Veepee

Alle reviews

Veepee

41% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (32)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Zonnebril Chloé

  Ik bestelde 2,5 weken geleden een Chloé zonnebril voor de verjaardag van mijn schoonzus en eentje voor mezelf. Was een zeer mooie promo, eigenlijk bijna te mooi om waar te zijn.

  Na een hele tijd te wachten kreeg ik de melding dat ze een deel van mijn bestelling zouden opsturen. Ik had dus gehoop dat dit het verjaardagscadeau zou zijn maar jammer genoeg was dit mijn eigen zonnebril.

  Na 2,5 weken nam ik contact op met Veepee om te vragen wanneer deel 2 zou komen. Pas toen vertelden ze me dat dit item niet meer voorradig was en niet meer zou komen. Met wat flauwe excuses erbij.

  Ik vroeg om mij een andere zonnebril aan te bieden, maar dat willen ze niet.

  Echt schandalig dit.

  1. Ik moet zelf vragen naar mijn bestelling
  2. Ik krijg pas na 2,5 (na zelf te vragen) het antwoord dat mijn bestelde artikel niet voorradig is
  3. Ze willen mij totaal niet helpen door mij een andere bril aan te bieden
  4. Ik krijg niet eens meteen een compensatie aangeboden
  5. Dit is de 2de keer dat ik problemen ervaar met Veepee. Enkele jaren geleden ook weken moeten wachten op een bestelling van meer dan €600.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gas bbq

  KOOP HIER NIET MENSEN !! HET ZIJN BEDRIEGERS !!
  Hieronder mijn chat - conversatie van vandaag met hun "klantendienst" :

  [16:58] Marino : Beste, is deze verkoop geannuleerd en krijg ik mijn geld terug of wat ? Bestelnummer 420422742
  [16:59] Sophie : Hey Marino.
  [17:00] Sophie : Ik zie inderdaad dat een deel terug is gestuurd naar ons magazijn. Binnen de 13 dagen zullen we dit ontvangen en naar je terug gaan betalen.
  [17:00] Sophie : Sorry hiervoor.
  [17:01] Marino : Reden ?
  [17:01] Sophie : Het andere gedeelte zal 19/06 geleverd worden bij het volgende afhaalpunt:
  [17:01] Sophie : Parcel Point - PERSWINKEL T PLEINTJE MOL GINDERBROEK 18, 2400 MOL
  [17:01] Sophie : Helaas heeft bpost je pakketje niet kunnen leveren.
  [17:02] Marino : welk gedeelte bedoeld U dan ? Ik heb geen ontspanner nodig als ik de bbq niet geleverd krijg nietwaar..
  [17:03] Sophie : De gasbarbeque is teruggestuurd.
  [17:03] Sophie : Indien je het andere gedeelte niet nodig heb kan je je pakketje niet afhalen. Deze zal dan kosteloos geretourneerd worden.
  [17:05] Sophie : Kan ik verder nog iets voor je doen?
  [17:05] Marino : Vreemd want ik heb gisteren nog contact gehad met jullie en er zat vertraging op de levering vertelde men mij. Maar ik heb dan die ontspanner ( die bij de bbq hoort ) ook niet nodig hè.; Gelieve die ook te annuleren en terug te betalen.
  [17:05] Sophie : Deze kan ik helaas niet meer annuleren. Sorry hiervoor.
  [17:06] Marino : Wat een gedoe bij jullie zeg. Eerst moet ik bijna een maand wachten en nu wordt die doodleuk terug gestuurd. Ik ben jaren klant bij jullie. Ik schrap mijn account. Amateurs.
  [17:06] Sophie : Nogmaals sorry voor alles!
  [17:07] Marino : Er zullen reviews volgen. Dit pik ik niet.
  [17:07] Sophie : Dat is helemaal prima. Jammer dat het een an ander mis is gegaan.
  [17:07] Sophie : Heb je verder nog vragen voor mij?
  [17:08] Sophie : Oei, ik zie dat je offline bent en zal hierdoor de chat gaan sluiten. Voor verdere vragen ben je altijd welkom bij mij in de chat. Geniet van een mooie dag.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  STofzuiger H.KOENIG via vee pee

  dat dik is kapo gegaan na 3 maanden krijg ik deze eindelijk terug maar er ontbreken onderdelen, en nu zeggen ze dat ze ze niet hebben en vee pee moet "bemiddelen"omdat ik geen fatsoenlijke antwoorden krijg van H.KOENIG ze hebben niks dan kennen ze me niet altijd een smoes, en vee pee heb je niet veel aan

