Staatsloterij

Alle reviews

Staatsloterij

37% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (68)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  abonnement opgezegd.

  Ik had altijd wel een hoge pet op van de Nederlandse Staatsloterij. Tot het moment dat ik het abonnement telefonisch ging opzeggen. Ik werd te woord gestaan door een "dame" die me behandelde of ik met haar had geknikkerd in mijn jeugdjaren. Het "je" en "jij" was niet van de lucht. Ik ben 60 jaar niet de jongste meer maar werd als een of andere snotneus behandeld. Nu hoef ik niet zonodig met "U" aangesproken te worden maar ik heb toch liever als vreemden mij benaderen dat je met U aangesproken wordt wel zo normaal. en wel zo netjes. Blijkbaar worden medewerkers bij de Staatsloterij niet meer opgevoed hoe ze een klant aan moeten spreken of moeten benaderen. De reclame voor de Staatsloterij vind ik ook om te huilen. Hoe blij iemand is die een Staatslot heeft gekocht. Ze laten nooit iemand zien die "slechts" 7,50 euro hebben "gewonnen" met de tekst gefeliciteerd met uw PRIJS. Deel het met u vrienden. Belachelijke tekst! Een patatje op de hoek zeker?

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Half oudejaarslot

  Voor de oudejaarstrekking een half lot gekocht in de winkel. Geluk aan mijn zijde🙂. Alles goed en dat betekende in mijn geval de helft van een auto belastingvrij uitgekeerd. Ik heb mijn lot ingeleverd in Rijswijk en vandaag is het bedrag op mijn rekening bijgeschreven. Ik speel al jaren mee, maandelijks koop ik een 1/5 lot en tijdens oud en nieuw een half lot. Wel vaker kleine niet noemenswaardige bedragen gewonnen, maar wie het kleine niet eert is het grote niet weert. Ik wens jullie allemaal alle geluk toe..en je ziet...het kan gebeuren 😃

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  miljonair in je hoofd

  We doen ieder jaar mee met de Oudejaarsloterij.
  Vaak wonnen we wel iets steeds.
  Nooit echt heel veel hoor, maar soms een paar tientjes, nou dat is reuzeleuk zo in het nieuwe jaar!
  De laatste jaren alleen helemaal niks gewonnen, helaas. Niet eens een troostorijsje van een tientje.
  Toch is de spanning ook al wat waard, want in je hoofd ben je al een beetje miljonair!

  Zeer slechte service. Na een lot online gekocht te hebben is mijn account ten onrechte geblokkeerd. Nu vraagt de Staatsloterij een kopie van mijn bankpas en identiteitskaart. Dit gaat te ver en mag volgens mij niet eens gezien de AVG wet. Het geld dat ik op mijn account gestort heb om loten te kopen ben ik nu kwijt omdat ik er niet bij kwam, tenzij ik mijn privé-gegevens dus opgeef. Zeer brutale klantenservice, geen reactie op mijn klacht gekregen. Liever niet met de Staatsloterij in zee gaan. MVG

  zoals gewoonlijk niet te doen om je loten aan te passen via de site.
  Moet weer gebeld worden en dat kost weer onnodig tijd en geld.
  Bij bijna alle instanties kan je met 3 muisklikken aanmelden maar afmelden ho maar.
  Het is en blijft zwaar kl...te.

  Legale en grove oplichting, programma opgelicht moet bij deze mensen terecht.

  Grote oplichters speel al jaren mee nooit een grote prys gewonnen.waarom maakt de Staatsloterij de winnaars niet bekend omdat ze het zelf het geld in hun zak steken.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oudejaarsloterij

  Elk jaar laat ik me toch verleiden om mee te doen met de Oudejaarstrekking. Dit doe ik al tien jaar, maar win nooit meer dan een tientje. Heb maar besloten om ermee te stoppen. De kans dat je iets wint op al die loten is echt 0,0002 procent ofzo.

