Valetschiphol.nl

7.8

Bestellen

4.5

Service

4.5

Prijs

5

Levering

37.5%

Zou hier weer kopen

Valetschiphol.nl

Op zoek naar een betrouwbare valet parking voor schiphol? Valet parking is iets wat je veel ziet bij duurdere hotels. Hierbij geef je je sleutel af aan een medewerker en deze parkeert de auto dan voor je op het parkeerterrein. Ook bij Schiphol heb je valet parking; je rijdt dan naar schiphol en geeft je sleutels af aan een medewerker van het bedrijf, deze zal je auto dan veilig wegzetten op het parkeerterrein van het bedrijf. Alle informatie die je nodig hebt als je dichtbij Schiphol wilt parkeren via valetschiphol vind je hier.

Over Valetschiphol.nl

Valetschiphol is gecreëerd door het bekendere bedrijf Park and Fly BV. Bij Valetschiphol werken alleen beroepschauffeurs, het zijn dus geen mensen die net hun rijbewijs hebben die je auto voor je weg zetten. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Roelofarendsveen.

Diensten

Valetschiphol.nl wil het reizigers die met de auto naar schiphol komen zo makkelijk mogen maken. Als je reserveert via Valetschiphol.nl kan je gewoon naar Schiphol rijden waar dan een chauffeur klaarstaat die je auto wegzet op het parkeerterrein bij Hoofddorp.

Om te parkeren via Valetschiphol.nl is er een starttarief van €35, daarna is er een vast bedrag per aantal dagen. Hoe langer je auto geparkeerd staat, hoe goedkoper dit uiteraard is. Naast het parkeren biedt Valetschiphol ook een wasservice vanaf €28,50 tot maar liefst €200. Bij de duurste cleaning wordt de auto helemaal schoongemaakt, ook de mechanische onderdelen.

Klachten

Er zijn weinig klachten te vinden over Valetschiphol.nl, maar dit kan komen omdat het een relatief nieuwe onderneming is. In het Handelsregister is het bedrijf ook alleen te vinden onder Park and Fly BV en hier staat als adres inderdaad Roelofarendsveen, terwijl elders op de website ook Hoofddorp wordt genoemd. Dit veroorzaakt uiteraard wat verwarring. Heb jij ervaringen met Valetschiphol.nl en wil je die graag delen? Laat hier dan even een review achter.


 


Lees hier ervaringen van klanten van Valetparking die u voorgingen. Zij vertellen u of parkeren op schiphol met valetparking een goed idee is of niet. Lees ze allemaal op NederlandReview

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (8)

Valetparking gedurende 5 dagen.

Ons voertuig achter gelaten bij een chauffeur van ValetSchiphol.nl. Deze chauffeur heeft het voor elkaar gekregen om de auto total-loss te rijden. ValetSchiphol.nl vindt dat wij verantwoordelijk zijn aangezien wij privé contact zouden hebben gezocht met de chauffeur (hun werknemer). Deze chauffeur heeft zelf via zijn eigen privé nummer ons benaderd en gezegd dat ValetSchiphol.nl op dit telefoon nummer te bereiken was. Hun werknemer (de chauffeur) blijkt ontslagen te zijn.

S

Sten

18-03-2024

0

Reservering geannuleerd en geld kwijt

Mensen, Doe geen zaken met valetschiphol.nl. Ik heb een reservering ruim op tijd geannuleerd en ben m'n geld kwijt! Ze reageren niet op mail en zijn telefonisch niet bereikbaar.

J

Jan

02-10-2019

0

Te laat

In plaats van de afgesproken 25min kwam de medewerker pas na 50min aan op de afgesproken plek om de auto op te halen. Gevolg was stress van onze kant, omdat we daar niet mochten blijven staan en een extra rondje Schiphol rijden. Excuses konden er amper vanaf.

M

Marcel

03-10-2018

0

Gewoon 1,5 in gesprek

Na ruim 1,5 bellen eindelijk iemand te pakken. Lekker zo midden in de nacht.

Z

Zuurbier

19-05-2018

0

Gewoon 1,5 in gesprek

Na ruim 1,5 bellen eindelijk iemand te pakken. Lekker zo midden in de nacht.

Z

Zuurbier

19-05-2018

0

Scheelt een hoop stress

Vorige keer hadden wij dus bijna onze vlucht gemist omdat we geen parkeerplek konden vinden op Schiphol. De hele tijd rond zitten rijden en alles was of VOL of DUUR. Dit keer hebben we het anders aangepakt en gewoon van te voren gereserveerd. Dat scheelt een heep stress! Gewoon auto inleveren en rustig naar je vlucht lopen. Koffietje drinken, alle tijd... We kregen de auto in prima staat terug, gelukkig geen enge dingen die je wel eens hoort.

P

Petra

14-12-2016

0

Gewoon heel handig, geen gezeik, je auto kwijt op Schiphol

Gewoon heel handig als je je auto kwijt moet op Schiphool Geen gezeik met waar je moet parkeren voor bakken met geld Reizen met het OV naar Schiphol is voor mij ook gewoon geen optie, met al die koffers zeulen. Valet Schiphol prima ervaringen mee. Professioneel, keurig en betaalbaar. Elke keer kreeg ik mijn auto in exact dezelfde staat terug als dat ik hem afleverde (je hoort wel eens anders)

F

Frank

13-09-2016

0

geen klachten

alles ging prima geen klachten

K

karel

24-12-2015

0