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gaston Hortense

  Ik bestelde een hangmat van het merk Gaston Hortense, wat ik ontving is een kwalitatief slacht afkooksel, pure namaak. Melding van gemaakt, nog wachtende op feedback.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kleding

  Ik koop al jaren bij Veepee producten waar ik over het algemeen tevreden over ben/was.
  Sinds Veepee overgegaan is in andere handen lijkt er alsof er een ander tijdperk aangebroken is.
  Ik erger me over mn de dwingende manier af en toe dat je naar betalen wordt gecommandeerd.
  Als je je toch nog een ander product herinnert waar je nog even naar wil kijken is dat niet mogelijk.
  Ook vind ik het niet meer van deze tijd hoeveel stappen je moet zetten om een product te retourneren....ook dat het dan eindeloos lang duurt voordat je je geld terug hebt.
  Echt waardeloos.....je moet het product heel graag willen hebben omdat er allemaal voor over te hebben.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Waardeloos, frustrerend en onbereikbaar, koop hier nooit wat, zelfs als je zeker bent van je zaak weet je niet wat je daadwerkelijk krijgt en met de “klantenservice”is geen contact te krijgen, of reageren na weken pas een keer op een manier waar je nog niks mee kan. Ze houden alles af. Dat is wel echt een groot probleem!
  Onbetrouwbaar!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gymschoenen

  Altijd tevreden geweest. Wel eens iets fout gegaan in verleden maar opgelost. Nu zijn er maar liefst twee paar gympen niet geleverd. Wel zogenaamd verstuurd. Niets of niemand te bereiken. Erg vervelend.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Ik bestel al jaren bij veepee

  Ik bestel al jaren producten van veepee. Ja het kan enige tijd duren voor je je producten hebt, maar de datum waarop het product geleverd kan worden, staat vermeld voordat je je bestelling plaatst. Good deals worden altijd sneller geleverd.

  Ik heb nog nooit problemen met bestellingen of retourneringen van veepee gehad. Via de app kun je contact opnemen met de klantenservice en zij mailen je binnen 1 a 2 dagen terug. De app is verder heel klantvriendelijk.

  Ik ben zeer tevreden over veepee. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed. Veel merkproducten kun je hier met korting kopen!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  plaid

  De klantendienst beantwoordt geen vragen meer. De chat functie die voordien erg goed werkte, is afgeschaft. Het je een probleem met een bestelling of retour, dan is er helaas geen oplossing. Onbetrouwbare website geworden, helaas!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kleding, broek van Gerrber

  Slechte kwaliteit artikelen. Broek besteld van Gery Weber. Zag pas na bestelling dat ik er lang op moest wachten. Maar oke, prima. Komt de broek aan. Wil hem passen. Ben niet eens aan passen toegekomen, rits kapot en geen idee hoe ik dit op moest lossen. Zat muurvast. Dus besloten retour. Getracht eersst nog met klantenservice te overleggen maar inderdaad niet bereikbaar. Nu maar afwachten of of ik mijn verzendkosten ook terug krijg. Want dat zou realistisch zijn. We wachten het geduldig af maar heb er weinig vertrouwen meer in.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wel betaald, niets ontvangen en retour nog geen geld terug!

  Het gaat om twee klachten. Ik heb geen terugbetaling ontvangen van een retour gestuurd artikel op 13 juni 2022. Via een nieuw netwerk Mondial Relay heb ik de retourzending aangeboden. Ik heb hier het verzendnummer van ontvangen via email van Mondial Relay. Echter, nog steeds geen bericht van Veepee dat de retour daar aangekomen is. Op de website van Veepee in mijn account, blijkt nu dat mijn retour niet is terug te vinden, zelfs het ordernummer is niet meer zichtbaar. Ik kreeg dit eigenlijk pas in de gaten toen ook de door mij gedane nieuwe bestelling van gisteren 24-6-2022, geen bestelbevestiging gaf. Het is door mij afgerekend met Ideal maar geen bestelbevestiging en dus ook geen ordernummer. Ik kan voor beide zaken op geen enkele manier contact krijgen met Veepee. Het telefoonnummer in Amsterdam wordt door een Franstalig ingesproken bandje beantwoord. De Chatfunctie is offline en ik heb diverse mails gestuurd maar krijg op geen enkele manier contact. Gezien alle andere reacties op Trustpilot en Facebook en Instagram, waar veel mensen nu dezelfde ervaringen hebben, voel ik mij opgelicht en vermoed dat dit bedrijf alleen nog maar geld wil opstrijken. De banken kunnen Ideal betalingen niet terughalen, ik heb daarover contact gehad met mijn bank. Wat kan ik doen om mijn geld terug te krijgen. Er is veel mis met dit bedrijf en zij zijn het thuiswinkel waarborg niet waardig. Veel mensen worden nu gedupeerd en raken geld kwijt, er moet met spoed iets gebeuren zodat mensen er niet langer intrappen en argeloos daar bestellen, want ze zijn gegarandeerd hun geld kwijt.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cosmetics

