DreamMatch.nl

6.3
7

Bestellen

6

Service

7

Prijs

5

Levering

50%

Zou hier weer kopen

DreamMatch.nl

Een goed of een slecht bedrijf? Lees het hier. Dreammatch.nl is een site waar je kunt daten en een match kunt vinden. Het valt onder de dating sites voor singles en voor vrijgezellen. Het is vaak een grote groep mensen welke hier onder vallen. Een grote groep mensen welke op zoek zijn naar een partner, een vriend of gewoon een leuke date of leuke tijd willen hebben. Op dreammatch.nl ben je dan op de juiste plek. Als je hun al kent dan kun je op NederlandReview een beoordeling achterlaten. Het is goed om te zien wat anderen allemaal vinden van een onderneming of bedrijf. Ook help je hier mensen mee weke dreammatch.nl nog niet kennen. Ze kunnen dan ervaringen uit de eerste hand lezen over hun. 

Over Dreammatch.nl

In Nederland is deze site een van de snelst groeiende online datingsites. Het is een goede plek om de vrijgezellen mannen en vrouwen te ontmoeten en om eens te chatten of te daten. Het is goed om de chatruimets (gratis) te bezoeken en om anderen te ontmoeten. Ook de contactadvertenties worden gratis weergegeven en helpen je om liefde, vriendschap en romantiek te vinden. 

Dreammatch is er om volwassenen tussen de 30 en de 50 jaar een leuke partner te laten vinden voor een date of een serieuze relatie. Ook is het een site welke ruimte heeft voor seniorendating en mensen welke boven de 50 jaar oud zijn. 

Er zijn webcam chatruimtes om elkaar te zien en om elkaar voor het eerst te ontmoeten. De feedback hierover is erg goed te noemen.


Diensten van Dreammatch.nl

Dreammatch is een bedrijf wat een online datingsite is. Een online dating site voor mannen en vrouwen boven de 30 jaar, die op zoek zijn naar een leuk afspraakje of een relatie. Het is goed om de mogelijkheden van deze site te bekijken. Zeker natuurlijk, als je single bent of vrijgezel. 

Klachten, tips en complimenten over Dreammatch.nl

Wanneer je een klacht of een tip hebt over dreammatch.nl dan is het goed om deze kenbaar te maken aan hun. Je kunt dit doen op verschillende manieren. Je kunt het per mail doen, per post en ook telefonisch. Natuurlijk wordt je klacht in behandeling genomen en mag je hier een goede reactie op verwachten. 

Heb jij ervaring met Dreammatch.nl?

Wacht niet langer! Geef jouw mening over dit bedrijf op NederlandReview. Het is goed om te zien welke verschillende mogelijkheden er allemaal zijn om een oordeel te geven over een bedrijf. Wacht niet langer! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf vindt. 

 

Lees hier de ervaringen van echte klanten met DreamMatch.nl. Is deze datingsite betrouwbaar, zijn de profielen van singles wel echt en kun je hier de ware liefde vinden? Lees het in de reviews!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (4)

Anderen bekeken ook