Q-Park

Alle reviews

Q-Park

43% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (68)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parkeersessie onterecht door Q-Park gestart, en na 10u nog altijd niet stop.

  Terwijl ik in Antwerpen ben, wordt er een parkeersessie gestart in een parkeergarage van Q-Park in Brussel met de nummerplaat van mijn auto via de applicatie mobile-park. Overal gebeld en niemand kan helpen. Mobile-parking zegt dat Q-Park dit moet oplossen, en Q-Park wil niet reageren. Puren diefstal. Parkeersessie is nog lopende en kan die niet stoppen via de app, en mobile-4411 wil die ook niet stoppen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parkeerplaats in de garage

  Oplichters bedrijf na 4 jaar netjes betalen geintjes met mij uitgehaald om mijn old timer de garage uit te werken door wegsleep acties en pesterijen met inbraak zonder schade en vuil in mijn auto dumpen zodat ik mijn auto weg haalde personeelsleden die de controle uitvoeren hebben ermee te maken ze blowen ook cannabisgebruik wiet de jonge jongens met de qpark busjes deze bedrijf zou nog is goed moet geïnspecteerd worden door de Nederlandse overheid het gaat om molenslootstraat 148 qpark denhaag

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 dagen Emmen

  Zoals beloofd vervolgbericht. Binnen 1 dag antwoord op mijn bericht Excuses voor een computerstoring verkeerd bericht gekregen. Kan storneren en krijg korting bij volgende parkeerreservering komende maand als compensatie voor het ongemak. Goede service dus...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2 dagen Q-park Emmen

  Kocht op advies van hotel By Zoo (Fletcher Emmen) 2 dagkaarten. Zouden ingaan op het moment van aankomst ( was 12-6 rond 17.30 uur) Dus geldig tot 14-6 17.30 uur. Gekozen omdat in- uitrijden elk moment kon, voor familiebezoek. De geldigheid bleek niet te kloppen was geldig tot 13-6 24.00 uur. Kreeg toen de rekening ( vermoedelijk automatisch) van 20,50 gepresenteerd ( dus voor 12 uur meer dan voor 2 dagen....)
  Dus als je overnacht in Emmen, niet Q-park parkeren want je hebt 2 dagkaarten nodig en dan wordt bezoek Emmen heel erg duur. Ik heb inmiddels mijn verhaal gestuurd naar klantenservice en zal hun antwoord opnieuw in een revieu zetten, want eerlijk is eerlijk als het netjes wordt opgelost , moet dit ook gemeld worden,. Nu komt er de menselijke factor en niet de computer aan te pas.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  parkeren

  Inbraak in auto gehad terwijl mijn auto in de Qpark garage stond. Als dit als niet verschrikkelijk genoeg is krijg je vervolgens nog eens met de service van Qpark te maken.
  Ze willen niet meehelpen met het onderzoek of überhaupt met de politie om tafel om voorzorgsmaatregelen te treffen, stoten elke mogelijkheid van tafel om met jou als slachtoffer iets te regelen en sturen je van het kastje naar de muur.

  Kortom Qpark laat jou betalen zodat inbrekers je auto in alle rust en zonder gevolgen leeg kunnen halen.
  Wil je van je spullen af en een beschadigde auto? Parkeer bij Qpark

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parking

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Los abbonement

  Vrij abonnement Kaart geblokkeerd zonder dit vooraf te melden
  Klantenservice zegt ja hoor gemaild staat hier nooit mail gekregen
  Het zou gaan om incassoprocedure betaal altijd die gegevens geef je akkoord bij aanvraag pas
  Weet je wat ze zeggen nee kan hem niet deblokkeren
  Hun doe dus zomaar dingen zonder eerst in overleg te gaan met klant niet bellen niet mailen. Klantenservice weet niks kan niks
  Echt top bedrijf 🤮🤮🤮
  Hun veroorzaken iets maar oplossen ho maar
  Ultieme antwoord bestel maar nieuwe kaart
  Uiteraard op mijn kosten terwijl hun in gebreken zijn
  Je hoort het al
  ZWAAR ONVOLDOENDE

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parkeerkaartje Vrijthof Maastricht

