BlaBlaCar

Alle reviews

BlaBlaCar

42% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (19)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Two bus tickets from Rotterdam to Paris and back

  Never have had such an awful experience before. The airconditioning wasn’t working and it was 30 degrees Celsius. Imagine how bad people were smelling in the heat without any airconditioning. Also the bus stopped in the middle of the night in Bruxelles midi where we couldn’t even buy a bottle of water. In conclusion I would never recommend buying a bustrip with this company.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Scam, ticket dubbel afgerekend.

  Ticket geboekt, werd dubbel afgerekend.

  Servicecenter geeft doodleuk aan niet te refunden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bus trip Ams-->Paris

  Where is the bus I paid for?!
  Bus left before it's official departure time. OR never even arrived.

  Had to find alternative transport. VERY annoying, frustrating, time consuming and wasteful of money.

  Gave me a 3euro refund out of the 56euro costs.

  Flixbus is better imo.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ride from Paris to Amsterdam

  I booked a ride for me and my boyfriend from Paris to Amsterdam. Amsterdam being the home destination and Paris being far away from home. Less than 20 minutes before the driver cancelled the ride, only because I messaged him, otherwise he would not have even cancelled. I messaged him to tell him we were going to arrive on time as scheduled at the pick up point. When we found out he had cancelled the ride we were already at the pick up point, waiting for him. The cancellation was so last minute that we were unable to book anything within our budget to stay OR to go. In the end we booked train tickets that ended up costing us €270,00. Blablacar did nothing to compensate us for this inconvenience or to arrange a different type of transport back to our home. It was a horrible end to our trip that kind of made us forget all about the fun we had.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Marseille-Amsterdam blablabus

  Pluspunten? Dat ie op tijd in Marseille was.
  Daar is alles mee gezegd.
  Plekken zijn krap, airco deed het vrijwel niet achterin, om de haverklap stoppen om te roken of passagiers te laden/lossen. Daardoor ruim een uur te laat in Parijs waar wij over moesten stappen. Daar hadden wij 3 kwartier de tijd voor. Jammer, verbinding gemist. Vergoeding? Vergeet het maar. Alleen indien er sprake is van vertraging bij vertrek. Niet bij aankomst.
  Marseille-Parijs was een nachtrit. Geen enkele file gehad en evengoed zoveel te laat. Chauffeur was agressief naar een klant toe. Totaal niet de-escalerend. Was bijna vechten.
  Chauffeur heeft ook menig ruzie in het verkeer gehad. Afsnijden, van de weg af willen duwen. Toeterende boze automobilisten. Leuk! Je maakt wel wat mee zo.
  Maar wat hier onder ook al staat:
  Doe het jezelf niet aan. Kies een ander vervoermiddel.
  Ze proberen klanten te trekken door kortere reistijden op te geven, Maar Dit zijn grove leugens.
  Wat een waardeloze aankoop was dit.
  Geen enkele euro waard.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  meer dan anderhalf uur te laat

  Ik ben net op omdat de bus Brussel - Rotterdam anderhalf uur te laat kwam en de chauffeur die alleen Frans sprak nadat iedereen was ingecheckt nog met iets vaags bezig was zodat er nog een 20 minuten bij kwam.
  Je krijgt een sms-je waarin staat dat de bus laat zal zijn en dat je je email moet checken. Beetje lastig als je geen internet hebt. Op de plek waar je wacht *frankrijkstraat) is geen bank, het is in de open lucht dus alle passagiers stonden hutjemutje onder een afdak te schuilen tijdens een wolkbreuk. Je krijgt niks van compensatie. De chauffeur ging tekeer tegen een vrouw die uiteraard terecht over de verlating klaagde. Echt waardeloze service. Doe je zelf dit nooit aan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bus rit

  De twee buschauffeurs die reden van Parijs naar Amsterdam zijn een stelletje WAARDELOZE debielen. ZE WISTEN DE ROUTE NIET EENS, ze hebben het tien keer opgezocht op Google Maps. BELACHELIJK als bus chauffeur. Dit is de meest slechte reis ervaring die ik OOIT heb meegemaakt. Er werd zomaar gestopt voor een half uur of een uur EN DIT MEERDERE MALEN. VAAK OMDAT ZIJ PAUZE WILDEN HOUDEN OF DE ROUTE NIET WISTEN. Ook werd er niks maar dan ook niks aangekondigd of doorgegeven, ENORM onduidelijk aangegeven waar en wanneer welke stop is. Hierdoor ben ik blijven zitten na de stop waar ik uit moest, omdat ze het zo belachelijk onduidelijk aangaven wat de bedoeling was en welke stop het is. Ook zijn er veel en veel te weinig pauzes en de bus is een uur te laat op plaats bestemming aangekomen. We hebben ook in dezelfde rit een half uur voor een groen stoplicht gestaan, ik had de neiging om de buschauffeurs uit te schelden en ik ga hoe dan ook op elk mogelijke manier klachten indienen en slechte reviews achter laten want dit is de meest belachelijke rit/reiservaring die ik heb meegemaakt in mijn hele leven. Ik hoop zo erg dat beide bus chauffeurs per direct worden ontslagen. Het was een hel.
  ER ZIJN GEEEN PLUS PUNTEN