  Beware, their refund of appx 25 eur never arrived into my account, they cannot be trusted.
  I was a very active customer, buyng 1000s eur per month, also advising my friends to shop on veepee.nl. Until i requested a refund from something and although i was informed that the refund was processed, it never reached my bank account. Several contacts later, veepee was still sending me a document of my order without any information, saying it was processed, please contact your bank. I did, the bank could not see the transaction and advised me to go to the police. They did not put any offer on checking with their middle company. My next step is going indeed to the police.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  meermaals ondergoed en woonartikelen gekocht

  CHECK WAT JE KOOPT, overal prima

  nadelen
  - levering producten duurt lang + lange tijd tussen verzenden en ontvangen
  - pakket terug brengen bij specifiek pakket punt
  - niet elke aanbieding is echt een aanbieding!!!! (bijv easytoys of wasmiddel producten zijn soms nog duurder)

  voordelen
  + bij pakketpunt makkelijk zonder extra kosten in te leveren (bij mij in de buurt tankstation)
  + sommige aanbiedingen echt goedkoper!!!
  + leuke spullen die niet ergens anders worden verkocht (lees: unieke merken)

  Je krijgt altijd je geld terug!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  tuinset gaston Hortense

  Tuinset gekocht voor 199,- . De originele verkoopprijs van €449,-klopt online.
  Bij binnenkomst blijkt dat men een kopie opstuurt van een Action tuinstel twv €89,95. Duidelijk te zien aan de bouten en afwerking. Pure oplichterij en ze zijn op geen enkele manier bereikbaar! Het enige wat je nog kunt doen is terugsturen en hopen dat ze geld terugstorten.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Grohe wastafel

  + goedkoper
  - heb de wastafel retour moeten sturen, zelf alles moeten regelen en betalen (14 euro) en nu, na 14 dagen dat mijn retourpakket bij Veepee is afgeleverd, heb ik mijn geld NOG STEEDS NIET ontvangen. Ze houden me aan het lijntje en weigeren van me terug te betalen.
  Koop niets waar je niet 100% zeker van bent (van je aankoop) op de "vernieuwde Veepee" met de allerslechtste service ooit meegemaakt!!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Scheidingswand

  Geen goede ervaring met de klantenservice! Vaker gekocht op Veepee, nu de eerste keer een retour moeten sturen. Deze werd begin februari gedaan, tot op heden geen gehoor, geen geld terug. Dan mail je de klantendienst (andere mogelijkheid is er niet) en dan krijg je doodleuk na paar dagen wachten een totaal out of the context antwoord. Mijn bestelling komt vanuit het buitenland, ik moet nog een week wachten eer ik het ontvang...🤷🏼‍♀️ Hier heb je alvast een cadeaubon van 5 euro.... Best frustrerend als klant . Vraag me af als de klachten wel effectief grondig gelezen worden, heb er men twijfels bij.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Salontafel

  Slechte kwaliteit tafel en 0 service van de klantenservice.
  De tafel valt uit elkaar na 6 maanden gebruikt te hebben. De kleur van het hout blijft achter op alle doekjes en het hout krimpt zodat er scheuren en kieren in het tafelblad komen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Meerdere

  Groot Minpunt !
  Klantendienst is niet telefonisch bereikbaar en soms ook niet per Livechat.
  Dit is KLANTONVRIENDELIJK !!
  Ik heb nochtans reeds regelmatig besteld bij VEEPEE maar enkel het gemis aan telefonische bereikbaarheid is een negatief punt

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Baby kleding

  Leuke kleding voor een prima prijs. Levering is goed gegaan. Ik heb geen ervaring met retourneren.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  geen

  nog nooit van dit bedrijf gehoord, krijg een email met 'Welkom in het nieuwe Veepee universum'. Waar hebben ze mijn email adres vandaan? Enige contact pagina die ik kan vinden is Frans, wil een bericht sturen met de eis mij uit hun systeem te halen, krijg ik een firewall pagina met de melding dat mijn verzoek onveilig is en dus niet uitgevoerd is. Voelt als een scam.

