Autohuren.nu

Alle reviews

Autohuren.nu

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Auto gehuurd voor nog geen 20 euro per dag

  Voor mijn werk moest ik een tijd geleden een tripje maken naar Pisa. Ik zou ook enkele bezoeken af moeten leggen aan de plaatsen rondom deze stad en dan is het wel handig wanneer je over een auto beschikt. Voordat ik met het vliegtuig die kant op ging, heb ik een auto gehuurd op Autohuren.nl. Voor nog geen 20 euro per dag kon ik al een auto huren. In mijn ogen een veel goedkopere oplossing dan overal met het openbaar vervoer of met de taxi naartoe te gaan. De auto werkt goed en heb er totaal geen problemen mee gehad. Zou het de volgende keer direct weer doen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Auto gehuurd in Italië via Autohuren.nu

  Twee jaar geleden met de kids in de auto naar Italië gereden, maar dat was geen succes. Daarom afgelopen zomer besloten om met het vliegtuig te gaan. Aangezien we toch nog wel wat mogelijkheden wouden hebben, hebben we een auto gehuurd via Autohuren.nu. Deze konden we op het vliegveld in Italië afhalen en we hebben er veelvuldig gebruik van gemaakt om dingen te bezoeken. De prijs viel me behoorlijk mee en je krijgt ook geen afgedankte auto. Bovendien vond ik dat je als klant heel serieus genomen wordt bij het bedrijf.

Anderen bekeken ook

House of Britain
3 reviews

Wil je een keer op vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland en ben je er nog nooit geweest? Wat zijn de leuke plekjes om te bezoeken, en waar...

CarDelMar
25 reviews

Wat vinden de klanten die je voorgingen van CarDelMar? Is het niet prettig om vooraf te lezen over ervaringen die andere consumenten gehad hebben. ...

Europcar
93 reviews

Heb je zelf geen auto of wil je gewoon wel eens wat anders, al is het maar voor een dagje? Dan kun je een auto huren. Europcar is een van de bekend...

Schiphol Smart Parking
4 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Wat zeggen anderen over het parkeren van je auto op schiphol.nl? Of de autoverhuur van Schiphol parkeren? Het ...

Autohuren.nu

Wilt u een auto huren voor bij voorbeeld de vakantie, dan leest u natuurlijk eerst de ervaringen van onze bezoekers met Autohuren.nu. Een auto huren is een prima manier om uw vervoer tijdens uw vakantie te regelen. Als u bij voorbeeld met het vliegtuig op vakantie gaat dan is het ideaal om op het vliegveld uw auto voor de vakantie meteen te kunnen ophalen om naar het hotel of het vakantiehuis te rijden. U heeft alle vrijheid tijdens uw vakantie of tijdens een zakelijke trip. Een auto huren is dan ook de meest gebruikte optie voor mensen die in een ander land gebruik willen maken van eigen vervoer.

Over Autohuren.nu
Autohuren.nu is een website waar u een auto kunt regelen voor uw vakantie of zakenreis naar het buitenland. Het voordeel van het regelen van een huurauto in Nederland is dat u dat in uw eigen taal kunt doen. U hoeft niet met handen en voeten aan een alleen maar Italiaans sprekende medewerker van een auto verhuurbedrijf uit te leggen dat u een auto wilt huren. Een auto huren gaat gepaard met goede afspraken over de kosten, aansprakelijkheid bij schade of technische gebreken en het maximaal aantal te rijden kilometers. Het zou erg vervelend zijn als daarover misverstanden ontstaan en u na afloop van uw vakantie of als u weer naar huis gaat na uw zakenreis met onverwachte kosten wordt geconfronteerd. Dan is het veel prettiger om de huur van de auto al in Nederland te regelen zodat u vooraf weet waar u aan toe bent en welke afspraken er zijn gemaakt. U kunt uw gehuurde auto direct ophalen op het vliegveld en meteen op pad.

Laagste prijs garantie
Autohuren.nu garandeert dat u bij hen de laagste prijs voor auto huren zult betalen. Als u elders een auto kunt huren voor een lager bedrag wordt u verzocht om contact op te nemen zodat u via Autohuren.nu een beter aanbod kan worden gedaan. Het loont sowieso altijd de moeite om bij het huren van een auto, of dit nu in Nederland is of in het buitenland, de prijzen van de aangeboden huurauto’s te vergelijken. Er kunnen soms forse verschillen zitten in de prijzen. Ook is het belangrijk om de juiste auto te huren. Een grote auto is misschien wel stoer, maar deze verbruikt doorgaans meer benzine en is lastiger ergens te parkeren dan een kleiner en compacter model. Bedenk daarbij dat u de auto maar voor een korte tijd zult gebruiken en wellicht kunt u met wat minder ook prima uit de voeten. Dit is dan een leuke besparing op de huurkosten.


Ga uitsluitend in zee met erkende verhuurders
Wilt u een auto huren in het buitenland dan is het verstandig om dit uitsluitend bij een erkend bedrijf te doen. Of zoek voordat u een auto gaat huren naar referenties op het internet over een verhuurbedrijf. Autohuren.nu werkt volgens de website samen met bekende verhuurders als Hertz, Europcar en Budget. Een auto huren bij een bekende maatschappij maakt de kans kleiner dat er problemen ontstaan als u de auto na afloop weer inlevert. Maar desondanks is het verstandig om de voorwaarden goed te lezen en goede afspraken te maken over wat wel en wat niet bij de huurprijs van de auto is inbegrepen en hoe het zit met het betalen en later weer terug ontvangen van een borgsom voor de huurauto. 

Klachten
Heeft u een klacht over een via Autohuren.nu gehuurde auto? Dan is het belangrijk om dit zo snel mogelijk kenbaar te maken. Als u een auto op locatie huurt, controleer deze dan op schade en maak indien nodig foto’s van geconstateerde schade, zodat u daar niet verantwoordelijk voor wordt gehouden op het moment dat u de auto terugbrengt. Wanneer u een klacht heeft over de dienstverlening van Autohuren.nu dan kunt u het contactformulier invullen en daar uw klacht kenbaar maken.

Heeft u een auto gehuurd via Autohuren.nu?
Dan zouden wij het leuk vinden als u uw ervaringen met de bezoekers van NederlandReview wilt delen. U kunt uw beoordeling over Autohuren.nu aan ons doorsturen waarna wij deze op onze website zullen plaatsen. Zo kunnen andere bezoekers er hun voordeel mee doen als zij een bedrijf zoeken om een auto te huren voor een zakenreis of vakantie.

Goedkoop een auto huren, kan dat wel? Autohuren.nu garandeert de laagste prijs, maar zijn ze wel betrouwbaar en veilig? Lees de ervaringen van hun klanten!

}