MTc - Multitankcard

3.3

Bestellen

3.6

Service

3.8

Prijs

3.8

Levering

33.3%

Zou hier weer kopen

MTc - Multitankcard

Ontdek de mogelijkheden van dit bedrijf! Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is. Kijk hoe je met de reviews van anderen kunt ontdekken hoe ook jij ook een beter oordeel over dit bedrijf kunt vormen. We weten zeker dat je ook gebaat zult zijn met deze optie. Kies ervoor om de mogelijkheden te gebruiken van deze site en van NederlandReview.nl. Vervolgens kun je op hun eigen site kijken om het beeld aan te vullen. Wanneer je ze natuurlijk al wel kent en een mening over ze hebt dan kun je deze mening op onze website achterlaten. Het is goed om te zien wat er allemaal kan! Lees echter meer over dit bedrijf. 


Over MTc

De afkorting MTC staat voor Multi Tank Card. Het bedrijf is de marktleider in zakelijke mobiliteit en ze willen haar marktleiderschap vasthouden door een nog breder pakket van diensten en informatie aan hun klanten aan te bieden. 


Het bedrijf helpt de medewerker en ook de werkgever. Ze zorgen voor de betalingen van de nota’s van de rekening van de werkgever welke de medewerkers moeten maken voor hun werk. De medewerkers rekenen snel en gemakkelijk af. Het grootste deel zijn natuurlijk travel en entertainment uitgaven. Travel neemt het leeuwendeel van de kosten voor hun kiezen. 
Er zijn volop mobiliteitsdiensten waar je gebruik van kunt maken. Het gaat om het tanken, elektrisch laden, autowassen, een pechhulp, parkeren en ook onderhoud. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de OV diensten, trein bus, tram en de metro. Er zijn zelfs deur tot deur oplossingen met een taxi, gehuurde fiets en stalling of het huren van een auto voor een korte termijn. Je kunt zelfs een kantoorruime voor een korte tijd huren. 


Het gaat allemaal om efficiëntie en gemak. Alles wordt administratief goed vastgelegd en de werkgever kan alles financieel verrekenen en ook de BTW terugvorderen. Het is zelfs mogelijk om een lease maatschappij te koppelen aan de dienstverlening van dit bedrijf. 


Diensten van MTc

Dit bedrijf vindt het belangrijk om duurzaamheid hoog in het vaandel te hebben en het beschermen van het milieu. Ze streven naar duurzame mobiliteitsoplossingen. Er is zelfs een App om je te helpen om zuiniger te rijden door je inzicht te geven in het tankgedrag en het brandstofgebruik. Het helpt allemaal om de wereld groen te houden. 


Ook heeft het bedrijf duurzame laadpunten waarbij je de auto met groene stroom van Nederlandse windparken kunt opladen. Je rijdt dus duurzaam met een Hollandse wind in je rug. Lekker! 


Het bedrijf heeft een zeer uitgebreid pakket van diensten. De tankpas is natuurlijk de basis voor het geheel. Er zijn echter nog veel meer diensten waar je gebruik van kunt maken. 


Klachten, tips en complimenten over MTc

Wanneer je een klacht hebt dan kun je ze een brief sturen, een mail of een belletje geven. Het is dan mogelijk om te ontdekken hoe het probleem uit de wereld geholpen kan worden. 


Heb jij ervaring met MTc? 

Een oordeel, een mening? Wat vinden anderen van MTc? Wat vinden anderen van dit bedrijf? Het is goed om de mogelijkheden te ontdekken en om te zien hoe ook jij een ander kunt helpen door jouw mening te delen over dit bedrijf. We weten zeker, dat ook jij een ander graag helpt met jouw mening over dit bedrijf. Het kan allemaal op NederlandReview. 


Lees hier de beoordelingen van echte klanten van MTc. Is deze MultiTankcard echt een uitkomst? Bespaar je geld met de Mobiliteitspas? Wil jij zo™n tankpas?

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (9)

Tank kaart

Slechte service. Jaren lang klant geweest, bel je op om op te zeggen, krijg je te horen dat je ineens klant bent van Move move of iets dergelijks. U heeft nieuwe pasjes ontvangen krijg ik als reactie. Ik zeg ja, weet u van wie en wat daarop staat ..... Multitankcard. Wat een kl.... bedrijf. (u krijgt een mail met daarin info hoe u op kunt zeggen en bij wie). Zo slecht. Ik adviseer om dit bedrijf links te laten liggen, zij verdienen geen klanten.

