NederlandReview

  Ervaringen Alleenstaande Mama's

  Wat vinden anderen van Alleenstaande mama’s? Alleenstaande mama’s is een website waar alleenstaande moeders op zoek kunnen naar een nieuwe partner. Het is een datingsite gericht op alleenstaande mama’s. Het is trouwens ook voor alleenstaande vaders mogelijk om zich hier aan te melden. Natuurlijk hoeft niet iedere date uit te lopen op een relatie. Soms kan het ook gewoon leuk zijn om een afspraakje te hebben. Je kunt dan met elkaar afspreken en een leuke tijd hebben. Het is natuurlijk ook mogelijk om een vriendschap te vinden. Er zijn volop redenen om je aan te melden bij Alleenstaande mama’s.

  Over Alleenstaande mama’s

  Alleenstaande mama’s is een datingsite waarbij je op een veilige manier een partner kunt ontmoeten als alleenstaande moeder. Misschien zoek je een alleenstaande vader? Een afspraakje om eens een leuke avond te hebben of misschien ben je wel op zoek naar een serieuze relatie waarbij je iemand voor het leven kunt vinden. Er zijn op Alleenstaande mama’s ongeveer 140 nieuwe leden per dag. Alleenstaande mama’s is een datingsite geworden welke de grootste in haar soort is in ons land. Het is gemakkelijk om in contact te komen met anderen via een goede website.

  Je account verwijderen? Dat kan ook, bekijk hier hoe!

  De diensten van Alleenstaande mama’s

  Alleenstaande mama’s is een datingsite om alleenstaande moeders te helpen een partner te vinden, een leuke tijd te hebben met iemand anders. In een paar stappen kun je starten met daten op de site. Eerst moet je een profiel aanmaken op de site. Vervolgens kun je dit profiel bevestigen via de link in je mail. Hierna kun je jouw profiel verder aanvullen. Dan begint het versturen van berichten naar anderen ook. Je kunt gaan chatten en berichten sturen op de site.

  Als je ergens afspreekt met iemand welke je nog nooit hebt ontmoet dan is het slim om op een neutrale plek af te spreken. Het is slim om naar een bar te gaan of op een terras af te spreken als het mooi weer is.  Klachten of tips over Alleenstaande mama’s

  Heb je een klacht, compliment of tip voor Alleenstaande mama’s? Dan kun je gebruik maken van de contactpagina. Er is geen aparte pagina om een klacht in te dienen. Als je echter ergens niet tevreden over bent is het goed om dat kenbaar te maken.

  Wat vind jij van Alleenstaande mama’s?

  Ben jij bekend met Alleenstaande mama’s ? Heb je er een keer een profiel gehad? Of misschien nog steeds? Dan is het goed om je beoordeling, je mening of je review op NederlandReview achter te laten. Op die manier is het voor anderen mogelijk om een goed beeld van Alleenstaande mama’s te krijgen.

  Dating op alleenstaande mamas een goed idee? Zijn er succesverhalen? Lees reviews en beoordelingen van mama's die u voorgingen!

  Alleenstaande Mama's
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (6)

  8.2
  67% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.6
  Service
  rating
  8.4
  Prijs
  rating
  7.4
  Leveren
  rating
  8.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Alleenstaande Mama's

  Uw beoordeling

  Een vaste partner voor mij

  Als vrouw van 42 met een al vervulde kinderwens (drie fantastische koters) is het niet makkelijk om te daten.
  Ik wil gewoon weer wat vreugde, en wel met een vaste partner. Ik zoek niet eens direct een vader voor mijn kinderen, maar vooral ook iemand voor mij. Ik heb genoeg meegemaakt in mijn leven dat het daar eens tijd voor is. Maar de meeste mensen associeren een moeder van drie kinderen niet met vrolijkheid en jeugdigheid, daar heb ik op verschillende datingsites wel last mee gehad. Als je eenmaal de bom laat vallen en ze weten dat je niet helemaal single bent, dan is het vaak uit met de pret met een of andere smoes. Tot nu toe is het daten op Alleenstaande Mama's me beter bevallen, daar heb ik nu al met drie mannen veel gepraat hierover en zij staan er alvast meer voor open om te daten en begrijpen beter dat drie kinderen niet het einde van de wereld is, ook niet voor hen. Ik snap niet helemaal waarom je je daarvoor speciaal moet aanmelden op een datingsite als Alleenstaande Mama's (ik vond het eerst wat raar) en het kan ook een soort toevalstreffer zijn geweest, maar het bevalt me tot nog toe beter dan dat het deed met mijn profielen op andere sites.

  Door: Paula15-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Daten met drie kinderen

  Op andere datingsites heb ik ook gedate, maar het bleek toch telkens een struikelblok dat ik al drie kinderen heb.

  Toen heb ik mij om die reden ingeschreven bij Alleenstaande mama's. Daar weten de mannen tenminste alvast dat ik kinderen heb en hoeven ze daarvan niet meer te schrikken. Heb bij meerdere dates gemerkt dat dat echt een blokkade wegnam.

  Ook begrijpen ze het hier beter dat ik daardoor minder tijd heb.

  Met een man heb ik inmiddels al meerdere dates gehad en hij vindt het helemaal geen probleem dat ik al kinderen heb. Een hele opluchting en het maakt het contact zeker beter!

  Door: Vanessa G22-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Goed initiatief

  Wat een goed initiatief zeg! Om eerlijk te zijn lees ik hier nu voor het eerst over Alleenstaande Mama's, dus ik kan nog niet zoveel ervaringen achterlaten, maar ik denk wel dat ik me ga aanmelden. Heb een dochter van 9 en zoek een vader voor haar en een man voor mezelf. Fijn dat daar nu speciale websites voor zijn, want Tinder ofzo vind ik maar niks. Groetjes

  Door: Vanessa29-09-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Veilige en fijne omgeving

  Een veilige en fijne omgeving voor mij om een nieuwe man te vinden en leren kennen.

  Ik voel mij hier echt op mijn gemak.

  Door: Barbara23-09-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  ..

  Wat een farce.. mailen mailen mailen.. moet wel accepteren dat de dames kids hebben maar andersom is toch wel moeilijk. Kosten zijn ook niet leuk. Hoopnooit eens op de old fashion way een leuke dame te ontmoeten

  Door: Marc30-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  Te druk hiervoor

  Leuk idee en ik heb geprobeerd hier tijd voor te maken, maar dat is niet gelukt. Heb het te druk met het opvoeden van mijn 3-jarige zoontje en zijn 5-jarige zusje en daarnaast nog een baan. Het daten moet maar even wachten.

  Door: Henriette Kippers17-10-2015
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  FAQ

  Is Alleenstaande Mama's een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 6 ervaringen geplaatst over Alleenstaande Mama's. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.2 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Alleenstaande Mama's actief?

  Alleenstaande Mama's is vooral actief in de categorie Dating en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Datingsites, Doelgroependating

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Alleenstaande Mama's gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.