NederlandReview

  Ervaringen Staatsloterij

  Wat vind u van de staatsloterij? Maar ook belangrijk, wat vinden andere nou van de staatsloterij? Alle reviews werden opgeslagen en opgeborgen ineen handig portaal dat medemogelijk gemaakt is door NederlandReview. Wij als NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die hier ervaring mee hebben. Bovendien is het erg van belang om een goed inzicht te krijgen over wat er allemaal te verwachten staat. Hierbij is de mening van de consumenten erg belangrijk voor als u bijvoorbeeld ervoor kiest om een grote aankoop te doen. Zo kunt u kunt ervan uitgaan dat bij elke goede review, de service van dit bedrijf volgens uw verwachting ook daadwerkelijk klopt.

  Over de Staatsloterij

  De Nederlandse staatsloterij heeft een heel uitgebreid geschiedenis. Het gaat helemaal terug naar 1726 waar het allemaal is begonnen. Inmiddels is de staatsloterij al flink uitgebreid en worden de loten al bijna in elke winkel om de hoek verkocht. De staatsloterij telt maar liefst 153 medewerkers, dat niet veel lijkt, maar het gaat vooral om de hoeveelheid verkochten loten. Wat overigens heel veel is. Volgens hun zijn ze een van de meest betrouwbare loterijen die Nederland kent. Je kunt wel zeggen dat ze duidelijk weten wat ze doen en zijn hier ook gespecialiseerd in. De staatsloterij is erg actief en er wordt gezegd dat we ook kunnen verwachten dat bij de staatsloterij het meeste te winnen valt. Bovendien garanderen ze sinds 2008 ook dat er alléén prijzen vallen voor gekochte loten. Anderzijds, als u een geld bedrag wint van bijvoorbeeld 1.000.000, dan is dit ook daadwerkelijk het bedrag en niet minder. Het motto van de staatsloterij is dat ze niet op winst uit zijn, het gaat erom dat heel Nederland ervan moet profiteren en vertelt dat de opbrengst dan ook terug gaat naar de Nederlandse samenleven.

  Nederlandse loterijen - Zondag met Lubach (S10)

  Diensten Staatsloterij

  Zoals vermeld is de staatsloterij uit naar het feit dat heel Nederland ervan moet profiteren. Waarbij elk lot evenveel kans heeft. Natuurlijk heb je verschillende loten die je kunt kopen, bijvoorbeeld een heel staatslot, 1/5 staatslot, een straat of een straatje. Deze hebben allemaal verschillende kostprijzen en de gewonnen pot is bij elk lot anders. Bij een hele staatslot krijg je alles van het gewonnen bedrag, bij een 1/5 staatslot krijg je dus gewoon het 1/5 deel van het bedrag, bij straat krijg je in totaal 10 straatsloten en kans op de jackpot, en bij een straatje krijg je dus 10 1/5 loten waarmee je met alle loten kans maakt op alle prijzen op jouw lotnummer. Deze loten kan je bijna in alle verschillende winkels kopen, maar dit niet alleen, want de staatsloterij biedt ook de mogelijkheid om via internet aankopen te doen waarbij ze een website hebben genaamd www.staatsloterij.nl

  Klachten

  De staatsloterij heeft een uitgebreid klantenservice. Je kunt ze telefonisch contacteren met één van hun medewerkers die te bereiken zijn op maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 21:00. Bovendien kunt u via de social media van de staatsloterij ook contact opnemen en de allernieuwste gebeurtenissen volgen om zo niets te missen. Het is zelfs zo dat je een mail of een WhatsApp-berichtje kan sturen zodat u wel altijd uw vragen kwijt kunt. Zij proberen uiteraard ook zo snel mogelijk te reageren en antwoordt te geven op uw vraag! Heeft u ervaring met de staatsloterij? Dan kunt u ze hier delen samen met andere consumenten.

  Goede winkansen en ook eerlijk? Lees ervaringen van mensen die al loten hebben gekocht. Makkelijk opzeggen en geen reclame? Lees ervaringen bij NederlandReview

  Staatsloterij
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (60)

  3.6
  37% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  4.4
  Service
  rating
  3
  Prijs
  rating
  3.2
  Leveren
  rating
  3.6

  Schrijf nieuwe review

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Staatsloterij

  Uw beoordeling

  abonnement opgezegd.