G

Gerben

21-09-2022

0

Woeker kosten MTC DKV

Kom er met de afrekening achter dat en tot 15 cent per liter op de pompprijs in Belgie geslagen wordt. Dit voor een simpele betaling uit te voeren; Ik vind dit woeker.

E

EK

11-12-2018

0

Commercieel interessant maar service wanhopig en slechte back-office

Begin er niet aan, als er iets fout loopt dan kom je er niet meer vanaf. Oplopende kosten omdat zij de koppelingen tussen commerciele producten en administratieve verwerking niet voor elkaar hebben. Verwacht je een credit houden ze vervolgens geen rekening mee en zetten de vordering veel te snel door naar Graydon. Dramatisch slecht en niet van deze tijd

R

Robert

23-08-2018

0

Voorschot kwijt

Men moet een voorschot betalen........... Deden al mijn klanten dat ook maar. Dit is dus de nieuwe zakelijke wereld. Beter om een tankpas bij een lokale tankstation te bestellen, gaat MTC op de fles dan kun je fluiten naar die 150 euries.

T

Trucker

17-11-2017

0

Klant is hofnar

In de vakantieperiode werd een incasso van een niet goed doorvoede rekening een keer gestorneerd. Ondanks verzoek facturatie naar maandelijks te zetten en evt borg bij te storten zodat dit mogelijk gemaakt kon worden vond MTC het nodig om binnen 10 dagen na de openstaande factuur en binnen 3 dagen na de herinnering (waar je dan blijkbaar direct voor achter je computer moet springen) mijn tankpas en laadpas te blokkeren. Om weer gebruik te maken van de diensten mocht ik na betaling van het nog geen tien dagen openstaande bedrag "heractiveringskosten" betalen. Ideaal voor ZZP-ers? Het is jammer dat er geen nullen gegeven kunnen worden.

P

Patrick

20-05-2017

0

afboeken /ipv bijboeken

Mtc heeft het rekening nummer waar men mij op kon uitbetalen voor declaraties zoals stroomafname van een Laadpaal van mijn eigen Net gebruikt om alle tankkosten van mijn werkgever te innen. Gelukkig had ik dit bedrag niet op mijn rekening staan. Nu betalen ze mij niet meer uit en hebben mijn MTC Nuon pas geblokkeerd omdat ik dit onterecht te incasseren bedrag niet kon betalen. Als dit de manier is om met gegevens om te gaan , dan is er echt iets mis met de interne veiligheid.

A

andries

08-04-2017

0

Misleidende reclame

Ik had voor mijn nieuwe auto een tank card besteld bij MTC. Deze zou na ontvangst van de borg naar mij worden opgestuurd. Toen ik wel al mijn auto binnen had maar de tank card nog niet heb ik gebeld waar de kaart bleef want de EUR 150 borg was al van mijn rekening afgeschreven. De juffrouw aan de telefoon vertelde me dat de kaart pas opgestuurd zou worden 5 dagen na de incasso............................ Hierover heb ik in de wervingscampagne voor nieuwe klanten niets gelezen en wegens gebrek aan vertrouwen heb ik direct mijn contract weer opgezegd. 5 dagen verder heb ik de terugbetaling van de toegezegde EUR 150 nog niet ontvangen. Onbetrouwbare toko. Inmiddels al een kaart van de concurrent ontvangen en dat werkt prima. zonder borg.

K

Kees Smit

01-02-2017

0

tankpas en parkeren

Erg handig en de service is goed hier. Facturen zien er in orde uit, kan direct door naar mijn belastingadviseur. Neemt enorm veel lasten en gedoe uit handen, ideaal, dan kan ik mij op andere zaken richten

J

J. van der Poel

27-12-2016

0

MultiTankcard ideaal voor ZZP'ers

Al enkele jaren ben ik werkzaam als ZZP'er in de bouwbranche. Hiervoor moet ik naar vrijwel alle uithoeken van Nederland, waardoor ik ook bij veel verschillende tankstations moet tanken. Ik kan overal wel een pasje aanvragen, maar dan puilt mijn portemonnee straks ook uit van de pasjes. Via een zakenrelatie werd ik gewezen op MultiTankcard. Dit is voor mij echt een uitkomst. Ik kan er niet overal mee tanken, maar kan er ook nog eens overal mee parkeren. Kan de pas zelfs gebruiken om mijn auto te wassen in de wasstraat. Wat een geweldige uitvinding.

W

W. Pulpers

11-11-2016

0