  Hallo staatsloterij nu zijn jullie op een andere manier bezig om klanten te zoeken, via Gamma om klanten te maken. ik wil staats loterij vragen hier mee te stoppen. jullie hebben verleden het speler het klanten voor de gek gehouden. zijn jullie al vergeten. ik heb jaren mee gedaan met 10 loten nooit gewonnen ik die loten nog bewaart, daar voor wil ik al mijn geld terug van de staatsloterij.
  ik ben dhr. S.Ramchand.
  Nevelgrijs 35 2718NZ, als uw wilt dan stuur ik die gekocht de loter voor jullie om te bewijzen. Deelnemer: 36165107/ 2008 tot 2014,

  Dat percentage is ongeveer je ''kans'' op de hoofdprijs van 1 miljoen. Je kunt je inleg nog beter investeren in beleggingen. zou ik zeggen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Xl lot

  Ik koop af en toe een lot en op een van de 2 viel een hoge prijs naar de winkel waar ik het lot heb gekocht . Alle gegevens genoteerd kreeg te horen dat ik het geld binnen 7 werkdagen bijgeschreven word maar het stond al binnen 2 dagen op mijn rekening dus ik begrijp de meeste negatieve reacties niet .

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bedriegers !!!! Zogenaamde “ winnaars” hoor je nooit iets van ? Zogenaamde “ grootste prijzenpot “ van het land al koop je 1000 loten win je nog niks , dat is voor mij heel vreemd aangezien ze alleen onder de verkochte nummers loten….
  Ik zou zeggen spaar iedere maand het geld van de loten en kijk waar je over 20 jaar verder mee bent !!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geweldig!

  De leukste loterij van Nederland! Ik win altijd wel iets, mijn investeringen haal ik er makkelijk uit! Altijd spannend. Kan het echt iedereen alleen maar aanraden!

  Je werkt er zeker of je kent de betekenis niet van het woord winnen

  Je bent zeker in dienst van de staatsloterijen dat je zo positief schrijf ,terwijl je nooit wat wint .
  Koop al ruim twintig jaar maandelijks 3 hele lote met xx en mijn hoogste prijs was 25 euro ,zelfs de verkoper zeg ,John hou op ,je zal nooit wat winnen

  Pff mijn moeder doet al 30 jaar mee 50€ euro gewonnen in totaal.wij zijn lekker overgestapt naar postcode loterij

  @Julian.. gaat het bij de postcode loterij beter ?

  Het is inderdaad een en de zelfde organisatie.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mooi

  Getrouwd dochter van 1 .. vind het mooi dat klein beetje hoop.. God beslist

  Als u zeg God beslist en daar in zo geloof.
  Moet u toch de Bijbel goed lezen .
  Daar staat dat gokken verboden is,dus zo gelovig ben u ook weer niet .

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Heel veel loten

  Ik speel al 20 jaar mee. Eerst met hele loten, en nu met 2 1/5 loten. Helaas nog nooit wat gewonnen. Misschien moet ik er maar mee stoppen. Maar dan heb ik niets meer om over te dromen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  23-2-2022

  Ik snap niet dat mensen nog met de staatsloterij mee spelen. Er is genoeg aandacht aan besteed in de media dat het een onbetrouwbare instelling is. En het is nog van de staat ook. Pure oplichting. Als ik dit zo doet als de staatsloterij krijg ik 12 jaar gevangenis straf.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Is niet goed gegaan

  Vindt het een criminele organisatie,die achteraf ,die belofte,s niet nakomen,en achteraf dingen doen,zoals geld niet direct uitbetalen,en leeftijd bevestiging,als je stopt en wat geld uit de wallet wil uitlaten betekenend enz

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oudejaarstrekking \Staatslot

  Is de Staatsloterij nog wel te vertrouwen? We hadden reeds diverse reviews gelezen over het feit dat diverse deelnemers de winnende prijs niet hadden kunnen verzilveren, gewoonweg omdat de Staatsloterij niets op hun bankrekening had gestort. We wachten zelf
  nu ruim een maand, maar we hebben nog niets gezien! Zouden de ervaringen van de vorige deelnemers kunnen kloppen? Ik vrees van wel! Een gewaarschuwd mens telt voor twee!!!

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Staatslot online

  Ik heb online een staatslot gekocht. Nu heb ik een prijs gewonnen. Maar omdat mijn rekeningnr niet klopt krijg ik niet uitbetaald. Ze moeten perse je oude rekeningnr weten. Daar ik deze al 5 jaar niet meer heb weet ik dit niet meer. Maar nee ze moeten het perse hebben. Belachelijk. Koop niets online. Koop het dan liever nog in de winkel.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lot

  Zeer slechte site en bedroevende klanten non-service

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Oudejasrslot

  Laatst eens een half Oudejaarslot gekocht voor 15 euro.
  Maar zoals verwacht, geen prijs.
  De eerste en laatste keer dat ik mijn geld hieraan besteed.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Vaste loten iedere maand als abbonement