Anderen bekeken ook

DealDonkey
31 reviews

Elke dag worden om klokslag 11:00 de nieuwe aanbiedingen en deals online gezet bij DealDonkey. Elke dag is het weer een verrassing welke artikelen ...

Runnerz
4 reviews

Wilt u goed beslagen ten ijs komen als u zich gaat storten op het wedden op paardenraces? Lees dan hier beoordelingen over runnerz.nl. Het wedden o...

Watch2Day
12 reviews

Word jij van het woord kortingen altijd meteen enthousiast? Laten we eerlijk zijn, wie wordt er van kortingen nu niet enthousiast? Watch2Day heeft ...

Knaldeals.com
10 reviews

Ken jij dit bedrijf echt wel zo goed als je denkt? Knaldeals.nl is een website met dagaanbiedingen voor knalprijzen. De naam laat weinig te wensen ...

Veepee

Houd jij ook van online shoppen? Houd je ook van buitenkansjes en kan je daarbij ook zo genieten van het gevoel een prachtige deal gevonden te hebben? Dan ben je bij Veepee aan het juiste adres. De shopervaring die Veepee biedt, is dan ook helemaal anders dan bij andere webshops. Benieuwd waarom en daarbij ook benieuwd naar de beoordelingen van anderen? Lees dan zeker verder.

Private shopping community: flashverkopen
Veepee is een private shopping community die intussen zo'n vier miljoen leden telt. Hiermee zijn zij marktleider in de online flashverkopen binnen de Benelux.

Elk lid van deze community kan dagelijks genieten van unieke flashverkopen van kwaliteitsvolle, bekende merken.

Lid worden is gratis en biedt je toegang tot het ruime aanbod aan flashdeals in zowel het mode-, lifestyle-, àls reissegment. Hierbij kan je als lid van de private shopping community genieten van kortingen tot wel 70% zonder hierbij talloze pagina's te moeten afschuimen.

In de praktijk
In de praktijk betekent dit dat de website geen vast assortiment heeft, maar dagelijks andere merken in de kijker zet. Als lid krijg je dan ook geregeld mails die je updaten over welke verkopen er aankomen. Wanneer een merk een verkoop opent, staat deze zo'n 3 tot 5 dagen open. Binnen die termijn heb jij de tijd om de producten met de beste prijzen aan te schaffen. Na afloop van de verkoop worden de door jou gekochte artikelen bij de leverancier besteld waarna ze geleverd worden in het Veepee warehouse. Enkele dagen later ontvang jij jouw producten met hoge kortingen bij je thuis.

Over Veepee
Veepee is een bedrijf van Franse oorsprong dat eerder bekend was onder de benaming Vente-privee.com. De naamsverandering vond plaats op 1 januari 2019. Het bedrijf werd 30 januari 2001 opgericht door Jacques-Antoine Granjon wie alsook de functie van directeur opneemt. De site wordt gezien als de sterkst groeiende Belgische webshop, ondanks de steevast aanwezige verzend- en retourkosten. Zelf verwacht het bedrijf sterk internationaal door te groeien waardoor het nog meer merken en producten zal kunnen aanbieden aan zijn leden.

Reviews
Is jouw interesse in dit bedrijf ook gewekt maar weet je niet of je dit alles wel kan vertrouwen? Ben je bezorgd over verborgen kosten en/of de kwaliteit van de aangeboden diensten? Lees op deze site dan de beoordelingen van Veepee gebruikers zodat je met het volle vertrouwen kan genieten van de diensten die dit bedrijf je biedt. Heb je zelf al beroep gedaan op dit bedrijf? Laat dan zeker jouw eigen ervaringen achter in de reviews. Op deze manier kan ook jij anderen helpen die nog twijfelen over het al dan niet vertrouwen op deze webshop.

 

}