  Ik had altijd wel een hoge pet op van de Nederlandse Staatsloterij. Tot het moment dat ik het abonnement telefonisch ging opzeggen. Ik werd te woord gestaan door een "dame" die me behandelde of ik met haar had geknikkerd in mijn jeugdjaren. Het "je" en "jij" was niet van de lucht. Ik ben 60 jaar niet de jongste meer maar werd als een of andere snotneus behandeld. Nu hoef ik niet zonodig met "U" aangesproken te worden maar ik heb toch liever als vreemden mij benaderen dat je met U aangesproken wordt wel zo normaal. en wel zo netjes. Blijkbaar worden medewerkers bij de Staatsloterij niet meer opgevoed hoe ze een klant aan moeten spreken of moeten benaderen. De reclame voor de Staatsloterij vind ik ook om te huilen. Hoe blij iemand is die een Staatslot heeft gekocht. Ze laten nooit iemand zien die "slechts" 7,50 euro hebben "gewonnen" met de tekst gefeliciteerd met uw PRIJS. Deel het met u vrienden. Belachelijke tekst! Een patatje op de hoek zeker?

  Door: E. Jansen27-07-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  miljonair in je hoofd

  We doen ieder jaar mee met de Oudejaarsloterij.
  Vaak wonnen we wel iets steeds.
  Nooit echt heel veel hoor, maar soms een paar tientjes, nou dat is reuzeleuk zo in het nieuwe jaar!
  De laatste jaren alleen helemaal niks gewonnen, helaas. Niet eens een troostorijsje van een tientje.
  Toch is de spanning ook al wat waard, want in je hoofd ben je al een beetje miljonair!

  Door: Denise Timmermans27-08-2016
  E. Gerard19-06-2020

  Zeer slechte service. Na een lot online gekocht te hebben is mijn account ten onrechte geblokkeerd. Nu vraagt de Staatsloterij een kopie van mijn bankpas en identiteitskaart. Dit gaat te ver en mag volgens mij niet eens gezien de AVG wet. Het geld dat ik op mijn account gestort heb om loten te kopen ben ik nu kwijt omdat ik er niet bij kwam, tenzij ik mijn privé-gegevens dus opgeef. Zeer brutale klantenservice, geen reactie op mijn klacht gekregen. Liever niet met de Staatsloterij in zee gaan. MVG

  Fred Knol22-08-2020

  zoals gewoonlijk niet te doen om je loten aan te passen via de site. Moet weer gebeld worden en dat kost weer onnodig tijd en geld. Bij bijna alle instanties kan je met 3 muisklikken aanmelden maar afmelden ho maar. Het is en blijft zwaar kl...te.

  Vikash13-11-2020

  Legale en grove oplichting, programma opgelicht moet bij deze mensen terecht.

  Ronnie03-01-2021

  Grote oplichters speel al jaren mee nooit een grote prys gewonnen.waarom maakt de Staatsloterij de winnaars niet bekend omdat ze het zelf het geld in hun zak steken.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Oudejaarsloterij

  Elk jaar laat ik me toch verleiden om mee te doen met de Oudejaarstrekking. Dit doe ik al tien jaar, maar win nooit meer dan een tientje. Heb maar besloten om ermee te stoppen. De kans dat je iets wint op al die loten is echt 0,0002 procent ofzo.

  Door: Babs05-09-2016
  S Ramchand15-04-2020

  Hallo staatsloterij nu zijn jullie op een andere manier bezig om klanten te zoeken, via Gamma om klanten te maken. ik wil staats loterij vragen hier mee te stoppen. jullie hebben verleden het speler het klanten voor de gek gehouden. zijn jullie al vergeten. ik heb jaren mee gedaan met 10 loten nooit gewonnen ik die loten nog bewaart, daar voor wil ik al mijn geld terug van de staatsloterij. ik ben dhr. S.Ramchand. Nevelgrijs 35 2718NZ, als uw wilt dan stuur ik die gekocht de loter voor jullie om te bewijzen. Deelnemer: 36165107/ 2008 tot 2014,

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  8
  rating

  Geweldig!

  De leukste loterij van Nederland! Ik win altijd wel iets, mijn investeringen haal ik er makkelijk uit! Altijd spannend. Kan het echt iedereen alleen maar aanraden!

  Door: Annabelle28-04-2016
  koolen11-11-2019

  Je werkt er zeker of je kent de betekenis niet van het woord winnen

  John22-07-2020

  Je bent zeker in dienst van de staatsloterijen dat je zo positief schrijf ,terwijl je nooit wat wint . Koop al ruim twintig jaar maandelijks 3 hele lote met xx en mijn hoogste prijs was 25 euro ,zelfs de verkoper zeg ,John hou op ,je zal nooit wat winnen

  Julian Van der werf11-09-2020

  Pff mijn moeder doet al 30 jaar mee 50€ euro gewonnen in totaal.wij zijn lekker overgestapt naar postcode loterij

  Myll25-03-2021

  @Julian.. gaat het bij de postcode loterij beter ?