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Blablacar bus Amsterdam - Brive

  Wat een grap van een bedrijf. Ten eerste veel vertraging. Met lange wachttijden bij de tussenstops. En vervolgens niet stoppen waar mijn halte was. Te achterlijk voor woorden. Ik zou hier nooit meer kopen. BAH

  Negeer de "Ja" het is een absolute NEE

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Blablacar

  Ik heb blablacar gebruikt en mensen hebben met mij naar duitsland gereisd maar ik heb mijn geld na een maand later nog niet gekregen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Rit bij blablacar

  Rit geboekt bij blablacar van Marbella naar Sevilla . 26 nov 2019 De bestuurder Alejandro tel. +34 603 047 114 wilde cash hebben en heeft de rit niet afgezegd. Geld weg en blablacar niet te bereiken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestuurder

  Meerdere malen gebruik gemaakt gezellige ritten gehad. Maar heb het idee dat ze tegenwoordig andere prioriteiten hebben. Ritten worden nauwelijks bekeken en al helemaal niet geboekt. Lijkt erop alsof je alleen optie blablabus krijgt.... als mijn rit maar antwerpen of berlijn maar 4 x bekeken wordt vraag ik mij af of de rit uberhaubt in zoekresultaten weergegeven wordt...

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  te commercieel

  Van de week een rit ter plekke(!) -ja echt- afgeschaft, omdat de bestuurder geen zin had om in de regen te stoppen. Dat is ook even het punt dat ik wil maken: dat de ritten te commercieel zijn. De bestuurders zien zich enkel denkbeeldig als Dagobert Duck zwemmen in het geld. Het gaat geen enkele sodemieter meer om de dienst en plezier. De ritprijzen die ik soms voorbij zie komen zijn beschamend duur. Waarom zou ik erg veel gaan betalen voor ritten naar Kopenhagen of Londen, veel duurder dan lange afstandsbus of vliegtuig? Als je die al kunt vinden, want veelal zijn ze er nooit als je ze nodig hebt, langs jouw stad of rond een haalbare tijd/datum. Voor ritten binnen NL werkt dit ook niet omdat tussen Rotterdam en Eindhoven om maar eens wat te noemen telkens maar belachelijk vroeg zijn of laat, dan moet jij je altijd gaan aanpassen. Om nog even terug te komen op die rit die ter plekke werd afgezegd. De bestuurder had geen foto, ervaring, beschrijving van de rit of zijn wagen en ik kon ook nergens aan zien wat of wie, maar pas ná het boeken zag ik aan zijn telefoonnr dat het een buitenlander was. Die weigerde telefoonoproepen te beantwoorden en was zo laf om ter plekke te annuleren. Nogmaals ik zie tussen Eindhoven en Rotterdam wel eens 12 € gevraagd worden, dat is veel te duur. Met de kortingskaart ben je met de trein nog goedkoper uit.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  duur

  Voor het gebruikmaken van een rit moet steeds meer worden betaald. Geheel onaantrekkelijk geworden.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ik bestuurder

  Ok nu een woord van mij als bestuurder. Maak nu al 4 jaargebruik van blablacar. Ik moet zeggen dat ik zelden iets vervelends heb meegemaakt. Het gebeurt ook dat een passagier niet komt opdagen of hij zijn laat niet weten dat ze later aankomen. Wat mij opvalt dat veel inwoners in NL denken dat we taxichauffeurs zijn en verplicht zijn om van deur tot deur te rijden, niet dus!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Slechte organisatie

  Diverse malen gebruik gemaakt van Blablacar, maar het word steeds duurder en had laatst een erg vervelende situatie.

