Klasseswingers

5.6

Bestellen

8.4

Service

7.6

Prijs

7.2

Levering

60%

Zou hier weer kopen

Klasseswingers

Lees nu! Ervaringen van dit bedrijf? Klasseswingers is een datingsite waar mensen erotisch kunnen daten. Het is een stijlvolle en betrouwbare site welke een totaal andere site is dan de meeste dating sites. De site is gemaakt en gericht op singles en vrijgezellen. Er is ook een dating app trouwens om via uw mobiele telefoon ook gebruik te maken van de Klasseswingers dating site. Natuurlijk mag u integriteit en discretie verwachten van de site. Uw persoonlijke gegevens zijn volledig veilig bij Klasseswingers. Het lidmaatschap is trouwens helemaal gratis bij Klasseswingers.

Op NederlandReview kunt u de meningen van anderen lezen over Klasseswingers. Bent u lid geweest van deze site? Dan is het goed om uw mening te delen met anderen. U kunt anderen helpen om een goed beeld van deze datingsite te krijgen en of het wel of niet slim is om hier lid te worden. 

Over Klasseswingers

Klasseswingers is een onafhankelijk  initiatief en de kernactiviteit van Dongka Community. Ze zijn gevestigd in Den Bosch en ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 60284617. De site Klasseswingers. richt zich op singels en ook stellen in België en Nederland welke een interesse hebben om erotisch te daten. Het is mogelijk om discreet, integer en stijlvol te daten via Klasseswingers. Door de heldere betalingsvoorwaarden wil Klasseswingers voorkomen dat er volop nepprofielen en slapende profielen op de site terechtkomen. Hierom worden proefleden niet toegelaten tot alle functies van de site. Ook worden alle profielen en profielfoto’s beoordeeld door Klasseswingers.

Klasseswingers! De naam zegt het al! Ze willen klasse toevoegen aan de wereld van het erotische daten. 

Diensten van Klasseswingers

Klasseswingers houdt zich bezig met het verbinden van mensen voor een erotische date. Het kunnen stellen zijn, maar ook vrijgezellen en singles. Klachten, tips en complimenten over en voor Klasseswingers

Bent u niet tevreden over een aantal zaken? Heeft u een klacht? Of misschien heeft u juist een tip of compliment? Dan kunt u via de email of via de site contact opnemen met Klasseswingers. U kunt uw ongenoegen uiten en aangeven waarom u ontevreden bent.  Ze zullen vervolgens kijken hoe het probleem opgelost kan worden of hoe u een goede uitleg kunt krijgen. 

Uw mening over Klasseswingers

Bent u bekend met Klasseswingers en wilt u uw mening over hun delen met anderen? Laat dan uw reactie, review en beoordeling achter op NederlandReview. U helpt anderen om een goed beeld te krijgen van deze erotische datingsite. Ook helpt u anderen om snel te besluiten om wel of niet met hun samen te gaan werken. Het is volop genieten van de reviews en beoordelingen van anderen. Waarom zou u uw oordeel hier niet aan toevoegen? 

Al vast bedankt voor het inzenden van uw mening, oordeel en review van Klasseswingers.


 


Heeft u een succesverhaal over online daten bij klasseswingers? Of wilt u weten wat andere daters ervan vinden? Lees alle ervaringen hier!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

aanbod

aanbod viel ons tegen

J

J+F

05-05-2017

0

Discreet, duidelijk

Discreet, duidelijk en werkt goed. Wij zijn tevreden. Prettig dat het op een veilige manier online kan.

&

"De Vries"

21-11-2015

0

Gratis lidmaatschap heb je niks aan

Ze lokken je met een gratis lidmaatschap maar daar heb je dan eigenlijk helemaal niks aan. Je kunt alleen zoeken enzo, maar voor meer moet je toch weer flink betalen. En van die lelijke foto's krijg ik ook geen zni trouwens.

N

nico

07-10-2015

0

Services goed, website oud

Voor wie hier behoefte aan heeft bieden ze goede diensten. Alles gaat zeer discreet en ik voel me nooit onveilig. Heb wel wat kanttekeningen bij de website, die vind ik er erg oud en lelijk uitzien. Net alsof je een reclamefolder zit in te vullen.

G

geen naam

06-10-2015

0

opkikker nodig

Na bijna twintig jaar huwelijk was ons seksleven wat ingedut en een vriend bracht ons op het idee. Mijn vrouw stemde nog in ook! En het is ons zeer goed bevallen. Met onze informatie werd discreet omgegaan en we kwamen geen rare profielen tegen. Nu kunnen we weer zonder te Swingen, maar het heeft ons geen windeiren gelegd.

W

Wij

29-09-2015

1