  Jo20-12-2021

  Het is inderdaad een en de zelfde organisatie.

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  8
  rating

  Lot

  Zeer slechte site en bedroevende klanten non-service

  Door: harry.tillema16-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4
  rating

  Oudejasrslot

  Laatst eens een half Oudejaarslot gekocht voor 15 euro.
  Maar zoals verwacht, geen prijs.
  De eerste en laatste keer dat ik mijn geld hieraan besteed.

  Door: Karel Kontknaller 03-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  2
  rating

  Mooi

  Getrouwd dochter van 1 .. vind het mooi dat klein beetje hoop.. God beslist

  Door: Ugur05-01-2019
  John22-07-2020

  Als u zeg God beslist en daar in zo geloof. Moet u toch de Bijbel goed lezen . Daar staat dat gokken verboden is,dus zo gelovig ben u ook weer niet .

  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  10
  rating

  Vaste loten iedere maand als abbonement

  Speel all heel veel jaren mee met een aantal loten maar helaas nog geen grote prijs gewonnen ik ben aan het overwegen om te stoppen want als ik alle inleg bij elkaar optel dan had ik wel een leuk bedrag bij elkaar gehad heb al een een review geplaatst en even daarna werdt ik gebeld door medewerkerster van staatsloterij en zij vondt dat dit niet kon en bood mij toen aan om nog een vast lot erbij te kopen en dan zou ik wellicht in de prijzen vallen !! Maar helaas qeer niets !! Maar wel weer een lot erbij voor elke trekking !!!
  Ik hoop dat deze loterij eens gaat nadenken om de prijzen nog beter te verdelen oven meer loten en hierdoor meer mensen een leuke prijs te gunnen !!
  M.v.g j. Gielissen

  Door: Jack Gielissen02-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  6
  rating

  2x 1/2 oudejaarslot

  elke 100 euro die je spendeert krijg je er misschien net 4 uit terug.
  de enige mensen die hier rijk van worden is de de roverheid zelf of de ingehuurde acteurs die zogenaamd winnen.

  Door: bart01-01-2022
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Staatsloten

  Omdat ik in 2000 gestopt ben met dertig jaar roken wilde ik iets ‘nuttigs’ met het uitgespaarde geld gaan doen en dat werd de staatsloterij (2 volle loten) (ik gok voor de rest niet en nergens)

  In die 21 jaar dat ik meespeel heb ik óóit (in de gulden tijd) Fl.100,00 gewonnen.
  Daarbij is het dan ook altijd gebleven.
  Nou ja, af en toe ‘eigen geld’ of bedragen daar om heen, maar altijd lager…..
  En van ál die 20 jaar heb ik de trekkingen nog en de eventuele getrokken prijzen.
  Ik weet natuurlijk als techneut ook wel dat de kansen miniem zijn maar je moet wát, toch?

  Een paar jaar geleden heb ik de twee hele loten omgezet naar 2 ‘vijfjes’ en zie daar, ik heb regelmatig (op tien loten dus) tien euro of minder.

  Maar de afgelopen jaren (en vooral de laatste jaren) begin ik me steeds meer te ergeren aan de méér dan opdringerige reclame om toch vooral loten te kopen.
  En helaas zijn ook veel andere aanbieders ook van de partij, de één nog erger dan de ander.
  Ik ben nu al zo ver dat ik binnen één seconde óf wegzap, óf het geluid blokkeer.

  De slogan: “De snelste manier om miljonair te worden” haat ik!
  Maar ze zullen waarschijnlijk zichzelf bedoelen.

  Het meest rare vind ik nog de prijzen (van zoals nu weer) 30 miljoen!!!
  Wat moet je dáár in Godsnaam mee? (oh, ik weet legio mensen die ik een plezier zou gunnen en het zeker zou willen doen)
  Of twintig jaar elke maand 10.000 euro, ik zou gek worden!
  Ik leef nu van 2100,00 p/m en hou over.

  Ik heb ooit een gouden handdruk gehad (100.000 euro) en heb daar tien! jaar van rond kunnen komen, gewoon door zuinig aan te doen.

  Ik heb wel eens naar de staatsloterij gebeld waarom die waanzinnig hoge prijzen
  terwijl je i.p.v. 30 miljoen voor één persoon 300 mensen 100.00 euro kan geven
  Of 3000 mensen blij maken met 10,000.
  En als je nu 30.000 x zo veel kans op een prijs van 1000 euro zou hebben?

  Maar nee, dat vonden ze maar niks…..
  Nee, geen wonder als half Nederland zich voor één moment miljonair waant
  door een of meerdere eindejaar staatsloten te kopen.

