NederlandReview

  Ervaringen MTc - Multitankcard

  Ontdek de mogelijkheden van dit bedrijf! Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview.nl. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Lees echter meer over dit bedrijf.

  Over MTc

  De afkorting MTC staat voor Multi Tank Card. Het bedrijf is de marktleider in zakelijke mobiliteit en ze willen haar marktleiderschap vasthouden door een nog breder pakket van diensten en informatie aan hun klanten aan te bieden.

  Het bedrijf helpt de medewerker en ook de werkgever. Ze zorgen voor de betalingen van de nota’s van de rekening van de werkgever welke de medewerkers moeten maken voor hun werk. De medewerkers rekenen snel en gemakkelijk af. Het grootste deel zijn natuurlijk travel en entertainment uitgaven. Travel neemt het leeuwendeel van de kosten voor hun kiezen.


  Er zijn volop mobiliteitsdiensten waar je gebruik van kunt maken. Het gaat om het tanken, elektrisch laden, autowassen, een pechhulp, parkeren en ook onderhoud. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de OV diensten, trein bus, tram en de metro. Er zijn zelfs deur tot deur oplossingen met een taxi, gehuurde fiets en stalling of het huren van een auto voor een korte termijn. Je kunt zelfs een kantoorruime voor een korte tijd huren.

  Het gaat allemaal om efficiëntie en gemak. Alles wordt administratief goed vastgelegd en de werkgever kan alles financieel verrekenen en ook de BTW terugvorderen. Het is zelfs mogelijk om een lease maatschappij te koppelen aan de dienstverlening van dit bedrijf.

  Rayen Panday - Tanken

  Diensten van MTc

  Dit bedrijf vindt het belangrijk om duurzaamheid hoog in het vaandel te hebben en het beschermen van het milieu. Ze streven naar duurzame mobiliteitsoplossingen. Er is zelfs een App om je te helpen om zuiniger te rijden door je inzicht te geven in het tankgedrag en het brandstofgebruik. Het helpt allemaal om de wereld groen te houden.

  Ook heeft het bedrijf duurzame laadpunten waarbij je de auto met groene stroom van Nederlandse windparken kunt opladen. Je rijdt dus duurzaam met een Hollandse wind in je rug. Lekker!

  Het bedrijf heeft een zeer uitgebreid pakket van diensten. De tankpas is natuurlijk de basis voor het geheel. Er zijn echter nog veel meer diensten waar je gebruik van kunt maken.

  Klachten, tips en complimenten over MTc

  Wanneer je een klacht hebt dan kun je ze een brief sturen, een mail of een belletje geven. Het is dan mogelijk om te ontdekken hoe het probleem uit de wereld geholpen kan worden.

  Heb jij ervaring met MTc?

  Een oordeel, een mening? Wat vinden anderen van MTc? Wat vinden anderen van dit bedrijf? Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien hoe ook jij een ander kunt helpen door jouw mening te delen over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij een ander graag helpt met jouw mening over dit bedrijf. Het kan allemaal op NederlandReview.

  Lees hier de beoordelingen van echte klanten van MTc. Is deze MultiTankcard echt een uitkomst? Bespaar je geld met de Mobiliteitspas? Wil jij zo™n tankpas?

  MTc - Multitankcard
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (8)

  3.8
  38% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  3.6
  Service
  rating
  3.8
  Prijs
  rating
  4
  Leveren
  rating
  4

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over MTc - Multitankcard

  Uw beoordeling

  Woeker kosten MTC DKV

  Kom er met de afrekening achter dat en tot 15 cent per liter op de pompprijs in Belgie geslagen wordt. Dit voor een simpele betaling uit te voeren; Ik vind dit woeker.

  Door: EK11-12-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Commercieel interessant maar service wanhopig en slechte back-office

  Begin er niet aan, als er iets fout loopt dan kom je er niet meer vanaf. Oplopende kosten omdat zij de koppelingen tussen commerciele producten en administratieve verwerking niet voor elkaar hebben.

  Verwacht je een credit houden ze vervolgens geen rekening mee en zetten de vordering veel te snel door naar Graydon.

