NederlandReview

  Ervaringen Parkos

  Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Parkos.nl is geliefd en gehaat! Of toch niet? Meningen, oordelen en reviews! Op NederlanReview.nl tref je ze allemaal aan en kun je op een snelle en gemakkelijke manier een oordeel vormen over een onderneming en een bedrijf. Het helpt je natuurlijk om de onafhankelijke reviews te lezen en om zo een mening te krijgen van een bedrijf. Het is goed om ook een review op NederlandReview achter te laten. Zo is het juiste mogelijk om anderen te helpen en te laten zien wat jij van een bedrijf vindt. Natuurlijk mag een review goed of slecht zijn. Zo simpel is dat natuurlijk! Onafhankelijke beoordelingen vind je op NederlandReview.

  Over Parkos.nl

  Natuurlijk ga je niet iedere dag een parkeerplaats vergelijken. Het is daarom maar goed, dat er een site is als deze. Hier kun je namelijk volop parkeerplaatsen met elkaar vergelijken en ook gemakkelijk reserveren. Het is een mooie website waar je volop van kunt genieten. Er zijn natuurlijk vele voordelen, welke je krijgt als je via hun een parkeerplaats reserveert. Het is onder andere zo, dat alle parkeerplaatsen persoonlijk zijn geïnspecteerd. Daarnaast weet je zeker, dat je de beste deal krijgt en er ook altijd een plek is voor jou. Je kunt je reserveringen trouwens gratis aanpassen en annuleren

  Paris Rooftop Parkour POV ??

  De diensten van Parkos.nl

  Deze site maakt het mogelijk om op tal van vliegvelden een parkeerplaats te reserveren en te krijgen. Het gaat onder andere om de volgende vliegvelden:
  - Parkeren Schiphol
  - Parkeren Düsseldorf Airport
  - Parkeren Eindhoven Airport
  - Parkeren Zaventem
  - Parkeren Charleroi
  - Parkeren Rotterdam Airport
  - Parkeren Weeze Airport
  - Parkeren Vliegveld Keulen
  - Parkeren Frankfurt Airport
  Ze bieden een shuttle parkeerservice aan en ook een valet parkeren service. Het is gemakkelijk en fijn.

  Klachten, tips en complimenten over Parkos.nl

  Natuurlijk kan er een keer wat misgaan. Het is dan goed om dit kenbaar te maken. Op die manier is het namelijk mogelijk voor het bedrijf om het probleem op te lossen en te verhelpen. Het is voor hun een kans om je onvrede weg te nemen en om van jou een tevreden klant te maken.

  Heb jij ervaring met Parkos.nl?

  Doe het! Help anderen! Kies ervoor om jouw mening over dit bedrijf Parkos.nl op deze pagina achter te laten. Het is geweldig om te zien hoeveel meer reviews er dagelijks bijkomen van anderen over bedrijven. NederlandReview helpt mensen om een goed beeld te krijgen van een bedrijf gebaseerd op reviews van anderen. Ook bij het parkeren van een auto gebeurt dat!

  Kijk! Wist je dit al over dit bedrijf? Parkos.nl is geliefd en gehaat! Of toch niet? Meningen, oordelen en reviews! Allemaal op NederlandReview

  Parkos
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (285)

  8
  75% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  8.4
  Service
  rating
  7.6
  Prijs
  rating
  8.2
  Leveren
  rating
  7.4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Parkos

  Uw beoordeling

  parkeren schiphol

  Parkos Shuttle parkeren Schiphol.
  Ze hebben ons een uur lang laten wachten in de kou, ze zeggen dat er een grijs busje 3 x langs is gereden, dat wij alle 3 niet gezien hebben, en komen dan na een uur toevallig mensen afleveren en kunnen wij dus mee. als ik dan niet blij ben met deze service, moet ik me netjes gedragen. deze werkwijze bespaart ze dus een ritje. meest waardeloze oplichters. nooit meer.

