Autohuren.nu

7.8
7

Bestellen

7

Service

8

Prijs

9

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Autohuren.nu

Wilt u een auto huren voor bij voorbeeld de vakantie, dan leest u natuurlijk eerst de ervaringen van onze bezoekers met Autohuren.nu. Een auto huren is een prima manier om uw vervoer tijdens uw vakantie te regelen. Als u bij voorbeeld met het vliegtuig op vakantie gaat dan is het ideaal om op het vliegveld uw auto voor de vakantie meteen te kunnen ophalen om naar het hotel of het vakantiehuis te rijden. U heeft alle vrijheid tijdens uw vakantie of tijdens een zakelijke trip. Een auto huren is dan ook de meest gebruikte optie voor mensen die in een ander land gebruik willen maken van eigen vervoer.

Over Autohuren.nu

Autohuren.nu is een website waar u een auto kunt regelen voor uw vakantie of zakenreis naar het buitenland. Het voordeel van het regelen van een huurauto in Nederland is dat u dat in uw eigen taal kunt doen. U hoeft niet met handen en voeten aan een alleen maar Italiaans sprekende medewerker van een auto verhuurbedrijf uit te leggen dat u een auto wilt huren. Een auto huren gaat gepaard met goede afspraken over de kosten, aansprakelijkheid bij schade of technische gebreken en het maximaal aantal te rijden kilometers. Het zou erg vervelend zijn als daarover misverstanden ontstaan en u na afloop van uw vakantie of als u weer naar huis gaat na uw zakenreis met onverwachte kosten wordt geconfronteerd. Dan is het veel prettiger om de huur van de auto al in Nederland te regelen zodat u vooraf weet waar u aan toe bent en welke afspraken er zijn gemaakt. U kunt uw gehuurde auto direct ophalen op het vliegveld en meteen op pad.

Laagste prijs garantie

Autohuren.nu garandeert dat u bij hen de laagste prijs voor auto huren zult betalen. Als u elders een auto kunt huren voor een lager bedrag wordt u verzocht om contact op te nemen zodat u via Autohuren.nu een beter aanbod kan worden gedaan. Het loont sowieso altijd de moeite om bij het huren van een auto, of dit nu in Nederland is of in het buitenland, de prijzen van de aangeboden huurauto’s te vergelijken. Er kunnen soms forse verschillen zitten in de prijzen. Ook is het belangrijk om de juiste auto te huren. Een grote auto is misschien wel stoer, maar deze verbruikt doorgaans meer benzine en is lastiger ergens te parkeren dan een kleiner en compacter model. Bedenk daarbij dat u de auto maar voor een korte tijd zult gebruiken en wellicht kunt u met wat minder ook prima uit de voeten. Dit is dan een leuke besparing op de huurkosten.


Ga uitsluitend in zee met erkende verhuurders

Wilt u een auto huren in het buitenland dan is het verstandig om dit uitsluitend bij een erkend bedrijf te doen. Of zoek voordat u een auto gaat huren naar referenties op het internet over een verhuurbedrijf. Autohuren.nu werkt volgens de website samen met bekende verhuurders als Hertz, Europcar en Budget. Een auto huren bij een bekende maatschappij maakt de kans kleiner dat er problemen ontstaan als u de auto na afloop weer inlevert. Maar desondanks is het verstandig om de voorwaarden goed te lezen en goede afspraken te maken over wat wel en wat niet bij de huurprijs van de auto is inbegrepen en hoe het zit met het betalen en later weer terug ontvangen van een borgsom voor de huurauto. 

Klachten

Heeft u een klacht over een via Autohuren.nu gehuurde auto? Dan is het belangrijk om dit zo snel mogelijk kenbaar te maken. Als u een auto op locatie huurt, controleer deze dan op schade en maak indien nodig foto’s van geconstateerde schade, zodat u daar niet verantwoordelijk voor wordt gehouden op het moment dat u de auto terugbrengt. Wanneer u een klacht heeft over de dienstverlening van Autohuren.nu dan kunt u het contactformulier invullen en daar uw klacht kenbaar maken.

Heeft u een auto gehuurd via Autohuren.nu?

Dan zouden wij het leuk vinden als u uw ervaringen met de bezoekers van NederlandReview wilt delen. U kunt uw beoordeling over Autohuren.nu aan ons doorsturen waarna wij deze op onze website zullen plaatsen. Zo kunnen andere bezoekers er hun voordeel mee doen als zij een bedrijf zoeken om een auto te huren voor een zakenreis of vakantie.

Goedkoop een auto huren, kan dat wel? Autohuren.nu garandeert de laagste prijs, maar zijn ze wel betrouwbaar en veilig? Lees de ervaringen van hun klanten!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (2)

Anderen bekeken ook