  Op woe 2 februari ( samen met geen veel anderen ) 2x betaald voor het parkeren om de garage te kunnen verlaten ,eerste x €19 in de automaat om de hoek van de garage ( wat niet werkte bij de uitgang ) en daarna nog een x €21 om de slagboom te doen openen ,wil u mijn de teveel betaalde transactie van €21 terugbetalen op rekening Nl45 INGB ***842
  Voor kenteken H097GF zwarte Bmw x1,alvast dank( ,jammer dat er niemand bereikbaar was op dat moment )

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Fout van q-park

  De klantendienst is hopeloos, je wordt van hier naar daar gestuurd zonder enige hulp.
  Ik had een openstaand saldo van meer dan 1000euro voor 1 parkeerbeurt!?
  Duidelijk een fout van q-park, maar mocht het zelf wel allemaal proberen op te lossen.
  Degoutant, alsof we niets anders te doen hebben.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Deventer garage Boreel

  Bij aankomst garage Boreel in Deventer kon ik zo naar binnen rijden. Kreeg keurig melding op mijn telefoon dat er een parkeersessie was gestart met mijn kenteken.
  Alleen bij uitrijden ging de slagboom niet open. Vanwege de drukte eerst maar weer achteruit gereden. Kantoor naast de slagboom was niet bezet, drukken op oproepknop gaf geen reactie.
  Q-park bellen lukt ook niet, zgn erg druk.
  Na een 2de en derde poging voor de slagboom ging deze eindelijk na 20min open. Geen idee waarom.
  Slechte werking en service!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Deventer

  Helaas is QPark Deventer ontzettend achteruit gegaan sinds het plaatsen van de nieuwe palen voor in-en uitcheck. Als de scan van je kenteken niet goed werkt gaat alles mis: inscannen bankpas werkt slecht, wordt niet herkent bij uitrijden en zodoende moet je dan altijd inbellen om eruit (of in) te kunnen. Dat dit frustrerend is is een understatement. Helaas, heb je een abonnement gaat het vast goed, maar heb je dat niet of wijkt je kentekenen af: niet parkeren hier!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  parkeren op 26 juni jongstleden

  Men beschuldigd mij van treintje rijden 26 juni jongstleden.
  Ook dat we niet betaald zouden hebben.
  uiteraard niet waar, want we hebben bewijs dat er op 26 juni betaald is met de pas van mijn vrouw, maar Q-park heeft pas op 28 juni afgeschreven
  de hefboom was al van slag toen wij aan kwamen rijden , dus geen schade door ons. waarom zou ik 338 euro risico lopen voor 3 euro ?
  wij laten het voorkomen en betalen het niet. ben regelmatig op zuidplein en betaal altijd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Q park parkeren Amsterdam Eerste Boerhaavestraat

  Op woensdag 14-07-2021 stuurde ik u firma een contactformulier met onderstaande tekst.
  Als antwoord kreeg ik een automatische gegenereerd antwoord terug dat er zo spoedig mogelijk contact met mij zou worden opgenomen. Daarna geen enkele respons

  Geachte mevrouw/meneer Gisteren heb ik bij uw Q park garage aan de Eerste Boerhaavestraat in Amsterdam geparkeerd van 10.00 uur tot 12.00 uur. Bij aankomst stonden er diverse plassen water in de garage waar ik niet omheen kon om naar de uitgang te komen. In de plas waar ik doorheen moest ben ik stijl achterover op hoofd en onderrug geslagen. Gevolg drijfnatte kleding met smeer en laptop en tas drijfnat Maar ook een lichte hersenschudding hoofdpijn met pijnlijke nek en onderrug. Vandaag kan ik door hoofdpijn niet werken en weet niet of dat de rest van de week wel zal lukken. Ik wil dit als klacht melden maar zeker ook als waarschuwing voor de onveilige situatie in jullie garage aan de eerste Boerhaavestraat. Oudere mensen kunnen dermate vallen dat ze of het leven laten of voor altijd last blijven houden van botbreuken. Doe er wat aan want het is echt levensgevaarlijk in jullie garage

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parkeren in Q-Park (Markt)

  Zet je auto niet neer in de Q-Park " Markt", te Hilversum!