  Door: M Maassen04-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5
  rating

  NIET DOEN

  3 dagen voor- en op de dag van afgifte meer dan 10 keer gebeld en er werd telkens niet opgenomen. Toen maar een email gestuurd, en daar pas 1 minuut voor afgiftetijd een antwoord gestuurd.

  Verder op de dag van terugkomst, netjes gebeld toen we op onze baggage aan het wachten waren. Dit moesten we doen, zodat de auto op tijd bij vertrekhal 2-3 zou staan.

  Wij hebben 1 UUR buiten moeten wachten!! 5x gebeld, telkens met het verhaal dat iemand onderweg was en dat het 11km van schiphol is. (Het is een zondag - amper iemand op de weg, dus hoezo moeten wij dan een UUR buiten wachten?!)

  Vervolgens komt meneer aan en rijd hij met de neus de stoep op, zo asociaal heb ik nog NOOIT iemand zien doen.

  Door: VN02-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Bestolen door Parkos tijdens reservering

  We hebben van 16-10-2021 tot en met 24-10-2021 een parkeerplaats bij Parkos gereserveerd. Bij terugkeer op 24-10-2021 werd ons voertuig afgeleverd aan ons. Bij de overname merkte mijn echtgenoot op dat diens gebedskralen die een hele grote emotionele waarde voor hem hadden waren verdwenen. Ze hingen bij vertrek nog aan de versnellingshendel. Dit is terstond teruggekoppeld aan de medewerker. Hij kon enkel zweren dat diegene die onze auto had opgehaald heel eerlijk was en nooit zoiets zou doen. Bij thuis aankomst bleek onze afstandsbediening van de garagedeur en ook de usb-stick met liedjes verdwenen te zijn.Gelukkig had ik op het laatste moment voor de zekerheid onze zonnebrillen in mijn tas gegooid. Hierna twee keer een gepleegd telefoontje en een e-mail met de klacht naar Centraal parkeren heeft niets opgeleverd. Centraal parkeren gaf aan dat Parkos binnen 1-3 werkdagen contact zou leggen hetgeen uiteraard niet is gebeurd. . Dat een dergelijk bedrijf mag opereren op het terrein van Schiphol en dat geen enkel aanspreekpunt aanwezig is die daadwerkelijk iets met de klachten doet is betreurenswaardig. De eerste paar dagen hebben we met een onbehaaglijk gevoel gezeten omdat je dan niet weet wat de intenties zijn bij het wegnemen van de afstandsbediening. Ondanks dat de goederen geen grote materiële waarde hadden voel je bestolen en bedonderd. Het feit dat geen enkel excuus komt en men niet probeert te achterhalen wat er mis is gegaan en wie hiervoor aansprakelijk is zegt naar mijn mening voldoende over het bedrijf. Mijn vertrouwen is volledig geschaad en ik wens met deze e-mail andere mensen te behoeden voor Parkos.

  Door: Yildiz30-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Parkeerkaart

  We kwamen 's nachts aan en stonden, samen met nog 4 andere auto's voor een dichte poort. We konden de parkeerplaats niet op want we hadden geen QR code doorgestuurd gekregen. We hebben gebeld en ons werd kortaf verteld dat we maar moesten wachten tot er een bus aan kwam.
  Op de terugweg belden we nadat we onze bagage hadden opgehaald naar het aangegeven nummer dat in de mail stond. In deze instructie stond dat je telefonisch contact moest zoeken om opgehaald te worden. Dit bleek achterhaalde informatie en niet correct. We moesten wederom naar het afzetpunt, daar stond de bus die ons naar de parkeerplaats bracht.
  Aangekomen bij onze auto wouden we wegrijden, helaas konden we niet wegkomen omdat je bij het uitrijden een QR code nodig had, die wij nooit hadden ontvangen. We hadden geluk dat de buschauffeur de slagboom voor ons kon openen.
  Kortom; geen geoliede machine, terwijl je voor deze service wel €75,- betaald

  Door: Anouk Woordes24-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Parkeren schip

  2x voor slagboom gestaan omdat we geen qrcode ontvangenhadden. Op de heenweg belden we en kregen we te horen dat de beste man het druk had dus moesten we het maar uitzoeken. Uiteindelijk gered door de buschauffeur. Op de terugweg werden we Uiteindelijk wel op afstand er uit gelaten met de opmerking Parkos zeker...eens en nooit meer.

