NederlandReview

  Ervaringen Bilove

  Ongekend! Wat jij van Bilove.nl zou moeten vinden. Een site welke alleen voor vrouwen is gemaakt is bilove.nl. Natuurlijk maakt bilove.nl bij veel mensen de tongen lost. Tenminste de mensen die graag een mening willen laten weten over bilove.nl. Onderzoek heeft aangetoond, dat bi-gevoelens bij 60 procent van alle vrouwen aanwezig zijn. Het is goed om op NederlandReview de mening van anderen te kunnen zien en lezen. Ook voor Bilove.nl komen er steeds meer reviews en beoordelingen bij.

  Heb jij ervaringen met de website bilove.nl? Wil je jouw review graag delen? Dan zien we deze graag op NederlandReview verschijnen. Het is goed om je mening te delen om anderen zo te helpen.
  Biseksueel daten voor vrouwen

  Als jij je als vrouw ook wel eens aangetrokken voelt tot een vrouw, dan is het goed om te kijken wat je met deze gevoelens moet doen. Misschien fantaseer je over een vrouw of meerdere vrouwen? Op bilove.nl is het mogelijk om met vrouwen te daten (vrouwen daten met vrouwen) om ervaringen te delen, gevoelens te ontdekken en om zelfs grenzen te verleggen. Het is goed om gehoor te geven aan die innerlijke gevoelens en om dit met de hulp van bilove.nl te doen. Bi yourself, bi happy staat er op de site van bilove.nl.

  Over Bilove.nl

  Bilove.nl is een website welke niet als iedere andere dating site is. Op bilove.nl is het mogelijk om vrouwen te vinden met dezelfde gevoelens voor vrouwen. Het is mogelijk om bi-curiouse gevoelens te ontdekken, te verkennen en om te verwezenlijken. Het is vooral de laatste jaren steeds gebruikelijker geworden voro vrouwen om hun bisgierige gevoelens te ontdekken. Bisgierig is een combinatie van de woorden nieuwsgierigheid en biseksueel.

  Bilove.nl maakt het mogelijk om in contact te komen met vrouwen welke dezelfde gevoelens hebben en willen ontdekken.  Bilove? Ook in Korea zingen ze erover!

  Diensten van Bilove.nl

  Bilove.nl is een website waar gelijkgestemde vrouwen elkaar kunnen ontmoeten. Ze kunnen een afspraak maken voor een afspraakje om wat koffie te drinken, te gaan dansen of om nog meer van elkaar te genieten. Bilove.nl is een website om het eerste contact te leggen tussen twee vrouwen.

  Tips en Klachten over Bilove.nl

  Hoewel er geen aparte pagina is om een klacht of compliment te delen met bilove.nl is er wel een contactpagina. Hier zien we een postadres, een telefoonnummer en ook een emailadres. Op die manier is het mogelijk om je opmerkingen te delen met Bilove.nl.

  Wat is jouw mening over bilove.nl?

  Er zijn vele mensen in de wereld welke graag hun stem willen laten horen. Op NederlandReview is het mogelijk om een review of beoordeling te geven over bedrijven en websites als bilove.nl. Het is belangrijk om je mening, oordeel of review te delen met anderen om ze zo te helpen. Voor een ander is het dan namelijk gemakkelijker om snel een goed beeld te krijgen van Bilove.nl, een andere site of een ander bedrijf.

  Ervaringen over biseksuele dating. Lees beoordelingen van vrouwen over datingsite bilove.nl - Hoe betrouwbaar is het en zijn er succesverhalen? Lees ze bij NederlandReview!

  Bilove
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (5)

  8.2
  80% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8
  Service
  rating
  8.4
  Prijs
  rating
  7.6
  Leveren
  rating
  8.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Bilove

  Uw beoordeling

  Experimenteren en uitproberen, spannend!

  Een veilige plaats om te experimenteren.

  Ik vond het altijd al een spannend idee, met een vrouw "iets" doen, maar mijn man wilde er niets van weten. Een trio'tje voelde voor hem als overspel (gek,he?).
  Maar nu wij uit elkaar zijn, heb ik alle tijd voor mezelf.

  Bilove is een prettige website waar veel gelijkgestemden als ik zijn maar ook juist ervarener vrouwen.

  Dus voor mij de perfecte plaats om eens iets anders te proberen!

  Door: Jenny05-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  onderzoeken

  Eigenlijk twijfel ik altijd al, maar de laatste tijd heb ik daar meer jeuk van. Val ik nu op mannen of toch ook op vrouwen? Ben nu begonnen te daten via Bi Love en dat is best spannend. Ben er nog steeds niet helemaal uit, maar ik geniet wel van de dates die ik heb gehad. Dus dat zegt misschien al wel wat... Het gaat in ieder geval heel makkelijk en veilig via Bi Love, dat is fijn voor iemand die op onderzoek is zoals ik

  Door: anneke29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Veilig en fijn

  Een fijne manier om deze kanten van mijzelf ook te mogen en kunnen ontdekken
  Het is een aangename website en de contacten komen mij heel oprecht over
  Ik ga uitvinden waar dit toe gaat leiden maar het is alvast een positief begin geweest voor mij op deze website

  Door: Juanita08-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  mooie website om te daten

  mooie website /. profielen zijn echt (voor zover ik ze heb bezocht, niks neps tegengekomen / leuke contacten en prima gesprekken

  Door: Angèle 03-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Onsmakelijk

  Onsmakelijk om (getrouwde) vrouwen te verleiden een relatie te beginnen met een andere vrouw.
  Noem me ouderwets, maar ik vind dat echt niet kunnen

  Door: Pluijmen26-10-2015
  Leonie07-07-2019

  Gaat dit over je app, of over je eigen leefregels?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  FAQ

  Is Bilove een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 5 ervaringen geplaatst over Bilove. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 80% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Bilove actief?

  Bilove is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bilove gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.