NederlandReview

  Ervaringen Total Care Parking

  Vliegen vanaf schiphol en makkelijk een parkeerplaats bemachtigen? Misschien is het interessant om een parkeerplaats als Total Care Parking te gebruiken. Hierbij rijd je naar desbetreffende parkeerplaats en word je met een shuttlebusje naar Schiphol gebracht.

  Over Total Care Parking

  Total Care Parking is één van de vele aanbieders van parkeren rondom Schiphol. Ook dit bedrijf valt onder de grote Park and Fly BV in Roelofarendsveen. Dit bedrijf voorziet sinds 2006 bezoekers van luchthaven Schiphol van betaalbare, overdekte parkeergelegenheid vlakbij Schiphol.

  Getest: Total Care Parking | Schipholparkeren.com

  Diensten

  De grootste service die Total Care Parking biedt is het al dan niet overdekt parkeren van de auto terwijl je zelf op vakantie bent vanaf Schiphol. Hierbij inbegrepen zit een luxe shuttlebus die je naar Schiphol brengt en ook weer ophaalt van Schiphol als je weer terug komt. Dit alles heel persoonlijk, de shuttlebus staat altijd binnen tien minuten voor Schiphol. Total Care Parking is er dan ook trots op dat ze voor iedere klant apart rijden en dus niet verzamelen, tenzij het zo uitkomt.

  Hoe gaat het parkeren bij Schiphol verder in zijn werk? Om goedkoop en makkelijk te kunnen parkeren in de buurt van Schiphol kan je via de website van Total Care Parking een dag van aankomst en een dag van vertrek reserveren. Eventueel kan je ook per telefoon reserveren. Hoe langer je een auto geparkeerd laat staan, hoe goedkoper het uiteraard is. Na reservering rij je naar de parkeerplaats op 9 minuten afstand van Schiphol, en zodra alles rond is word je per shuttlebus naar de hoofdingang van Schiphol gebracht.
  Terwijl je auto geparkeerd staat bij Total Care Parking kan je eventueel extra diensten aanschaffen, zoals:
  - Overdekt parkeren
  - Cleaning buitenkant
  - Cleaning binnenkant
  - Autoruit reparatie
  - Voorruit vervangen
  - Sterreparatie
  - Sleutel meenemen

  De meeste van deze extra services spreken voor zich. De laatste, sleutel meenemen, houdt in dat je een klein bedrag extra betaald om zelf de autosleutel bij je te mogen houden tijdens je reis vanaf Schiphol. Efficient omgaan met de parkeerruimte wordt hierdoor belemmerd, daarom word hier een kleine bijdrage voor gevraagd.

  Klachten

  Als je een klacht hebt kan je bellen met Total Care Parking of een contactformulier online invullen. Ook kan je via e-mail contact zoeken. De meeste beoordelingen zijn erg positief voor Total Care Parking en hun manier van werken om het bezoekers van Schiphol zo makkelijk mogelijk te maken om te parkeren. Als er wel schade aan de auto is achteraf lijken ze goed te proberen om hier onderuit te komen en het op de eigenaar af te schuiven. Minpunt dat genoemd wordt in beoordelingen voor Total Care Parking is ook dat je weinig tijd krijgt om je auto bij langs te lopen. Het is aan te raden hier toch op aan te dringen om er zo zeker van te zijn dat er geen schade is aangebracht aan de auto op wat voor manier dan ook. Heb je je auto geparkeerd bij Total Care Parking en wil je je ervaring delen? Vergeet dan niet hier even een beoordeling achter te laten.

  Auto parkeren op schiphol bij total care parking? Lees eerst ervaringen of dit een goed idee is of niet. Alle beoordelingen van Nederlanders.

  Total Care Parking
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (4)

  8.8
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  9
  Service
  rating
  9
  Prijs
  rating
  9
  Leveren
  rating
  8.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Total Care Parking

  Uw beoordeling

  Prima !

  Wij hebben onze auto daar voor 14 dagen geparkeerd, prima plek. Vlakbij de snelweg , alles uitstekend geregeld , keurige busjes en hele aardige chauffeurs, volgende keer weer bij deze maatschappij. Auto stond in een parkeergarage en stond keurig klaar toen wij het midden in de nacht kwamen ophalen. ????????????

  Door: D W de Gelder22-10-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  goedkopere parkeerplaats Schiphol

  Onze reis naar Thailand was al duur genoeg, daarom kozen wij voor een goedkopere parkeerplaats dan op Schiphol zelf.

  Openbaar vervoer was geen optie, want we hadden vrij veel bagage. En Taxi is nog duurder, want dichtbij wonen wij niet.

  Park&Fly was goed geregeld. We hebben gekozen voor overdekt parkeren, dat leek ons beter voor de auto.

  We kregen de auto in dezelfde staat terug als we hem hadden meegegeven.
  Zonder extra krasjes of deukjes of geurtjes gelukkig (je hoort wel eens wat op andere bedrijven).

  Door: Elco de Boer14-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9.5
  rating

  Goedkoper dan Schiphol


  Handig, goedkoper dan Schiphol zelf, maar het kost nog steeds parkeergeld natuurlijk helaas. Was het maar gratis.

  Maar ben allang blij dat het een stuk goedkoper is dan direct op Schiphol

  Wel een stukje rijden maar het viel eigenlijk best wel mee

  Door: Edouard van R.29-08-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Ver maar goedkoper dan Schiphol zelf

  Wel een beetje gedoe allemaal, want ik vind bijna een kwartier rijden naar een parkeerplaats dus best wel heel erg ver, ook al word je teruggebracht met een shuttlebus
  Maar goedkoper dan dichterbij parkeren: Schiphol is zoo duur afzetters!
  Dus als je geld wilt besparen is dit best een handige deal

  Door: Daan F.07-01-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  FAQ

  Is Total Care Parking een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 4 ervaringen geplaatst over Total Care Parking. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8.8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Total Care Parking actief?

  Total Care Parking is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) (Vliegveld) Parkeren

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Total Care Parking gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.