  P.S. Ook de kans dat een postcodeklapper bij jou terecht komt is ook nihil.
  In plaats daar van krijg je een make-up set of reep chocolade….
  Ik kijk de postcode uitslag altijd snel na op wat de dichts bijzijnde ‘treffer’ is.
  Gewoon voor de lol.

  Door: André Dikker30-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  3
  rating

  Geen transparantie

  Voorheen, werden de trekkingen gedaan door een Grieks buro (ja, het is echt waar)! En de Staatsloterij heeft vroeger 2 invallen gehad door de FIOD (waarvan ze bij de tweede inval vooraf zijn getipt).
  Rick Nieman deed een onderzoek en wou een gesprek aan gaan bij De Nederlandse Loterijen. Echter kreeg hij letterlijk en figuurlijk geen voet tussen de deur. Geen gesprek, niets. Zo transparant zijn ze dus !
  Wat ook bij Jinek aan de orde is geweest.
  Bij Eva Jinek, beloofde de directeur dat het eerlijk zou blijven gaan en niet dat niet verkochte loten in de trekkingen mee zouden doen.
  Ik vertrouw ze in ieder geval niet meer.

  Door: Jo20-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  0

  Crimineel online casino van de staat in de vorm van loten.

  Door: Marcel13-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Staatsloten

  Deed ruim 33 jaar met met gemiddeld 2a3 hele loten per maand.
  Paar x per jaar 7,50 gewonnen, en jaren geleden 1x 400 euro gewonnen. En ben 3 maanden geleden gestopt.
  Ik geloof ook niet dat er grote prijzen uitgaan, omdat het nooit verteld wordt waar, en wie, en verschuilen zich achter de privacywet, terwijl ander loterijen dat wel bekendmaken.
  Laten wij niet vergeten dat het de STAATs loterij is, van de staat, de (r)overheid dus. Bekent van oa toeslagen affaire...

  Door: Ben05-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3
  rating

  3 loten en oudjaarslot

  Belde de Staatsloterij omdat ik info wilde over de spelregels. Je kan alles goed hebben dan varieert de prijzenpakket van 2500€ tot de jackpot, als ik merk dat ik alles goed heb zal ik mezelf rijk rekenen en dan ligt t aan t lot welk prijs je hebt. Nou! Je kan me veel wijs maken maar transparant is het niet dus heb spijt dat ik die loten heb gekocht. Nooit meer

  Door: Raymond 04-12-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  4.5
  rating

  AANSMEREN VAN LOTEN

  Ook ik had een hoge pet op van de Staatsloterij tot vandaag. Vandaag werd ik telefonisch benaderd door de Staatloterij (070-2071022) met allerlei vragen of ik het fijn vond om een grote prijs te winnen. Dat wil iedereen en nadat ik dit bevestigde werd er mij een XL aangeboden. Na enige tijd werd een bandopname gemaakt waarin ik 3x bevestigend zou moeten antwoorden. Bij het oplezen van het verhaal, over hetgeen de Staatsloterij wilde dat ik zou doen, bleek ik ineens aan 16 trekkingen te moeten gaan meedoen vanaf 01-01-2022. Volgens mij bepaal ik zelf wat, wanneer en met hoeveel loten ik ga meedoen. Dit heb ik de medewerkster van de Staatloterij dan ook medegedeeld. Voor mij heeft de Staatsloterij door deze actie volledig afgedaan. Ik zeg mensen pas op met wat u zegt en doet. U heeft zelf het beheer van uw geld in eigen hand en laat dit NOOIT regelen door een Staatsloterij.

  Door: Hans Post01-11-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  10 loten

  Enige tijd terug een prijs gewonnen. Het bedrag is alleen nooit uitgekeerd. Het zou worden bij geschreven in de wallet óf de IBAN. Ook al heb ik het juiste IBAN opgegeven, ik heb nooit iets gezien. Met de klantenservice kom ik ook niet verder. Of ik nog wat meer geduld kan hebben. Zoals vaker geroepen in reviews is dit gewoon pure oplichting.

  Door: John09-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Straatje 1/5 loten

  Prijsje gewonnen, niet veel maar het is wat. Bedrag is alleen nooit uitgekeerd. Also known as oplichting.

  Door: LJ09-10-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  3.5
  rating

  FAQ

  Is Staatsloterij een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 60 ervaringen geplaatst over Staatsloterij. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3.6 gekregen, waarbij 37% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Staatsloterij actief?

  Staatsloterij is vooral actief in de categorie Algemeen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Voordeel, Winnen & Gratis

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Staatsloterij gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.