  Door: Annette Oosting07-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Parkos

  Zeer slechte ervaring met Parkos!
  Mijn reservering is niet doorgegeven aan de parkeerplaats. Hierdoor kon ik mijn auto niet op de door mijn gereserveerde plek parkeren. Voor het 4 dubbele aan parkeerkosten noodgedwongen op het vliegveld moeten parkeren. Parkos schuift het af op de parkeerbeheerder, terwijl duidelijk is dat Parkos nooit heeft laten weten dat ik daar een reservering heb. Ze willen ook niet delen in de extra parkeerkosten. Wees gewaarschuwd!!

  Door: Tarik 15-04-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2.5
  rating

  Parkeer parkos


  Ik heb een parkeerplek gereserveerd op parkos.nl van 28-01-2021 tm zondag 07-02-2021. Ik moest bellen als mijn bagage compleet was voor de shuttle service.
  Ik heb ze gebeld maar bagage duurde wat langer, dus ik heb uiteindelijk weer gebeld en het was na 9.

  Opeens vond meneer het niet meer veilig en kon mij niet komen halen van schiphol. Terwijl andere shuttles wel gewoon reden. Ik heb hem aangegeven dat het hiervoor wel kon en of het te maken heeft met een werkgeversverklaring die hij niet kon regelen vanwege niet legaal werkende medewerkers.

  Ik heb hem voorgesteld om dan mijn taxi te betalen wat meneer ook niet heeft geaccepteerd. Hij heeft me uitgescholden en gezegd dat ik hem niet meer moet bellen en heeft opgehangen. Ik heb een taxi moeten regelen en voor €42 ben ik naar de parkeerterrein gebracht in aalsmeer. Helaas is dit ook niet vergoed, noch parkos noch de aanbieder die me liet zitten op vliegveld willen dit vergoeden.

  In de voorwaarden staat dat er om de half uur een shuttle rijdt maar helaas wordt niks waargemaakt.

  Door: Mes12-02-2021
  uxsnsdtuoz23-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Parkeren bij Park 'Ami via Parkos

  We hebben vorig jaar via Parkos.be bij Park ' Ami in Fleurus (bij charleroi) geparkeerd. Na drie dagen zien we de auto en is deze van voor naar achter beschadigd. Ipv aansprakelijkheid erkennen, worden we bedreigd (in het bijzijn van onze kinderen). Politie erbij, schade echter nog steeds niet vergoed en parkos is nergens te bekennen.

  Door: Bas Krijnen15-04-2020
  HM van Butzelaar31-08-2020

  Gewoon oplichting, in november 2019 via Parkos geregeld dat de auto op adres moest worden ingeleverd,daar was niemand, uiteindelijk zelf op parkeerplaats van Schiphol geparkeerd, extra voor betaald en nooit meer iets van Parkos gehoord. In mijn ogen niet in trappen zijn gewoon oplichters.

  ffgutzbfcq23-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Reservering via parkos bij park-safe

  Slechte service.

  Erg onduidelijke en wijkt af van de normale parkeerplaatsen. Bij mijn boeking had ik onze aankomsttijd doorgegeven en er voor gezorgd op deze tijd daar te zijn en dat klopte op de minuut, maar we hadden een half uurtje voor tijd moeten bellen. Dit niet gedaan omdat onze tijd niet afweek met wat we hadden afgesproken. Meneer heeft ons ruim drie kwartier laten wachten, waardoor we erg laat waren bij het inchecken en dus niet bij elkaar zaten.

  Bij terugkomst netjes gebeld na de landing, moesten terug bellen wanneer we de koffers hadden dit was 15 minuten later. Meneer gaf door terminal 2 abflught aan het einde. Daar stopte meer busjes dus dachten we dat we goed stonden en al die keren elders was dit ook altijd bij de abflught terminal.

