gayPARSHIP

7.4

Bestellen

7

Service

7.2

Prijs

7.2

Levering

60%

Zou hier weer kopen

gayPARSHIP

gayPARSHIP: Ervaringen

Gay en op zoek naar de liefde van je leven? Hij of zij zou zich weleens kunnen schuilhouden op gayPARSHIP, wachtend tot jij je daar ook zult vertonen. Er zijn natuurlijk legio datingsites om jouw levenspartner te vinden, dus waarom zou je kiezen voor precies dit datingbureau? Wat heeft gayPARSHIP te bieden? Zijn de profielen wel echt? Zijn de leden wel serieus? Vind je hier jouw prins of prinses op het witte paard? Of kun je het beter elders (online of zonder computer) proberen? Lees hier de reviews van anderen over gayPARSHIP!


Over gayPARSHIP

PARSHIP is de grootste online datingsite in Europa voor singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie, gayPARSHIP is een onderdeel van deze marktleider, maar richt zich op homoseksuele relaties: man zoekt man, vrouw zoekt vrouw. Aan gayPARSHIP is veel aandacht besteed op onder andere NPO 1, 2 en 3, Net 5, Veronica, gay.nl en gaysite.nl, en in de Gaykrant en Winq | GK. Maar wat voor mensen vind je hier precies? Daar zijn online interessante gegevens over te vinden. Zo is een groot deel van de leden op gayPARSHIP hoogopgeleid (een opleiding op HBO- of WO-niveau): maar liefst 76%. Daarnaast is hier 80% dertig jaar of ouder. Volgens gayPARSHIP duidt dat op het feit dat er dus vooral singles zijn te vinden die serieus op zoek zijn naar een partner voor een langdurige relatie. De leeftijd is verder evenwichtig verdeeld; het merendeel van de leden is tussen de 30 en 55 jaar oud. Goed om te weten! Een ander handig percentage is het succespercentage: 38% vindt op nl.gay-parship.com een relatie, of in andere woorden: 1 op de 3 leden vindt bij gayPARSHIP een partner.


Jordi is de gayparship single van het jaar. Bekijk hier het filmpje over Jordi!


Diensten van gayPARSHIP

Het relatief hoge succespercentage is mede te danken aan het unieke matchingsprincipe van gayPARSHIP. Mensen worden samengebracht op basis van overeenkomende punten in bijvoorbeeld persoonlijkheid, gewoontes en interesses. Zo vind je de persoon die het best bij je past (tenzij je alleen gelooft in natuurlijk…). Voor iedere online dater is veiligheid en anonimiteit een must, en helaas geldt dat nog sterker voor gay daters. Maar gelukkig garandeert gayPARSHIP op meerdere manieren een veilige datingprocedure. Zo is de website voorzien van het Verisign SSL-certificaat en zijn al jouw online gegevens dus veilig. Ook worden alle profielen op de site handmatig gecontroleerd, wat nepprofielen moet voorkomen (die niet alleen tot oplichting kunnen leiden, maar ook tot gevaarlijke situaties). Daarnaast is gayPARSHIP lid van Thuiswinkel. Aanmelden is gratis, maar met een betaald Premium-lidmaatschap heb je meer mogelijkheden.


Klachten over gayPARSHIP

Net als op alle andere datingsites vind je allerlei succesverhalen van fantastische matches die gemaakt zijn op basis van gayPARSHIP. Mocht jouw verhaal anders zijn en er vragen of problemen optreden, dan is er een klantenservice waar je contact mee kunt opnemen. Doordat het bedrijf bovendien lid is van Thuiswinkel heb je ook een externe partij waar je terecht kan met ernstigere problemen.


Heb jij bij gayPARSHIP de liefde van je leven gevonden? Deel hier jouw persoonlijke succesverhaal! Was hij of zij toch inderdaad too good to be true? Ook dan kun je hier natuurlijk je verhaal doen! 


