AB Car Rental Bonaire

Alle reviews

AB Car Rental Bonaire

60% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (5)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  huurauto

  Ivm met de lockdown en het niet meer kunnen vliegen op Bonaire hebben wij de booking van onze huurauto geannuleerd. Het bedrijf heeft eenzijdig de algemene voorwaarden veranderd en besloten geen geld meer te retourneren. Wij hebben meerdere malen verzocht het geld terug te storten. Wij snappen dat het een aparte situatie is en hebben uiteindelijk voorgesteld om 50% terug te ontvangen en 50% in deposit te houden. Hier wilden ze niet in mee. Uiteindelijk reageren ze helemaal niet meer op mails.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Suv

  Corona virus = geen vakantie maar ook geld kwijt. Geen refund ! Wij kunnen niet op een latere datum komen ! Blijf aub correct en betaal het geld terug.

  Ook wij kregen dezelfde boodschap! Geld niet terug! We kunnen ook jammer genoeg niet herboeke !Ze hebben eenzijdig de algemene voorwaarden aangepast en artikel 5.7 toegevoegd!

  Voorwaarden na betaling eenzijdig aangepast. Geld weg. Nooit meer daar huren in toekomt!

  Ze hebben in maart de algemene voorwaarden aangepast ivm Corona. Nu geen geld terug en een voucher. Dit is niet rechtsgeldig uiteraard. Dit hebben we ook aangegeven. En zelfs voorgesteld om voor de helft van het bedrag een voucher te krijgen. Gaan ze niet in mee en nu reageren ze gewoon helemaal niet meer. Boeven zijn het.

  Hier precies hetzelfde; sinds de lockdown zijn de algemene voorwaarden aangepast en krijgen we geen geld terug. Zelfs annuleren conform de algemene voorwaarden ($75,-) wordt genegeerd. In mails wordt er letterlijk niet gereageerd op die vraag. Heeft iemand nog ideeën om dit aan te pakken?

  Would you thoughts if I quotation a couple of of your posts provided that I supply credit history and resources again in your weblog? My weblog is in the very same place of interest as yours and my consumers will surely take advantage of many the data you deliver right here. Make sure you allow me to know if this ok along with you. Many thanks!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goede service

  Dit was de 2e keer dat wij hier een auto huurden. Niets mis mee, hadden een klein probleem, gingen naar service en werd gelijk opgelost . Volgende keer weer

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ab carrental

  Zeer goede service, zeer goed wagenpark, erg schoon, wij kiezen bij volgend bezoek weer voor ab!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Prima autoverhuurbedrijf

  prima autoverhuur. Eenmaal aangekomen zelfs kleine upgrade gekregen naar een double cabin omdat onze auto er niet meer was.

Anderen bekeken ook

House of Britain
3 reviews

Wil je een keer op vakantie naar Groot-Brittannië of Ierland en ben je er nog nooit geweest? Wat zijn de leuke plekjes om te bezoeken, en waar...

Alamo
38 reviews

Alamo: Ervaringen Kekke kar nodig om indruk te maken op je verkering of schoonfamilie? Voor wie tijdelijk behoefte heeft aan een auto, kan een huu...

Europcar
94 reviews

Heb je zelf geen auto of wil je gewoon wel eens wat anders, al is het maar voor een dagje? Dan kun je een auto huren. Europcar is een van de bekend...

Momondo
10 reviews

Bent u ook benieuwd wat anderen zeggen van dit bedrijf? Momondo.nl is een bedrijf welke vakanties aanbiedt. Het vergelijkt de vliegticket aanbieder...

AB Car Rental Bonaire

Als je naar Bonaire gaat dan wil je natuurlijk zoveel mogelijk van het eiland zien. Het is daarom zeer handig om dan zelf een auto tot je beschikking te hebben. Helemaal als je daar wilt gaan duiken, dan heb je een auto nodig die daar specifiek geschikt voor is. Voor deze autoverhuur kun je terecht bij AB Car Rental Bonaire. Wat de ervaringen van andere vakantiegangers die je voorgingen zijn met dit bedrijf kun je hier lezen.