  Na 30min geen bus opnieuw gebeld, meneer was al weer weg want zag ons niet, heeft ons ook niet gebeld waar we bleven. Nou goed we moesten naar de departure terminal 2 dat was boven. Nu hadden we opa ook bij en die kan slecht lopen zodat we steeds de rolstoel moeten regelen. Dus duurde even. Meneer was hiervan op de hoogte.

  Na ongeveer 10 min kwam hij aangereden, scheldend en tierend dit hadden we nog nooit meegemaakt. Zijn ook nog niet van Keulen gevlogen en hij had duidelijk gezegd terminal 2 abflught. Hij heeft geen hulp geboden met de koffers ect opende nog eens geen deur of klep en ook geen helpende hand aan opa. Daarna moest hij 2 euro hebben, maar wij begrepen niet waarvoor. Dus zeiden nee. Was niet onze schuld, hij gaf ons verkeerde informatie. Toen lipe hij gewoon boos weg en liet ons achter in zijn busje. Even later kwam hij weer terug. En viel boos uit tegen mijn man, die verzocht hem ons gewoon fatsoenlijk te woord te staan, en gewoon normaal een gesprek te voeren en even rustig uit te leggen wat nu het probleem was. Maar de man is niet voor reden vatbaar. We hebben hem de twee euro gegeven. meteen daarna komt ie weer terug het was niet hoed hij moest 4 euro hebben. We hebben het zo gelaten waren allemaal moe en willen naar huis.

  Bij aankomst parkeer terein. Ook toen heeft hij niet geholpen, geen woord meer gezegd niks.

  Toen de auto's buiten het terrein stonden. Ging het hek dicht. En scheurde hijboos weg. We hebben in het donker onze koffers ingeladen en zijn naar huis gegaan.

  Voor ons nooit meer parkeren bij deze brutale man.

  Door: Manon Raaijmakers04-03-2020
  ugpnbfnvvw23-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Parkeren Eindhoven airport

  S ochtends om 4.30 was er iemand keurig op tijd om de auto plus sĺeutels in ontvangst te nemen. Bij aankomst stond de auto weer netjes op tijd op de parkeerplaats.
  Enige nadeel achteraf is dat we geen bewijs van afgifte hebben gekregen met gegevens van onze auto.

  Door: Kees Speksnijder25-02-2020
  benrgykrus23-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Parkeren bij Parkos Düsseldorf

  Super tevreden !!! Alles is goed geregeld. Breng en ophaalservice een dikke prima. We gaan zeker hier gebruik van maken.

  Door: Haeke25-02-2020
  ezosgoqdkw23-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  parking Zaventem

  We hebben ruim een uur gewacht voor de parking voor iemand in de ochtend om ons auto kunnen neerzetten en de shuttle naar de vliegveld ,maar helaas kwam niemand opdagen . Ook samen met een andere wachtende familie hadden wij richting de vliegveld gereden en daar gelukkik nog kunnen parkeren (3x zo duur zoals geplanned) . Parkos na de klacht heeft ons reservering terugbetaald ,maar ondertussen hebben wij ook onnodig extra kosten gemaak en ze hebben ons doorgewezen dat wij nog een e-mail moeten sturen naar een duitse e-mail adres (die antwoord natuuurlijk ook niet). Slecht bedrijf ,liever meer betalen en dichterbij in de vliegveld parkeren volgende keer .

  Door: Ildiko Pap11-02-2020
  fmkrvfrual23-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Parkos Rozenburg Schiphol Brutaal, Onbeshoft, crimineeltjes,Discriminatie , wanhoop, wegrennen van Parkos Schiphol Rozenburg , crimineeltjes

