nog terecht met je klacht.
  Je zou verwachten dat alle klachten (uiteindelijk) goed opgelost worden. Toch?

  Wat vind jij van Lexa

  Heb jij een persoonlijke ervaring met Lexa? Dan zien we graag jouw verhaal en ervaring terug op NederlandReview. Op die manier is het mogelijk voor anderen om sneller een goed beeld te krijgen van Lexa. Je helpt een ander dus! Plus je kunt je eigen beoordeling geven over Lexa.

  Profiel verwijderen, inloggen, opzeggen of juist inschrijven? Lees hoe anderen dit verging met ervaringen op NederlandReview!

  Lexa
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (23)

  5.2
  35% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  6
  Service
  rating
  4.6
  Prijs
  rating
  4.8
  Leveren
  rating
  5.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lexa

  Uw beoordeling

  Goed voor het zelfvertrouwen haha.

  Heel wat dates gehad met Lexa! Had gewoon ff snel een profieltje aangemaakt met een fotootje erop en toen kwamen de mails meteen al binnen! Goed voor het zelfvertrouwen haha. Maar meestal leidde het niet tot dates of iets, gewoon beetje mailtjes sturen. ook leuk. Wel toen een keertje afgesproken met ene Peter. En dat was echt zoo ongemakkelijk. In de mails hadden we best veel te klessen maar hij zag er ineens heel anders uit in het echie! Dus toen was de gepreksstof beetje op en voor hem ook daardoor denk ik. dus dat werd niks. Ook niet meer gemaild daarna. Wel jammer. Maar vnid het mailen zelf ook wel leuk en dan met verschillende mensren en dan soms misschien afspreken maar al die dates dat kost ook wel veel tijd en mailen kan altijd even tussendoor. Maar wel romantische en spannende mails ook soms, dat is weer eens wat anders dan dat collegiaale gebabbel op het werk hahaha. Maar goed natuurlijk hoop ik stiekem nog wel de waare jacob tegen te komen of iemand met wie het ook in het echt klikt. dat zou leuk zijn!!

  Nou groetjes,
  Joyce

  Door: Joyce10-10-2015
  Jayjay16-06-2020

  Wat ik zo jammer vind aan alle datingsites is, dat je (met of zonder fake-profielen) enthousiast wordt gemaakt om te reageren op al die e-mailtjes die, op het moment dat je een abonnement hebt afgesloten, ineens massaal wegblijven. Na talloze fustraties heb ik daarom zélf een contact-site gemaakt. En ik hoef geen geld te hebben om mensen met dezelfde interesses te koppelen en te laten mailen via hun eigen e-mailadressen. Nieuwsgierig geworden? Ga naar Two-Fourteen.nl. Ik ben net begonnen dus staan er nu nog maar twee voorbeeld-profielen (zoals duidelijk aangegeven).

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  love your imperfections

  Die reclame trok mij meteen
  Dat is toch prachtig
  Wat ik lelijk vind, vindt hij misschien wel juist mooi
  En het was nog waar ook !!
  Ik vind het niet leuk dat ik zo lang ben, maar toen kwam ik een jongen tegen op Lexa en die zocht juist een langere meid, omdat hij zelf bijna twee meter is.
  Dat komt dus goed uit, want ik ben 1.86 en voor een vrouw is dat best lastig
  Maar hij is meer dan alleen zijn lengte, want ook heel aardig en best knap
  Dat is ook goed
  Hoop dat we nog veel gaan daten en ik ben vast blij met Lexa

  Door: Willemien26-10-2015
  Mike15-08-2019

  Erg arrogant dat je kleinere mannen geen kans geeft

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Relatie gelukt - en mislukt

  Wij vonden elkaar ooit op Lexa. Het klikte al gauw in de berichtjes die wij elkaar stuurden en ook bij de eerste afspraakjes voelden we ons tot elkaar aangetrokken. Inmiddels zijn wij zelfs getrouwd! Helaas gaat het de laatste jaren minder en zijn we aanbeland om toch uit elkaar te gaan. Ik ga niet meer verder zoeken via Lexa, dat is toch te pijnlijk. Maar het bewijst wel dat je hier een relatie kunt vinden, maar ja, je hebt twee mensen nodig om die vervolgens in stand te houden en dat is ons (haar) dan toch niet gelukt...

  Door: Wil en Liesbeth02-11-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8.5
  rating

  Veel matches

  Voor mij waren er heel veel matches via Lexa en via de app gaat dat allemaal heel handig.
  Meerdere dates gehad alweer nu ik een tijdje "op Lexa zit" en er zitten gewoon meerdere leuke mannen tussen dus ik ben benieuwd waar dat heen leiden gaat!