  Gisteren (08-08-'21) is daar in mijn auto ingebroken. De servicemedewerker van Carglass, die mij terplekke perfect heeft geholpen, gaf aan dat het hier dagelijks raak is. Soms tot vijf auto's in een avondje.

  Er is geen bewaking en er zijn geen camera's (beelden)

  Erg, heel erg slecht georganiseerd door Q-park!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parkeren Hilvertshof Hilversum

  Q-Park beschuldigt mijn vrouw van 'treintje-rijden' en bestraft dit met schadevergoeding € 319,97, maar zij was haar parkeerkaart verloren en er was geen reactie op drukken op de hulp-knop, toen was de enige oplossing achter een andere auto de parkeer garage uitrijden. Q-Park wil de bewegende beelden van het voorval eerst bij een evt rechtzaak laten zien. Uitgebreide correspondentie met Q-Park's advocaat heeft niets opgeleverd, voor hun doet de reden van 'treintje-rijden' als boven omschreven niet ter zake.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  olv parking 13 augustus 2020

  Tarieven zijn hoog, dat is een minpuntje. Ook vaak geen medewerker aanwezig.
  Maarrrrrrr de telefonische klantenservice is top. Was kaartje kwijt bij binnenkomst garage, niet bij vertrek.
  Efficient, klantvriendelijk, probleemoplossend te woord gestaan. Dank jullie wel dames

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Parkeren

  Parkeren Groningen binnenstad ossenmarkt, vandaag uur of drie. Iemand had zijn gouden betaalkaart van de ABN Amro in betaal automaat laten zitten. Meteen aan medewerker geprobeerd te vertellen die bij de uitgang stond. Meneer was niet geïnteresseerd. Shit happens zei hij.
  Triest

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement ent

  Wat een slechte service bij Q park!!!! Heb je een abonnement voor een weekend waarmee je direct naar binnen mag en er een plaats voor je gereserveerd zou zijn. DUS NIET!!!
  En denk je dat er geholpen wordt? Ook niet. Zeggen dat het vol is en ze er niets aan kunnen doen. Dit klopt niet want er rijden via de “gewone” ingang allerlei auto’s in en uit. Gewoon NIET geholpen worden!!! Zeer slechte service!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Qpark Rotterdam Zuidplein

  Als u denkt dat u met Qpark parking veilig bent dan bent u goed mis. In heel Rotterdam maken ze reclame op de parkeerautomaten dat het voordeliger is om in een parking te staan dan op straat.. Maar je moet er dan wel rekening houden dat er in je auto kan ingebroken worden...

  Auto maandag binnengereden, woensdag gaan halen. Achteruit was ingeslagen en meest onnozele dingen gestolen (veiligheidshesjes, Ehbokit, fles cola, lege handtas uit de kofferbak en een paar stylos). Was dit het nu waard? Als enige buitenlandse op de parking dus blijkbaar een doelwit. Naar camera's mag je fluiten. Politie aangifte gedaan maar zij doen niets.
  Door de situatie wilde ik een aankomende reservering bij Qpark anulleren. Hun reactie ' u heeft geen annuleringsverzekering genomen dus krijg u geld ni terug' ahja want ik weer echt op voorhand dat er in hun parking een inbraak gaat zijn... En dan is het niet normaal dat ik mijn auto er niet meer wil zetten

  QPARK NOOIT NIET MEER

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement

  Slecht bedrijf, administratie zijn niet op orde!!!

Anderen bekeken ook

iParking Schiphol
7 reviews

iParking Schiphol: Ervaringen Ik ga op vakantie en neem niet mee… de auto! Vlieg je vanaf Schiphol, dan kan het echter een hele klus zijn o...

RoyalParking.nl
1 reviews

Wanneer je op vakantie gaat vanaf Schiphol en je gaat naar de luchthaven met je eigen auto, dan wil je natuurlijk dat die veilig geparkeerd kan wor...

ParkCare
18 reviews

Wanneer je gaat vliegen omdat je op vakantie gaat of voor een zakenreis, dan wil je natuurlijk graag je auto veilig in de buurt van het vliegveld p...

247 Parking
3 reviews

Ook benieuwd naar de ervaringen van andere mensen die op een andere manier parkeerden op Schiphol? Lees dan dit artikel! Vliegen kan niet zonder ee...

