Auto Europe

3.7
4.5

Bestellen

2.8

Service

4.1

Prijs

3.4

Levering

23.7%

Zou hier weer kopen

Auto Europe

Auto Europe is een autoverhuurbedrijf. Is het verstandig om juist hier een huurauto te huren of kun je beter bij een concurrent zoals EuropCar of SnappCar terecht?

Lees reviews van klanten van Auto Europe bij NederlandReview. Zo weet je snel of dit autoverhoorbedrijf wel betrouwbaar en veilig is!

Over Auto Europe

Auto Europe is opgericht in 1954. Het bedrijf ziet dan al snel mogelijkheden voor groei in de toekomst, in de nieuwe welvaartseconomie.

Een innovatief concept om de Amerikanen te helpen om een auto in Europa te kunnen huren was geboren. En tegenwoordig is Auto Europe er ook voor Nederland en Nederlanders.

Het bedrijf is al meer dan zestig jaren actief in de autoverhuur. Het bedrijf zegt zich te onderscheiden doordat je in drie stappen een auto kunt huren met gegarandeerd de scherpste prijs. De klantenservice is 7 dagen per week te bereiken.

Er zijn geen annuleringskosten en het telefoonnummer om te annuleren is gratis. Ook zijn er geen creditcardkosten bij Auto Europe.

Sommigen mogen deze bedrijfsnaam overigens spellen als autoeurope of auto europe; het bedrijf zelf schrijft het gewoon met hoofdletters: Auto Europe, dus dat houden wij hier ook aan.

Hoe huur je een auto bij Auto Europe?

Op de website van AutoEurope kun je met een paar klikken de auto van jouw keuze selecteren. Je kunt dan meteen bekijken of er nog speciale aanbiedingen zijn.

Vervolgens kies je een van de verschillende verhuurlocaties. Daar haal je jouw huurauto op.

Bij het boeken worden geen extra creditcardkosten gerekend. Mocht onverhoopt je reis niet doorgaan, kun je tot 48 uur van tevoren je boeking kosteloos annuleren of wijzigen.

Welke diensten biedt Auto Europe aan?

Auto Europe houdt zich bezig met het verhuren van auto’s in meer dan 200 landen en op meer dan 20.000 locaties. Ook is het mogelijk om een hotel te boeken via de website. 

Het is ook mogelijk om naast een normale auto een luxe auto te huren. Dat kan met of zonder een chauffeur. Je kunt de auto kiezen die bij de situatie en bij jou past. De nieuwste service is het verhuren van een camper. Een roadtrip begint bij het boeken van een goede en sterke camper.

Auto Europe zegt altijd de laagste autohuurprijzen aan te bieden en de laagste autohuurprijzen te garanderen. Als een klant ergens anders een betere aanbieding kan vinden met dezelfde voorwaarde dan zegt Auto Europe dezelfde prijs te berekenen of zelfs een betere aanbieding te doen. 

Waar kun je terecht met klachten, tips en complimenten over en voor Auto Europe?

Heb je een klacht of opmerking over de dienstverlening van Auto Europe? Dan is het natuurlijk belangrijk dat je die klacht kenbaar maakt. Je kunt dit doen bij het lokale afhaal- en brengpunt van de auto.

Ook kun je telefonisch contact met ze opnemen of via de website. Er zijn tal van mogelijkheden om jouw klacht gehoor te geven. Het is dan aan AutoEurope om een passende oplossing te zoeken voor de klacht. 

Deel nu jouw mening over Auto Europe!

Heb je al eens gebruik gemaakt van de diensten van Auto Europe? Dan is het goed om jouw beoordeling, review en mening op NederlandReview te delen. Je helpt hier vele andere mensen mee om een goed beeld te krijgen van dit autoverhuurbedrijf dat in zovele landen actief is. 

Is het verstandig om het eigen risico af te kopen? En zijn ze de goedkoopste in autoverhuur? Lees ervaringen van consumenten die jou voor gingen! En beoordeel Auto Europe bij NederlandReview.

Waarom een auto huren?

Het is de manier om je horizon te verbreden. En natuurlijk om even lekker los te komen van alle dagelijkse beslommeringen die het werk en een gezinsleven met zich meebrengen. Want op reis hoef je niets te plannen, de dagen vullen zich als vanzelf en je doet precies waar jij zin in hebt.

Eigenlijk hoef je gewoon even niets en dat is wel zo lekker. En als je dan een onverwachte situaties meemaakt, is dat juist een spannend onderdeel van het maken van een reis. Dit is eerder enerverend dan vervelend. 

Wat moet je doen als je problemen hebt met jouw huurauto van Auto Europe?

Wat als je plotseling met je huurauto aan de kant van de weg staat? En die pechhulp ineens niet zo heel goed geregeld blijkt te zijn? Of als je een discussie krijgt met de verhuurmaatschappij of die kras daar aan de zijkant van je auto daar nou echt wel zat?

Het is jouw woord tegen dat van het verhuurbedrijf en in het buitenland trek je doorgaans aan het kortste eind. Naast het feit dat dat je veel extra geld gaat kosten, kost het een hoop energie en kan het je plezier van je vakantie bederven.