  Ik begrijp wel waarom Lexa de grootste is met datingwebsites, want het werkt gewoon allemaal prima en professioneel en er zitten leuke singles op

  Door: Marije 30-10-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  lidmaatschap

  Wat zullen ze al veel mensen opgelicht hebben
  Hekel aan mensen die over ruggen van kwetsbaren geld af troggelen
  Slechts 14 dagen lid geweest en toen had ik al door dat het daar niet pluis is
  Ook veel andere relatiesites zijn eigendom van lexa
  Je vind daar iedere keer de formule van lexa terug
  En daarom lukt het voor eerlijke kleinere relatiesites niet mee om tegen op te kunnen
  Dat was ook te zien met Relatieplanet

  Door: kees weel04-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Membership lexa

  Helaas een negatieve ervaring met lexa, een coach die profielen toonde die niet voldeden aan mijn beschrijvingen, ik werd met mannen gekoppeld die nog ouder waren dan mijn eigen vader.
  Ik heb 9,99 per maand betaald bij de 3e maand was ik opeens een premium member waar ik niet voor gekozen had. Want helaas deed lexa niks met mijn berichten dat ik niet met mannen gematchd werd van mijn omschrijving. Het was weggegooid geld.

  Door: Evelien02-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Ingeschreven bij Lexa

  Ik heb mij ingeschreven bij Lexa. Het is een nette site met veel mensen die willen daten. Ik kan nog niet goed beoordelen of deze allemaal daadwerkelijk echte profielen zijn, maar ik heb goede ervaringen van anderen, de reden dat ik voor deze site koos.

  Ik heb ook de app geïnstalleerd, dan kan ik vaker kijken en het is ook handiger met afspreken heb ik al gemerkt.

  Door: Van Geldorp20-06-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  6 maanden Lexa

  Helaas veel teveel dubbele profielen en vrouwen die ik ken van andere sites. Lijkt wel gekopieerd. Het bestellen en betalen ging super snel, want ik was gelokt met berichtjes en likes, die er niet waren.
  637 vrouwen, ja ja ??? Prijs allerzins redelijk.
  Lexa zelf is onbereikbaar voor commentaar, tenminste ik heb het nog niet gevonden!

  Door: Jansje25-05-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  de eerste de beste

  Was Lexa niet een van de eerste online datingbureaus? Dat was voor mij tenminste reden genoeg om me bij dezen aan te melden, want anders is het zo lastig kiezen. En als het een gerenommeerd bedrijf is, dan is dat alleen maar voordelig. Verder vind ik de layout van de website ook heel prettig en de informatie en het proces enzo duidelijk.

  Door: Tweelingen29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  zomer = daten

  De zomer komt er weer aan hoor!
  Ik heb me maar (weer) ingeschreven bij een datingsite. Want de zomer is de tijd om te daten!
  Van vriendinnen hoorde ik goede verhalen over Lexa. Dat de profielen echt zijn en dat er mooie mannen op zijn. Hopelijk kom ik die dan ook tegen!

  Door: Annemarieke28-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  25-06-2021

  Slechte match punten. Onbenul zoals haarkleur en horoscoop. Je kan alles aanklikken. Dam match je met iedereen.
  Dagelijks zie je dezelfde personen. Of vind je ze 10 keer niet leuk Ze blijven ze gewoon over de schutting kiepen. Volgens mij zie ik ook slapende account want die reageerde nooit op mailtjes

  Door: M. Van Dam20-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Lid

  Niet intrappen, nep site en nep profielen, geld kwijt voor niks, oplichting dus

  Door: Peet30-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Wat een akelige site

  Veel fake profielen, de matches voldoen vrijwel nooit aan de door mij ingevulde criteria, bijv niet roken. Zou toch niet moeilijk moeten zijn, lijkt me.
  En dan dat zielige geblokkeer als je iemand beleefd afwijst. Verder liket de site uit zichzelf mannen voor me (dus het zou me niet verbazen als dat andersom ook gebeurt), echt volslagen belachelijk! Je wordt continu gebombardeerd met maitjes. Peperduur ook nog. Nee, keiharde afrader.