Q-Park

Je auto parkeren kan een pittige taak zijn. Je bent in het centrum van Amsterdam en er is nergens een plekje vrij om jouw auto kwijt te raken. Dan zie je een parkeergarage… Maar hoe weet je of dit wel betrouwbaar is? Wat is de prijs per uur? Is het alleen voor vergunninghouders? Hoe kun je hier betalen? Alleen met contant geld, alleen met PIN? En hoe weet je of het wel veilig is hier? Er zijn genoeg films waarin er de meest vreselijke dingen gebeuren in parkeergarages...

Over Q-Park
Q-Park heeft parkeergarages en parkeerplaatsen op meerdere plekken in het land. Met Q-Park kun je parkeren in grote steden als Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Rotterdam en Maastricht. Maar er zijn ook parkeerplaatsen beschikbaar op Schiphol. Met zo’n zesduizend parkeergarages kun je een Q-Park tegenkomen in zo ongeveer alle Nederlandse steden. Dus of jij nu jouw auto wilt parkeren in Alkmaar, Naarden, Veenendaal, Leeuwarden, Didam, Eindhoven, Alphen aan de Rijn, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn, Emmen, Amstelveen, Hoogeveen, Enschede, Nieuwegein, Assen, Lochem, Amersfoort, Venlo, Zwolle, Roosendaal, Den Bosch, Amstelveen, Sittard, Bussum, Nunspeet, Roermond, Nijmegen, Ermelo of Deventer: er is altijd een parkeerplek beschikbaar bij Q-Park. 


Sommige van deze parkeerplaatsen zijn te vinden in een historisch stadscentrum, waar de parkeerplaatsen vaak schaars en duur zijn en waar het dus een extra groot voordeel is, als jij van te voren een parkeerplaats hebt gereserveerd en dus verzekerd bent van een plekje voor je auto. Andere parkeerplekken van Q-Park bevinden zich op een zogenaamd P&R-terrein: Park en Ride. Parkeerplaatsen zoals deze zijn doorgaans makkelijker bereikbaar en vaak ook goedkoper. Vanaf hier rij je makkelijk met het openbaar vervoer naar de locatie waar je moet zijn. 

Diensten van Q-Park
Heb je een abonnement van Q-Park, dan krijg je vele extra voordelen. Je kunt bijvoorbeeld een parkeerplaats reserveren, een waardekaart aanvragen en inrijden met je bankpas. Daarnaast beschikt Q-Park over plekken voor elektrisch laden. Ook is er een Q-Park App waarmee je nog beter gebruik kunt maken van de verschillende faciliteiten van Q-Park. En voor mensen die graag meer willen parkeren is er het Q-Park Spaarprogramma. Geen zin om langs een betaalautomaat te rijden en wil je liever direct in- en uitrijden? Met de Q-Park SmartCard kun je achteraf, 1x per maand betalen. Je vraagt de kaart gratis aan via de website van Q-Park.

Klachten, tips en complimenten over Q-Park
Q-Park heeft veel parkeergarages en parkeerplaatsen in stadsharten en op P&R-terreinen en bovendien veel faciliteiten en services. Maar hoe reageren ze als er iets niet helemaal goed gaat? Hoe kun je klachten indienen? En wat wordt daar dan mee gedaan? Hoe vraag je een abonnement aan en hoe kom je ervan af: kun je een abonnement opzeggen? Wat moet je doen als je auto is opengebroken of gestolen? Helpen ze dan goed?

Heb jij ervaring met Q-Park?
Dan zijn wij op zoek naar jou! Laat hier anderen weten of het wel zo’n goed idee is om je auto achter te laten bij Q-Park. Heb je een goede ervaring gehad bij Q-Park? Geef ze dan een mooi compliment in de vorm van een review! Juist een slechte ervaring gehad bij een Q-Park parkeergarage? Ook dan kun je dat hier laten weten, om een ander te waarschuwen of te helpen!

Is het wel veilig om te parkeren bij Q-Park? Parkeren in Amsterdam of Utrecht, waar kun je dan terecht? Wat zijn de parkeerprijzen? Lees de reviews!

}