E-matching

Alle reviews

E-matching

73% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ematching

  Waardeloze datingsite. Kinderachtig en betuttelend

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  super arrogante vrouwen die nog in Sinterklaas geloven

  Op e-matching zie je vrouwen eisenlijstjes opstellen die zo naar Sinterklaas kunnen worden doorgestuurd. Hij moet zus en hij moet zo. Eisen stellen prima, maar wat heeft mevrouw dan zelf te bieden? Wat staat hier tegenover? Na doorvragen blijkt dat niet veel te zijn. Met haar studie (vaak iets psychologisch, pedagogisch of sociologisch) komt ze in een (parttime-) baan terecht die toch weinig geld in het laatje brengt. Knap zijn ze vaak ook niet. Pas op voor de term 'volslank' hetgeen gewoon moddervet betekent. Zoals eerder hier al gemeld wordt vaak gelogen over werk, leeftijd etc. Soms blijkt ze niet eens werk te hebben maar is ze 'between jobs'. Ook zo'n mooie term die de boel moet camoufleren. Ook deze hoog opgeleide vrouwen verwachten getrakteerd te worden door de man. Ook moet je als man alle initiatieven ontplooien. Wat is dan het voordeel van deze vrouwen die hoog opgeleid zijn? Ik zie alleen maar arrogantie! Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat in 70% van de scheidingen de vrouw de initatiefneemster is. Maar kijk je specifiek naar hoog opgeleide vrouwen loopt dit op naar 90%. Dus krijg je niet alleen een arrogante muts, maar als de boel klapt (op zich al grote kans) dan is dat op haar initiatief. Ben jij hierin de netto betaler. Heren, u bent gewaarschuwd!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Voor mij geen succes

  Ik ben er niet over te spreken. Toen ik geen betalend lid was kreeg ik enigzins berichten waar ik niet op kon reageren, nu als betalend lid geen reactie van desbetreffende profielen.
  Bij het reageren op een profiel geen reactie terug of een niet interesse bericht. Internet dating is niet aan mij besteed, de betrouwbaarheid is moeilijk te peilen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  golddiger-alert

  Vrouwen zoeken hier vooral een wandelende pinautomaat en geve een nare, verwende en oppervlakkige indruk.
  De beschrijving hierboven dat 'echte'matches onbereikbaar worden gehouden is niet eens zo raar om te geloven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Meer matches gevonden

  Online daten is niet altijd een pretje Soms kom je iemand tegen die er leuk uitziet maar die dan helemaal niet matcht en jou ook niet leuk vindt. Ik ben E-Matching gaan proberen omdat daar meer raakvlakken zijn. Je hebt toch meer selectie zo. Ook al betwijfel ik of iedereen hier echt ' hoger opgeleid' is (wat is dat eigenlijk?!) toch heb ik hier al meer hoopvolle matches gevonden dan op andere websites. Dus ik wacht rustig af en kijk hier nog even wat langer rond~

  Wat ik zo jammer vind aan alle datingsites is, dat je (met of zonder fake-profielen) enthousiast wordt gemaakt om te reageren op al die e-mailtjes die, op het moment dat je een abonnement hebt afgesloten, ineens massaal wegblijven. Na talloze fustraties heb ik daarom zélf een contact-site gemaakt. En ik hoef geen geld te hebben om mensen met dezelfde interesses te koppelen en te laten mailen via hun eigen e-mailadressen. Nieuwsgierig geworden? Ga naar Two-Fourteen.nl. Ik ben net begonnen dus staan er nu nog maar twee voorbeeld-profielen (zoals duidelijk aangegeven).

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  E matching is niks voor mij

  Onlangs ingeschreven maar al snel gemerkt dat dit niks voor mij is. De mensen zijn bovendien erg opdringerig en willen van alles over je te weten komen. Dat staat mij niet zo aan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  na twee maanden nog geen date

  Voor mij werkt dit niet - vind de website niet handig werken en heb na twee maanden nog geen date gehad
  Misschien ligt het aan mij, maar ik zoek het elders

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  nieuwe mensen leren kennen

  Goede manier om nieuwe mensen te leren kennen.
  Aanmelden ging eenvoudig en er zijn leuke profielen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Positief ervaren

  Wordt met 'levering' dan bedoeld de date en de mannen die ik tegenkwam? haha beetje dubieus he?

  Maar goed, ik heb een paar leuke contacten opgedaan via e-matching. Niet alles wat ze voorstelden, was geschikt voor mij, maar er zat dus wel wat bij.

  De website is goed te gebruiken, alles spreekt voor zich.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gepaste date

  Als academicus is het soms wat lastiger een passende date te vinden. In de bar vind je die minder gauw. Dus ik ben blij dat er zoiets als e-matching is. Heb de ware nog niet mogen aantreffen, maar heb wel een aantal geslaagde afspraakjes gehad en dat is ook wat waard.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Leuke dates!