  Speel all heel veel jaren mee met een aantal loten maar helaas nog geen grote prijs gewonnen ik ben aan het overwegen om te stoppen want als ik alle inleg bij elkaar optel dan had ik wel een leuk bedrag bij elkaar gehad heb al een een review geplaatst en even daarna werdt ik gebeld door medewerkerster van staatsloterij en zij vondt dat dit niet kon en bood mij toen aan om nog een vast lot erbij te kopen en dan zou ik wellicht in de prijzen vallen !! Maar helaas qeer niets !! Maar wel weer een lot erbij voor elke trekking !!!
  Ik hoop dat deze loterij eens gaat nadenken om de prijzen nog beter te verdelen oven meer loten en hierdoor meer mensen een leuke prijs te gunnen !!
  M.v.g j. Gielissen

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  2x 1/2 oudejaarslot

  elke 100 euro die je spendeert krijg je er misschien net 4 uit terug.
  de enige mensen die hier rijk van worden is de de roverheid zelf of de ingehuurde acteurs die zogenaamd winnen.

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Staatsloten

  Omdat ik in 2000 gestopt ben met dertig jaar roken wilde ik iets ‘nuttigs’ met het uitgespaarde geld gaan doen en dat werd de staatsloterij (2 volle loten) (ik gok voor de rest niet en nergens)

  In die 21 jaar dat ik meespeel heb ik óóit (in de gulden tijd) Fl.100,00 gewonnen.
  Daarbij is het dan ook altijd gebleven.
  Nou ja, af en toe ‘eigen geld’ of bedragen daar om heen, maar altijd lager…..
  En van ál die 20 jaar heb ik de trekkingen nog en de eventuele getrokken prijzen.
  Ik weet natuurlijk als techneut ook wel dat de kansen miniem zijn maar je moet wát, toch?

  Een paar jaar geleden heb ik de twee hele loten omgezet naar 2 ‘vijfjes’ en zie daar, ik heb regelmatig (op tien loten dus) tien euro of minder.

  Maar de afgelopen jaren (en vooral de laatste jaren) begin ik me steeds meer te ergeren aan de méér dan opdringerige reclame om toch vooral loten te kopen.
  En helaas zijn ook veel andere aanbieders ook van de partij, de één nog erger dan de ander.
  Ik ben nu al zo ver dat ik binnen één seconde óf wegzap, óf het geluid blokkeer.

  De slogan: “De snelste manier om miljonair te worden” haat ik!
  Maar ze zullen waarschijnlijk zichzelf bedoelen.

  Het meest rare vind ik nog de prijzen (van zoals nu weer) 30 miljoen!!!
  Wat moet je dáár in Godsnaam mee? (oh, ik weet legio mensen die ik een plezier zou gunnen en het zeker zou willen doen)
  Of twintig jaar elke maand 10.000 euro, ik zou gek worden!
  Ik leef nu van 2100,00 p/m en hou over.

  Ik heb ooit een gouden handdruk gehad (100.000 euro) en heb daar tien! jaar van rond kunnen komen, gewoon door zuinig aan te doen.

  Ik heb wel eens naar de staatsloterij gebeld waarom die waanzinnig hoge prijzen
  terwijl je i.p.v. 30 miljoen voor één persoon 300 mensen 100.00 euro kan geven
  Of 3000 mensen blij maken met 10,000.
  En als je nu 30.000 x zo veel kans op een prijs van 1000 euro zou hebben?

  Maar nee, dat vonden ze maar niks…..
  Nee, geen wonder als half Nederland zich voor één moment miljonair waant
  door een of meerdere eindejaar staatsloten te kopen.

  P.S. Ook de kans dat een postcodeklapper bij jou terecht komt is ook nihil.
  In plaats daar van krijg je een make-up set of reep chocolade….
  Ik kijk de postcode uitslag altijd snel na op wat de dichts bijzijnde ‘treffer’ is.
  Gewoon voor de lol.

Anderen bekeken ook

Maison Lab
3 reviews

De echte shopaholic koopt niets voor de volle prijs. Ze weten zelfs bij kleding en accessoires in de uitverkoop extra kortingen te krijgen. Ze zien...

DealDonkey
30 reviews

Elke dag worden om klokslag 11:00 de nieuwe aanbiedingen en deals online gezet bij DealDonkey. Elke dag is het weer een verrassing welke artikelen ...