  Door: Alexa07-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Lexa abonnement

  Wat een vreselijke arrogante en klantonvriendelijke organisatie is dat Lexa!
  Slechts enkele weken heb ik gebruik kunnen maken van deze zo ten onrechte geroemde datingsite.
  Ik kreeg contact met een aantrekkelijke dame, en die wilde al snel meer contact
  We hebben elkaar 1 keer ontmoet, en direct werd me duidelijk dat ze geld van me wilde lenen
  Dat komt wel vaak voor, maar daar had en heb ik echt geen zin in, ik vertrouwde de zaak niet en nam snel afscheid.
  Daarop informeerde ik de Klantenservice van Lexa, met mijn bevindingen, en prompt werd mijn eigen account dag erna gesloten.
  Bij navraag kreeg de reactie “… dat we klachten hebben gekregen voor ongepast gedrag ten aanzien van andere members…” en dat “…. Dit gaat in tegen onze algemene voorwaarden…. “
  Gevraagd naar meer uitleg, kwam de motivatie dat “…. Kunnen we u geen specifieke informatie geven in verband met privacy redenen…”
  Ik heb me nooit ongepast gedragen, naar wie dan ook, dus ik kan alleen een verband leggen met mijn melding van de betreffende dame van de date.
  Verdere uitleg kwam niet, en om zich zo te verschuilen achter deze algemene voorwaarden en privacy redenen, vind ik laf, en een wanprestatie ten opzichte van een betalende klant.
  Als het echt “omgepast” was geweest hadden ze me uiteraard (zonder weergave van de desbetreffende klager) precies kunnen en moeten uitleggen wat is – in hun beleving – is misgegaan. Er is geen wederhoor gedaan, dus valt er niets te controleren.
  Kortom een dikke onvoldoende, en min 5 sterren Lexa!
  En dan ook nog pagina’s volle “reviews” van 5 sterren, ja ja, zeer ongeloofwaardig dus

  Door: CeesJ11-03-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  -

  Ik had een goede date met een leuke meid verwacht vervolgens was ik er en er stond een of andere zwerver voor me ook nog een man ook. dit vind ik niet kunnen en ik schok me dood.

  Door: william01-10-2020
  Flamingo01-10-2020

  Hello my friend we can be best friends(if you know what i mean). So call me my number is 06122344643 see you ;)

  william01-10-2020

  Nee, ik ben niet gay en dit is allemaal slecht ik ga springen dag.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  Lexa

  Om te beginnen na aanmaken account meteen alle meldingen stopgezet, want je wordt gek van de hoeveelheid mails per dag.
  Heel veel nepprofielen, wat is het nut daarvan?!
  Lui die niet reageren op je mail. En toen ik zag dat de site zelf mannen voor me begon te liken... toen was de maat vol. Lexa en Ourtime: 1 pot nat. Blijf erbij weg. Scheelt geld en frustraties ?

  Door: José 16-08-2020
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  Lexa

  Via Lexa heb 2x een relatie aan overgehouden. Drie maanden geleden maar weer ingeschreven, helaas nog vd eind datum me weer uitgeschreven. Weinig echt contact. De profielen die ik had geblokt, die werd na een aantal dagen door Lexa weer gedeblokkeerd. En deze profielen zochten mijn profiel opnieuw op, zodat het lijkt of er veel mannen geïnteresseerd waren. En ik vind het niet kunnen dat Lexa profielen deblokkeerd. En het is niet alleen irritant, maar daar horen zij vanaf te blijven. Ik zal me daarom niet zo snel meer inschrijven, want je wordt gewoon bedonderd.

  Door: Jeannette18-08-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  1 jaar lidmaatschap

  Het is erg goed te merken dat deze website op je geld uit is. Ik had een lidmaatschap van een jaar gekocht en het automatisch hernieuwen hiervan uitgeschakeld; sindsdien zit er een enorme balk bovenin elke pagina die me er aan herinnert dat ik mijn lidmaatschap moet vernieuwen - terwijl ik nog een jaar te gaan heb! Dan is het ook nog zo dat als je eenmaal een lidmaatschap afsluit, je er daarna pas achterkomt dat er nog hogere, duurdere lidmaatschappen zijn met meer functies.

  Ik had ook gehoopt dat omdat dit een betaald platform is, de mensen aan wie ik een bericht stuur wel vriendelijk genoeg zouden zijn om te reageren. Dat is in mijn ervaring zelden zo gebleken, maar dat heeft te maken met de gebruikers en niet met Lexa zelf. Wel vervelend wanneer je dan wel een notificatie van een nieuw bericht krijgt: "Persoon X heeft je uitnodiging afgewezen." Bedankt, hè.

