Sixdeals

8
8

Bestellen

8.4

Service

7.2

Prijs

8.4

Levering

100%

Zou hier weer kopen

Sixdeals

Lees hier wat anderen van sixdeals.nl vinden. Het is heerlijk om te ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn. Kies ook voor een goede aanbieding van sixdeals.nl. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen. Het is goed om te ontdekken hoe het je helpt om een beter en onafhankelijk beeld te krijgen van een bedrijf als ze. Kijk ook naar de optie om juist een beoordeling en review achter te laten. Het helpt vele anderen! 

Over sixdeals.nl

sixdeals.nl is een online platform om de beste deals te vinden welke er op het internet zijn. Ieder dag worden de sixdeals.nl op hun eigen manier aangeboden. Dag en nacht wordt er gekeken naar het krijgen van de beste deals en producten voor jou. Het is heerlijk om te zien welke mogelijkheden er allemaal zijn. Coole gadgets en handige apparaten vindt je op sixdeals.nl!   
Het begint door je aan te melden op de nieuwsbrief van dit bedrijf. Vervolgens kun je alle kortingen zien en ontdekken. Je kunt tot maar liefst 85 procent aan kortingen krijgen. Iets wat natuurlijk ongekend is. Toch?  

De pijlers van dit bedrijf:

•    Veilig betalen met SSL
•    Heldere privacyvooraarden
•    Met keurmerk gecertificeerd
•    Kopersbescherming

Diensten van sixdeals.nl


Er zijn een aantal diensten welke sixdeals.nl aanbiedt. Het gaat om:
•    Mooi en gezond
•    Wonen en koken
•    Elektronica
•    Gadgets

Er zijn volop mogelijk om binnen deze groepen een goede keuze te maken. 

Klachten, tips en complimenten over sixdeals.nl

Ben je ontevreden? Kies dan voor de optie om een klacht in te dienen. Op die manier is het mogelijk om je ongenoegen te uiten en om sixdeals.nl te laten zoeken naar een goede oplossing. 

Heb jij ervaring met sixdeals.nl? 

Pak je kans! Deel met anderen wat jij van dit bedrijf sixdeals.nl vindt. Het is heerlijk om te laten weten wat ook jij vindt van deze organisatie. Op NederlandReview verzamelen we de meningen van mensen over bedrijven. Ook jouw mening telt.

 

Lees hier wat anderen van sixdeals.nl vinden. Kies ook voor een goede aanbieding van sixdeals.nl. Ken je ze nog niet? Of niet zo goed? Dan is het goed en slim om de reviews op NederlandReview te lezen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Schrijf zelf een review

Schrijf hier een review over het bedrijf, de producten en/of diensten. Gebruik max zo’n 500 karakters

Bestellen

starstarstarstarstar

Service

starstarstarstarstar

Prijs

starstarstarstarstar

Levering

starstarstarstarstar

Zou hier weer kopen

Totaal

10

Alle reviews (5)

Anderen bekeken ook