CheapCars.nl

Alle reviews

CheapCars.nl

80% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  CheapCars.nl voor zakenreis

  Geburik Cheapcars.nl veelvuldig tijdens zakenreizen. Erg tevreden over en ga er waarschijnlijk nog vaak gebruik van maken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  de hele bups onder een bedrijf

  Handig om de hele bups onder een bedrijf te boeken - de tickets bij cheaptickets en de auto bij cheapcars.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  afgeragde roestbak

  wie huurt er nou een auto bij iets dat zich 'cheap cars' noemt?! dan vraag je er toch om een afgeragde roestbak te krijgen? heb eerlijk gezegd geen ervaringen, maar ik vind het erg dubieus klinken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gratis annuleren

  Had een auto besteld en toen zag ik elders eigenlijk een betere deal. Cheapcars was niet de goedkoopste dus, maar wel erg vriendelijk, want ik kon nog gratis annuleren!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Betrouwbaar

  ik reis veel voor werk en gebruik cheapcars voor het huren van een auto ter plekke. Ik weet niet of ze goedkoop zijn, de naam zou zeggen van wel, maar ik vind het vooral gewoon makkelijk. Ze hebben me nog nooit teleurgesteld of problemen opgeleverd dus vandaar even deze positieve review voor ze. mvg, v. Woustra

Anderen bekeken ook

House of Britain
5 reviews

Wil je een keer op vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland en ben je er nog nooit geweest? Wat zijn de leuke plekjes om te bezoeken, en waar...

Alamo
38 reviews

Alamo: Ervaringen Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huu...

Europcar
95 reviews

Heb je zelf geen auto of wil je gewoon wel eens wat anders, al is het maar voor een dagje? Dan kun je een auto huren. Europcar is een van de bekend...

Momondo
10 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Momondo.nl is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het vergelijkt de vliegticket aanbieder...

CheapCars.nl

CheapCars.nl: Ervaringen
Pssst… auto huren? Eigenlijk is het bij elk bedrijf essentieel om voordat je ermee in zee gaat, te weten hoe goed het bedrijf functioneert, onder andere te beoordelen op basis van de ervaringen van anderen. Bij een autoverhuurbedrijf is dat zelfs extra belangrijk, want hier kan er nog veel meer mis gaan dan elders. Stel dat je een onbetrouwbare auto meekrijgt, dat kan zeer gevaarlijk zijn. Daarnaast kunnen er aan het huren van een auto allerlei haken en ogen zitten. Is de verzekering goed, zitten er geen verborgen gebreken aan de huurauto, of huur lease, waar jij straks voor op mag draaien? CheapCars.nl belooft geen verborgen kosten, is dat ook zo? De naam van CheapCars.nl doet vermoeden dat je er voordelig een auto kunt huren; is goedkoop geen duurkoop? Lees hier de ervaringen van anderen met CheapCars.nl en kom er zo achter of dit jouw gedroomde autoverhuurbedrijf is!

Over CheapCars.nl
Via de website van CheapCars.nl kun je in drie stappen eenvoudig en voordelig een auto huren. Deze kun je vervolgens ophalen en inleveren bij meer dan dertig duizend locaties wereldwijd. CheapCars is de tussenpartij tussen jou en het autoverhuurbedrijf; ze werken samen met onder andere Europcar, Hertz, Avis en Alamo. Via de website van CheapCars.nl kun je zoeken bij meer dan duizend aanbieders, waardoor het aanbod in het wagenpark natuurlijk nagenoeg eindeloos is. CheapCars zit op tal van (vakantie)locaties, waaronder Italië, Spanje, Denemarken, Ierland en Portugal. Via de website van CheapCars.nl kom je overigens ook zo bij CheapTickets.nl (bekend van de reclame), waar je niet alleen vliegtickets, maar ook hotelkamers kunt boeken (via Booking.com, ook geen onbekende speler). Zo kun je je hele vakantie dus onder één dak boeken, wel zo handig.


Diensten van CheapCars.nl
Ga je op vakantie naar het buitenland, dan kan het heel handig zijn om dat met een huurauto te doen. Je bent dan niet afhankelijk van taxi’s of openbaar vervoer, maar kunt lekker in je eigen tijd en tempo de omgeving verkennen, allerlei bezienswaardigheden bezoeken en onontdekte plekjes vinden. Wanneer je de auto ter plaatse op je vakantiebestemming huurt, kun je veel duurder uit zijn dan wanneer je al van te voren via CheapCars.nl een auto hebt gereserveerd. En omdat je gratis kunt annuleren, zit je toch nog nergens echt aan vast. Het betalingsproces is snel en veilig via VISA, MasterCard, digicert of Trustwave.

Klachten over CheapCars.nl
Als er iets niet goed is of je vragen hebt over het huren van een auto, dan is CheapCars.nl op verschillende manieren bereikbaar. Het handigst is om eerst even bij de FAQs te kijken, staat je vraag daar niet tussen, dan kun je ze mailen (er zijn speciale emailadressen voor vragen vóór en ná de ophaaldatum). Let wel: de website verzoekt emails in het Engels op te stellen. Ook is het mogelijk telefonisch contact op te nemen met CheapCars.nl, maar ook hier is kennis van de Engelse taal een vereiste, want de medewerkers van het contact center spreken alleen Engels. Tot slot zijn ze via de sociale media bereikbaar: Twitter, Google +, Facebook, YouTube en via een speciale blog (van CheapTickets).

Hoe is het jou bevallen om een auto te boeken via CheapCars.nl? Was je inderdaad goedkoper uit dan elders of viel dat toch tegen? Laat hier je review achter over CheapCars.nl! 

Ervaringen over het huren van autos door consumenten bij cheapcars.nl. Is het betrouwbaar en is het goedkoop? Lees ervaringen bij NederlandReview!

}