All-inparkingschiphol.nl

Alle reviews

All-inparkingschiphol.nl

75% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (4)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Blijft onhandig parkeren op schiphol liever met ov of taxi

  We hebben hier geparkeerd voor onze laatste vliegreis.
  Het was inderdaad wel veel goedkoper dan direct bij Schiphol maar daarmee ook onhandiger.

  Als ik weer zou willen parkeren op Schiphol, zou ik dat denk ik best hier doen.

  Maar volgende keer gaan we toch liever met ov of zelfs een taxi, want het blijft een heel gedoe met je auto te leuren voordat je kan gaan vliegen. Helaas!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goedkoper dan bij de afzetters van Schiphol!!

  Vele malen goedkoper uit ben je hier dan wanneer je op die afzetters parkeerplaats van Schiphol zelf gaat staan.
  Volgens mij verder ook wel betrouwbaar, bij mij ging alles goed (heb het 1 x gedaan en dat gebeurt vast nog wel een keer. nooit bij die afzetters van Schiphol zelf, dat weet ik wel!!)

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  dure grap en een geregel maar wel relax

  dure grap en een geregel maar wel relax

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede ervaring

  Goede ervaring gehad hier

Anderen bekeken ook

RoyalParking.nl
1 reviews

Wanneer je op vakantie gaat vanaf Schiphol en je gaat naar de luchthaven met je eigen auto, dan wil je natuurlijk dat die veilig geparkeerd kan wor...

ParkCare
18 reviews

Wanneer je gaat vliegen omdat je op vakantie gaat of voor een zakenreis, dan wil je natuurlijk graag je auto veilig in de buurt van het vliegveld p...

247 Parking
3 reviews

Ook benieuwd naar de ervaringen van andere mensen die op een andere manier parkeerden op Schiphol? Lees dan dit artikel! Vliegen kan niet zonder ee...

Schiphol Smart Parking
4 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Wat zeggen anderen over het parkeren van je auto op schiphol.nl? Of de autoverhuur van Schiphol parkeren? Het ...

All-inparkingschiphol.nl

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen over All-inparkingschiphol.nl? All-inparkingschiphol.nl is de plek om uw auto te parkeren en te stallen wanneer u een vliegreis gaat maken vanaf Schiphol. Het is goed om uw auto veilig te parkeren op Schiphol. U kunt de website bekijken om te zien wat All-inparkingschiphol.nl precies doet. Ook kunt u zo een indruk krijgen van hun. Het is goed om hun verhaal te zien en te lezen. Het is ook belangrijk om te lezen wat anderen van All-inparkingschiphol.nl vinden. Klanten kunnen een goed beeld neerzetten van een onderneming en ervoor zorgen, dat u een goed beeld krijgt van All-inparkingschiphol.nl. Op schiphol parkeren kan uitstekend met de hulp van All-inparkingschiphol.nl. 

Over www.all-inparkingschiphol.nl
All-inparkingschiphol.nl parkeert al jaren auto’s voor haar klanten welke een vlucht geboekt hebben op Schiphol. Het is erg gemakkelijk om een parkeerplaats te krijgen bij All-inparkingschiphol.nl. Het begint met het maken van een reservering via de website van All-inparkingschiphol.nl. Vervolgens rijdt u met uw auto op de dag van vertrek naar uw parkeerplek. Het personeel van All-inparkingschiphol.nl legt uw baggage in de shuttlebus en brengt u vervolgens naar Schiphol met de snelste route. U komt dan aan in de vertrekhal en kunt uw reis beginnen. 

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de valet parking. U kunt dan met uw auto naar de vertrekhal rijden. Vervolgens wordt uw auto door het personeel van All-inparkingschiphol.nl in ontvangst genomen. Zij rijden uw auto naar de parkeerplaats en parkeren uw auto veilig terwijl u uw vlucht begint. 
Wanneer u land wordt u weer opgehaald met de shuttlebus om u naar uw auto te brengen. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor uw bagage. Ook is het goed om te weten dat bij valet parking uw auto weer naar de ontvangst hal gebracht kan worden. 

Klachten, tips en complimenten over en voor www.all-inparkingschiphol.nl
Heeft u een klacht over All-inparkingschiphol.nl? Dan is het goed om dit kenbaar te maken aan All-inparkingschiphol.nl. Ze zullen uw klacht in behandeling nemen en vervolgens naar behoren afwikkelen. 

Uw mening over www.all-inparkingschiphol.nl
Heeft u al een keer gebruik gemaakt van de diensten van All-inparkingschiphol.nl? Dan is het goed om uw mening over hun op NederlandReview achter te laten. Op die manier kunt u anderen helpen om sneller te beslissen of ze hun auto bij All-inparkingschiphol.nl gaan parkeren wanneer ze een vlucht hebben vanaf Schiphol.

 

Parkeren op schiphol makkelijk en betrouwbaar? Lees ervaringen over dit bedrijf op NederlandReview! Zodat u makkelijk op schiphol kunt parkeren en kunt gaan vliegen!

}