Vervoer op je reis? Dat kun je het beste goed regelen. Lees daarom altijd eerst reviews van klanten op NederlandReview die al eens bij Auto Europe hebben gehuurd. Zo voorkom dat je voor vervelende verassingen komt te staan.

Reis je graag in luxe?

De meeste mensen kiezen bij het huren van een auto voor een standaard, simpele, maar wel degelijke auto. Toch kan het zijn dat jij het een keertje leuk vindt om lekker luxe op reis te gaan.

Misschien wel omdat je thuis al dagelijks in dat boodschappenwagentje rijdt. Op vakantie heb je zin om een keertje gek te doen. En gek doen is voor jou een week een kekke sportwagen huren.

Zin in snelheid? Zin in luxe? Dat kun je regelen bij Auto Europe. Ze hebben bijvoorbeeld meerdere sportwagens in het assortiment waaruit je kunt kiezen. Je kunt zoveel mogelijk extra’s bijboeken als je zelf wilt, dat is helemaal aan jou. 

Kun je ook zakelijke auto's huren bij AutoEurope?

Stel, je hebt een zakelijke bespreking in een dorpje vlakbij Milaan. Waarom zou je moeilijk gaan doen met uren in de rij staan bij een plaatselijk verhuurbedrijf als je aankomt op het vliegveld?

Ook voor je zakenreis kun je een auto regelen via autoeurope.nl. Goed verzekerd en snel onderweg, met een factuur voor je administratie.

Tijdens een zakenreis kan een klant al zorgen voor genoeg onverwachte dingen, daarom is het prettig als je vervoer in elk geval goed geregeld is. Zorg er dus voor dat je goed weet waar je jouw auto huurt. Ook voor een zakelijke reis.

Kun je de huurauto van AutoEurope ook ineens ergens anders inleveren?

Daar zit je mooi mee. De dingen lopen inderdaad weer eens anders tijdens je zakenreis. De bespreking vindt de eerste dagen plaats in Milaan, maar de drie dagen erna wil je klant dat je meereist naar een beurs in Bologna.

Nou is dat natuurlijk geen probleem, de gehuurde auto van Auto Europe brengt je immers overal naartoe. Alleen na die beurs terugrijden naar Milaan om daar je auto af te moeten leveren? Daar heb je niet zo’n zin in.

Gelukkig kun je bij Auto Europe in overleg altijd je auto elders afleveren als het niet anders gaat. Hiervoor rekent Auto Europe geen extra kosten. Altijd goed om hier even naar te vragen wanneer je een huurauto boekt.

Waarom zou je een camper huren?

Dat lijkt je nou echt gaaf. Op pad met een camper. Je ziet jezelf al 6 weken door Canada trekken, niet wetend in welk dorp of welke plek je die nacht zult slapen. Dat maakt namelijk niets uit, want je huis heb je altijd bij je. Is dat niet het ultieme vrijheidsgevoel?

Na een dag rijden hoef je alleen de motor uit te zetten, je stoeltjes en je tafeltje naar buiten en je kunt lekker genieten van de stilte en de prachtige natuur om je heen. Maar ja, je hebt de prijzen van het huren van zo’n camper wel eens opgevraagd en daar werd je niet vrolijk van.

Om eerlijk te zijn sloeg je er steil achterover van. Plus, dan hak je de knoop door om zo’n investering te doen, blijkt dat je de camper in Timboektoe moet ophalen.

Nee, voor jou voorlopig geen reis met een camper. Of toch wel? Misschien kun je gewoon een camper huren.

Welke drie soorten campers heeft Auto Europe?

De diversiteit die je tegenkomt bij auto’s, heb je natuurlijk ook bij campers. Op www.autoeurope.nl kun je 3 verschillende categorieën campers bekijken.

Zo heb je bijvoorbeeld de Hightop camper. Deze camper is geschikt is voor een wat kleiner gezelschap, bijvoorbeeld een leuke roadtrip met z’n tweetjes. Ruimte en comfort voor een klein prijsje.

Daarnaast heb je de C-klasse camper, voor bijvoorbeeld een gezin. In de C-klasse kunnen 4 tot 6 personen slapen, een ideale camper dus als je niet al te duur met je gezinnetje een gave rondreis wilt maken.

Maar ook voor de luxedieren heeft Auto Europe iets in de aanbieding. Als je echt wilt genieten van alle luxe, ruimte en comfort dan is de A-klasse camper echt iets voor jou. 

De camper haal je op bij jou in de buurt

Waar je de camper op kunt halen, kun je aanpassen aan jouw wensen. Wil je vanuit huis bijvoorbeeld een trip naar Zweden maken? Dan is er door de hoeveelheid verhuurpunten altijd wel een locatie te vinden dicht bij jouw huis.

Of wil je misschien een reis maken waarvoor je eerst een stuk moet vliegen? Dan regelt Auto Europe dat jouw camper voor je klaar staat op het vliegveld waar je landt.

Voor het afleveren op een bepaalde locatie worden geen extra kosten gerekend. Ook is het geen enkel probleem om je camper aan de andere kant van het land af te leveren. 

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (38)

Anderen bekeken ook