Tiptopdeal
21 reviews

Ontdek wat anderen over dit bedrijf zeggen! Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening over dit bedrijf. Het is goed om te laten zien ...

Watch2Day
10 reviews

Word jij van het woord kortingen altijd meteen enthousiast? Laten we eerlijk zijn, wie wordt er van kortingen nu niet enthousiast? Watch2Day heeft ...

Staatsloterij

Wat vind u van de staatsloterij? Maar ook belangrijk, wat vinden andere nou van de staatsloterij? Alle reviews werden opgeslagen en opgeborgen ineen handig portaal dat medemogelijk gemaakt is door NederlandReview. Wij als NederlandReview verzamelen reviews van consumenten die hier ervaring mee hebben. Bovendien is het erg van belang om een goed inzicht te krijgen over wat er allemaal te verwachten staat. Hierbij is de mening van de consumenten erg belangrijk voor als u bijvoorbeeld ervoor kiest om een grote aankoop te doen. Zo kunt u kunt ervan uitgaan dat bij elke goede review, de service van dit bedrijf volgens uw verwachting ook daadwerkelijk klopt.

Over de Staatsloterij
De Nederlandse staatsloterij heeft een heel uitgebreid geschiedenis. Het gaat helemaal terug naar 1726 waar het allemaal is begonnen. Inmiddels is de staatsloterij al flink uitgebreid en worden de loten al bijna in elke winkel om de hoek verkocht. De staatsloterij telt maar liefst 153 medewerkers, dat niet veel lijkt, maar het gaat vooral om de hoeveelheid verkochten loten. Wat overigens heel veel is. Volgens hun zijn ze een van de meest betrouwbare loterijen die Nederland kent. Je kunt wel zeggen dat ze duidelijk weten wat ze doen en zijn hier ook gespecialiseerd in. De staatsloterij is erg actief en er wordt gezegd dat we ook kunnen verwachten dat bij de staatsloterij het meeste te winnen valt. Bovendien garanderen ze sinds 2008 ook dat er alléén prijzen vallen voor gekochte loten. Anderzijds, als u een geld bedrag wint van bijvoorbeeld 1.000.000, dan is dit ook daadwerkelijk het bedrag en niet minder. Het motto van de staatsloterij is dat ze niet op winst uit zijn, het gaat erom dat heel Nederland ervan moet profiteren en vertelt dat de opbrengst dan ook terug gaat naar de Nederlandse samenleven.

Diensten Staatsloterij
Zoals vermeld is de staatsloterij uit naar het feit dat heel Nederland ervan moet profiteren. Waarbij elk lot evenveel kans heeft. Natuurlijk heb je verschillende loten die je kunt kopen, bijvoorbeeld een heel staatslot, 1/5 staatslot, een straat of een straatje. Deze hebben allemaal verschillende kostprijzen en de gewonnen pot is bij elk lot anders. Bij een hele staatslot krijg je alles van het gewonnen bedrag, bij een 1/5 staatslot krijg je dus gewoon het 1/5 deel van het bedrag, bij straat krijg je in totaal 10 straatsloten en kans op de jackpot, en bij een straatje krijg je dus 10 1/5 loten waarmee je met alle loten kans maakt op alle prijzen op jouw lotnummer. Deze loten kan je bijna in alle verschillende winkels kopen, maar dit niet alleen, want de staatsloterij biedt ook de mogelijkheid om via internet aankopen te doen waarbij ze een website hebben genaamd www.staatsloterij.nl

Klachten
De staatsloterij heeft een uitgebreid klantenservice. Je kunt ze telefonisch contacteren met één van hun medewerkers die te bereiken zijn op maandag t/m vrijdag tussen 8:30 en 21:00. Bovendien kunt u via de social media van de staatsloterij ook contact opnemen en de allernieuwste gebeurtenissen volgen om zo niets te missen. Het is zelfs zo dat je een mail of een WhatsApp-berichtje kan sturen zodat u wel altijd uw vragen kwijt kunt. Zij proberen uiteraard ook zo snel mogelijk te reageren en antwoordt te geven op uw vraag! Heeft u ervaring met de staatsloterij? Dan kunt u ze hier delen samen met andere consumenten.

Goede winkansen en ook eerlijk? Lees ervaringen van mensen die al loten hebben gekocht. Makkelijk opzeggen en geen reclame? Lees ervaringen bij NederlandReview

}