ParkCare

8.4
8.9

Bestellen

8.1

Service

8.4

Prijs

8.2

Levering

88.4%

Zou hier weer kopen

ParkCare

Wanneer je gaat vliegen omdat je op vakantie gaat of voor een zakenreis, dan wil je natuurlijk graag je auto veilig in de buurt van het vliegveld parkeren. Er zijn echter steeds meer parkeeraanbieders op de markt, en het is moeilijk om uit te vinden welke nou de goedkoopste en meest betrouwbare is. Daarom is er ParkCare, een website die deze aanbieders voor jou vergelijkt en waar je direct een parkeerplaats kunt reserveren. Wat andere klanten van deze service vinden lees je hier.

Over ParkCare

 
Bij ParkCare kun je voordat je op reis gaat met het vliegtuig vanuit Nederland, Belgie of Duitsland een parkeerplaats reserveren. Op de gebruiksvriendelijke website kun je heel gemakkelijk de goedkoopste aanbieders vinden, zij controleren dagelijks de verschillende parkeeraanbieders op hun betrouwbaarheid, service en prijs. Zo hoeft de klant zelf niet meer te zoeken naar de beste en goedkoopste aanbieder per vliegveld, maar komt alles samen op één plek. Voor het reserveren van een parkeerplaats via ParkCare betaal je geen extra boekingskosten.

Diensten

 
Wanneer je op reis gaat met het vliegtuig en een parkeerplaats wilt reserveren dan kun je dit regelen via de website van ParkCare. Ze bieden parkeerplaatsen aan van ruim 100 parkeeraanbieders bij of op de volgende luchthavens:

 • Schiphol
 • Maastricht
 • Eindhoven
 • Rotterdam
 • Groningen
 • Weeze
 • Düsseldorf
 • Keulen
 • Zaventem
 • Charleroi
 • Hahn
 • Frankfurt am Main

Je kunt heel eenvoudig op de website boeken door een zoekscherm in te vullen. Daar kies je eerst voor het betreffende vliegveld en daarna vul je de datum van vertrek en aankomst in. Vervolgens klik je op ‘Vergelijk’. Het systeem gaat dan meteen op zoek naar de beschikbare opties. Bij alle opties zie je de plus- en minpunten. Wanneer je een keuze hebt gemaakt, klik je eenvoudig op ‘reserveer’, waarna je je boeking af kunt ronden. Je kunt bij ParkCare betalen met iDeal, Creditcard of PayPal. Naast de website hebben ze ook een App voor Android en iOS die je kunt gebruiken om te reserveren.

Parkeervormen

 
Je kunt voor verschillende parkeervormen kiezen. Zo kun je kiezen voor een parkeerplaats waar vandaan je met een shuttlebus naar het vliegveld wordt gebracht, en na de reis ook weer op wordt gehaald. Daarnaast is er nog Valet Parking. Daarbij parkeer je voor de deur van het vliegveld en geef je je sleutel af. De parkeerdienst zorgt er dan voor dat je auto naar een veilige parkeerplaats wordt gebracht, na de reis staat de auto weer voor je klaar bij de uitgang van het vliegveld. Soms zijn er ook Park & Walk parkeerplekken beschikbaar, waar je dus op loopafstand van het vliegveld kunt parkeren. De laatste optie is park, sleep en fly. Dit is vooral handig als je ver moet rijden naar het vliegveld en vroeg moet vliegen. Je slaapt dan in een hotel vlakbij het vliegveld waar je auto voor een bepaalde tijd gratis of tegen een gering bedrag mag blijven staan.

Klachten

 
Bij ParkCare is een klantenservice beschikbaar op werkdagen die je graag helpt bij vragen over een reservering, parkeeraanbieder of de website. Voor klachten kun je contact met ze opnemen via het contactformulier. Een klacht wordt bij ParkCare binnen zeven werkdagen behandeld. Lukt het niet om de klacht onderling op te lossen, dan kun je het geschil bij de Geschillencommissie (SGC) voorleggen.

Laat hier jouw mening over ParkCare horen!

Wat zijn de ervaringen met de parkeerservice van ParkCare? Raden klanten die deze dienst al eens gebruikt hebben het aan anderen aan of juist niet?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (43)

Anderen bekeken ook