  Dramatisch slecht en niet van deze tijd

  Door: Robert23-08-2018
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Voorschot kwijt

  Men moet een voorschot betalen........... Deden al mijn klanten dat ook maar.
  Dit is dus de nieuwe zakelijke wereld. Beter om een tankpas bij een lokale tankstation te bestellen, gaat MTC op de fles dan kun je fluiten naar die 150 euries.

  Door: Trucker17-11-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Klant is hofnar

  In de vakantieperiode werd een incasso van een niet goed doorvoede rekening een keer gestorneerd. Ondanks verzoek facturatie naar maandelijks te zetten en evt borg bij te storten zodat dit mogelijk gemaakt kon worden vond MTC het nodig om binnen 10 dagen na de openstaande factuur en binnen 3 dagen na de herinnering (waar je dan blijkbaar direct voor achter je computer moet springen) mijn tankpas en laadpas te blokkeren. Om weer gebruik te maken van de diensten mocht ik na betaling van het nog geen tien dagen openstaande bedrag "heractiveringskosten" betalen. Ideaal voor ZZP-ers? Het is jammer dat er geen nullen gegeven kunnen worden.

  Door: Patrick20-05-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  afboeken /ipv bijboeken

  Mtc heeft het rekening nummer waar men mij op kon uitbetalen voor declaraties zoals stroomafname van een Laadpaal van mijn eigen Net gebruikt om alle tankkosten van mijn werkgever te innen.
  Gelukkig had ik dit bedrag niet op mijn rekening staan.
  Nu betalen ze mij niet meer uit en hebben mijn MTC Nuon pas geblokkeerd omdat ik dit onterecht te incasseren bedrag niet kon betalen.
  Als dit de manier is om met gegevens om te gaan , dan is er echt iets mis met de interne veiligheid.

  Door: andries08-04-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Misleidende reclame

  Ik had voor mijn nieuwe auto een tank card besteld bij MTC. Deze zou na ontvangst van de borg naar mij worden opgestuurd. Toen ik wel al mijn auto binnen had maar de tank card nog niet heb ik gebeld waar de kaart bleef want de EUR 150 borg was al van mijn rekening afgeschreven. De juffrouw aan de telefoon vertelde me dat de kaart pas opgestuurd zou worden 5 dagen na de incasso............................ Hierover heb ik in de wervingscampagne voor nieuwe klanten niets gelezen en wegens gebrek aan vertrouwen heb ik direct mijn contract weer opgezegd. 5 dagen verder heb ik de terugbetaling van de toegezegde EUR 150 nog niet ontvangen. Onbetrouwbare toko.
  Inmiddels al een kaart van de concurrent ontvangen en dat werkt prima. zonder borg.

  Door: Kees Smit01-02-2017
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  tankpas en parkeren

  Erg handig en de service is goed hier. Facturen zien er in orde uit, kan direct door naar mijn belastingadviseur.
  Neemt enorm veel lasten en gedoe uit handen, ideaal, dan kan ik mij op andere zaken richten

  Door: J. van der Poel27-12-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  MultiTankcard ideaal voor ZZP'ers

  Al enkele jaren ben ik werkzaam als ZZP'er in de bouwbranche. Hiervoor moet ik naar vrijwel alle uithoeken van Nederland, waardoor ik ook bij veel verschillende tankstations moet tanken. Ik kan overal wel een pasje aanvragen, maar dan puilt mijn portemonnee straks ook uit van de pasjes. Via een zakenrelatie werd ik gewezen op MultiTankcard. Dit is voor mij echt een uitkomst. Ik kan er niet overal mee tanken, maar kan er ook nog eens overal mee parkeren. Kan de pas zelfs gebruiken om mijn auto te wassen in de wasstraat. Wat een geweldige uitvinding.

  Door: W. Pulpers11-11-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  7.5
  rating

  FAQ

  Is MTc - Multitankcard een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 8 ervaringen geplaatst over MTc - Multitankcard. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.8 gekregen, waarbij 38% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is MTc - Multitankcard actief?

  MTc - Multitankcard is vooral actief in de categorie Autodiensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Overige Autodiensten

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van MTc - Multitankcard gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.