Vriendenloterij

Alle reviews

Vriendenloterij

55% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ongewenste post

  Zoals ik met een sticker op mijn brievenbus duidelijk maak, wil ik geen reclame ontvangen. Dus ook niet van Vriendenloterij!
  Graag zou ik dan ook hebben dat jullie mij niet lastig blijven vallen met ongewenste post.
  Heeft Vriendenloterij niet iets te maken met goede doelen? Wat Hypocriet!
  Stop alsjeblieft met deze verspilling van grondstoffen en brandstoffen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lidmaatschap opzeggen

  Misdadig, kan echt niet meer deze manier van met mensen omgaan het is 2022!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Opzeggen wordt tegengehouden

  Heb al 3 x gebeld om op te zeggen en iedere keer zeggen ze dat het nu niet kan moet maar weer wachten tot volgende maand want wij kunnen niks aanpassen voor die maand worst gewoon aan het lijntje gehouden heb nu de incasso machtiging geblokkeerd mischien dat dat helpt.
  Dus begin er niet aan je wint niet eens iets

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  schijnbaar 2 loten

  Ik ben inmiddels al een maand ! bezig met de klantenservice, via e-mail, telefoon en chat, en helaas ben ik nog geen meter opgeschoten. Niet aan beginnen !!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gratis lot

  Niets gratis je zit ef aan vast wat het nummer om op te zeggen sta je 1,5 uur in de wacht. App reageren ze ook niet. Oplichters begin er niet aan.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nog niks gewonnen

  Nog nooit wat gewonnen. Speel al 6 maanden mee... dus weer afgezegd.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goed doel

  Wij doen louter mee voor het goede doel al jaren

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Goed doel en toch winnen

  Nog best geregeld dat wij winnen bij de Vrienden Loterij!

  Terwijl we eigenlijk mee waren gaan doen omdat het toch een goed doel is

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  spanning en goede doel


  Ik win alleen kleine bedragen maar mij gaat het niet om het winnen
  Ook al klinkt dat misschien raaar hoor

  De spanning is ook al heel leuk
  En dus soms win je wel wat

  En alles gaat toch naar het goede doel?!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  voor het goede doel

  nog nooit iets echts gewonnen al speel ik al best een tijdje mee, maar leuk dat het voor een goed doel is dus ik laat het maar even zo!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  gewonnen!

  Jaaa 300 euro gewonnnen. Nog nooit wat gewonnen dus blij mee. Heb ik ongeveer eruit wat ik al die jaren erin gestopt heb dus ik speel nog even door!

Anderen bekeken ook

DealDonkey
31 reviews

Elke dag worden om klokslag 11:00 de nieuwe aanbiedingen en deals online gezet bij DealDonkey. Elke dag is het weer een verrassing welke artikelen ...

Runnerz
4 reviews

Wilt u goed beslagen ten ijs komen als u zich gaat storten op het wedden op paardenraces? Lees dan hier beoordelingen over runnerz.nl. Het wedden o...

Watch2Day
12 reviews

Word jij van het woord kortingen altijd meteen enthousiast? Laten we eerlijk zijn, wie wordt er van kortingen nu niet enthousiast? Watch2Day heeft ...

Knaldeals.com
10 reviews

Ken jij dit bedrijf echt wel zo goed als je denkt? Knaldeals.nl is een website met dagaanbiedingen voor knalprijzen. De naam laat weinig te wensen ...

Vriendenloterij

Jij speelt toch zeker ook mee met de vriendenloterij? Samen met je vrienden? Hebben jullie al eens iets gewonnen? Want winnen doe je samen bij de vriendenloterij. Op NederlandReview lees je of dit inderdaad het geval is. Wat zijn de ervaringen van andere mensen en daar kun jij je voordeel mee doen. Via NederlandReview krijg je gratis en onafhankelijk advies door middel van beoordelingen en reviews van anderen. En dat is toch veel meer waard dan de mooie wervende teksten van bedrijven en organisaties zelf.

Over Vriendenloterij
De vriendenloterij heeft vooral een maatschappelijk doel en daarmee heeft de loterij een bepaalde sympathieke uitstraling. Mensen en organisaties die hun steentje willen bijdragen aan de maatschappij worden door de vriendenloterij ondersteund. Je kunt hierbij denken aan organisaties als Jantje Beton en het Nationaal Ouderenfonds. Naast 47 vaste goede doelen zoals de Dirk Kuyt Foundation en het fonds Verstandelijk Gehandicapten zijn er jaarlijks ook extra projecten of eenmalige schenkingen. In 2014 ging zo’n eenmalige schenking onder andere naar Villa Pardoes. Redelijk uniek is, dat je bij de vriendenloterij als deelnemer ook kunt kiezen of stemmen op een doel waarvan jij vindt dat het een schenking verdient. En gingen er vorig jaar ook schenkingen naar de Johan Cruyff Foundation en naar het Nederlandse Rode Kruis.  

Telefoonnummer is lotnummer
Bij de vriendenloterij speel je mee met het nummer van je mobiele telefoon. Ofwel, je mobiele telefoonnummer is je lotnummer. En ook met de laatste vijf, zes of zeven nummers van je telefoonnummer kun je winnen. 

Diensten
Je telefoonnummer is dus je lotnummer. Daarin heb je niets te kiezen. Maar behalve meespelen met je mobiele nummer, spaar je met je deelname ook nog zogenaamde vriendenpunten waarmee je automatisch kans maakt op extra prijzen. Op de site van de vriendenloterij vind je gelukkig eens geen games of spelletjes. Er zijn uiteraard wel diverse acties waaraan je mee kunt doen en waar je wordt uitgenodigd om met meer loten mee te spelen. Daarnaast kun je op de site je eigen vriendenaccount aanmaken. Op dit account kun je je persoonlijke gegevens wijzigen, maar ook gebruik maken van exclusief ledenvoordeel. Hierbij kun je denken aan een kortingsactie bij één van de partners van de vriendenloterij. 


Klachten
Op de pagina van de klantenservice zijn de veel gestelde vragen naar verschillende onderwerpen gerangschikt. Zo zijn er categorieën met vragen over prijzen, uitslagen, je deelname, overige vragen, lopende acties en beëindigde acties. Over klachten vinden we echter niet direct iets terug. Staat jouw vraag er nog niet tussen dan kun je op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur telefonisch contact opnemen. Op een online contactformulier wordt je uitgenodigd om je probleem te melden, een schouderklopje te geven of een klacht in te dienen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. We zijn erg benieuwd wat jij vindt van de website van de vriendenloterij. En nog belangrijker, wat vind je van de vriendenloterij zelf? Heb jij ervaringen? Deel ze dan met ons op NederlandReview. Want wij zijn benieuwd naar jouw mening.   

Denkt u erover om mee te spelen in de vriendenloterij? Lees dan eerst de ervaringen van spelers die u voorgingen! Wanneer is de trekking en welke prijzen kunt u winnen? Lees het bij NederlandReview!

}