  Daarnaast is de app verschrikkelijk slecht ontworpen, de site zelf zit taalkundig gewoon slordig in elkaar en dit allemaal wijst er op dat dit eigenlijk helemaal geen fijne site is om te gebruiken. De site heeft zeker goede aspecten, zoals de Lexa Badge voor vriendelijke mannen en de filters waar je mee kan zoeken, maar tegenover de nadelen vallen deze voordelen weg en kan je die beter classificeren als functies die je op elke datingwebsite tegenkomt.

  Door: Sluimerstand22-07-2019
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  Wat een loser site

  Gewoon een slechte matches. Er wordt totaal geen rekening gehouden met wensen. En de mannen die erop staan.... pffffff weg gegooid geld.

  Door: Ik23-09-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Te duur en gebrek aan service ...

  Te duur en te slechte service om langer dan 1 maand lid te blijven van deze weinig professionele dating site.

  Lexa biedt op het eerste gezicht een professionele dating omgeving waarin je in de eerste weken vast ook leuke contacten kunt opdoen. Als je langer lid blijft merk je dat de omgeving amper nog iets te bieden heeft en sinds enkele maanden word ik zelfs overspoeld door personen die alleen maar mijn email willen en zo snel mogelijk elders contact willen, voor mij *en lexa* een teken dat dit geen serieuze contacten zijn. Ondanks dat je dit kan melden en dat Lexa zulke prodielen dan verwijderd is dit een enorme overlast en erg onveilig.

  En dan komt her ergste: de customer care (over beter: we couldnt care less). Op moment dat ik over bovenstaande met Lexa in gesprek wil kan dat uitsluitend per emaul en krijg ik in eerste instantie geen inhoudelijke reactie. Pas als ik escaleer tot een klacht krijg ik halve reactie maar wordt mijn probleem nog steeds niet serieus genomen. Daarnaast wordt de klacht over de manier waarop customer care met mijn situatie en klacht omgaat 'afgehandeld' door te zeggen dat klachten over customer care alleen afgehandeld worden door custimer care en er met niemand anders contact mogelijk is (ook telefonisch niet). Dus als je aangeeft niet tevreden te zijn over de manier waarop customer care met jouw situatie omgaat blijf je overgeleverd aan dezelfde customer care en kom je dus geen milimeter verder.

  Lexa is niet bereid tot welk gesprek dan ook over gebrek aan levering van een veilige en professionele dating omgeving en weigert elk gesprek. Ik heb heeeeeeeel grote spijt dat ik hier maanden lang voro betaald heb.

  Door: Max23-01-2018
  janny van der duin31-01-2018

  Ik heb al 2 maand geleden LEXA stop gezet en nog steeds gaat er geld van rekening af. Graag retour met terugwerkende kracht!!!!!!

  Martin05-05-2019

  Vanf 2005 af end an eens lid geweest en eigenlijk nooit reden tot mopperen, tot lidmaatschap als Fullmember nu. Kreeg maandfen nulberichten en dat viel alsikeens keek op. Intensief kontaktper mailmetCustomercare en ik sluit me aan bij andere klachten: geen echte dialog,geen anderew optie, klacht blijft bij dezelfde afdeling dus kan je fluiten naarje inschrijfgeld.Ik vroeg nl.restitutie van abonnementsgeld omdat de dienst waarvoor betaald werd niet geleverd werd. Men "zag"dat ik berichten ontving-ze las en ze meteen verwijderde. Grote flauwe kul. Per direct m'n abonn. beéindigd en m'n euri kwijt. NIET EN NOOIT LID WORDEN !!! zie internet-waarderingen.het barst van de klachten.

  Ingrid van der plas02-08-2019

  Heb me niet als lid aangemeld wel 3x geld van me rekening afgehouden, gelijk weer teruggehaald. Hoe kunnen ze dit zomaar doen???

  patrick de keijzer06-08-2019

  Lexa zn core buisness is geld generen door betaalde accounts en niet mensen in contact met elkaar brengen , stop je automatische betaling bv maar en de dag nadat je geen betalend lid bent gaan je bezoeken sky high omhoog om je te manipuleren weer te betalen om te zien wie die mensen zijn. Sinds kort werkt bij mij de zoekfunctie niet lexa zegt dat er tot hun spijt een storing is ( van 2 weken al hahaha) en ze er mee bezig zijn , wat blijkt als je met een onbetaald account inlogged werkt het gewoon wel. Het is een frans bedrijf die meerdere dating sites beheert zoals Badoo en Ourtime en zijn gewoon boeven die mensen geld afhandig maken met misleiding en een agressieve vorm van verkoop

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  FAQ

  Is Lexa een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 23 ervaringen geplaatst over Lexa. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.2 gekregen, waarbij 35% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lexa actief?

  Lexa is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lexa gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.