  Nooit meer boeken met Parkos !! Het zijn inderdaad kleine crimineeltjes chauffeur tussen 20 en 30 jaren! In Parkos Shiphol , aalsmeerderweg in Rozenburg parkeerterrein Zetten je auto als hun beheer tijden ons verbijf op vakantie (4 dagen ) hebben ze (medewerker) 11km met ons auto gereden op sport functie waaroom weet we nog steeds niet (ons auto last mercedes ) !! Op ons retour van vakantie , ophaal Snotman onbeshoft komt ons ophalen op Schiphol zonder hello , zonder word binnen 8 minuutjes waren we op de parkterrein van Rozenburg , hij heeft ons sleutel terug gegeven klaar ! Zonder uitleg we konden
  We lopen naar ons auto dit al buiten op syraat stond mij man gaat ons auto started direct zien we dat bepaalde functies van ons auto zijn veranderd, mode confort is veranderd naar mode sport rijden! extra kilometers 11km , meder bezine alsof onze auto van hun beheer was ! Toen me man en ik (familly met 2 kinderen) teleurgesteld waren,
  meer informatie wild hebben dat ze 11km hebben gerede , stuk of 5 gasten max 25 jaren , stelletjes onbeshoft kleine crimineeltjes lachen ons uit ! special éen medewerker brutaal, onbeshoft jongen van 28 jaren zonder uitleg
  Begin on beledigden van "KanKer FRAns, rootlop , we gaan jullie in elkaar slaan..... " deze personnel werk bij parkos als professionele ,hoe kan dat ?? Parkos medewerker zijn zeer agressief en wilden vechten met mijn echtgenoot !
  We zijn en Franse familly dit in Nederland hebben gewoond maar dit hebben wij nooit mee gemaakt in NL! maar wat we hier hebben meemaakte is waardeloos, ongeloofelijk en discriminatie ..
  Via mooi uitziende site geboekt en paar reviews op website weinig over gevonden ! Nu begrijp ik waaroom ze geef ons niet de mogelijkheid to review direct via ze website , dat is bijna altijd !
  Na 4 dagen vakantie met oud en niew 2020, onze auto stond buiten
  en gebruikt als hun beheer! Behalf 1 jong mederwerker kwam Bij ons ! In de voorwaard staat kan dat Sommige automobilisten geven hier kennelijk hun sleuteltje, blijkbaar leeg aan uw auto of ze der mee willen spelen !
  Bref, één grote troep crimineeltjes, onprofessionele, Medewerkers zijn allemaal boefjes tussen de 18 en 25, die zich niets aantrekken en maar één doel voor ogen hebben, zoveel mogelijk auto's laten parkeren !AUB Maar als je dit leest, dan ben je gewaarschuwd!!!tijdens uw verblijf op vakantie werd uw 100% zeker gebruikt voor persoonlijke doeleinden! Nooit bij Parkos boeken!!! Zijn boefjes , kleine crimineeltjes dit geen waarder hebben !!
  Nog éen ding : hoop we dat ze geen snelheid controle hebben gereden met ons auto anders deze ervaring gaat direct naar de rechtzaken !! Wegrennen ,onze behoordeel review 0

  Door: Nas02-01-2020
  Marianne07-01-2020

  Ik heb precies dezelfde ervaring mee gemaakt toevallig ook een hoop km extra met onze auto mee gereden. Het is onprofessioneel bedrijf, met een hoop leugens. Ze hebben onze auto met krassen terug gegeben zonder controle, een hoop extra Km , en met andere functies gereden bwv. Radio en auto opties. Een is gewoon SCHANDALIG !!!!!! nooit meer nog lieverd mijn auto thuis laten en met ander vervoer komen. Dan maar safe de auto achter laten. Het valt me niet tegen dat andere klanten hetzelfde hebben meegemaakt. NOOIT MEER. PS: WEG RENNEN NU JE NOG KAN !!!!!!!!! ORDEEL : 0/0

  Olivia 07-01-2020

  They took advantage of our car too. HUSTLE!!!!

  abedgldgvr23-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Parkeren Frankfurt

  Verschikelijk! Geen antwoord op het valetnummer gegeven door Parkos wanneer ik in Frankfurt lande. Onmogelijk om Parkos te bereiken gedurende de weekend. Na 7 uren heb ik mijn wagen teruggevonden nadat ik klacht had ingedient bij de policie. De policie vertelde me dat het vaak gebeurde bij Parkos; valse valetten die u wagen nemen. Heel serieuse onderneming! Daarop was het in de komende dagen onmogelijk om een antwoord te hebben. Kosten worden niet terugbetaald. Een absolute misluk!