  Leuke dates, leuke mensen en veel aan gehad. Niet alleen voor one night stands maar ook een relatie uit voortgekomen. Heeft helaas maar 6 maanden geduurd maar ik ga dus gewoon weer door met daten! E-matching is veeleer beter dan al die andere sites omdat je hier veel vaker op date gestuurd wordt met leuke mensen ipv van de halve zolen die niet eens een normaal gesprek aankunnen en alleen maar sex willen!

Anderen bekeken ook

Het Grand Café
1 reviews

Ben jij boven de 35 jaar en op zoek naar die leuke partner waarmee je een relatie zou willen? En ben je helemaal voor de efficiëntie en mogeli...

50liefde.nl
66 reviews

Wat? Een datingsite voor 50+ singles en vrijgezellen? Wat moet je daar nu van vinden? Op NederlandReview kun je vele reviews van verschillende bedr...

gayPARSHIP
10 reviews

gayPARSHIP: Ervaringen Gay en op zoek naar de liefde van je leven? Hij of zij zou zich weleens kunnen schuilhouden op gayPARSHIP, wachtend tot jij...

Bilove
6 reviews

Ongekend! Wat jij van Bilove.nl zou moeten vinden. Een site welke alleen voor vrouwen is gemaakt is bilove.nl. Natuurlijk maakt bilove.nl bij veel ...

E-matching

Ongekend! Wat anderen van een datingsite als e-matching vinden! Lees op NederlandReview de beoordelingen van anderen over e-matching en andere datingsites. Het is goed om een helder beeld te krijgen van een datingsite of bedrijf, voordat je er actief gaat worden. E-matching is een website welke gericht is op hoogopgeleiden. Hbo’ers en academici kunnen er een duurzame relatie vinden.  De profielen worden allemaal handmatig gekeurd en er is een telefonische helpdesk om je te helpen. Er zijn vaak acties om e-matching uit te proberen.  

Over e-matching
Het is de datingsite voor hoger opgeleiden, zoals hbo hbo'ers en academici. Het doel van de website is om alleenstaanden een duurzame relatie te helpen vinden. Enkele belangrijke kenmerken van e-matching zijn:
-    De handmatige controle van de profielen op de site
-    Een telefonische helpdesk
-    Volop acties om iemand te kunnen ontmoeten. 

Online daten is tegenwoordig niet meer vreemd. Een op de vijf relaties komen via het internet tot stand. Ook hoger opgeleide mensen daten graag via het internet. Het is simpel, gemakkelijk en past binnen ieders (drukke) agenda. Je kunt singles in je eigen regio opzoeken en ontdekken of er een match is. Ook zijn er activiteiten waar je aan mee kunt doen. Op die manier kun je ontspannen anderen leren kennen.
Diensten van e-matching
Ee-matching is een website welke zich erop richt om hoogopgeleide mensen samen te brengen. Denk hierbij aan academici en Hbo’ers. De diensten van e-matching zijn vertrouwd, veilig en kennen een goede service. Hieronder bespreken we enkele belangrijke punten van de diensten van e-matching. 
De site e-matching controleert alle profielen handmatig. Oude profielen worden van de site verwijderd en alleen hoger opgeleid singles van 18 jaar en ouder mogen zich aanmelden op de site. Tevens moeten ze op zoek zijn naar een vaste relatie. 

Een site als e-matching voor hoger opgeleiden biedt het grote voordeel dat je zelf kunt bepalen wanneer je actief wordt op de site. Je kunt op je tablet, de smartphone of computer kijken naar een leuke match en dan contact gaan leggen. 

Zeven dagen per week is e-matching van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat bereikbaar per mail en ook telefonisch. Het is soms net iets gemakkelijker om te bellen. Er wordt altijd gezocht naar een goed antwoord.  
Daarnaast is e-matching ook veilig en gemakkelijk. Je kunt eenvoudig via incasso of via iDeal betalen en daarnaast he abonnement snel en gemakkelijk opzeggen. Doordat e-matching is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg keurmerk is dus een vertrouwde organisatie.

Als je meer wilt weten en uitgebreide informatie wil over e-matching, kun je ook kijken op datingsitekiezen.nl.

Klachten, tips en complimenten over e-matching
Er is geen aparte pagina om een klacht in te dienen. Wel is e-matching telefonisch te bereiken overdag en ook ‘s avonds. Als je een klacht hebt is het natuurlijk belangrijk om deze klacht in te dienen bij hun. E-matching krijgt dan een kans om de klacht op te lossen. Als dit niet lukt dan kun je de klacht altijd nog onder de aandacht van het Thuiswinkel waarborg keurmerk kenbaar maken. 

Heb jij ervaring met e-matching
Heb jij al eens gebruik gemaakt van de website e-matching? Dan zien we graag jouw beoordeling en review op NederlandReview terug. Op die manier kun je anderen helpen om e-matching beter te beoordelen. Al vast bedankt! 

 

Lees ervaringen & beoordelingen over E-matching. Goede prijs volgens U? En zijn er succesverhalen en leuke profielen voor een match? Lees alle ervaringen op NederlandReview!

}