LeaseOvernemen

10

Bestellen

10

Service

10

Prijs

10

Levering

100%

Zou hier weer kopen

LeaseOvernemen

Ben je op zoek naar een auto lease marktplaats? Dan is Leaseovernemen.nl wellicht een interessante website voor jou. Bekijk via NederlandReview welke ervaringen er over deze website bekend zijn. Alle reviews die je leest zijn objectief geschreven.


Wat is Leaseovernemen.nl?


Leaseovernemen.nl is een auto lease marktplaats waar leasecontracten voor occasions worden aangeboden door zakenlieden en leasebedrijven. Het platform stelt auto leasen erg aantrekkelijk te maken. Dit doen ze door leaseauto’s aan te bieden tegen kortere looptijden en scherpe tarieven. Nadat je betaald hebt blijft de auto 30 dagen online staan. Vervolgens kun je een contract verlengen. Je krijgt daar bericht over via e-mail. Er kan ook gekozen worden voor een plaatsing van 2 of 6 maanden. Alle nieuwe advertenties worden handmatig gecontroleerd. Het kan dus soms even duren voordat ze online te zien zijn. Dit wordt gedaan omdat ze kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Als een advertentie online staat en wordt gewijzigd, wordt dit ook onderworpen aan een controle. Het is altijd het doel e.e.a. zo snel mogelijk te publiceren. In de regel doen ze dit uiterlijk de volgende werkdag. Hoe lang het daadwerkelijk overdragen van een auto duurt hangt af van de situatie.


Plaatsen van auto


De plaatsing van een auto kan binnen een aantal stappen gerealiseerd worden. Nadat je je wagen hebt geplaatst moet je een aantal eenvoudige vragen beantwoorden en foto’s toevoegen. Dit neemt maar een aantal minuten in beslag. Er wordt geadviseerd om dit direct te doen. Je bolide kan al vanaf € 19,95 online op de website en social mediakanalen komen te staan. Is er een onderling akkoord bereikt? Dan kan de overname bij het leasebedrijf in gang gezet worden. Dit bedrijf neemt alle handelingen welke nodig zijn voor de overname vervolgens over. Dit zorgt ervoor dat de zorgen voor jou uit handen worden genomen.


Overnemen van auto


Heb jij interesse in de overname van een auto? Dan kun je reageren als er interesse is. Er komen vragen en reacties binnen die jij kunt beantwoorden. Deze zijn afkomstig van overnamekandidaten. Je gaat net zo lang door tot je de ideale overnamekandidaat hebt gevonden. Advertenties kunnen op ieder moment geupdate worden. Je moet hiervoor inloggen en de resultaten bekijken in het dashboard. Nadat er een akkoord is bereikt kan het overnameproces in gang gezet worden. Dit wordt volledig gedaan door de leasemaatschappij. Jij zult hier dus geen omkijken naar hebben.


Voordelen overname bestaand contract


Op de website worden de voordelen beschreven van het overnemen van een bestaand contract. Contractovernemers kunnen genieten van veel kortere looptijden. In de meeste situaties zal je maandelijks voordeliger uit zijn. Je hoeft geen lange periodes te wachten tot een auto is gebouwd en geleverd. Dit komt bij andere leasemaatschappijen vaak voor vanwege een tekort aan chips. Steeds meer autoaanbieders geven overname bonussen cadeau als je voor hun auto kiest. Dit aantal blijft steeds groeien. De verschillende leasevormen zorgen voor uiteenlopende leasecontracten. Ieder contract heeft weer eigen voordelen.


Klantervaringen


Ben jij al klant bij Leaseovernemen.nl? Dan horen we graag wat jouw ervaringen zijn. Heb jij je auto geplaatst of heb je juist een auto overgenomen? Hoe is dit proces verlopen? Wat vind je van de service? Ga je met dit bedrijf in de toekomst vaker een samenwerking aan? We stellen het op prijs als je je mening deelt via een review op deze pagina.


 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Verstuur uw review

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (0)