Heeft u een goede of slechte ervaringen met de datingsite gayparship? Schrijf dan een review. Wilt u weten wat het kost of dat het gratis is? Lees dan ervaringen van iedereen die u voorging op NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (10)

Vreslijk vage website

Profiel aangemaakt, wat een hoop kletskoek moet je doorheen aan vragen en plaatjes en dom geklik... Daarna start de gayParship spam in je mailbox onmiddellijk op! Alles op deze website is vaag, tot en met de foto's toe. Berichten kan je nooit lezen, versturen is me ook nooit gelukt, altijd wel een of andere foutmelding van de server en als die geen fout geeft rode tekst die niet van toepassing is op mijn bericht, maar waardoor ik hem toch niet kan versturen. Bij het ontvangen van zichtbare foto's zijn er geen zichtbare foto's maar kom je op een pagina waarbij je een premium account moet kopen. Maar ja, op de gewone website werkt al niet veel, dus dat gaan we maar niet doen. Wat wel werkt is constant glimlachen naar elkaar, nou, dat schiet lekker op... zo'n site neem je toch niet serieus! Om de vele zinloze spam van deze site te stoppen heb ik mijn account maar weer verwijderd, want er valt niets te verwachten van deze website. Het enige wat niet vaag is aan deze website is dat ze geld nodig hebben en de enige pagina die werkt is waarschijnlijk die waar je een premium account zou moeten kopen.

L

Leo

19-11-2018

0forum

"gay" dates

Beetje jammer dat niet iedereen hier 'gay' is maar ik heb wel genoten van een aantal hele leuke en veelbelovende dates Misschien een beetje goed zoeken maar dan heb je ook wat!

E

Emiel

05-08-2017

0forum

fijne dating website

Fijne website. Veel leuke profielen en veel aanspraak. Aantal dates gehad, waren ook leuk. Dit is een goede datingsite voor ons!

H

Herman

31-12-2016

0forum

Hele leuke datingsite

Echt een hele leuke datingsite, ik heb al meerdere dates gehad en eigenlijk ging alles steeds heel gezellig! Vaste relaties nog niet tegengekomen, maar aanspraak genoeg en leuke mannen genoeg.

A

aNdreaS

21-06-2016

0forum

teleurstelling

Ik kwam hier met de intentie een serieuze relatie te vinden, maar tevergeefs. De meeste jongens die ik gesproken heb zijn alleen maar op zoek naar seks, en de leeftijdsverdeling is ook niet alles. Jammer,

M

Mark

14-03-2016

0forum

Te oud

Ik ben 23, maar vond best weinig leeftijdsgenoten hier: iedereen is minstens tien jaar ouder, lijkt wel En zij die wel mijn leeftijd zijn, zijn niet leuk genoeg. minder keus dus ook. ik ga verder kijken

F

Ferdinand

25-10-2015

0forum

gaat alleen maar om seks

in ieder geval de jongens die ik sprak hier niet per se een nadeel, maar ik was op zoek naar iets anders.

W

Wil

24-10-2015

0forum

goeie 'kroeg'

Ik kom hier veel leuke mensen tegen. Het is minder eng dan in een kroeg, of dat nu een 'gewone' kroeg is of een gaybar: ik voel me toch prettiger online in deze 'kroeg'. Aanmelden en alles gaat makkelijk en het daten ook

B

BabetteF

17-10-2015

0forum

Leuk!

Leuk dit! Toen ik uit Amsterdam vertrok was het allemaal een stuk lastiger om te daten. Dit is een uitkomst, vooral als je in een klein dorpje bent gaan wonen! Dus voor iedereen die niet durft..kom op! (zodat ik met je kan daten via gayparship ;-)

S

Sjaak

24-09-2015

0forum

real

Het fijne aan Gay Parship is dat de meesten die ik tegenkwam inderdaad gewoon real people zijn en echt op zoek naar iets serieus. Moet mijn match nog vinden, maar de zoektocht is alvast aangenaam hier :)

T

Tobias

14-08-2015

0forum