  Door: Pierre Dessy 08-11-2019
  gfrhbecorg23-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  4
  rating

  Parkos parkeren kost een uurtje extra

  Zowel heen als terug kostte het bijna een uur. Heen 35 moeten wachten in Uithoorn tot er een shuttle naar de luchthaven ging en 20 minuten in een volgepropte bus gezeten. Terug hetzelfde. Ik betaal liever meer voor een kortere wachttijd.

  Door: Simone van Raaij24-09-2019
  pasfiajnhp23-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  Valet parking Parkos Schiphol

  De chauffeur was te laat bij het ophalen en bij het terugbrengen. We hebben bijna een uur staan wachten. En mijn land rover defender had veel meer kilometers gereden dan ik had verwacht voor een ritje van Schiphol naar Nieuw-Vennep en terug.
  Toen ik thuis kwam en ging inparkeren hoorde ik een vreemde tik in de wielen. Het was erg laat en ik wilde slapen dus ik gaf er geen aandacht aan. De volgende dag werd het geluid alleen maar luider en ben ik goed gaan zoeken en wat bleek nu. De chauffeur van Parkos heeft het differentieel vast gezet waardoor mijn wielen niet vrij konden draaien. Al met al ben ik erg ontevreden en zal parkos niet aanbevelen.

  Door: Vincent22-09-2019
  eeenxryymu23-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  parkeren bij theshuttleguys in Uithoorn

  8 dagen geparkeerd bij de shuttleguys in Uithoorn.
  Geboekt via internet met behoud van de autosleutel.
  Keurig nette mensen, alles volgens afspraak, shuttle snel en stipt op tijd, zowel heen als terug. Retourvlucht was 00,15 in de nacht.
  Prijs was op moment van reserveren de goedkoopste van allemaal.
  Bedrijf is echt aan te bevelen en kom er zeker terug.

  Door: Marcel Eldik18-09-2019
  thltjdwkhl23-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8.5
  rating

  Valer parking

  Ga nooit in zee met deze oplichters. Ik heb op Düsseldorf AirPort tevergeefs staan wachten om mijn auto op te laten ophalen. Uiteindelijk heb ik mijn auto op een parkeerplek moeten plaatsen voor €34 per dag voor 2 weken, omdat ik anders mijn vlucht had gemist.
  Parkos zegt hiervoor niet verantwoordelijk te zijn en wil de door mij extra gemaakte kosten door haar toedoen niet vergoeden.
  Bij navraag op Düsseldorf AirPort bij de parkeer beheerder waar mijn auto nu stond, werd aangegeven dat zij dagelijks met mensen te maken hebben die door Parkos zijn opgelicht.
  GA DUS NIET IN ZEE MET DEZE MALAFIDE OPLICHTERS!

  Door: Frank19-08-2019
  tiqqkqhlcj23-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Geen

  Slecte service. Kennen bij Schiphol niet fatsoenlijk nederlands. Auto onder bomentroep. Nee geen Parkos meer.

  Door: P.Uitdenbroek30-05-2019
  ykhljbacrq23-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Walgelijk bedrijf


  Walgelijk bedrijf! In januari een parkeerplaats bij Zavethem geboekt.
  Onderweg naar Brussel kregen we een sms dat onze reservering gecanceld werd!! Alle parkeerplaatsen bij Zavethem zaten vol!
  4 maanden van tevoren geboekt en op het laatste moment cancelen
  Parkos, bedankt voor het fijne begin van onze vakantie.
  Wijze raad, reserveer nooit via Parkos! Ze laten je smoren, nemen geen telefoon op!, MIJD PARKOS!

  Door: Gerard04-05-2019
  btlsshhdtx23-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  5.5
  rating

  FAQ

  Is Parkos een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 285 ervaringen geplaatst over Parkos. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Parkos actief?

  Parkos is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Parkos gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.