  Een rit geboekt van A naar B, vooraf moeten betalen en een flinke commissie voor blablacar.
  Nu kwam de bestuurder dus gewoon niet opdagen, een uur later zelf maar eens contact opgenomen en toen bleek dat meneer niet meer ging! Uiteindelijk last minute vervoer moeten regelen. De meneer met "hoge" rating kon ik niet beoordelen omdat volgens blablacar ik geen gebruik gemaakt heb van zijn service. Dus een bestuurder mag doen en laten wat hij wilt zonder enige consequenties vanuit blablacar. hun maakt het niets uit als er een keer iets fout gaat.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oplichters

  je moet uitkijken met deze organisatie de minuut dat je betaald hebt bestaat de rit niet meer en je kan naar je rit en geld fluiten het zijn kruimeldieven die met veel beetjes groot geld verdienen ik heb aangiften gedaan en er zijn veel mensen die dat al voor mij gedaan hebben. wees gewaarschuwd.
  Rob Heijnis

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vieze auto volgende keer weer Europcar

  De auto die we kregen was echt goor en brak. Volgende keer gaan we gewoon weer huren via Europcar! Bestellen is daar ook veel makkelijker.

  Jammer!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Superleuk ritje naar het strand!

  Had een hele gezellige bestuurder toen ik een dagje naar Scheveningen wilde deze zomer, Mark heette hij. Vrolijk met leuke verhalen en lekker goedkoop ook nog. Veel leuker dan een taxi!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  nope

  Werkt voor geen meter.

  Goede onderbouwing John...

Anderen bekeken ook

House of Britain
5 reviews

Wil je een keer op vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland en ben je er nog nooit geweest? Wat zijn de leuke plekjes om te bezoeken, en waar...

Alamo
38 reviews

Alamo: Ervaringen Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huu...

Europcar
95 reviews

Heb je zelf geen auto of wil je gewoon wel eens wat anders, al is het maar voor een dagje? Dan kun je een auto huren. Europcar is een van de bekend...

Momondo
10 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Momondo.nl is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het vergelijkt de vliegticket aanbieder...

BlaBlaCar

Wat velen van BlaBlaCar vinden! BlaBlaCar is een gemeenschap geworden van bestuurders en mensen welke een lift zoeken. BlaBlaCar zorgt voor een verbinding tussen deze twee groepen van mensen. Maandelijks zijn er meer dan 2 miljoen mensen welke op die manier een lift krijgen of een lift geven in hun auto. BlaBlaCar zorgt dus voor een compleet nieuwe manier van vervoer. Naast het openbaar vervoer is er een tussenstap tot je bij het vervoer via een eigen auto komt. Een goed concept in combinatie met en goede klantenservice, een sterk platform zorgde en zorgt voor een constante groei van BlaBlaCar binnen Europa. Het is goed voor het milieu, de portemonnee van de lifter en de portemonnee van de liftgever. Autoverhuur aanbiedingen, autoverhuur bedrijven en auto lease bedrijven zien in deze site een nieuwe concurrent vanuit een onverwachte hoek. 

Over Blablacar 
BlaBlaCar is er al een tijdje. Hieronder hebben we de belangrijkste kenmerken opgesomd van BlaBlaCar. De kenmerken zijn:

•    Goede bedrijfscijfers
•    Actief in meer 19 landen
•    Een bestand van meer dan 20 miljoen leden
•    Een geschatte 700.000 ton verminderde CO2-uitstoot
•    Een gemiddelde bezetting van een auto met 2,8 mensen (tegenover 1,6 gemiddeld zonder het concept)
•    De apps zijn meer dan 5 miljoen keer gedownload
•    Facebook-fans

De diensten van Blablacar
BlaBlaCar zorgt voor de bemiddeling van mensen welke in een half lege auto rijden en mensen welke een lift nodig hebben. Als je op zoek bent naar een rit dan zal het als volgt gaan:
-    Start met het vinden van een rit. Je voert de reisdatum in, de vertrekplaats en kijkt dan welke auto’s in dezelfde richting gaan. Bekijk de profiele of je een goed gevoel hebt bij de bestuurder.

-    Neem contact op met de bestuurder. Reserveer een zitplaats en neem daarna contact op met de bestuurder van de auto.

-    Samen reizen. Zorg dat je op tijd bent en betaal het afgesproken bedrag (zorg dat je het gepast bij je hebt).

-    Geef na de reis een beoordeling aan de bestuurder van de auto.  

Klachten of tips over Blablacar
Het is natuurlijk mogelijk, dat er ergens iets misgaat. Het is dan slim om direct een klacht in te dienen. Op die manier is het probleem op te lossen. 

Wat vind jij van Blablacar?
Heb jij een persoonlijke ervaring met BlaBlaCar? Dan is het goed om je ervaring te delen met anderen. NederlandReview is opgericht met het doel om anderen bekend te maken met deze beoordelingen. NederlandReview wil graag een transparante plek zijn waar bedrijven, zoals Blablacar beoordeeld kunnen worden.

Lees onafhankelijke ervaringen over blablacar. Bestuurder van een auto of juist op zoek naar een lift? Lees hoe betrouwbaar het is en alle ervaringen van consumenten die u voorgingen op NederlandReview!

}