Over AB Car Rental Bonaire
Het bedrijf AB Car Rental Bonaire bestaat al ruim 30 jaar en staat op Bonaire bekend bij de hotels, resorts, touroperators en duikscholen om haar goedkope tarieven voor autoverhuur, maar ook om de hoge kwaliteit en de goede service. Zij bieden een grote selectie auto’s aan in hun wagenpark, van pick up trucks tot SUV’s, gezins- en economy auto’s, etc. Het wagenpark wordt op regelmatige basis onderhouden en ze worden vóór iedere huurperiode grondig en professioneel gereinigd. Op hun eigen website en hun Facebookpagina kun je altijd de laatste aanbiedingen en eventuele actiekortingen vinden.


Diensten
Wanneer je naar Bonaire gaat als vakantiebestemming kun je op de website van AB Car Rental Bonaire zelf heel eenvoudig een auto reserveren. Je kiest eerst onder het kopje ‘Huurauto’s’ de soort auto uit die je wilt reserveren. Bij sommige auto’s staat het woord ‘Dive’ bij de beschrijving wat betekent dat deze auto vooral voor duikers geschikt is. Onder het kopje ‘Tarieven’ staat wat de verschillende auto’s kosten per dag. Deze kosten worden uitgedrukt in US Dollars en zijn inclusief een onbeperkt aantal kilometers en een gratis taxi- en bagageservice van en naar het vliegveld. De huurprijzen zijn exclusief 6% omzetbelasting en $ 4,- per dag voor lokale belasting. Wanneer je kiest voor het AB Full Coverage Plan, profiteer je bovendien van een volledige dekking in het geval van schade door een ongeval of diefstal, gratis extra bestuurder(s) en kinderzitje, € 0,00 eigen risico en een gratis 24/7 wegenwachtservice. Deze wegenwachtservice verwisselt of repareert zonodig ook gratis een lekke band.  

Goed om te weten
Als je bij AB Car Rental Bonaire een auto wilt huren moet je minimaal 23 jaar oud zijn, minimaal één jaar in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en een creditcard (Visa of Mastercard) hebben. Bovendien moet je minstens één dag van tevoren een auto reserveren. De minimale periode voor het reserveren van een auto is twee dagen. Na de bevestiging van je reservering brengen ze meteen het volledige bedrag voor huur en extra’s in rekening.

AB Car Rental en AB-Dive
Bij AB Car Rental Bonaire kun je in combinatie met AB-Dive de autohuur combineren met het huren van duikapparatuur. Daarbij krijg je de optie om gratis te kiezen tussen lucht en Nitrox, je kunt zo vaak als je wilt van type duikfles wisselen. Voor meer informatie over deze Unlimited-Air of Drive-and-Dive pakketten kun je de website van AB-Dive bezoeken.

Klachten
Je kunt bij vragen of problemen telefonisch of via e-mail contact opnemen met AB Car Rental Bonaire. Als je een klacht hebt dan kun je deze schriftelijk indienen, vermeld hierbij je reserveringsnummer en doe dit via info@ABcarrental.com. Zij komen zo snel mogelijk hierop terug.

Wat zijn jouw ervaringen met AB Car Rental Bonaire?
Ben jij al eens op Bonaire geweest en heb jij toen een auto bij hen gehuurd? Wat vond je van de prijs/kwaliteit verhouding en de service van het bedrijf? Deel deze mening hier op NederlandReview, dan zijn andere consumenten beter ingelicht voordat ze ook bij hen gaan reserveren.

Biedt AB Car Rental Bonaire een goede service bij de verhuur van hun auto’s? Of zijn de ervaringen met dit autoverhuurbedrijf helaas niet zo positief?

}