NederlandReview

  Ervaringen Alleenstaande Vaders

  Alleenstaande Vaders: Ervaringen

  Alleenstaande vader en op zoek naar een nieuwe ouder voor je kind? Meerdere datingbedrijven richten zich puur op alleenstaande mannen met kind; waarom zou je kiezen voor de services van alleenstaande-vaders.nl? Natuurlijk is het belangrijk om voor een dergelijke dienst gebruik te maken van een betrouwbaar bedrijf, niet alleen voor jou zelf, maar ook voor je kind(eren). Lees hier of Alleenstaande Vaders zo’n betrouwbaar bedrijf is, wat ze te bieden hebben of dit de plek zou kunnen zijn waar jij een nieuwe ware liefde tegen gaat komen.

  Je account verwijderen bij alleenstaande vaders? Dat kan! En in dit Filmpje wordt uitgelegd hoe!

  Over Alleenstaande Vaders

  Alleenstaande Vaders richt zich in het bijzonder op vaders die er om wat voor reden dan ook alleen voor staan. Misschien ben je wel gescheiden, of weduwnaar geworden. In de meeste gevallen is het in het bijzonder voor alleenstaanden met kinderen vaak moeilijk om aan een nieuwe partner te komen. Er kan veel verdriet zijn om het verlies van de eerdere partner, er is vaak weinig tijd omdat er kinderen bij zijn, en die kinderen kunnen bovendien potentiele nieuwe partners afschrikken. Alleenstaande Vaders wil zulke mannen veilig en gemakkelijk laten daten; de vrouwen of mannen die ze hier ontmoeten, weten in ieder geval alvast dat ze te maken hebben met vaders en dus ook met kinderen. Momenteel is van de deelnemers op de website zo’n 52 procent vrouw tegenover 48% man; in tegenstelling tot veel andere datingsites is de verhouding man-vrouw dus redelijk gelijk verdeeld. Overigens kun je als alleenstaande moeder ook terecht op de website voor AlleenstaandeVaders.nl (of op de tegenhanger AlleenstaandeMoeders.nl)


  Diensten van Alleenstaande Vaders

  Een membership op Alleenstaande-Vaders.nl is gratis. Leden kunnen berichten lezen en beantwoorden van members met een Exclusive Membership. Meerdere malen per dag worden alle profielen op Alleenstaande-Vaders.nl handmatig gecontroleerd. Zo wordt voorkomen dat er nepprofielen worden aangemaakt (het Catfish-fenomeen) en wordt veilig daten garandeert. Extra veiligheid krijgen leden door de beveiliging van de website; alle gegevens zijn beveiligd met een SSL-veiligheid. En dat is geen overbodige luxe, want je wil natuurlijk niet dat je gegevens voor iedereen inzichtelijk zijn; anonimiteit is belangrijk voor iedere datingsite en misschien nog wel meer voor eentje die zich op alleenstaanden met kinderen richt.

  Alleenstaande Vaders is niet alleen online te vinden en te gebruiken, er is ook een aangepaste variant beschikbaar voor de smartphone, tablet of laptop. Zo hoef je nooit een berichtje van misschien wel De Ware te missen en kun je altijd en overal daten.

  Klachten over Alleenstaande Vaders

  Op de website van Alleenstaande-Vaders.nl zijn natuurlijk allerlei succesverhalen te vinden van nieuwe stellen die elkaar hier online vonden. Maar er zijn wellicht ook minder positieve geluiden te horen. Als je een vraag hebt of hulp nodig hebt, dan zijn er de helppagina’s waar je antwoorden kunt vinden. Ook kun je contact opnemen met de klantenservice, via post, e-mal of een online contactformulier.

  Heb jij je nieuwe partner gevonden via Alleenstaande Vaders en voeden jullie de kinderen nu samen gelukkig op? Of viel het helaas toch tegen en ben je nog altijd op zoek? Laat hier je review achter over deze originele datingdienst!

  Alleenstaande vader en op zoek naar liefde? Hoe leuk en succesvol is deze datingsite dan? Lees eerst onafhankelijke ervaringen op NederlandReview van vaders die u voorgingen!

  Alleenstaande Vaders
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  7.8
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  6.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Alleenstaande Vaders

  Uw beoordeling

  Daten als jonge man met kinderen

  Meeste vrouwen verwachten niet dat je kinderen hebt als je gaat daten. Ik ben een man van 31 en door allerlei lastige omstandigheden dus weer single. Mijn kinderen betekenen alles voor me, maar ik heb ook liefde van een volwassene nodig. En volgens mij hebben mijn kinderen er ook baat bij als er weer een vrouw in ons leven is.

  Maar als 31-jarige man is het lastig zoeken, want de meeste vrouwen schrikken ervan als blijkt dat ik al kinderen heb. Die willen zelf een gezin stichten en niet met de kinderen van een ander opgezadeld zitten.

  Daarom heb ik mij ingeschreven bij Alleenstaande Vaders. Hier weten de vrouwen met wie ik kan daten, tenminste al waar ze aan toe zijn. Ik heb veel leuke reacties gehad van vrouwen die er juist naar uitkijken om een gezin in te stappen.
  Ik ben wel heel voorzichtig hiermee, want de volgende relatie moet een blijver zijn. Voor mijn kinderen is de afwisseling niet goed.

  Maar door deze website kom ik meteen heel andere groep vrouwen in contact en dat is erg prettig.

  Door: Han14-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Leuk!

  Leuk dat je ook met andere vaders in contact komt om over problemen te praten. Een beetje een soort lotgenoten gevoel. Erg prettig!

  Door: Sjors02-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  alleenstaandevaders.nl = alleenstaandepapas.nl?

  Kan iemand mij vertellen wat het verschil is met alleenstaandepapas.nl? Het lijkt hetzelfde, of is dat ook zo? Ik snap het niet

  Door: Frits06-10-2015
  Peter06-10-2015

  Zijn het niet gewoon concurrenten?

  Frits06-10-2015

  Ja zou dat? Er is ook een alleenstaandemamas èn een alleenstaandemoeders zie ik?

  P06-10-2015

  Volgens mij horen de beide papa's-websites en de beide vaders-websites bij elkaar (lijken ook op elkaar). Maar ik weet het niet 100% zeker hoor

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Geen geschikte partner te vinden

  Het is mij niet gelukt hier een geschikte partner te vinden voor mij en mijn zoontje.
  Wel een leuk idee, maar voor mij werkt het dus niet.
  Helaas

  Door: Evert16-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6.5
  rating

  FAQ

  Is Alleenstaande Vaders een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Alleenstaande Vaders. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7.8 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Alleenstaande Vaders actief?

  Alleenstaande Vaders is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites, Doelgroependating

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Alleenstaande Vaders gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.