Vriendenloterij

5.1

Bestellen

5.3

Service

5.1

Prijs

4.7

Levering

54.6%

Zou hier weer kopen

Vriendenloterij

Jij speelt toch zeker ook mee met de vriendenloterij? Samen met je vrienden? Hebben jullie al eens iets gewonnen? Want winnen doe je samen bij de vriendenloterij. Op NederlandReview lees je of dit inderdaad het geval is. Wat zijn de ervaringen van andere mensen en daar kun jij je voordeel mee doen. Via NederlandReview krijg je gratis en onafhankelijk advies door middel van beoordelingen en reviews van anderen. En dat is toch veel meer waard dan de mooie wervende teksten van bedrijven en organisaties zelf.


Over Vriendenloterij

De vriendenloterij heeft vooral een maatschappelijk doel en daarmee heeft de loterij een bepaalde sympathieke uitstraling. Mensen en organisaties die hun steentje willen bijdragen aan de maatschappij worden door de vriendenloterij ondersteund. Je kunt hierbij denken aan organisaties als Jantje Beton en het Nationaal Ouderenfonds. Naast 47 vaste goede doelen zoals de Dirk Kuyt Foundation en het fonds Verstandelijk Gehandicapten zijn er jaarlijks ook extra projecten of eenmalige schenkingen. In 2014 ging zo’n eenmalige schenking onder andere naar Villa Pardoes. Redelijk uniek is, dat je bij de vriendenloterij als deelnemer ook kunt kiezen of stemmen op een doel waarvan jij vindt dat het een schenking verdient. En gingen er vorig jaar ook schenkingen naar de Johan Cruyff Foundation en naar het Nederlandse Rode Kruis.  


Telefoonnummer is lotnummer

Bij de vriendenloterij speel je mee met het nummer van je mobiele telefoon. Ofwel, je mobiele telefoonnummer is je lotnummer. En ook met de laatste vijf, zes of zeven nummers van je telefoonnummer kun je winnen. 


Diensten

Je telefoonnummer is dus je lotnummer. Daarin heb je niets te kiezen. Maar behalve meespelen met je mobiele nummer, spaar je met je deelname ook nog zogenaamde vriendenpunten waarmee je automatisch kans maakt op extra prijzen. Op de site van de vriendenloterij vind je gelukkig eens geen games of spelletjes. Er zijn uiteraard wel diverse acties waaraan je mee kunt doen en waar je wordt uitgenodigd om met meer loten mee te spelen. Daarnaast kun je op de site je eigen vriendenaccount aanmaken. Op dit account kun je je persoonlijke gegevens wijzigen, maar ook gebruik maken van exclusief ledenvoordeel. Hierbij kun je denken aan een kortingsactie bij één van de partners van de vriendenloterij. 
Klachten

Op de pagina van de klantenservice zijn de veel gestelde vragen naar verschillende onderwerpen gerangschikt. Zo zijn er categorieën met vragen over prijzen, uitslagen, je deelname, overige vragen, lopende acties en beëindigde acties. Over klachten vinden we echter niet direct iets terug. Staat jouw vraag er nog niet tussen dan kun je op werkdagen tussen 09.00 en 21.00 uur telefonisch contact opnemen. Op een online contactformulier wordt je uitgenodigd om je probleem te melden, een schouderklopje te geven of een klacht in te dienen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. We zijn erg benieuwd wat jij vindt van de website van de vriendenloterij. En nog belangrijker, wat vind je van de vriendenloterij zelf? Heb jij ervaringen? Deel ze dan met ons op NederlandReview. Want wij zijn benieuwd naar jouw mening.   


Denkt u erover om mee te spelen in de vriendenloterij? Lees dan eerst de ervaringen van spelers die u voorgingen! Wanneer is de trekking en welke prijzen kunt u winnen? Lees het bij NederlandReview!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 5000 karakters

Gelieve eerst in te loggen

Bestellen

Service

Prijs

Levering

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (11)

Ongewenste post

Zoals ik met een sticker op mijn brievenbus duidelijk maak, wil ik geen reclame ontvangen. Dus ook niet van Vriendenloterij! Graag zou ik dan ook hebben dat jullie mij niet lastig blijven vallen met ongewenste post. Heeft Vriendenloterij niet iets te maken met goede doelen? Wat Hypocriet! Stop alsjeblieft met deze verspilling van grondstoffen en brandstoffen!

Q

Quintus

04-06-2023

0

Lidmaatschap opzeggen

Misdadig, kan echt niet meer deze manier van met mensen omgaan het is 2022!

L

Leonie

26-04-2022

0

Opzeggen wordt tegengehouden

Heb al 3 x gebeld om op te zeggen en iedere keer zeggen ze dat het nu niet kan moet maar weer wachten tot volgende maand want wij kunnen niks aanpassen voor die maand worst gewoon aan het lijntje gehouden heb nu de incasso machtiging geblokkeerd mischien dat dat helpt. Dus begin er niet aan je wint niet eens iets

M

M

24-09-2021

0

schijnbaar 2 loten

Ik ben inmiddels al een maand ! bezig met de klantenservice, via e-mail, telefoon en chat, en helaas ben ik nog geen meter opgeschoten. Niet aan beginnen !!!!!

D

Daan Arts

21-04-2020

0

Gratis lot

Niets gratis je zit ef aan vast wat het nummer om op te zeggen sta je 1,5 uur in de wacht. App reageren ze ook niet. Oplichters begin er niet aan.

K

Kim

15-11-2019

0

Nog niks gewonnen

Nog nooit wat gewonnen. Speel al 6 maanden mee... dus weer afgezegd.

V

v. Doelen

19-07-2017

0

Goed doel

Wij doen louter mee voor het goede doel al jaren

T

Thomassen

26-08-2016

0

Goed doel en toch winnen

Nog best geregeld dat wij winnen bij de Vrienden Loterij! Terwijl we eigenlijk mee waren gaan doen omdat het toch een goed doel is

V

Van den Hove

30-07-2016

0

spanning en goede doel

Ik win alleen kleine bedragen maar mij gaat het niet om het winnen Ook al klinkt dat misschien raaar hoor De spanning is ook al heel leuk En dus soms win je wel wat En alles gaat toch naar het goede doel?!

A

Anneke van W.

20-01-2016

0

voor het goede doel

nog nooit iets echts gewonnen al speel ik al best een tijdje mee, maar leuk dat het voor een goed doel is dus ik laat het maar even zo!

S

sandra

04-01-2016

0

gewonnen!

Jaaa 300 euro gewonnnen. Nog nooit wat gewonnen dus blij mee. Heb ik ongeveer eruit wat ik al die jaren erin gestopt heb dus ik speel nog even door!

V

Vallerie Nooddorp

08-08-2015

0